Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل حمایت از مالکیت صنعتی وزارت صمت گفت: محصولات صادراتی ایرانی که به ثبت سازمان مالکیت فکری(WIPO) رسیده اند، از این پس با درج بارکد و شناسه بین المللی صادر خواهند شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از شاتا، سید مهدی میرصالحی با اشاره به اینکه محصولات صادراتی ایرانی که به ثبت سازمان مالکیت فکری(WIPO) رسیده اند، از این پس با درج بارکد و شناسه بین المللی صادر خواهند شد، گفت: بر اساس آیین درج شناسه و کد ثبت بین المللی محصولات و کالاهای صادراتی در سازمان جهانی فکری WIPO که در 19 آبان ماه به پیشنهاد دفتر حمایت از مالکیت صنعتی وزارت صمت به تصویب هیات وزیران رسیده است؛ محصولات صادراتی ایران که در WIPO به ثبت بین المللی رسیده اند، با درج بارکد و کدثبت بین المللی «جی اس وان» صادر می شوند و می توانند از مشوق های صادراتی که سازمان توسه تجارت و گمرک جمهوری اسلامی ایران در نظر می گیرند بهرمند بشوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل حمایت از مالکیت صنعتی وزارت صمت با اشاره به فرایند اخذ بارکد و کد ثبت بین المللی بیان کرد: صادر کنندگان و تولید کنندگان در سراسر کشور با مراجعه به سازمان های صنعت، معدن و تجارت استان ها درخواست کد و بارکد بین المللی جی اس وان را می کنند و سپس با اخذ تاییدیه که از سازمان های صمت دریافت می کنند و با بارگزاری آن در سامانه و نمایندگی های مرکز شماره گذاری کالا و خدمات در تمامی استان های کشور برای محصول و کالای صادراتی خود، کد و بارکد بین المللی دریافت خواهندکرد.

وی توضیح داد: «جی اس وان» یک سیستم کدگذاری کالا و خدمات استاندارد سراسری و جهانی است که براساس موافقت نامه بین المللی تاکنون در حدود 150 کشور در جهان مورد استفاده قرار گرفته است و از طریق آن می توان یک محصول را از محل تولید تا مصرف کننده نهایی رهگیری ورصد کرد.

میرصالحی با اشاره به دیگر مزیت های استفاده از «جی اس وان »گفت: اجرای این آیین نامه منجر به ساماندهی صادرات کشور می شود و با شناسنامه دار کردن محصولات ایرانی بر اصالت آنها تاکید می شود، چرا که اصالت و اصل بودن محصول در حوزه صادرات و برای مشتری بسیار حایز اهمیت است.

او همچنین درج شناسه و کد بین المللی را در جلوگیری از سو استفاده های احتمالی از شهرت و جایگاه تجاری محصولات ایرانی در بازار های منطقه ای و بین المللی موثرعنوان کرد.

وی بیان کرد: بعضی از محصولات ایرانی همانند زعفران،پسته، فرش، عسل و... در جهان منحصربه فرد هستند و بین 50 تا 90 درصد از نیازهای جهان را به خود اختصاص داده اند .

مدیرکل حمایت از مالکیت صنعتی وزارت صمت از دیگر مزیت های درج بارکد بین المللی به جلوگیری از فله فروشی ، ایجاد انگیزه و تشویق برای بسته بندی صادراتی اشاره کرد و گفت:بسته بندی محصولات در بازارهای جهانی برای کالاهای صادراتی بسیار حایز اهمیت است و هیچ محصولی دیگر نمی تواند بدون بسته بندی مناسب یا بدون نام، نشان و برند مشخصی در بازارهای بین المللی عرضه شود.

میرصالحی به ایجاد و افزایش ارزش افزوده محصولات صادراتی اشاره کرد و گفت:بسیار مهم است که محصولات را با بالاترین نرخ صادراتی و ارزش افزوده صادر کنیم چرا که ارزش افزوده در نهایت به تولید کنندگان این محصولات برمی گردد.

وی اضافه کرد : تاکنون بیش از 70 کالای مهم صادراتی ایران ثبت سازمان مالکیت فکری شده اند که از آن جمله می توان به ثبت 29 منطقه فرش دستباف، خرما، پسته، عسل ، سنگ تراورتن، سنگ مرمر کردستان ، محصولات کشاورزی و... اشاره کرد./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد مسجد مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد استان همدان انتخابات مجلس انتخابات وزارت صنعت وزارت صنعت معدن و تجارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۲۸۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید هیات اعزامی از کشور عراق از توان تولیدی و صادراتی استان آذربایجان غربی در محصول سیب 

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،در راستای تحکیم روابط دوستانه دوجانبه و گسترش همکاری های تجاری و فنی بین وزارت جهاد کشاورزی ایران و وزارت کشاورزی عراق، گروه اعزامی از کشور عراق در قالب هیأت سه نفره متشکل از رئیس دپارتمان باغبانی، مسئول روابط بین الملل و مسئول امور برنامه ریزی و تجارت وزارت کشاورزی در یک سفر دو روزه به استان آذربایجان غربی ، از ظرفیت های تولیدی در بخش باغبانی، باغات سیب و واحدهای سردخانه ای، سورت و بسته بندی شهرستان ارومیه بازدید کردند.

در این بازدید نمایندگان و کارشناسان دفاتر امور میوه های سردسیری و خشک معاونت امور باغبانی، امور بین الملل و سازمان های تخصصی، سازمان حفظ نباتات کشور  و رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی حضور داشتند.

 از شرکت رویان پژوهش آذربایجان که یکی از بزرگترین و مجهزترین مراکز دانش بنیان در زمینه تولید انواع گیاهان به روش کشت بافت در کشور است و همچنین از باغات سیب در روستاهای بالانج و تومتر شهرستان ارومیه توسط هیات اعزامی بازدید شد.

در ادامه هیات عراقی از ۴ واحد سردخانه، سورتینگ و بسته بندی در سطح شهرستان ارومیه که مجهز به تکنولوژی های روز هستند، بازدید کردند .

دیگر خبرها

  • بازدید هیات اعزامی از کشور عراق از توان تولیدی و صادراتی استان آذربایجان غربی در محصول سیب 
  • یادداشت| اینوتکس؛ صحنه‌ای جهانی برای نوآوری ایرانی
  • اسناد مالکیت تمام واحدهای صنعتی گرمسار صادر شد
  • حمایت سازمان ثبت از استعدادهای درخشان
  • رشد ۱۷ درصدی صادرات گمرکات کرمانشاه
  • سند مالکیت حدنگار و تک‌برگ اراضی خجیر به نام دولت صادر شد
  • رویداد بین‌المللی «فارِس اواردز» برگزار می‌شود
  • رویداد بین‌المللی «فارِس اواردز ۲۰۲۴» برگزار می‌شود
  • تحویل گواهینامه های بین المللی به ذوب آهن اصفهان
  • کمک جامعه بین‌المللی به بخش صحت افغانستان