Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مجید قناد پس از مدتی دوری از تلویزیون و برنامه‌های کودک این روز‌ها با یک آیتم صبحگاهی به تلویزیون بازگشته است.

برنامه «صبح بخیر ایران» یک آیتم صبحگاهی برای کودکان در نظر گرفته است که «عمو قناد» مجری آن است و به همراه گروهی از بازیگران هر روز صبح بچه‌ها را بیدار کرده و روانه مدرسه می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از آخرین برنامه‌های قناد «یه گله جا» بود که در شبکه دو سیما روی آنتن می‌رفت و حالا او به شبکه یک آمده است که اتفاقا چند سالی است هیچ برنامه‌ای برای کودکان ندارد و حالا با یک آیتم کوتاه به این نسل توجهی دوباره نشان داده است.

قناد در گفتگویی کوتاه درباره این آیتم صبحگاهی توضیح داد: برنامه ما در این آیتم هر روز صبح قبل از رفتن بچه‌ها به مدرسه و معمولا ساعت ۶:۳۰ صبح شروع می‌شود و ما سعی می‌کنیم بچه‌ها را به سوی مدرسه هدایت کنیم.

برنامه‌های کوتاه برای بچه‌ها از مسابقه تا نمایش

وی با اشاره جزئیات این آیتم گفت: ما در این آیتم برای بچه‌ها مسابقه تلفنی داریم و با گروه «بیدار شو» که چهار نفر هستند، نمایش اجرا می‌کنیم.

قناد به دغدغه‌های بچه‌های دبستانی اشاره و بیان کرد: هر روز صبح با موضوعاتی که برای بچه‌ها مهم است این برنامه را آغاز می‌کنیم مثل رفتن به مدرسه، بیدار شدن از خواب، سرویس مدارس، بهداشت و... و به این ترتیب مسائلی را هم مطرح می‌کنیم که نیاز بچه‌هاست تا بدانند چه باید بکنند که دچار مشکل نشوند. حتی برخی از بچه‌ها با دوچرخه به مدرسه می‌روند و یا برخی در روستا‌ها و شهر‌های دور پیاده می‌روند و ما سعی می‌کنیم نکاتی را برای آن‌ها هم بیان کنیم.

هر روز ۱۵ دقیقه شاد و پرانرژی

این مجری قدیمی تلویزیون که در کنار پدرام کریمی مجری اصلی «صبح بخیر ایران»، آیتم را اجرا می‌کند، ادامه داد: ما یک ایتم ۱۵ دقیقه‌ای در هر روز داریم که شاد و پرحرکت است و برای انرژی دادن به کودکان است ما قرار نیست کودک را مقابل تلویزیون نگه داریم بلکه می‌خواهیم همراه او باشیم تا به مدرسه برود.

وی درباره تفاوت این آیتم صبحگاهی با برنامه‌های کودک عصرگاهی اظهار کرد: بچه‌ها صبح که از خواب بیدار می‌شوند چند باری خمیازه می‌کشند و انرژی نیاز دارند و ما سعی می‌کنیم با گفتار و رفتار در بازه زمانی کوتاه این آماده سازی را برایشان فراهم کنیم و این کار فرق مشهودی با برنامه عصرگاهی دارد که زمانشان طولانی‌تر است و کودک می‌نشیند تا با آرامش برنامه ببیند.

قناد که به گفته خودش ۲۰ سال است مجری برنامه‌های زنده بوده است، گفت: فکر می‌کنم در زمان صبحگاهی چنین برنامه‌ای با رویکرد توجه به مدرسه بچه‌ها نداشته‌ایم، در قالب سریال و کار‌های داستانی، مجموعه‌هایی مثل «بازم مدرسه‌ام دیر شد» بوده است، اما در قالب برنامه‌سازی نبوده است.

وی در پایان اظهار امیدواری کرد که باکس برنامه کودک شبکه یک بازگردد و از تلاش مدیران شبکه یک برای همین آیتم هم تشکر کرد که در نبود بودجه چنین برنامه‌هایی راه اندازی می‌شود.

منبع: مهر

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: برنامه کودک عمو قناد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۲۸۰۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح هفت نیروگاه خورشیدی در مدارس کشور

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، برنامه ساخت نیروگاه‌های خورشیدی پشت بامی در ۱۶ مدرسه کشور در دست اجرا است که از این تعداد، هفت نیروگاه در استان‌های اصفهان، قم، گلستان، آذربایجان شرقی، کهگیلویه و بویراحمد و خراسان جنوبی به صورت هم‌زمان به بهره‌برداری رسیدند.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با حضور در دبیرستان خیرساز زیرک پردیسان قم که مجهز به این فناوری شده است، گفت: ساخت این نیروگاه‌ها ضمن ایجاد درآمد پایدار و صرفه‌جویی در هزینه‌های مدارس، سبب افزایش خودآگاهی و تربیت اقتصادی دانش‌آموزان در راستای استفاده از انرژی‌های پاک می‌شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: در برنامه هفتم توسعه کشور، اختیار کسب درآمد اختصاصی برای همه مدارس از مسیر‌هایی مانند تولید انرژی پاک توسط سلول‌های خورشیدی یا تعبیه فضای تجاری در نظر گرفته شده تا هر مدرسه بتواند اقتصاد خود را پیش ببرد.

حمیدرضا خان محمدی یادآور شد: دو هزار و ۵۰۰ طرح برای اجرای نیروگاه‌های خورشیدی هدف‌گذاری شده است و در یک برنامه کوتاه‌مدت با همکاری دستگاه‌های متولی، ۲۰ هزار مدرسه به سلول‌های خورشیدی مجهز می‌شوند.

وی با ذکر اینکه در حال حاضر ۵۶ طرح نیروگاه خورشیدی در سطح کشور در حال اجراست، گفت: تاکنون نیروگاه‌های خورشیدی ۱۱ مدرسه در استان قم با ظرفیت ۲۲۰ کیلووات به مرحله اجرا رسیده‌اند که از این تعداد نیروگاه‌های پنج مدرسه با مجموع ظرفیت مجموع ۱۰۰ کیلووات به شبکه سراسری برق متصل شده‌اند.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور افزود: برای تولید انرژی از سلول‌های خورشیدی و استفاده از فضای مدارس در این امر، با خیرین و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی وارد مذاکره شده‌ایم تا این موضوع در همه مدارس جدیدالاحداث محقق شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: با تولید هر کیلووات ساعت نیروگاه خورشیدی ۵۶۰ گرم از انتشار گاز دی اکسید کربن جلوگیری و سبب صرفه جویی ۰.۲۷ مترمکعب مصرف گاز طبیعی و ۰.۲۲ لیتر مصرف آب می‌شود.

هم‌زمان با بهره‌برداری از این نیروگاه، آیین افتتاح مدرسه خیرساز حاج غلامرضا زیرک در پردیسان قم برگزار شد. این مدرسه در زمینی به مساحت پنج هزار و ۲۳ مترمربع و با زیربنای سه هزار و ۱۵۹ مترمربع در سه طبقه و بر اساس آخرین استاندارد‌های روز ساخته شده و دارای ۱۸ کلاس درس و مجهز به سه سامانه ۲۰ کیلوواتی تولید برق از انرژی پاک خورشیدی است.

دیگر خبرها

  • محیط شهری باید برای کودکان شور و نشاط داشته باشد
  • افتتاح هفت نیروگاه خورشیدی در مدارس کشور
  • تجمع حافظان نور در حرم حضرت معصومه (س)
  • بازگشت «تهرانگرد» به شبکه تهران
  • بازگشت تهرانگرد به قاب شبکه تهران
  • گفت‌وگو با علی فروتن درباره برنامه تازه‌اش/ دورهمی فیتیله‌ای‌ها در برنامه «فی تی لند»
  • گفت و گو با علی فروتن درباره برنامه تازه‌اش/ دورهمی فیتیله‌ای‌ها در برنامه «فی تی لند»
  • ایران قوی با مدرسه قوی ساخته می‌شود
  • با «کودک استرسی» چگونه برخورد کنیم؟
  • کودک ربوده شده به آغوش خانواده بازگشت