Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-26@05:46:51 GMT

اشتباه مهلک امنیتی برای موبایل

تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۳۱۰۵۳

اشتباه مهلک امنیتی برای موبایل

 به همین‌خاطر امنیت گوشی باید اهمیت زیادی برای ما داشته باشد که متأسفانه چنین اهمیتی دیده نمی‌شود. گوشی‌ها به‌خصوص گوشی‌های اندرویدی، مرتباً هدف انواع و اقسام حملات بدافزارها قرار می‌گیرند. سایت XDA-Developers در گزارشی به ۴ اشتباه رایج و مهلک امنیتی روی گوشی‌های تلفن همراه پرداخته است.

توجه نکردن به آپدیت‌ها

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از همشهری، خیلی‌ها هستند که به آپدیت سیستم عامل گوشی خود و اپلیکیشن‌های روی آن توجه چندانی ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وجود انواع نقص‌ امنیتی در نرم‌افزارها، پدیده‌ای‌ طبیعی محسوب می‌شود. گاهی اوقات، بدافزارها و هکرها با بهره‌گیری از این مشکلات می‌توانند به گوشی و سیستم شما نفوذ کنند. به همین‌خاطر هر وقت که توسعه‌دهندگان ضعف‌هایی را پیدا می‌کنند، با انتشار آپدیت سعی می‌کنند آن را برطرف کنند. به همین دلیل اگر به امنیت گوشی خود اهمیت می‌دهید، درصورت ارائه‌ آپدیت امنیتی، آن را دانلود و نصب کنید. علاوه بر این آپدیت اپلیکیشن‌ها را هم جدی بگیرید. یادتان باشد که هیچ آپدیتی تفننی و برای سرگرمی نیست. به همین‌خاطر به آپدیت کردن گوشی به‌عنوان یک کار اضافه نگاه نکنید.  بی‌توجهی به این نکته می‌تواند برای شما بسیار گران تمام شود. علاوه بر این، توصیه می‌کنیم که همواره مراقب گوشی خود باشید تا دست کسی به آن نرسد. زیرا با دسترسی فیزیکی به گوشی، کار طرف مقابل برای دسترسی به اطلاعات گوشی شما بسیار راحت‌تر می‌شود.

 استفاده نکردن از آنتی‌ویروس

در سال‌های اخیر، بسیاری از کاربران کامپیوترها بالاخره به نصب آنتی‌ویروس در سیستم‌های خود روی آورده‌اند اما هنوز بخش عمده‌ای از کاربران به نصب آنتی‌ویروس در گوشی‌های اندرویدی خود علاقه چندانی ندارند. ‌استفاده نکردن از آنتی‌ویروس در گوشی اندرویدی مانند فردی است که در خانه خود را قفل می‌کند، ولی در حیاط را کاملاً باز می‌گذارد.

به همین‌خاطر، اگر امنیت گوشی برای شما اهمیت زیادی دارد حتما از آنتی‌ویروس‌های معروف و شناخته‌شده استفاده کنید. حواس‌تان باشد که باید حتما آنتی‌ویروس قابل اطمینان باشد و از فروشگاه مطمئن دانلود و نصب شود. بعضی از ابدافزارها خودشان را به جای آنتی‌ویروس جا می‌زنند و مشکلات شما را اضافه می‌کنند.

 استفاده از پسورد ضعیف

بسیاری از کاربران برای انتخاب گذرواژه‌های نسبتاً پیچیده وقت صرف نمی‌کنند. علاوه بر مشکل ضعیف بودن گذرواژه‌ها، باید به مشکل بسیار مهم استفاده از رمز عبور یکسان برای اکانت‌های مختلف هم اشاره کنیم که با هک یکی از آنها، دیگر اکانت‌ها هم به‌راحتی از دست می‌روند. علاوه بر این، برخی از کاربران رمز عبورهای موارد مختلف را در یک فایل متنی در گوشی یا کامپیوتر خود ذخیره می‌کنند که چنین کاری هم بسیار خطرناک است.

به همین‌خاطر، همواره توصیه می‌شود که از رمز عبور پیچیده غیرتکراری برای اکانت‌های مختلف استفاده کنید و همچنین هیچ‌وقت آنها را در یک فایل متنی ساده قرار ندهید. در ضمن ابزارهای مدیریت رمز عبور زیادی هم وجود دارد که کار شما را برای ایجاد گذرواژه‌های پیچیده تا حد زیادی راحت‌تر می‌کند و اگر حتماً می‌خواهید رمز عبورهای موردنظر را در جایی بنویسید، برای آن فایل متنی هم یک رمز عبور مشخص کنید.

اعتماد به وای‌فای عمومی

وای‌فای‌های عمومی شهرت زیادی دارند و روزی روزگاری استفاده از آنها چندان مشکل‌زا نبود. اما با پیشرفته‌تر شدن هک‌های مختلف، شبکه‌های وای‌فای عمومی هم به مکان مورد علاقه هکرها بدل شدند. از آنجا که تقریباً هر کسی می‌تواند از این شبکه‌ها سوءاستفاده کند، استفاده از آنها دیگر توصیه نمی‌شود.

به همین‌خاطر، در محیط بیرون از خانه تا اندازه‌ای که ممکن است از اینترنت گوشی استفاده کنید و اگر به هر دلیلی نمی‌خواهید یا نمی‌توانید از این گزینه بهره ببرید، فقط درصورت داشتن VPN قوی از وای‌فای عمومی استفاده کنید. درصورتی که وای‌فای عمومی هدف حمله سارقان اطلاعات قرار بگیرد آنها قادر خواهند بود روی این شبکه نا‌امن بسیاری از دیتاهای شخصی شما را کپی کنند.

آنتی‌ویروس مطمئن

 اگر امنیت گوشی برای شما اهمیت زیادی دارد حتما از آنتی‌ویروس‌های معروف و شناخته‌شده استفاده کنید. حواس‌تان باشد که باید حتما آنتی‌ویروس قابل‌اطمینان باشد و از فروشگاه مطمئن دانلود و نصب شود

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: موبایل اپلیکیشن بدافزار امنیت گوشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۳۱۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه اتوماسیون تعیین گروه‌بندی خون در قم بهره برداری شد

 معاون منابع انسانی ضمن بازدید از وضعیت ذخیره و فرآیند اهدای خون، رشد اهدای خون در استان را حاصل عملکرد مطلوب کارکنان انتقال خون و مردم استان دانست.

حسن نادری اضافه کرد: فراهم بودن فناوری روز دنیا در انتقال خون استان باعث شده خون و فرآورده‌های خونی با سرعت و دقت بیشتری به دست بیماران نیازمند برسد.

مدیرکل انتقال خون قم گفت: با استفاده از دستگاه اتوماسیون تعیین گروه‌بندی خون، جدا از گروه‌بندی اصلی خون، تمام گروه‌های فرعی خون را نیز به‌صورت هوشمند و تمام الکترونیک می‌توانیم تعیین کنیم.

مهدی پهلوانی افزود: از طریق این دستگاه می‌توان «فنوتیپ» یا اندازه‌گیری ده‌ها نوع گروه خونی فرعی که به‌طور عادی قابل اندازه‌گیری نیستند را به روش اتوماسیون سنجش و شناسایی کرد و سلامت خون فرآورده را که بدن گیرنده آن را پس نزند و بتواند اثر درمانی خود را ایفا کند، بررسی کرد.

پلوانی بیان کرد: برای تمام افرادی که در استان خون اهدا می‌کنند به تدریج با خرید کیت و لوازم مورد نیاز، گروه‌بندی فرعی خونشان تعیین خواهد شد.

او ادامه داد: با نصب این دستگاه، علاوه بر این‌که برای افراد اهداکننده می‌توانیم گروه بندی داشته باشیم، می‌توانیم خون کاملا تطبیق یافته برای افراد نیازمند ارسال نماییم.

پهلوانی با اشاره به هزینه ۶۰ میلیارد ریالی خرید این دستگاه، خاطرنشان کرد: «دستگاه اتوماسیون تعیین گروه خون اورتو ویژن» که یک دستگاه غربالگری آنتی بادی است و می‌تواند آنتی بادی خون افراد را طبق استاندارد‌های انتقال خون شناسایی کند؛ بدین ترتیب می‌توان آنتی بادی‌های ناخواسته را در خون‌های اهدایی شناسایی کرد.

در پایان این مراسم، معاون استاندار قم خون خود را نیز اهدا کرد و به سوالات برخی مراجعه‌کنندگان پاسخ داد.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • داروهای غیر آنتی‌بیوتیک باکتری‌ها را از بین می‌برند؟
  • داروهای غیر آنتی‌بیوتیک باکتری‌ها را از بین می‌برند
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ سلاطین بازار موبایل چقدر فروخته می‌شوند؟
  • هشدار/ این دو موبایل دیگر بروزرسانی دریافت نخواهند کرد
  • وداع با نگرانی از مشکلات گوشی، اِلبان تضمین کیفیت عالی در تعمیرات موبایل
  • قیمت انواع گوشی موبایل در بازار، چهارشنبه ۵ اردیبهشت+اینفوگرافیک
  • دستگیری ۷۰ سارق و کشف ۵۰۰ موبایل مسروقه در پایتخت
  • دومین شکست بزرگ اطلاعاتی اسرائیل پس از طوفان الاقصی چیست؟
  • دیجی کالا ؛ بزرگ ترین بازار آنلاین موبایل ایران
  • دستگاه اتوماسیون تعیین گروه‌بندی خون در قم بهره برداری شد