Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-سخنان بی‌مایه، سست و بی‌اساس علی شکوری راد دبیر کل حزب اتحاد ملت در تحلیل اغتشاشات اخیر و مصادره دنبه و روده این گوسفند مسروقه به نفع جریان مدعی اصلاح‌طلبی یا از سر جهالت بوده که در این صورت باید اظهار تأسف کرد و یا به جهت فریب افکار عمومی است که این دومی را باید امری طبیعی و مسبوق به ذهن دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در مصاحبه با خبرنگاری که در فضای مجازی منتشر شده مدعی می‌شود در جریان آشوب‌ها و اغتشاشات اخیر، رأی اصلاح‌طلبان ریزش نکرده است.
   وی در اثبات این مدعای مضحک از طریق آسمان و ریسمان بافتن و به شیوه‌ای بسیار غلط و شاید هوشمند و سفسطه گرانه دلایلی مضحک‌تر می‌آورد.
   وی مدعی می‌شود که:
   - اعتراضات در حواشی شهرهای بزرگ و مناطقی که مردم از برخورداری مالی کمتری بهره‌مند هستند اتفاق افتاده است.
   - درحاشیه شهرها و مناطق محروم، مردم به طور سنتی و مناسکی رأی داده‌اند یعنی همانطور که نماز می‌خوانده و روزه می‌گرفتند، برای رأی دادن نیز پای صندوق‌ها می‌رفته‌اند.
 - این معترضان کسانی هستند که در آینده، در انتخابات شرکت نخواهند کرد.
- از آنجایی که این معترضان از اقشار ضعیف و محروم هستند، حامیان اصولگرایی محسوب می‌شوند. بنابر این به طور طبیعی آرای اصولگرایان دچار ریزش می‌شود. اما اصلاح‌طلبان زیانی ندیده یا خیلی کمتر دچار ریزش رای شده‌اند.
   این شیوه مضحک و تأسف‌آور در استدلال و نتیجه‌گیری، موضوع تازه‌ای نیست بلکه سال هاست که از دهان مدعیان اصلاح‌طلبی، نمونه‌های آن را می‌شنویم. ما در اینجا به اختصار، سخنان نسنجیده و سراسر باطل شکوری راد را تشریح می‌کنیم.

وی در ابتدا به شیوه‌ای ماهرانه، اغتشاشات، فتنه، آتش سوزی و قتل هم‌وطنان را «اعتراضات» نام می‌نهد و سپس آن را منسوب به حواشی شهرهای بزرگ و مناطق محروم می‌کند. اما واقعیت این است که آشوبگران با هدف ساقط کردن نظام، اغتشاشات را در مراکز شهرها و از طریق فلج کردن زندگی مردم و نابودی زیرساخت‌های شهری انجام دادند. تخریب اموال دولتی و عمومی، به آتش کشیدن بانک‌ها و مغازه‌ها، شعله‌ور ساختن مراکز خدماتی و خصوصی  اتفاقاتی نبوده که در حاشیه شهرها رخ دهد.

نگاهی به آمار مراکز آسیب دیده این مدعا را رد می‌کند.اما انتساب اغتشاش به مردم محروم و مستضعف: هرچند در شروع امر،مردم در اعتراضی به حق به خیابان‌ها آمدند ولی خیلی زود با توصیه مقام معظم رهبری، صفوف خود را از اغتشاشگران جدا کردند. پس اولا آن چه در خیابان‌ها دیده شد اغتشاش و فتنه بود و نه اعتراض و همچنین این اعمال وحشیانه کار مردمی که سال‌ها پای صندوق‌ها آمده و به نظام رأی داده‌اند نبوده است.
 اما این که آقای شکوری راد رأی دادن مستضعفان و محرومان را مناسکی و سنتی می‌داند مقصودش چیست؟ آیا وی قصد دارد بگوید مردم سال‌ها از روی عادت و نه درایت و تعقل پای صندوق‌های رأی آمده و به نیتی فارغ از انگیزه‌های روشنفکری و لیبرالیسم رأی داده‌اند؟! وی در اینجا چه چیزی را به استهزا می‌گیرد؟ مناسک و عبادات قشر محروم یا پایبندی آنها به سنت‌ها را؟ یا رأی دادن و پای صندوق رای رفتنشان را؟

راستی مردم محروم و مستضعف چه جایگاهی درتفکرات اصلاح‌طلبی دارند؟ آیا می‌توانند انسان‌هایی آزاد و مستقل به شمار آیند که از حقوق شهروندی برخوردارند؟ یا شاید در تفکر این قشر، آنان چون بردگان سیاه‌پوستی هستند که نباید با اشراف و مرفهین در یک تراز قرار بگیرند. معلوم نیست تا چه زمانی در مقابل اهانت‌های سخیف، بی‌شرمانه و کثیف اصلاح‌طلبان به مردمی که امام راحل ولی نعمتان انقلابشان خواند باید سکوت کرد؟
  
   شکوری راد در قسمتی از ادعاهای سخیف خود اظهار می‌دارد این قشر(محروم) در انتخابات شرکت نخواهد کرد! اولا معلوم نیست مقصود وی دقیقا کیست اگر منظورش افراد اغتشاشگر و عناصر داعش صفتی است که کشتند و تخریب کردند و به آتش کشیدند که ما اینها را در شمار ملت خود نمی‌دانیم. این‌ها کسانی هستند که از سوی آمریکا، رژیم صهیونیستی و سعودی، آموزش‌های بلند مدت دیده و منتظرند از کوچک‌ترین آشوب در کشور بحران‌های بزرگ بسازند. این افراد، دشمنان بی‌رحمی هستند که به راحتی دست به خون هم‌وطنان بی‌گناه ما می‌آلایند تا با پروژه کشته سازی، رژیم را متهم به کشتن ملت کنند. این عضو اردوگاه اصلاحات متأسفانه چشم بصیرتی ندارد تا موج خروشان ملت را در شهرهای مختلف و نیز در پایتخت ببیند که چگونه بساط آن راهزنان بی‌اصل و نسب را دو روزه برچیدند. آیا جمعیت انبوهی که خودجوش به خیابان‌ها ریختند و اعمال ددمنشانه اغتشاشگران را محکوم کرده و بار دیگر از نظام و رهبری حمایت خود را اعلام داشتند از چه قشری بودند؟ شاید به زعم آقای شکوری راد، اغتشاشگران، مستضعفان و محرومان بودند و راهپیمایی کنندگان در شهرهای کشور، قشر مرفه و ثروتمند جامعه بوده‌اند!
   آقای شکوری راد در ادعایی مضحک‌تر اظهار می‌دارد این معترضان که از طرفداران اصولگرایان بوده‌اند در انتخابات شرکت نخواهند کرد، در نتیجه آرای اصولگرایان ریزش پیدا می‌کند. اما جبهه اصلاحات که در جریانات اخیر اعتراضی نداشته است کما فی السابق پای صندوق‌های رأی خواهد آمد و رأی خود را خواهد داد!
   وی بدون اشاره به گرانی بنزین که علت اصلی اعتراض مردم و بهانه شورش اغتشاشگران بوده تنها با تحلیلی غلط و بی‌مایه از آن بهره‌برداری سیاسی کرده است. وی ابایی ندارد که حامیان اصلاح‌طلبی را قشر مرفه و سرمایه‌داران بخواند و ساحت این جریان غربگرا و لیبرال را مبرا از گرایش مردم محروم بداند.

منبع: کیهان

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۳۷۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین‌کنندگان نرخ دلار معرفی شدند/ قیمت دلار امروز ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت دلار در آخرین روز معاملاتی هفته با روند کاهشی ۲۵۰ تا ۳۰۰ تومانی در کانال سوم کریدور ششم عقب‌نشینی کرد. معامله‌گران از بین رفتن التهابات سیاسی و ارزپاشی سیاست‌گذار را دلیل افت پلکانی بازار ارز می‌دانند. روز پنجشنبه تتر با دلار در یک کانال معامله شد.

تجارت‌نیوز در گزارشی نوشت: قیمت دلار امروز با کاهش ۲۵۰ تا ۳۰۰ تومانی به کانال سوم کریدور ششم عقب‌نشینی کرد. افت قیمت اسکناس آمریکایی از ابتدای هفته اخیر پیوسته ادامه داشت و با نوسانات محدود کاهش پلکانی را تجربه کرد.

در تعادل عرضه و تقاضا، دلار کاهشی شد

معامله‌گران در روزهای اخیر عرضه و تقاضا را در تعادل عنوان کردند. آنها از بین رفتن ریسک‌های سیاسی را در کنار ارزپاشی سیاست‌گذار دلیل روند نزولی قیمت دلار در هفته نخست اردیبهشت می‌دانند.

در یک هفته اخیر اخباری مبنی بر تشدید تحریم‌ها علیه ایران از سوی برخی مقامات آمریکایی مطرح شد؛ اما معامله‌گران معتقدند بازار ارز در سال‌ها و ماه‌های گذشته به طور پیوسته این اخبار را به خود دیده و از آنها تاثیر نگرفته است. کارشناسان اقتصادی نیز معتقدند آنچه قیمت دلار را تعیین می‌کند بخش‌نامه و دستور و تهدید نیست. اثر رشد نقدینگی و تورم مهمترین دلیل هر بازاری برای رشد قیمت‌هاست.

درهم آماده تغییر کانال شد

قیمت درهم امروز پنجشنبه ۶ اردیبهشت با کاهش ۱۴۰ تومانی به پله‌ نخست کانال ۱۷ هزار تومانی برگشت و با رقم ۱۷ هزار و ۱۸۰ تومانی در حال معامله است. تتر با کاهش ۴۵۰ تومانی همپای دلار ارزان شد و با رقم ۶۳ هزار و ۹۵۰ تومانی معامله شد.

قیمت پوند انگلیس با کاهش ۲۰۰ تومانی با رقم ۷۹ هزار و ۴۰۰ تومان در حال معامله است. امروز یورو کاهش محدود ۵۰ تومانی داشت و روی رقم ۶۸ هزار و ۴۰۰ تومانی ایستاده است.

گفتنی است اسکناس و حواله دلار روز گذشته افزایش‌های قابل توجهی داشتند و در کریدور ۴۰ هزار تومانی یک کانال صعود کردند؛ اما امروز تغییر قیمت نداشتند. اسکناس دلار با رقم ۴۴ هزار و ۳۸ تومان و حواله دلار با رقم ۴۱ هزار و ۱۱۸ تومان و با همان رقم روز چهارشنبه عرضه شد.

223225

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899635

دیگر خبرها

  • تعیین‌کنندگان نرخ دلار معرفی شدند/ قیمت دلار امروز ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • دلار با کاهش تنش‌های سیاسی برمی‌گردد/ عده‌ای برخلاف منافع ملی بازار ارز را بهم می‌زنند
  • کاهش حجم پرونده‌های قضایی با اصلاح قوانین
  • ایران دفعه بعد، ۳ هزار موشک و پهپاد به اسرائیل می‌زند، یا ۳۰ هزار؟! | اسرائیل تنها در صورتی از سلاح اتمی استفاده می‌کند که ....
  • کاهش فواصل بهداشتی واحد‌های دامی از ۳۰ تا ۱۰۰ درصد
  • کیهان: مذاکره با آمریکا به نفع آمریکا است نه ایران
  • منتجب‌نیا: اصولگرایان نمی‌توانند در مجلس با هم کار بیایند
  • سوق دادن سرمایه‌ها به بخش تولید با اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم/ فشار را از دوش تولید کنندگان بر داریم
  • سیستان و بلوچستان بالاترین ظرفیت معادن را دارد
  • خسارت۸۵۰ میلیارد ریالی بارندگی اخیر به تاسیسات برق هرمزگان