Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، خبرگزاری رویترز در گزارشی نوشت، به دنبال نشست کاری آمریکا و کره شمالی که ماه اکتبر در استکهلم سوئد به شکست انجامید گفت‌وگو‌ها  با بن‌بست مواجه شده است.

کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی، پایان امسال را به عنوان مهلت زمانی برای واشنگتن به منظور تغییر موضع خود در گفت‌وگو‌ها مشخص کرده است؛ ضرب‌الاجلی که مقامات آمریکا آن را کم‌ارزش دانسته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین حال نماینده کره شمالی در سازمان ملل اعلام کرد خلع سلاح هسته‌ای اکنون روی میز قرار ندارد.

به دنبال شکست گفت‌وگو‌های استکهلم، فرستاده کره شمالی مقامات آمریکا را متهم کرد که همچنان دیدگاه و رویکرد قدیمی خود را دنبال می‌کنند.

اطلاعات چندانی در مورد اینکه کره شمالی و آمریکا در این نشست دقیقا به دنبال چه چیز بودند و چه پیشنهاد‌هایی را مطرح کردند، وجود ندارد.  اما پیونگ‌یانگ خواهان اقدام متقابل واشنگتن برای پیشنهاد خود در خصوص برچیدن محل آزمایش هسته‌ای کره شمالی است که لغو تحریم‌های فلج‌کننده را شامل می‌شود.

در نشست کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی، و دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، که ماه فوریه در ویتنام به شکست انجامید، پیونگ‌یانگ پیشنهاد برچیدن تاسیسات هسته‌ای یانگ بیون را در مقابل لغو پنج قطعنامه سازمان ملل ضد این کشور مطرح کرد.

اما آمریکایی‌ها از کار انداختن تاسیسات یانگ بیون را کافی ندانستند و از کره شمالی خواستند تسلیحات هسته‌ای خود را به این کشور انتقال دهد.

کره شمالی همچنین اعلام کرده است به عنوان نخستین گام در جهت خلع سلاح هسته‌ای اقدام به برچیدن سایت پرتاب موشک «سو‌ها» کرده است، اما این سایت روز یکشنبه برای آنچه پیونگ‌یانگ یک «آزمایش بسیار مهم» عنوان می‌کند، مورد استفاده قرار گرفت.

کره شمالی درخواست‌ها از آمریکا را برای پایان دادن به رزمایش‌های نظامی مشترک با کره جنوبی افزایش داده است و همچنان از آمریکا می‌خواهد از سیاست‌های خصمانه خود در قبال این کشور از جمله انتقاد از پیشینه حقوق بشر کره شمالی دست بردارد.

در همین حال یک منبع دیپلماتیک -که خواست نامش فاش نشود- اعلام کرد مقامات آمریکا با حضور در نشست استکهلم به دنبال خلع سلاح کامل، قابل تایید و بازگشت‌ناپذیر کره شمالی بودند و خواستار توقف آزمایش‌های تسلیحاتی این کشور به عنوان نخستین گام شدند.

اگرچه برخی گزارش رسانه‌ها حاکی از آن است که آمریکا در نظر داشت پیشنهاد لغو موقت تحریم‌های مربوط به صادرات ذغال سنگ و منسوجات را مطرح کند، این منبع اعلام کرد گفت‌وگو‌های استکهلم به جزئیات کشیده نشد.

واشنگتن و سئول بخش‌هایی را مورد بررسی قرار دادند که در صورت لزوم، تحریم‌های کاهش یافته این بخش‌ها به سرعت قابل بازگشت خواهد بود.

کره شمالی در مقابل خواهان تضمین سازمان یافته لغو تحریم هاست و بر لغو پنج قطعنامه سازمان ملل تاکید دارد.

این منبع اعلام کرد، اما آمریکایی‌ها نمی‌توانند پیش از آنکه شاهد پیشرفتی ملموس در زمینه خلع سلاح هسته‌ای کره شمالی باشند ابتدا اقدام به کاهش تحریم‌ها کنند. تحریم‌ها اساسا همه آن چیزی است که آن‌ها برای تحت فشار قرار دادن کره شمالی در اختیار دارند.

به گفته این منبع، هنگامی که نشست استکهلم به شکست انجامید، مذاکره‌کنندگان آمریکایی در تلاش برای مشخص کردن تاریخی برای دور بعدی گفت‌وگو‌ها برآمدند، اما مقامات کره شمالی در این زمینه همکاری نکردند.

همچنان که پایان مهلت زمانی که کره شمالی تعیین کرده است نزدیک می‌شود، پیونگ یانگ با شلیک ده‌ها موشک تنش‌ها را افزایش و هشدار داده است چنانچه دیپلماسی با آمریکا شکست بخورد، رهبر کره شمالی ممکن است مسیری متفاوت را در پیش گیرد.

رویترز در ادامه نوشت: یک مقام نظامی بلندپایه کره شمالی روز چهارشنبه اعلام کرد اظهارات ترامپ که گفته است در صورت نیاز ممکن است به نیروی نظامی علیه کره شمالی متوسل شود رهبر این کشور را برآشفته کرده است و درباره اقدامات متقابل هشدار داده است.

آزمایش‌های تسلیحاتی اخیر کره شمالی نگرانی‌هایی را درباره ازسرگیری آزمایش‌های موشکی هسته‌ای و دور برد این کشور که از سال ۲۰۱۷ به حال تعلیق درآمده به وجود آورده است.

این منبع دیپلماتیک اعلام کرد چنانچه تا پایان سال پیشرفتی حاصل نشود، کره شمالی باید دست به اقدامی بزند که احتمالا آزمایش موشک بالستیک بین قاره‌ای خواهد بود. در آن صورت آمریکا هیچ گزینه‌ای جزء آن ندارد که به این اقدام کره شمالی پاسخی قاطعانه‌تر بدهد و در بدترین سناریو، گفت‌وگو‌ها به شکست خواهد انجامید.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مذاکرات آمریکا و کره شمالی خلع سلاح هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۳۷۲۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای روزنامه کویتی درباره درخواست تازه آمریکا از ایران

به گزارش خبرآنلاین روزنامه الجریده کویت در ادامه آورده است: «طرف آمریکایی همچنین از ایران خواسته است به توافق سابق هسته ای بازگردد به گونه ای که براساس آن، تهران غنی سازی اورانیوم را در محدوده ۳.۶۷ درصد نگه دارد و آمریکا نیز تحریم های ایران را لغو کند.»

براساس ادعای این روزنامه، «طرف آمریکایی از تهران خواسته است بر متحدانش در منطقه به منظور توقف حملات در دریای سرخ فشار بیاورد، از فرمول مصر برای آتش بس در غزه و طرح آرام کردن اوضاع ین اسرائیل و حزب الله در جنوب لبنان حمایت کند.»

به نقل از شفقنا در ادامه مطلب این روزنامه آمده است: «طرف آمریکایی به صورت غیرمستقیم از ایران خواسته است قبل از هرگونه توافقی بین طرفین، به آژانس بین المللی انرژی اتمی برای بازرسی از تاسیسات هسته ای اش اجازه دهد.»

بنابر نوشته الجریده، «ایران نیز به طرف آمریکایی رسانده است که کاهش هرگونه تنش در منطقه مستلزم توقف حمایت های نامحدود آمریکا از اسرائیل و اتخاذ اقداماتی برای مهار تل آویو است.»

الجریده همچنین نوشت: «ایرانی ها از توافق برای توقف جنگ در غزه و هرگونه توافقی که مورد موافقت فلسطینی ها باشد، حمایت می کند و در مورد جنوب لبنان هم به همین شکل است. ایران به آمریکا هشدار داده است که اگر اسرائیل بخواهد به جنوب لبنان حمله کند، ایران بیکار نخواهد نشست و برای شکست حمله اسرائیل هرکاری خواهد کرد. در مورد بازرسی از تاسیسات هسته ای نیز ایران به طرف آمریکایی رسانده است که گزارش های دقیقی به آژانس در خصوص تاسیسات هسته ای ارائه کرده است.»

311311

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903430

دیگر خبرها

  • امیرعبداللهیان: همکاری ایران و آژانس تحت تاثیر آمریکا قرار نگیرد
  • گزینه‌های آمریکا در برابر بلندپروازی‌های اتمی عربستان
  • پوتین دستور آغاز رزمایش هسته‌ای را صادر کرد
  • ادعای یک روزنامه درباره درخواست تـازه آمریکا و پاسخ ایـران
  • ادعای روزنامه کویتی درباره درخواست تازه آمریکا از ایران
  • از بتن‌ریزی در اراک تا بتن‌ریزی برای ساخت جزیره هسته‌ای
  • کره شمالی: هیات‌های جدید ناظر بر تحریم‌ها، محکوم به شکست هستند
  • فیلم| انتقاد تند سناتور آمریکایی از سیاست آمریکا در قبال جنایات در غزه؛ وقت آن رسیده به صدای مردم آمریکا گوش دهیم!
  • کره‌شمالی: گروه‌های جدید ناظر بر تحریم‌ها شکست خواهند خورد
  • از پیشرفت در مذاکراه تا ضرب‌الاجل اسرائیل/ گفتگو در مرز خوش‌‎بینی و بدبینی جریان دارد