Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصادآنلاین - اکرم شعبانی؛ فرید دهقانی مدیرعامل صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت‌های معدنی در رابطه با تنوع بخشی به منابع مالی بخش معدن گفت: اینکه ما بر خلاف دنیا تنها وابسته به منابع بانکی باشیم و تامین منابع ما تنها بانک محور باشد نمی‌تواند خیلی مفید و کارگشا باشد.

مدیرعامل صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت‌های معدنی با اشاره به اینکه در پیش گرفتن چنین روشی نه تنها دردی از بخش معدن درمان نمی‌کند، بلکه برای بخش‌های دیگر هم چندان کارگشا نیست، توضیح داد: در شرایط فعلی منابع داخلی بانک‌های ما به شدت دچار خدشه هستند که بخشی از این مساله با توجه به فریز شدن منابع در دست عده‌ای اتفاق افتاده که به عنوان معوقات بانکی از آن یاد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: گاهی فریز شدن منابع با توجه به بدهی‌های دولت به بانک‌های عامل عملا ما را از منظر منابع داخلی بانک‌ها دچار مشکل کرده است.

دهقانی با اشاره به اینکه در صندوق بیمه فعالیت‌های معدنی تنوع بخشی به منابع مالی و تامین مالی برای بخش معدن و صنایع معدنی را در دستور کار قرار داده‌ایم، عنوان کرد: قاعدتا در ایران با توجه به شرایط اقتصادی موجود، لازم است که به غیر از بانک به بورس مراجعه کنیم، در حال حاضر بررسی‌های CrowdFunding را در دستور کار داریم –جمع آوری منابع مالی از طریق اپلیکیشن و بازار بورس- و امیدواریم این موضوع در ماه‌های آینده نهایی شود و امیدواریم که برای پروژه‌های کوچک و تامین مالی منابع آنها از طریق شرکت‌های تامین سرمایه جدیدی که از طریق اپلیکیشن به صف جمع آوری سرمایه می‌پیوندند به نتیجه خوبی دست پیدا کنیم. 

وی ادامه داد: امیدواریم در ماه‌های آینده این تلاش به نتیجه مطلوبی برسد و ما بتوانیم برای پروژه‌های خرد از بازارهای تامین سرمایه و تامین منابع داخلی اقدام کنیم.

مدیرعامل صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت‌های معدنی در رابطه با مزایای این طرح توضیح داد: این روش زمان دسترسی به منابع مالی را به شدت کاهش می‌دهد، اگرچه نرخ تسهیلات داخلی نسبت به بانک‌ها کمی بالاتر است اما با توجه به اینکه صندوق بیمه نسبت به ارائه یارانه سود تسهیلات اقدام می‌کند می‌تواند این مساله را پوشش دهد و امیدواریم بتوانیم اقدامات جدی در این زمینه داشته باشیم.

وی در پایان در رابطه با اقدامات صندوق در فعال سازی و احیای معادن کوچک مقیاس با گذشت نزدیک به پنج ماه از شروع اجرای این طرح عنوان کرد: تمام پروژه‌هایی که از طریق کارگروه احیا و فعال سازی معادن کوچک برای تامین منابع مالی به صندوق ارجاع شده برای آنها جلساتی برگزار و درخواست مدارک شده و افرادی که مدارک خود را تکمیل کرده‌اند از معادن آنها بازدید و نسبت به ارائه گزارش کارشناسی اقدام کرده‌ایم و حتی چند پروژه در هیات مدیره مصوب و به بانک ارسال شده است.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: معدن تامین سرمایه فعالیت های معدنی صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۳۰۸۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین برات الکترونیکی صادر شد

بانک مرکزی در ادامه برنامه های خود جهت توسعه ابزارهای تامین مالی زنجیره ای و با هدف تسهیل تامین مالی بنگاه های اقتصادی نسبت به طراحی و عملیاتی سازی «برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره تامین» از طریق بانک های صادرات و تجارت اقدام کرد.   به گزارش ایسنا از روابط عمومی بانک مرکزی، به منظور گسترش تامین مالی زنجیره تولید و اجرایی‌سازی شیوه‌نامه اجرایی استفاده از برات الکترونیکی (که طی بخشنامه شماره ۲۸۳۹۶۲‌‏/۰۰ سال ۱۴۰۰ به شبکه بانکی کشور ابلاغ شده است) با تلاش های صورت گرفته و فراهم‌سازی الزامات سامانه ای و فناورانه و با همکاری بانک های صادرات ایران، تجارت و ملی ایران و همچنین وزارت امور اقتصادی و دارایی بهره برداری تجاری از این ابزار در تاریخ سوم اردیبهشت ماه سال جاری عملیاتی شد و اولین برات الکترونیکی توسط دو بانک صادرات ایران و تجارت صادر شد.     در چارچوب این ابزار اشخاص حقیقی و حقوقی می توانند به منظور تامین سرمایه در گردش مورد نیاز فعالیت اقتصادی خود اقدام نمایند.   لازم به ذکر است برات الکترونیکی سندی غیر کاغذی است که با درخواست برات‌دهنده (براتکش) یعنی خریدار در وجه یا به حواله کرد دارنده برات یعنی فروشنده و بر اساس اعتبار خریدار صادر می شود. سررسید این ابزار یک تا دوازده ماهه است و بانک عامل به عنوان رکن براتگیر، بازپرداخت مبلغ در سررسید را تقبل می کند.   مزایای برات الکترونیکی  برخی از مزایای برات الکترونیکی عبارتند از:   قابلیت انتقال در زنجیره های فعالیت های اقتصادی

-    امکان صدور برات الکترونیکی  تا سقف ۲۰۰ فروش سال گذشته بنگاه خریدار

  معاف از برنامه کنترل مقداری ترازنامه بانک مرکزی

  امکان تنزیل توسط شبکه بانکی در صورت گذشته یک چهارم از عمر برات یا دو بار گردش در زنجیره   با توسعه استفاده از این ابزار برای کل شبکه بانکی ظرفیت مناسبی جهت تامین مالی بنگاه های اقتصادی در طول زنجیره های فعالیت آنها فراهم شده است.   لازم به ذکر است که بر اساس بخشنامه تاریخ ۲۶ فروردین ۱۴۰۳ بانک مرکزی به شبکه بانکی امکان صدور  ۸۰ هزار میلیارد تومان برات الکترونیکی توسط شبکه بانکی در سال ۱۴۰۳ پیش بینی شده است. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • صدور نخستین برات الکترونیکی توسط شبکه بانکی
  • نخستین برات الکترونیکی صادر شد
  • تراز منابع و مصارف تامین اجتماعی استان مرکزی پس از ۱۰ سال مثبت شد
  • ارزپاشی بانک مرکزی از محل ذخایر ارزی و منابع صندوق توسعه ملی
  • بنگاهداری بانک‌ها زنجیری به پای چرخ تولید
  • برگزاری نخستین جلسه کمیته سرمایه‌گذاری بانک دی در سال جاری
  • وقتی دولت و بذرپاش ابلاغیه رهبری را دور می‎زنند
  • صندوق‌های املاک و مستغلات بورس، مسیری برای کمک به بانک‌ها جهت رهایی از بنگاهداری
  • تامین مالی ساخت بیش از ۱۱ هزار واحد مسکونی نهضت ملی مسکن در لرستان
  • ۵۰۰۰ دانشجوی دستیاری و دکترای تخصصی تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار گرفتند