Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، نوجوان ۱۶ ساله تبعه گواتمالا در ماه می‌توسط گشت مرزی آمریکا دستگیر شد و به دلیل ابتلا به بیماری آنفولانزا در لیست انتظار قرار داشت تا به مرکز مراقبت‌های درمانی و خدمات انسانی انتقال داده شود.

این مهاجر در ماه می‌در بازداشتگاه فدرال و چند روز پس از عبور از مرز آمریکا جان خود را از دست داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گزارش‎ها حکایت از این دارند که وضعیت جسمی نوجوان بیمار، وخیم بوده و توان ایستادن بر روی پاهایش را نداشته و در نهایت بر روی زمین افتاده است.

دکتر حسین محمد نبی، وکیل پایه یک دادگستری و حقوقدان عرصه بین الملل در خصوص پایمال شدن حقوق کودکان و نوجوانان مهاجر در آمریکا بیان کرد: در مجموعه حقوق بین الملل حمایت از حقوق کودکان پذیرفته شده است و در قوانین مختلف کشور‌های جهان نیز اشاره به این موضوع شده است.

حقوقدان عرصه بین الملل اذعان کرد: در منشور سازمان ملل متحد نیز به این موضوع اشاره شده و اکثر کشور‌ها نیز به کنوانسیون حقوق کودک پیوسته اند.

وی تصریح کرد: جدا کردن کودکان و نوجوانان از خانواده‌های آن‌ها و دستگیر کردن آن‌ها که از سال گذشته در آمریکا آغاز شده و نگهداری آن‌ها در یک اردوگاه و یا زندان اساسا خلاف حقوق کودک است؛ به این معنا که اگر حقوق مساوی و لاینفک را به استناد منشور سازمان ملل برای همه خانواده‌های بشری بدانیم، این عمل خلاف است و در اعلامیه جهانی حقوق بشر نیز عملا خلاف دانسته اند.

محمدنبی در ادامه با تاکید بر اینکه موضوع جدا کردن کودکان و نوجوانان از خانواده‌های خود قابلیت پیگیری حقوقی دارد، گفت: افرادی که در خود آمریکا هستند و گروه‌های فعال در زمینه حقوق بشر و همچنین سازمان‌های جهانی می‌توانند در این خصوص ایراد بگیرند و اعتراض خود را ارائه دهند.

حقوقدان عرصه بین الملل ادامه داد: سازمان ملل نیز در زمینه حقوق بشری و شورای حقوق بشر می‌تواند پیگیر این مساله باشد و خیلی از مجامع گوناگون به این اقدام دولت آمریکا اعتراض کرده اند.

وی عنوان کرد: اگرچه این افراد به صورت غیرمجاز وارد آمریکا شده اند، اما به استناد کنوانسیون حقوق کودک، برای کودک حقوقی مترتب است و سازمان‌های حقوقی در کشور مورد نظر و سازمان‌های حقوق بشری این حق را دارند که در این زمینه اقدام حقوقی کنند.

محمدنبی با اشاره به رویکرد دو گانه سازمان ملل در خصوص حقوق کودکان اظهار کرد: اجرای کنوانسیون کودک وظیفه کشور‌ها در جهت حفظ حقوق کودکان است و این کودکان مهاجر باید تحت حفاظت سازمان‌های بین المللی و تحت حمایت حقوق بین الملل قرار گیرند و محبوس کردن آن‌ها قابلیت پیگیری دارد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مهاجران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۳۵۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش نماینده ایران به کشف گور‌های جمعی در خان یونس

نماینده ایران در ژنو در نامه‌هایی به رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ و کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل نوشت: سبعیت رژیم صهیونیستی در غزه دیگر موجب شگفتی هیچکس نیست، این نسل کشی را فورا متوقف کنید.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، علی بحرینی، سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در ژنو طی نامه‌های جداگانه‌ای خطاب به رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ و کمیسرعالی حقوق بشر سازمان ملل ضمن برشمردن فهرستی از موارد جنایات جنگی، جنایات علیه بشریت و نسل کشی که توسط رژیم صهیونیستی در ۸ ماه گذشته به وقوع پیوسته است، خواستار اقدام فوری سازمان‌های بین‌المللی برای توقف از این نسل کشی شد.

سفیر و نماینده دائم کشورمان با اشاره به گزارش موسسه دفاع مدنی در غزه مبنی بر کشف گوردسته جمعی حاوی پیکر‌های ۲۰۰ تن از شهدای فلسطینی که توسط نیرو‌های اسرائیلی در مجتمع پزشکی ناصر در خان یونس غزه کشته و دفن شده بودند، در این نامه اظهار داشته است که پیش از ارتکاب به این جنایت نیز کارشناسان سازمان ملل در خصوص حمله به بیمارستان‌ها توسط رژیم صهیونیستی هشدار داده بودند.

وی افزود: این واقعیت نشان می‌دهد که اگر این جنایات دهشتناک فورا متوقف نشود، لاجرم شاهد تکرار چنین فجایعی خواهیم بود.

بحرینی در این نامه‌ها، با استناد به حقوق بین‌الملل، حقوق بین‌المللی بشردوستانه و اسناد مهم بین المللی از قبیل کنواسیون‌های چهارگانه ژنو، حمله به بیمارستان‌ها و اماکن درمانی، گرسنگی دادن به مردم به عنوان ابزار جنگی، جلوگیری از انتقال کمک‌های بشردوستانه و مواردی از این قبیل را مصادیق غیر قابل انکار جنایت علیه بشریت و جنایت جنگی خوانده و اظهار داشت که سبعیت در حملات غیر انسانی رژیم صهیونیستی در غزه دیگر موجب شگفتی هیچکس نیست و این رفتار قبلا نیز توسط این رژیم وعده داده شده است.

خاطر نشان می‌گردد، کنوانسیون‌های بشردوستانه ژنو، متضمن حقوق غیر نظامیان در مخاصمات مسلحانه است و کمیته بین‌المللی صلیب سرخ به عنوان پاسدار و نگهبان حقوق بین‌المللی بشردوستانه و کنوانسیون‌های ژنو موظف است حداکثر تلاش خود را برای اجرای مفاد این کنواسیون‌ها مبذول دارد.

دیگر خبرها

  • هاله غریط استعفا داد + جزئیات
  • کودکان و نوجوانان کدام کشور رکورددار سوء مصرف الکل هستند؟
  • انگلیس رکورددار سوء مصرف الکل در کودکان و نوجوانان
  • تحریر زندگی شهدای کودک و نوجوان حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان
  • محیط زیست عرصه تقویت بنیان‌های اجتماعی با بهره گیری از توان بانوان است
  • واکنش نماینده ایران به کشف گور‌های جمعی در خان یونس
  • نسل‌کُشی در غزه را فوراً متوقف کنید
  • ایران خواستار اقدام فوری بین‌المللی برای توقف نسل‌کشی در غزه شد
  • انتقاد سناتور سندرز در سنای آمریکا علیه کمک مالی به تل آویو
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت