Web Analytics Made Easy - Statcounter

پروفسور فرحناک اسدی استاد ممتاز دانشگاه راش شیکاگو در قالب برنامه نخبگان ایرانی غیرمقیم، با هدف انتقال دانش و تجربیات در زمینه آموزش و پژوهش، به مدت یک هفته در بخش نفرولوژی کودکان بیمارستان نمازی حضور یافت.

حضور استادان ایرانی غیر مقیم در مراکز درمانی و بیمارستان های شیراز و استان فارس از سوی معاونت بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی شیراز برنامه ریزی می شود ، نصراله عرفانی معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این باره گفت: این معاونت از حضور استادان و دانشمندان مطرح ایرانی غیرمقیم در دانشگاه حمایت کرده و زمینه همکاری گروه های آموزشی، مراکز تحقیقاتی و مراکز آموزشی درمانی را فراهم می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این همکاری ‌ها زمینه ‌ساز انتقال دانش نوین به دانشجویان و مراکز علمی داخلی بوده و منجر به افزایش جایگاه علمی دانشگاه نیز می شود.

رییس بخش نفرولوژی کودکان بیمارستان نمازی نیز گفت: در مدت حضور دکتر اسدی در شیراز، چندین جلسه و کنفرانس با گروه ‌های مختلف از جمله با دستیاران گروه کودکان در مورد مایع درمانی وریدی، نارسایی مزمن کلیه و اقدامات پیشگیرانه برگزار شد.

علی درخشان افزود: دکتر اسدی در این مدت علاوه بر شرکت در گراندراند بخش نفرولوژی و تبادل نظر در راند بالینی، در کنفرانس رادیولوژی، اورلوژی و بخش پزشکی هسته ‌ای در مورد اسیدوز متابولیک و اختلالات الکترولیتی، آلکالوز متابولیک و تفسیر آزمایش ادرار حضور یافت و مقرر شد دو پروژه پژوهشی با همکاری دکتر اسدی و بخش تحقیقات کلیوی دانشگاه علوم پزشکی شیراز به صورت مشترک انجام شود.

متخصص نفرولوژی یا نفرولوژیست پزشکی است که در زمینه بیماری‌های مربوط به کلیه و مجاری ادراری و درمان آن­ها تخصص دارد.نفرولوژی یکی از فوق تخصصهای طب داخلی است و نفرولوژیست پزشکی است که برای تشخیص و کنترل بیماری های کلیوی آموزش دیده است. نفرولوژیست جراح نیست به همین دلیل برای درمان بیماری های کلیوی از روش های دیگری شامل دیالیز، مصرف دارو، متعادل کردن مایعات در بدن، تنظیم الکترولیت و تنظیم فشار خون استفاده می کند.

پرفسور فرحناک اسدی به سال ۱۳۲۲ در رشت متولد شد . وی استاد ممتاز دانشکده پزشکی دانشگاه راش در شیکاگو فارغ التحصیل دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال ۱۳۴۸ است که  بعد از اخذ درجه دکتری عازم دانشگاه در آمریکا شد و در سال ۱۳۵۳ از دانشکده تاماس جفرسون آمریکا دوره دستیاری تخصصی طب اطفال را به پایان رساند .

اسدی متعاقب آن فوق تخصص خود را در رشته کلیه(نفرولوژی) اطفال در دانشگاه پن سیلوانیا و مرکز طبی کودکان فیلا دلفیا گرفته و بورد تخصصی اطفال خود را در سال ۱۳۵۶ گذراند.در سال ۱۳۵۹ موفق به کسب بورد فوق تخصصی کلیه نائل گردید و از سال ۱۳۶۰ عضو هیئت علمی دانشگاههای تاماس جفرسون فیلادلفیا دانشگاه الینویز و راش در شیکاگو شد .

او  از سال ۱۳۶۹ تا کنون بعنوان استاد تمام وقت و رئیس بخش بیماری‌های کودکان در دانشگاه‌های پنسیل وانیا و تاماس جفرسون و راش مشغول کار شد. دکتر اسدی یک چهره شناخته شده جهانی در طب کلیه اطفال و محقق و دانشمند در رابطه با بیماریهای کودکان است و در اکثر کشورهای دنیا در سخنرانی ها و سمینارها شرکت کرده است .

وی همچنین عضو ارشد انجمن های علمی دنیا است و متجاوز از ۱۲۱ مقاله و ۲۳ کتاب و فصل و ۷۸ سخنرانی در نقاط مختلف دنیا پرزنت کرده است برخی  تحقیقات دکتر اسدی در کتاب Text Book Of Clinical Pediatrics در سال ۲۰۱۲ به چاپ رسیده است . وی همچنین موفق به گرفتن جوایز متعددی از دانشجویان پزشکی در آمریکا بعنوان استاد نمونه شده است.

برچسب‌ها علوم پزشکی بیماران دیالیزی دانشگاه شیکاگو بهداشت و درمان بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علوم پزشکی بیماران دیالیزی دانشگاه شیکاگو بهداشت و درمان بهداشت و سلامت علوم پزشکی بیماران دیالیزی دانشگاه شیکاگو بهداشت و درمان بهداشت و سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۳۲۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان مدیریت اعتبار پروژه بیمارستانی کوهدشت را پرداخت نکرده است

به گزارش خبرنگار مهر، بهرام دلفان امروز چهارشنبه در جلسه بررسی مصوبات سفر رئیس‌جمهور به لرستان با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی لرستان هشت پروژه در دور اول سفر رئیس‌جمهور به استان داشته است، اظهار داشت: یکی از این پروژه‌ها بیمارستان «نیایش» خرم‌آباد بوده که ابتدا ۲۳ درصد پیشرفت داشت که الان پیشرفت فیزیکی آن به ۶۵ درصد رسیده است.

وی با بیان اینکه تعداد تخت‌های این بیمارستان از ۵۱۵ تخت به ۶۱۱ تخت رسیده است، افزود: اگر پرداخت اعتبار این بیمارستان به همین روال باشد، سال آینده افتتاح خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه بیمارستان «رازی» کوهدشت نیز ۵۵ درصد پیشرفت داشته که اعتبارات آن تأمین نشده است، ادامه داد: اگر اعتبار آن اختصاص پیدا می‌کرد، روند پیشرفت آن بیشتر می‌شد.

دلفان با بیان اینکه بخشی از اعتبارات این بیمارستان باید از سوی سازمان مدیریت و بخشی هم توسط وزارت بهداشت تأمین می‌شد، گفت: سازمان مدیریت نتوانسته سهم خودش را عملیاتی کند.

وی با بیان اینکه بیمارستان «گهر» دورود نیز ۲۵۶ تخت دارد و ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، گفت: سه پروژه دیگر سفر دولت شامل درمانگاه «بزنوید»، «چمن سلطان» و امامزاده «محمدحسن» تکمیل شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان، افزود: همچنین زایشگاه خرم‌آباد که جز مصوبات سفر رئیس‌جمهور به استان بوده نیز عملیاتی و تکمیل شده است.

کد خبر 6087655

دیگر خبرها

  • افتتاح دفتر همکاری‌های وزارت تندرستی جمهوری تاجیکستان و دانشگاه علوم پزشکی شیراز
  • افتتاح دفتر همکاری‌های وزارت تندرستی جمهوری تاجیکستان و دانشگاه علوم‌ پزشکی شیراز
  • بررسی راه‌های توسعه همکاری علوم پزشکی شیراز با دانشگاه پزشکی تاجیکستان
  • بررسی راه‌های توسعه همکاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز با دانشگاه پزشکی تاجیکستان
  • افتتاح بزرگترین بیمارستان روانپزشکی جنوب‌شرق کشور در کرمان
  • بازگشایی مجدد بیمارستان صحرایی در شهرک دانش و سلامت
  • معرفی ۴۸ واحد از املاک دانشگاه علوم پزشکی لرستان برای مولدسازی
  • سازمان مدیریت اعتبار پروژه بیمارستانی کوهدشت را پرداخت نکرده است
  • رایگان شدن خدمات سرپایی و بستری کودکان زیر ۷ سال
  • اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد جان ۴ را نفر را نجات داد