Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون تولید شرکت ملی نفت ایران بر لزوم توانمندسازی فعالان عرصه اچ‌اس‌یی در این شرکت تاکید کرد و گفت: شرکت ملی نفت ایران در حوزه اچ‌اس‌یی و میزان کاهش حوادث، شاهد رشد قابل توجهی بوده است.

به گزارش خبرنگار شانا، فرخ علیخانی امروز (دوشنبه، ۱۸ آذرماه) در ششمین گردهمایی مدیران اچ‌اس‌یی شرکت ملی نفت ایران اظهار کرد: تولید ایمن و پایدار، سیاست شرکت ملی نفت ایران است که این مسئله شعاری نیست، بلکه حالت محتوایی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: واژه ایمن که قبل از تولید پایدار به‌کار برده شده، نشان‌دهنده این است که ایمنی بخش جدایی‌ناپذیر واحدهای عملیاتی است.

علیخانی با بیان اینکه برای فروش نفت پنج شاخص وجود دارد که دو مورد از آنها به حوزه ایمنی مربوط است، گفت: هر یک از افراد سازمان باید موضوع ایمنی را به‌عنوان یک فرهنگ در نظر بگیرد.

وی از نگرش، دانش و مهارت به عنوان سه عامل کلیدی شایستگی افراد یاد کرد و افزود: از مدیریت اچ‌اس‌یی شرکت ملی نفت انتظار دارم به توانمندسازی کارکنان توجه زیادی شود که این مسئله در پیشبرد اهداف واحد اچ‌اس‌یی حائز اهمیت خواهد بود.

علیخانی ادامه داد: آنچه در این میان مهم است و باید به‌طور عمقی به آن پرداخته شود، بخش ایمنی است که مهم‌ترین موضوع آن، بخش فرآیندی یا همان PSM است.

وی با بیان اینکه بیشترین حوادث در دنیا مربوط به بخش فرآیندی است، گفت: این بخش به کارکرد قوی و برگزاری نشست‌های تخصصی و کارشناسی از سوی همکاران بخش اچ‌اس‌یی نیاز دارد.

علیخانی در ادامه به ماده ۵ اساسنامه شرکت ملی نفت ایران اشاره و اظهار کرد: بر این اساس شرکت ملی نفت ایران سازمانی است که ماموریت اصلی آن تولید و توزیع داخلی و خارجی ۵ سیال نفت، گاز، میعانات، مایعات و نفتا است، بنابراین فعالان اچ‌اس‌یی شرکت باید مبنا و ملاک ارزیابی خود را ماده ۵ اساسنامه قرار دهند و اینکه ببینند در کجای این اساسنامه قرار دارند.

علیخانی همچنین به بخش محیط‌زیست اشاره کرد و از ایجاد ساختاری با عنوان مدیریت مشعل‌ها در معاونت تولید شرکت ملی نفت ایران خبر داد و اظهار کرد: برای راهبری ساختار مدیریت مشعل‌ها سه برنامه بلندمدت، کوتاه‌مدت و میان‌مدت در نظر گرفته شده است که به‌زودی برنامه‌ها عملیاتی می‌شود.

منبع: شانا

کلیدواژه: مدیریت بحران محیط زیست اچ اس یی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۲۷۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم افزایش صندوق اعتباری فناوری مازندران

رئیس پارک علم و فناوری مازندران گفت: نیازمند افزایش اعتبار صندوق اعتباری فناوری مازندران هستیم و شرکت‌های فناوری به حمایت‌های متعدد برای تولید محصول نیاز دارند. - اخبار استانها -

کریم سلیمانی امروز در حاشیه نشست یوسف نوری؛ استاندار مازندران با دانش‌بنیان‌های استان به تسنیم گفت: نخستین نشست استاندار پس از انتصابش به عنوان نماینده عالی دولت در مازندران، با شرکت‌های دانش بنیان بود و این حاکی از ارج نهادن به این شرکت ها و فعالیت آنهاست.

وی با اعلام اینکه 144 شرکت دانش‌بنیان و 329 هسته فناور در مازندران وجود دارد، افزود: 956 محصول دانش‌بنیان در این شرکت‌ها تولید می‌شود که اگر حمایت شوند به یک هزار و پانصد محصول افزایش می‌یابد.

مدیرکل پارک علم و فناوری مازندران با اشاره به وجود 12 مرکز رشد در استان، بیان کرد: بنا داریم برای کوتاه‌مدت و در یک و نیم سال و اندی این تعداد را تا دو برابر افزایش بدهیم.

سلیمانی ادامه داد: این مهم را از گلوگاه تا رامسر آغاز کرده‌ایم و اولویت با شهرهای کمتر برخوردار است تا مراکز رشد خلاق تسری پیدا کنند؛ هر خانه‌ای که فارغ‌التحصیل نخبه دارد و برنامه خاصی برای اشتغال ندارد، از این طریق یک سکوی پرشی برای رشد اقتصادی آنها ایجاد می‌شود.

وی ادامه داد: یکی از نکات جالب برای سال جاری این بود که هسته‌های دانش‌آموزی و دانشجویی را شکل دادیم؛ زیرا مازندران یک استان دارای آموزش عالی قوی است و فرصت خوبی است که به نحو شایسته از آن استفاده کنیم.

مدیرکل پارک علم و فناوری مازندران با اشاره به جلسه جامعه نخبگانی استان با یوسف نوری؛ استاندار جدید، گفت: با توجه به اینکه مجموعه ما دارای درجه یا سطح دو کشور است، از استاندار خواستیم که حمایت کنند تا ما هم به سطح یک و هم‌پایه اصفهان و شیراز برسیم چون این ظرفیت وجود دارد.

وی در پایان با اشاره به صندوق اعتباری فناوری مازندران که در حمایت از جامعه دانش‌بنیانی استان نقش دارد، گفت: اعتبار این صندوق 32 میلیارد تومان است و باید پیگیری شود که به 200 تا 300 میلیارد تومان برسد و اگر این اتفاق بیفتد می‌توانیم امیدوار باشیم که ظرف یک دو سال آینده، تعداد محصولات دانش‌بنیان استان به یک هزار و 500 برسد.

به گزارش خبرنگار تسنیم، از مهمترین درخواست‌های جامعه فناور، دانش‌بنیانی و نخبگانی مازندران از استاندار جدید؛ در زمینه استاندارسازی محصولات، عملیاتی شدن مصوبات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، رسیدن صندوق علمی – پژوهشی به جایگاه واقعی، رفع تحریم‌های داخلی و برگزاری نشست‌های مستمر بوده است.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لزوم افزایش صندوق اعتباری فناوری مازندران
  • لزوم تعریف پروژه‌های هوشمندسازی مبتنی بر ظرفیت کردستان
  • اجرای طرح ایران دیجیتال در کردستان
  • نظام مسائل باید حلقه واسط در توانمندسازی بانوان باشد
  • حل مشکلات اصلی بانوان را نباید به حاشیه راند
  • مراقبین سلامت کردستان در دوره‌های توانمندسازی شرکت کردند
  • لزوم نظارت بر تولید نان از مزرعه تا سفره
  • لزوم توسعه تعاونی‌ها و ترویج فرهنگ کار در ایلام
  • رسیدگی به امور سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی از اولویت‌های کاری منطقه آزاد چابهار است
  • لزوم دریافت شناسه یکتا برای فعالان اقتصادی