Web Analytics Made Easy - Statcounter

ششمین جلسه ستاد پیشگیری و هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان با حضور مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان غربی و سایر مسئولین استانی برگزار شد.

به گزارش برنا آذربایجان غربی ؛ ارسلان شکری در این جلسه با اشاره به بارش ها و سیلی که بهار امسال در سطح استان جاری شد، گفت: در کنار خدمات رسانی به هم استانی های عزیز، همکاران این مجموعه در یکی از شهرستان های استان لرستان حدود 2 ماه با یک اکیپ کامل مستقر شدند و به نحو احسنت وظایف محوله را انجام دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شکری با اشاره به اعزام پل فلزی به مناطق سیل زده استان ایلام افزود: یک اکیپ کامل راهداری و راهسازی نیز به این استان اعزام شد و در کنار سایر ادارات و نهادهای امداد رسان علاوه بر اینکه بحث مهار سیل در بالا دست و پایین دست پل ها و سازه های آبی انجام می شد، راهداران از کمک رسانی برای مهار سیل در روستاها و آب بند های استان نیز غفلت نداشتند.

وی در خصوص ایجاد هماهنگی و فرماندهی حمل و نقل  نهادهای دامی و کالاهای اساسی در استان اظهار کرد: استان آذربایجان غربی جزو 10 استان نخست استراتژیک و دارای ناوگان غله بر بود که با مشارکت انجمن ها و شرکت ها این موضوع را به نحو احسنت مهار نموده تا جاییکه دربحث تنظیم بازار تمام اقلام و نهادهای مورد نظر اعم از دامی و نهاد های اساسی و اقلام برای استان انبار و ذخیره شده و مشکلی وجود ندارد .

شکری از شن ریزی موضعی تسطیح و رگلاژ 4000 راه روستایی خاکی و شوسه خبر داد و افزود: در استان حدود 37 نقطه فاقد دید و پر خطر خاکبرداری و خاک ریزی و ایمن شدند.

وی در خصوص راه‌های مواصلاتی و نقاط برف گیر و مشکل ساز در فصول سرد سال گفت: برای راهداری زمستانی حدود 420 دستگاه وجود دارد که بیش از 300 دستگاه فعال هستند  ومابقی نیازمند تعمیر و تجهیز هستند، همچنین 68 اکیپ ساماندهی شده  با 900 نفر نیرو در سطح استان در 18 گردنه در راههای اصلی و 71 گردنه راههای روستایی و فرعی آماده خدمت رسانی به مردم است.

شکری  از اجرای طرح راهداری زمستانی با تمام توان طی بارش های اخیر گفت: در بارش های اخیر حدود 500 کیلومتر از راههای اصلی برف گیر بصورت کامل برف روبی شدند و در راستای اجرای این طرح نیز که به صورت رسمی از 20 آذر ماه آغاز می شود، ماسه و نمک زمستانی در راهدارخانه ها به مقدار لازم دپو شده  است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مدیریت بحران راهداری و حمل و نقل راهداری و حمل و نقل آذربایجان غربی آذربایجان غربی راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان غربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۳۱۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار وقوع سیل برای روزهای آینده

به گزارش تابناک، حسین ظفری سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور در گفت‌وگو با  مهر در خصوص هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای روزهای دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ و سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ در برخی از استان‌های کشور اعلام کرد: برای روز دوشنبه استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کردستان، کرمانشاه، اردبیل، گیلان، زنجان، لرستان، کهگیلویه و بویراحمد، نیمه غربی چهارمحال و بختیاری، ایلام، شمال و شرق خوزستان، جنوب مرکزی، جنوب همدان و ارتفاعات و دامنه استان‌های مازندران، تهران و البرز که تحت تأثیر هشدارهای نارنجی هستند.

معاون پیشگیری و کاهش خطرپذیری سازمان مدیرت بحران کشور برای روز سه‌شنبه نیز برای استان‌های شمال آذربایجان شرقی، شمال و غرب آذربایجان غربی، دامنه ارتفاعات استان‌های تهران، البرز، مازندران و گیلان، لرستان، نوار غربی چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، غرب کردستان، غرب کرمانشاه، نیمه شمالی ایلام و شمال شرق خوزستان، اردبیل هشدار سطح نارنجی را صادر کرد.

در ادامه این عضو شورای عالی مدیریت بحران کشور اختلال در سفرها، کاهش دید، لغزندگی جاده‌ها، آب‌گرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حمل و نقل، در مناطق مستعد گرد و خاک محلی، در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ و خسارت به محصولات زراعی و باغی را برای استان‌های ذکر شده پیش بینی کرد.

ظفری در پایان پرهیز از سفرهای غیر ضروری، عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرا دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، با توجه به احتمال رخداد تگرگ اتخاذ تمهیدات لازم جهت جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی را به مردم استان‌های درگیر با این سامانه را توصیه نمود.

دیگر خبرها

  • برگزاری تمرین پاسگاه فرماندهی مرکب صیاد ارتش و ۵ کشور
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل
  • برگزاری سومین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی در وزارت امور خارجه
  • ابلاغ احکام مسئولین کمیته ها و دبیران ستاد یادواره شهدای ارومیه
  • جذب حدود ۹ میلیارد ریال حمایت مالی و تشویقی از تعاونی‌های آذربایجان‌غربی
  • هشدار وقوع سیل برای روزهای آینده
  • آمادگی کامل اصفهان برای برگزاری مرحله دوم انتخابات
  • استان اصفهان آمادگی کامل برای برگزاری مرحله دوم انتخابات را دارد
  • آخرین وضعیت مناطق سیل‌زده/ آماده باش ستاد‌های بحران در ۲ روز آینده
  • ستاد پیشگیری و فرماندهی عملیات مدیریت بحران در دهلران تشکیل شد