Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-26@16:41:13 GMT

بودجه ارتش و سپاه افزایش یافت

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۳۸۴۰۸

 حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ را صبح یکشنبه ۱۷ آذر ماه به مجلس شورای اسلامی تقدیم کرد. 

اخبار سیاسی- بودجه ﺳﺘﺎﺩ ﻓﺮﻣﺎﻧﺪﻫی ﻛﻞ نیروهای مسلح  مصوب سال ۱۳۹۸ رقمی بالغ بر ۵۶۹,۶۴۸,۹۲۷ میلیون ریال بود که در لایحه پیشنهادی امسال این رقم به  ۵۶۸,۴۰۱,۳۹۴ میلیون ریال کاهش یافته است. همچنین در بودجه ۹۹ بودجه پیش بینی شده برای ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺟﺬﺏ، ﺁﻣﻮﺯﺵ ﻭ ﺗﻮﺳﻌﻪ ﺑﺴﻴﺞ ۶,۷۹۹,۳۸۹ میلیون ریال است که این میزان نصبت به سال گذشته تغییری نداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بررسی‌ لایحه پیشنهادی بودجه سال ۹۹، تقدیمی از سوی دولت به مجلس شورای اسلامی، از کاهش۱,۲۴۷,۵۳۳ میلیون ریالی بودجه ﺳﺘﺎﺩ ﻛﻞ ﻧﻴﺮﻭﻫﺎی ﻣﺴﻠﺢ حکایت دارد. این در حالی است که بخش‌هایی از بودجه که با ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺭﺍﻫﺒﺮی ﺍﻣﻮﺭ دفاعی و ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺍﺭﺗﻘﺎی ﺗﻮﺍﻥ ﺩدفاعی که به طور مشخص به امنیت کشور مربوط است، کاهش محسوسی یافته است.

بر این اساس ارقام ردیف‌های بودجه ستاد کل نیروهای مسلح که با امنیت کشور ارتباط دارد، به شرح زیر است:

    عنوان بودجه رقم  مصوب ۹۸  رقم  پیشنهادی ۹۹  میزان تغییر ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺍﺭﺗﻘﺎی ﺗﻮﺍﻥ  دفاعی  ۲۴,۰۴۶,۲۵۰   ۱۰,۰۵۰,۰۲۸  ۱۳,۹۹۶,۲۲۲-  ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ‌ﭘﺸﺘﻴﺒﺎﻧیﺍﻣﻮﺭی دفاعی   ۴,۳۸۰,۰۰۰  ۲,۳۱۷,۱۱۸  ۲,۰۶۲,۸۸۲ -  ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺍﻣﻮﺭ ﺣﻔﺎﻇﺘی    ۱,۰۱۵,۰۰۰    ۵۳۶,۹۵۸   ۴۷۸۰۴۲ -  ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻛﻨﺘﺮﻝ ﻭ ﺗﺎﻣﻴﻦ ﺍﻣﻨﻴﺖ ﻣﺮﺯﻫﺎ   ۱۱,۱۱۵,۰۰۰  ۱۰,۰۴۷,۹۰۵  ۱۰۶۷۰۹۵ -

                                                                                                                           * ارقام به میلیون ریال است

در بررسی بودجه ارتش جمهوری اسلامی ایران مصوب سال ۱۳۹۸ رقمی بالغ بر ۱۰۰,۲۴۱,۳۸۵ میلیون ریال بود که در لایحه پیشنهادی امسال این رقم به ۱۱۹,۷۸۵,۵۵۷ میلیون ریال افزایش یافته است. 

 بودجه  رقم مصوب ۹۸  رقم پیشنهادی ۹۹ میزان تغییر  ستاد مشترک ارتش  ۱۰۰,۲۴۱,۳۸۵ ۱۱۹,۷۸۵,۵۵۷ ۱۹,۵۴۴,۱۷۲+

* ارقام به میلیون ریال است

بخش دفاعی لایحه بودجه ۹۹، نشان می‌دهد که بودجه ﺳﺘﺎﺩ ﻣﺸﺘﺮﻙ ﺳﭙﺎﻩ ﭘﺎﺳﺪﺍﺭﺍﻥ ﺍﻧﻘﻼﺏ ﺍﺳﻼمی از  ۱۵۰,۲۳۹,۶۷۷ هزار میلیارد تومان مصوب سال ۱۳۹۸ به  ۱۸۳,۱۵۴,۲۰۲ میلیارد تومان افزایش پیدا کرده است.

  بودجه  رقم مصوب ۹۸  رقم پیشنهادی ۹۹ میزان تغییر  ستاد مشترک سپاه ۱۵۰,۲۳۹,۶۷۷  ۱۸۳,۱۵۴,۲۰۲ ۳۲,۹۱۴,۵۲۵+

 * ارقام به میلیون ریال است

   

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: بودجه سال ۱۳۹۹ نیروهای مسلح بودجه ارتش بودجه ارتش ستاد کل نیروهای مسلح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۳۸۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکلیف واردات خودروهای کارکرده چه شد؟

روز گذشته نمایندگان مجلس در ادامه بررسی بند‌های درآمدی لایحه بودجه سال‌آینده با واردات خودرو‌های دست دوم از مناطق آزاد مخالفت کردند. بر این اساس نمایندگان با ۲۱۲ رای موافق، ۱۲ رای مخالف و ۵ رای ممتنع از مجموع ۲۴۵ نماینده حاضر در صحن، با حذف بند الحاقی ۶ تبصره ماده واحده لایحه بودجه، مربوط به واردات خودرو‌های خارجی از مناطق آزاد در سال آینده مخالفت کردند. این در حالی است که پیش‌تر رئیس سازمان برنامه و همچنین معاون‌اول رئیس‌جمهور انتقاداتی را به مصوبه کمیسیون تلفیق مطرح کرده بودند.

به گزارش دنیای اقتصاد، اما مصوبه کمیسیون تلفیق در این مورد چه بود؟ آن‌طور که پیدا است نیت اعضای این کمیسیون، تنظیم بازار خودرو‌های وارداتی بود. البته آن‌ها دولت را مکلف کردند با شناسایی خودرو‌های خارجی غیرآمریکایی از ورود خودرو‌های آمریکایی حاضر در مناطق آزاد به سرزمین اصلی جلوگیری کند. همچنین دولت مکلف بود ظرف مدت یک‌ماه از تاریخ ابلاغ این قانون نسبت به ثبت‌سفارش و اجازه واردات خودرو‌های غیرآمریکایی موجود در مناطق آزاد تجاری و صنعتی اقدام کند.

به‌رغم اینکه این امکان برای دولت ایجاد شده بود تا از محل ورود این خودرو‌ها به سرزمین اصلی درآمدی معادل ۱۷‌هزار میلیارد تومان کسب کند، اما دولت با آن مخالف بود. محمد‌باقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه که به نمایندگی از دولت در زمان بررسی کلیات لایحه بودجه در مجلس حاضر شده بود، نمایندگان را خطاب قرار داد و گفت من یک سوال از شما دارم؛ شما که مجلس انقلابی هستید چرا اجازه دادید برای دریافت ۱۷‌هزار میلیارد تومان درآمد، خودرو‌های لوکس مستعمل وارد کشور شود؟ مگر واردات آن‌ها ممنوع نبود؟ شما که به بخش فرودست متعهد هستید چه پاسخی برای آن‌ها خواهید داشت؟ چه کسانی پشت این خودرو‌ها هستند؟ آیا به نرخ ارز فشار وارد نمی‌شود؟

در حالی دولت با واردات خودرو‌های دست‌دوم از مناطق آزاد مخالفت کرد که در لایحه بودجه پیشنهادی برای سال آینده درآمدی معادل ۲ هزار و ۴۰ میلیارد تومان از محل واردات خودرو برای خود متصور بود. این ردیف درآمدی در بودجه پیشنهادی دولت این گمانه را تقویت کرد که دولت قصد دارد با واردات خودرو به‌صورت محدود موافقت کند و بار دیگر قفل را از ورود خودرو به کشور بردارد، اما بلافاصله دولت به این مساله واکنش نشان داد و اعلام کرد درآمد پیش‌بینی شده از محل واردات خودرو مربوط به خودرو‌هایی است که همچنان در گمرکات کشور دپو شده‌اند و به دلایل گوناگون از جمله دارا بودن پرونده قضایی این امکان را نداشتند تا در مهلت قانونی که دولت برای ترخیص آن‌ها در نظر گرفته بود از گمرک خارج شوند.

در واقع پیش‌بینی درآمد از ناحیه واردات خودرو برای این دست از خودرو‌های مانده در گمرک است و دولت این احتمال را در‌نظر گرفته که مشکل قضایی این خودرو‌ها حل شود و این خودرو‌ها امکان ترخیص از گمرک را پیدا کنند؛ بنابراین برای خود درآمدی از این محل پیش‌بینی کرده بود. سازمان برنامه و بودجه تاکید کرد که به‌دلیل شرایط ویژه حاکم بر اقتصاد کشور و به‌منظور مدیریت منابع ارزی واردات خودرو همچنان ممنوع خواهد بود مگر اینکه تغییری در شرایط اقتصادی و تحریم‌های بین‌المللی ایجاد شود.

به هر حال با توجه به مخالفت دولت و همچنین مخالفت روز گذشته نمایندگان مجلس باید گفت پرونده واردات خودرو (چه به‌صورت صفر کیلومتر و چه به‌صورت کارکرده از مناطق آزاد) بسته شده است و باید منتظر ماند و دید در دولت سیزدهم با واردات خودرو به کشور چگونه برخورد خواهد شد.

دیگر خبرها

  • ۱۶۱ هزار میلیارد تومان یارانه برای نان
  • اعتبارات مقابله با فقر به کدام دستگاهها می‌رسد؟
  • اعتبارات مقابله با فقر به کدام دستگاهها می‌رسد؟+ جدول
  • ممنوعیت افزایش کرایه تاکسی‌های ابهر تا تعیین‌تکلیف نرخ مصوب
  • برقراری پرواز و افزایش ظرفیت صندلی با نرخ مصوب
  • لایحه بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه تعیین تکلیف شود
  • اتمام بررسی جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در کمیسیون تلفیق
  • بررسی لایحه کمک‌هزینه شهرداری شیراز برای کرایه سفر
  • واکنش تازه چین به بودجه آمریکا برای حمایت از تایوان
  • تکلیف واردات خودروهای کارکرده چه شد؟