Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- سخنگوی سازمان اورژانس کشور، گفت: علامت مسمومیت با گاز مونوکسید کربن گاهی با سرماخوردگی و حتی آنفولانزا اشتباه گرفته می‌شود. تاریخ انتشار: 07:20 - 19 آذر 1398 - کد خبر: ۵۷۵۲۳۷

مجتبی خالدی سخنگوی سازمان اورژانس کشور در گفتگو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، با بیان اینکه گاز مونوکسید کربن بدون رنگ، بو و طعم بوده و تشخیص آن سخت است، گفت: گاز مونوکسید کربن در یک فاز رقابتی با اکسیژن ۲۵۰ برابر قدرت حل شدن بیشتر در خون افراد را داشته از این رو مسمومیت با آن سریع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سخنگوی سازمان اورژانس کشور، با تاکید بر اینکه ۶۰ تا ۹۰ دقیقه زمان لازم است تا مسمومیت با گاز مونوکسید کربن منجر به کما و در نهایت مرگ فرد شود، افزود: در موارد خفیف قرار گرفتن در معرض گاز مونوکسید کربن برای مدت متوالی نیز می‌تواند اثرات مخرب داشته باشد.


وی با بیان اینکه علامت مسمومیت با گاز مونوکسید کربن گاهی با سرماخوردگی و حتی آنفولانزا اشتباه گرفته می‌شود، تصریح کرد: سردرد، سرگیجه، ضعف و بیحالی از علایم اصلی گاز گرفتگی است که این علایم با سرماخوردگی و آنفولانزا مشابه است.

بیشتر بخوانید:

مرگ ۱۱ نفر بر اثر حادثه در شهرستان سقز/۲۵ نفر بستری شدند

خالدی با تاکید بر اینکه بعد از کاهش سطح هوشیاری در نتیجه مسمومیت با گاز مونوکسید کربن فرد نمی‌تواند هیچ کمکی به خود کند، گفت: مراقبت از کودکان، سالمندان و بیماران قلبی و عروقی باید از سوی افراد در این مواقع صورت بگیرد.


وی با بیان اینکه اگر افراد در فضای بسته و مملو از گاز دچار پرخوابی شوند باید سریعا از فضا خارج شده تا از به کما و در نتیجه مرگ آن‌ها جلوگیری شود، ادامه داد: اگر فرد پس از حضور در فضای باز حال عمومی مساعدی پیدا کرد به طور حتم مسمومیت با گاز تایید می‌شود.


خالدی با تاکید بر اینکه در زمان محرز شدن مسمومیت با گاز باید در ابتدا وسایل گرمایشی خاموش شود، گفت: باز کردن پنجره‌ها و خارج کردن بیماز از فضا و در نهایت تماس با اورژانس در این زمان لازم است.


سخنگوی سازمان اورژانس کشور، با بیان اینکه در مورد مسمومیت با گاز ارایه آدرس دقیق محل حادثه به ماموران اورژانس لازم است، افزود: عموما چنین مسمومیت‌هایی در کارگاه‌ها یا خانه‌های و اقامت گاه‌های شبانه روزی رخ می‌دهد و تعداد افراد مسموم نیز در این شرایط زیاد است.


وی با تاکید بر اینکه ارایه اطلاعات کافی در خصوص تعداد افراد مسموم شده با گاز جهت هماهنگی‌های لازم برای اعزام آمبولانس لازم است، گفت: خارج کردن افراد مسموم شده از محیط سر بسته لازم است، زیرا ماندن در آن فضا شانس زنده ماندن را کم می‌کند.

 

خالدی با بیان اینکه تشخیص قطعی نجات از مسمومیت با گاز تنها از سوی پزشک ممکن است، افزود: این نوع مسمومیت علاوه بر عوارض کوتاه مدت مانند سرگیجه و بی حالی در بلند مدت عوارضی همچون کاهش سطح هوشیاری یا ضعف مداوم و بی حوصلگی را در پی دارد.


وی با بیان اینکه رانندگان حرفه‌ای نیز در معرض گازگرفتگی‌های مکرر هستند، تصریح کرد: رانندگان با در نظر گرفتن زمانی برای استراحت و استفاده از وسایل گاز سوز مانند پیک نیک دچار مسمومیت‌های بسیار و حتی مرگ می‌شوند.


انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اورژانس اورژانس گازگرفتگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۳۶۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اگر سرماخوردگی دارید این 2 میوه را بخورید

آفتاب‌‌نیوز :

گوجه فرنگی و لیمو دو میوه خاص هستند که برای درمان سرما خوردگی بسیار موثر هستند.

گوجه فرنگی برای سرماخوردگی:

آب گوجه فرنگی نوشیدنی محبوبی است که طیف گسترده‌ای از ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان‌ها را برای بدن تأمین می‌کند. آب گوجه فرنگی بسیار مغذی است و سرشار از بسیاری از ویتامین‌ها و مواد معدنی مهم است. به عنوان مثال، نوشیدن فقط 1 لیوان (240 میلی لیتر) آب گوجه فرنگی تقریباً نیاز روزانه شما به ویتامین C را تأمین می‌کند و 22٪ از نیازهای ویتامین A شما را به صورت آلفا و بتاکاروتنوئیدها برآورده می‌کند. آب گوجه فرنگی و سایر محصولات گوجه فرنگی ممکن است خطر ابتلا به انواع خاصی از سرطان را کاهش دهد.

لیمو برای سرماخوردگی:

لیمو منبع خوبی از ویتامین C است. همانطور که می‌دانید در زمان سرماخوردگی خوردن ویتامین c بسیار مهم است. یک لیمو حدود 31 میلی گرم ویتامین C را تأمین می‌کند، که 51 درصد از میزان مورد نیاز مصرف روزانه مرجع (RDI) است. تحقیقات نشان می‌دهد که خوردن میوه و سبزیجات سرشار از ویتامین C خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و سکته را کاهش می‌دهد.

منبع: خبرگزاری برنا

دیگر خبرها

  • دانشمندان تنها در ۱۵۰ دقیقه الماس ساختند
  • دستور تهیه ۱۰جوشانده گیاهیِ ضد سرماخوردگی
  • اگر سرماخوردگی دارید این 2 میوه را بخورید
  • افزایش ‌مسمومیت ناشی از مصرف قارچ‌های سمی در لرستان طی هفته گذشته
  • بریتانیا در یک قدمی شبکه برق بدون کربن
  • انتقاد مگوایر از آنتونی: لازم نبود ذوق کنیم!
  • متفورمین و سرماخوردگی بزرگسالان پرمصرف‌ترین داروهای کشور
  • نخستین کارخانه تولید سیمان کربن صفر ساخته شد
  • بخش عمد‌ه‌ای از سرماخوردگی‌ها کروناست
  • تازه‌ترین انتصاب‌ها در شرکت ملی گاز ایران