Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر علمی کنگره بین‌‌المللی مراقبت‌های ویژه با بیان اینکه آمار افراد بستری در ICU به دلیل آنفلوآنزا بیشتر شده است، گفت: بیشترین مرگ و میر ناشی از این بیماری در بخش‌‌های مراقبت ویژه داخلی است. ۱۸ آذر ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۶ اجتماعی پزشکی نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه بهداشت و درمان خبرگزاری تسنیم، دکتر شهرام امینی اظهار کرد: در زمان حاضر، آمار افراد بستری در بخش‌‌ مراقبت‌‌های ویژه خراسان رضوی به دلیل بستری بیماران مبتلا به آنفلوانزای شدید، حدود 10 تا 20 درصد بیشتر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بیشترین مرگ و میر در بخش‌‌های مراقبت ویژه داخلی و کمترین آن مربوط به بخش‌‌های مراقبت ویژه جراحی است؛ زیرا اکثر بیماران بستری در بخش‌‌های مراقبت ویژه داخلی، بیماری‌های زمینه‌ای و سن بالاتری دارند که احتمال فوت آنان را بیشتر می‌‌کند.

دبیر علمی کنگره بین‌‌المللی مراقبت‌های ویژه با اشاره به اینکه نارسایی شدید تنفسی و درگیری قلبی به دلیل ابتلا به آنفلوآنزا، علت عمده بستری این بیماران در بخش مراقبت‌های ویژه (ICU) بیمارستان‌ها است، تصریح کرد: میزان مرگ و میر این بیماران بستگی به بیماری زمینه‌ای، سن بیمار و وضعیت عملکرد اعضای حیاتی بیماران دارد.

امینی با بیان اینکه بیماری آنفلوآنزا در زنان باردار مخاطرات بیشتری برای جنین و مادر به‌‌همراه دارد، متذکر شد: امیدواریم وزارت بهداشت، اقدامات لازم را برای تجهیز بخش‌‌های ویژه به دستگاه‌‌های حمایتی قلبی ــ ریوی نظیر اکمو برای کاهش میزان مرگ و میر بیماران، خصوصاً مادران باردار انجام دهد.

دبیر علمی کنگره بین‌‌المللی مراقبت‌های ویژه با بیان اینکه در بخش مراقبت سوختگی میزان مرگ و میر بالاست، خاطرنشان کرد: در این بخش، به‌ویژه در شرایطی که درصد سوختگی بیمار بسیار بالاست، آمار مرگ و میر بیشتر است و به‌‌طور کلی این مسئله نه به دلیل متبحر نبودن پزشکان، بلکه به دلیل شرایط حاد اولیه بیمار رخ می‌دهد.

وی ادامه داد: البته در سال‌‌های اخیر با تربیت پزشکان مراقبت‌‌های ویژه (اینتنسیویست) و اداره بخش‌‌های ویژه توسط آنان میزان مرگ و میر بیماران و مدت بستری آنان در ICU و نیز هزینه‌‌های درمانی به‌‌طور چشمگیری کاهش یافته است.

امینی بر ضرورت بهبود کیفیت خدمات درمانی در بخش مراقبت‌‌های ویژه تاکید و تصریح کرد: بهبود کیفیت این خدمات نیازمند توجه ویژه مسئولان و تجهیز این بخش‌‌ها به تجهیزات پیشرفته تشخیصی و درمانی و به‌‌کارگیری متخصصین مراقبت‌‌های ویژه در این بخش‌‌هاست.

گفتنی است هفتمین کنگره بین المللی مراقبت‌های ویژه ایران، هجدهم تا بیستم دی ماه سال جاری با حضور اساتید و صاحب‌‌نظران برجسته در حوزه مراقبت‌های ویژه و با موضوعاتی نظیر مراقبت ویژه در بیماران با مشکلات مغزی، قلبی، ریوی و کلیوی، بیماران مبتلا به مشکلات عفونی مانند آنفلوآنزا، مراقبت‌های ویژه در بیماران سوختگی، اطفال، اعصاب و تصویربرداری در سالن همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می‌شود.

اثرات روانی آنفلوآنزا در کرمان بیشتر از خود بیماری استشمار قربانیان آنفلوآنزا در اصفهان به 15 نفر رسیدداروهای آنفلوآنزا شب گذشته وارد گلستان شد250 نفر در ایلام به آنفلوآنزا مبتلا شدنداگر کودک به آنفلوآنزا دچار شد چه باید کرد؟راه‌های جلوگیری از انتشار ویروس آنفلوآنزابهترین زمان تزریق واکسن آنفلوآنزا

انتهای پیام/

R7573/P/S2,24/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۲۹۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین برنامه مراقبت از راه دور نوزادان نارس بعد ازترخیص در اصفهان

محبوبه نم نباتی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در ارتباط با توسعه برنامه مراقبت از راه دور نوزادان زودرس بعد از ترخیص اظهار داشت: طی این تحقیق مادران که دارای نوزادان تازه متولد شده بودند را شناسایی و طی یک دوره مصاحبه، نیازهای آنها را دسته بندی کردیم و پس از تحلیل محتوا، گروهی با حضور ۴۰ تن از مادران و تیم پزشکی در شبکه مجازی تشکیل شد و مادران پس از ترخیص نیازهای خودرا مطرح و مشاوره دریافت می‌کردند.

وی بیان داشت: در این گروه مادران ضمن بهره مندی از راهنمایی پزشکان، تجارب خود را در این حیطه زیر نظر تیم پزشکان در اختیار یکدیگر قرار می‌دادند. نتایج این تحقیق نشان داده که گروه مورد آزمایش نسبت به مادرانی که تحت درمان از راه دور نبودند دیگر نیاز به بستری کودک تازه متولد شده خود نداشتند.

نم نباتی گفت: در این گروه مادران با هر گونه مشکلی که در نحوه شیردهی یا گریه کردن کودک یا داروهای نوزادان مواجه می‌شدند آنرا از طریق فیلم یا توضیحات در اختیار تیم پزشکی حاضر در گروه قرار می‌دادند و طبق راهنمایی‌های دریافتی عمل می‌کردند.

وی ادامه داد: این طرح تحقیقاتی در حدود یکسال به اجرا درآمد و میزان رضایت مادران نوزادان تازه متولد شده نسبت به مادرانی که مدت بیشتری در بیمارستان برای دریافت خدمات مراقبتی نوزادان تازه متولد خود مانده بودند بیشتر بود و همچنین دیگر نیاز به بستری و مراجعه به مراکز درمانی پیدا نکردند.

این محقق و پژوهشگر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ادامه داد: در این طرح، مادران در صورت نیازهای اورژانسی، تلفن می‌زدند و ۴ نفر ازپزشکان فوق تخصص در هر روز و هر ساعت پاسخگوی آنها بودند.

وی از توانمند سازی مادران دارای نوزادان تازه متولد شده در دوره بعد از ترخیص خبر داد و ادامه داد: هم اکنون نتایج این تحقیق به شکل یک پایان نامه دکترا ثبت شده است و می‌توان از نتایج آن در بیمارستان‌ها و وزارت خانه استفاده کرد.

نم نباتی گفت: هدف از اجرای طرح، آموزش مادران به ویژه در حوزه شیر دهی بود که محتواهای اموزشی در فضای مجازی در اختیاران مادران قرار می‌گرفت و مادران از طریق پیامک و تلفن با تیم پزشکی ارتباط می‌گرفتند وحمایت روحی و روانی از مادران دراولویت کاری تیم پزشکی بود.

وی گفت: اکثر مادران دارای نوزادان تازه متولد شده، دچار بحران اضطراب، عدم پشتیبانی روحی روانی و عدم دسترسی به منابع مراقبتی قرار می‌شدند.

این محقق و پژوهشگر به نتایج تحقیقات اشاره کرد و افزود: در دو گروه کنترل و گروه ازمون نتایج نشان دادند که گروه آزمون حدود ۵۰ مرتبه مراجعه آنها نسبت به گروه کنترل کمتر و تقریباً به صفر رسید در حالیکه گروه کنترل به دلیل عدم دریافت آموزش‌ها، حدود ۲۳ درصد مجبور به مراجعه حضوری به مراکز درمانی شدند.

وی با اشاره به اینکه گروه آزمون به بستری شدن‌های مجدد نیاز نداشتند، خاطرنشان کرد: کاهش هزینه‌های رفت و آمد، کاهش زمان مراجعات و کاهش ساعت ویزیت‌ها در برنامه آموزش از راه دور نشان داد که مراقبت از راه دور، کمک شایانی برای مادران بوده است

کد خبر 6097172

دیگر خبرها

  • خانه خود را در بهار سبز کنید
  • سیستان‌وبلوچستان، فارس و تهران رکوددار بیشترین تعداد حوادث ترافیکی در کشور
  • مراقبت‌های ضروری بعد از تعویض مفصل زانو + فیلم
  • تدوین برنامه مراقبت از راه دور نوزادان نارس بعد ازترخیص در اصفهان
  • تزریق آنتی بیوتیک در مطب، زن جوان را راهی بخش مراقبت های ویژه کرد
  • خانمی در کلاله درپی تزریق آنتی بیوتیک، کارش به مراقبت‌های ویژه کشید
  • پوست الکترونیک کشسانی که حس لامسه به روبات‌ها می‌دهد
  • یک سد مهم کشور پُر شد؛ مردم مراقبت کنند
  • چگونه در گرما از پاها مراقبت کنیم؟
  • چگونه در گرما از پا‌ها مراقبت کنیم؟