Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان نسبت به افزایش ۴ برابری کودک همسری در برخی نقاط کشور به دنبال افزایش وام ازدواج هشدار داد و پیشنهاد کرد که در صورت افزایش رقم این وام، "قیود سنی"و "تسهیل در نحوه بازپرداخت" آن برای جوانان لحاظ شود.

به گزارش «تابناک»، محمدمهدی تندگویان در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه پیشنهاد دولت برای تسهیلات ازدواج در لایحه بودجه سال آینده برای هر نفر ۳۰ میلیون تومان و بدون تغییر نسبت به سال گذشته بوده است، گفت: البته طی دو سال گذشته رقم وام ازدواج در مجلس بعد از مطرح شدن رقم پیشنهادی لایحه بوجه افزایش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه "با افزایش وام ازدواج با شرایط بازپرداخت کنونی آن موافق نیستم" اظهار کرد: به نظر می‌رسد با شرایط کنونی افزایش رقم وام ازدواج کمکی به افزایش میزان ازدواج در کشور نمی‌کند، بلکه ممکن است زمینه ساز مشکلات و آسیب‌های دیگری نیز شود.

معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان ادامه داد: مشکل این است که جوانان باید بتوانند از پس بازپرداخت این وام بربیایند، به طوریکه همین الان هم با دریافت وام ۳۰ میلیون تومانی، برخی از جوانان اظهار می‌کنند که نمی‌توانند از پس بازپرداخت و اقساط این وام بربیایند. هر زوج با دریافت ۶۰ میلیون وام ازدواج حدود یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومان قسط ماهیانه پرداخت می‌کنند که رقم زیادی است.

تندگویان تاکید کرد: اگر به جایی برسیم که نحوه بازپرداخت این وام تسهیل شود، برای مثال مدت زمان بیشتری برای اقساط در نظر گرفته شود یا حتی بین دریافت وام و آغاز بازپرداخت آن فرصتی در نظر گرفته شود، در این صورت افزایش آن می‌تواند برای جوانان موثر باشد.

وی در ادامه نسبت به سوء استفاده از تسهیلات ازدواج نیز هشدار داد و گفت: آمارها نشان می‌دهد که بعد از افزایش وام مذکور موضوع کودک همسری نیز در برخی نقاط به شدت افزایش یافته و حداقل نسبت به سال گذشته این موضوع در برخی نقاط کشور تا ۴ برابر بیشتر شده است.

معاون امور جوانان توضیح داد: بررسی‌ها نشان می‌دهد که در برخی از نقاط کشور که با فقر فرهنگی و اقتصادی رو به رو هستیم، از وام ازدواج برای معامله کودکان زیر ۱۵ سال استفاده می‌شود. به نظر می‌رسد که اگر قصد داریم برای وام ازدواج تمهیداتی بیندیشیم که جوانان بتوانند از پس بازپرداخت آن بریایند باید قواعدی هم در مورد سنینی که می‌توانند این وام را دریافت کنند نیز وضع شود تا چنین آسیب‌هایی نیز به وجود نیاید.

تندگویان افزود: آمارهایی موجود است که کودکان زیر ۱۵ سال به ویژه دختران زیر این سنین از این وام استفاده کرده‌اند و این آمار نسبت به سال گذشته ۴ برابر شده است. آمارهایی هم به دست آمده که عده‌ای با بیش از ۴۰ تا ۴۵ سال سن نسبت به دریافت این وام اقدام کرده‌اند، به همین دلیل فکر می‌کنم اگر قانونگذار قصد دارد این مبلغ را افزایش دهد باید نسبت به این موضوع هم فکر کند که هم پرداخت وام تسهیل شود و هم برخی قیود سنی در مورد رعایت سن جوانان برای دریافت وام نیز لحاظ شود.

منبع: تابناک

کلیدواژه: انتخابات مجلس یازدهم آنفولانزا عوارض خروج از کشور بودجه 99 شهاب منصوری عبدالحمید ریگی استعفای استراماچونی لیلا واثقی پایتخت 6 کودک همسری ازدواج کودکان وام ازدواج وزارت ورزش و جوانان انتخابات مجلس یازدهم آنفولانزا عوارض خروج از کشور بودجه 99 شهاب منصوری عبدالحمید ریگی استعفای استراماچونی لیلا واثقی پایتخت 6

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۳۹۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاوت طلاق رجعی و بائن چیست؟

ازدواج همیشه یک پیوند دائمی نیست و گاهی اوقات زوجین تصمیم می گیرند از یکدیگر جدا شوند تا مشکلاتی که دارند به پایان برسند. البته طلاق به سادگی که فکر می کنید نیست و انواع مختلفی نیز دارد و قوانین و ماده های قانونی مختلفی برای آن تعریف شده است.

 

به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران: ازدواج همیشه یک پیوند دائمی نیست و گاهی اوقات زوجین تصمیم می گیرند از یکدیگر جدا شوند تا مشکلاتی که دارند به پایان برسند. البته طلاق به سادگی که فکر می کنید نیست و انواع مختلفی نیز دارد و قوانین و ماده های قانونی مختلفی برای آن تعریف شده است. طلاق رجعی و بائن دو نوع مختلف از طلاق هستند که باید در رابطه با آن ها و شرایطی که دارند اطلاعات کاملی داشته باشید. در ادامه همراه ما باشید تا هرآنچه باید درباره طلاق بائن و تفاوت آن با طلاق رجعی بدانید در اختیارتان قرار گیرد.

منظور از طلاق رجعی چیست؟

کلمه رجعی به معنای بازگشت است و طبق ماده 1148 قانون مدنی، مرد می تواند در مدت زمانی که زن عده را نگه داشته است، به سمت زوجه برگردد و اعلام کند که از طلاق منصرف شده است و دوباره زندگی خود را شروع کنند.

لازم است بدانید، عده به مدت زمانی گفته می شود که زن باید بعد از ازدواج آن را نگه دارد و منظور از چنین حرفی، این است که در این بازه زمانی، زن نمی تواند با مرد دیگری ازدواج کند. مدت زمان عده، برای خانمی که عادت ماهانه می شود، 3 دوره عادت ماهانه، برای خانمی که عادت ماهانه ندارد، 3 ماه و برای زنی که باردار می باشد، تا زمان وضع حمل تعیین شده است.

نکته دیگری که باید در رابطه با طلاق رجعی به آن اشاره کنیم، این است که اگر زن و شوهر در زمان طلاق اعلام نکنند که جدایی از نوع رجعی است، می توانند بدون خواندن مجدد صیغه به یکدیگر برگردند. اما اگر آن ها دست به ثبت طلاق رجعی بزنند، باید بعد از برگشت به یکدیگر، نسبت به ثبت رجوع طلاق نیز اقدام کنند.

قوانینی که در مدت عده وجود دارد، این است که اگر طلاق رجعی باشد، در مدت زمان عده، پرداخت نفقه زوجه برعهده مرد خواهد بود. همچنین اگر هر یک از زوجین در مدت زمان عده فوت کنند، طرف مقابل جزوی از وراث فرد محسوب خواهد شد و به او ارث می رسد.

منظور از طلاق بائن چیست؟

تا به اینجا در رابطه با طلاق رجعی صحبت کردیم؛ اما باید بدانید که نوع دیگری از طلاق نیز وجود دارد که دقیقا در مقابل طلاق رجعی وجود دارد. طلاق بائن نوع دیگری از طلاق است که اگر به ثبت برسد، مرد دیگر حق برگشت به زوجه را ندارد؛ اما در همین زمان نیز زن موظف است مدت زمان عده که به آن اشاره شد را نگه دارد؛ دلیل این موضوع نیز احترام به همسر و جلوگیری از قاطی شدن نسل می باشد.

بنابراین در یک تعریف کلی می توانیم بگوییم که تفاوت طلاق بائن و رجعی در رابطه با امکان بازگشت زن و شوهر به یکدیگرس، نه مدت زمان عده؛ چراکه در هر نوع از طلاق، زوجه باید عده را نگه دارد. برای طلاق بائن نیز قوانینی وجود دارد؛ به طوری که باید گفت در طلاق بائن، مرد وظیفه ای برای پرداخت نفقه زن ندارد و اگر هریک از زوجین فوت کند، ارثی به طرف دیگر نخواهد رسید؛ چراکه جدایی به صورت کامل اتفاق افتاده است.

انواع طلاق بائن

نکته مهمی که باید به آن اشاره کنیم، این است که طلاق بائن انواع و حالت های مختلفی دارد؛ به طوری که در صورت وقوع هریک از آن ها، طلاق بائن رخ می دهد. این موارد که منجر به طلاق بائن می شوند، عبارتند از:

طلاق قبل از نزدیکی:

اگر زن و مرد، هیچ رابطه جنسی با یکدیگر برقرار نکرده باشند و تصمیم به جدایی بگیرند، دیگر مدت زمانی برای عده وجود ندارد؛ در نتیجه دیگر شانسی برای بازگشت شوهر نیست و طلاق از نوع بائن خواهد بود. اگر زن و مرد بعد از جدایی پشیمان شوند، باید مجدد ازدواج کنند.

طلاق هنگام یائسگی:

زمانی که زوجین تصمیم به طلاق می گیرند، اگر خانم یائسه شده باشد و دیگر قدرت باروری نداشته باشد، نیازی به صبر در مدت زمان عده نیست و نوع جدایی، از نوع بائن خواهد بود.

طلاق بعد از سه بار رجوع:

سه طلاقه کردن زوجه از دیگر مواردی است که منجر به طلاق بائن می شود. منظور از سه طلاقه، این است که مرد همسر خود را سه بار طلاق دهد و بعد از هربار به یکدیگر رجوع کنند. بعد از سه بار، دیگر امکان رجوع برای زن و مرد وجود ندارد، بنابراین طلاق از نوع بائن خواهد بود. نکته ای که در این باره باید بگوییم، این است که در صورت سه طلاقه شدن زن، امکان نکاح مجدد نیز وجود ندارد. در این  حالت، زن باید با مرد دیگری ازدواج کند و طلاق بگیرد تا شرایط ازدواج با شوهر قبلی برای او فراهم شود.

طلاق با دختر کمتر از 9 سال:

اگر مرد با دختری که هنوز 9 سال ندارد، ازدواج کند و طلاق بگیرد، طلاق از نوع بائن می باشد و مرد نمی تواند دیگر با دختر کوچک ازدواج کند.

بررسی جامع تفاوت های طلاق رجعی و بائن

در طول مقاله، اطلاعات کلی از طلاق رجعی و بائن را در اختیار شما قرار دادیم؛ حال در این بخش یک جمع بندی در رابطه با تفاوت های طلاق رجعی و بائن انجام می دهیم که عبارتند از:

در طلاق بائن، اگر زوجین قصد برگشت به یکدیگر را کنند، باید مجدد خطبه عقد جاری شود، درصورتی که در طلاق رجعی، تا سه بار برگشت نیازی به عقد مجدد ندارد. در طلاقی که از نوع رجعی است، اگر یکی از زوجین فوت کند، فرد دیگر ارث می برد، در صورتی که در طلاق بائن، ارثی به هیچ یک از طرفین نمی رسد. اگر طلاق از نوع رجعی باشد، مرد موظف است نفقه همسرش را بدهد؛ در صورتی که در طلاق بائن نیازی به پرداخت نفقه نیست. در طلاق رجعی، زن و شوهر می تواند در مدت زمان عده کنار یکدیگر و در یک خانه زندگی کنند.

کلام آخر

طلاق یک تصمیم مهم در زندگی زوجین است و در آینده خودشان و فرزندی که دارند، تاثیر خواهد داشت. از همین رو زوجین باید با انواع طلاق که شامل رجعی و بائن می شود آشنا شوند و تفاوت آن ها را بررسی کنند. از همین رو در این مقاله اطلاعات لازم را در اختیارتان قرار دادیم تا بهترین تصمیم گیری را داشته باشید.

 

برچسب ها: طلاق ، طلاق رجعی ، طلاق بائن ، طلاق قبل از نزدیکی ، طلاق هنگام یائسگی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000TA9

دیگر خبرها

  • در کنار همه مسایل اقتصادی به ابعاد فرهنگی فرزندآوری توجه شود
  • تعریف ظرفیت‌های مشاوره‌ای برای افرادی که در سن ازدواج هستند
  • افزایش ظرفیت تولید کاغذ تحریر/ ناشران و مخاطبان کودک و نوجوان حمایت می‌شوند
  • نرخ جمعیت در قزوین بحرانی است/ روند کاهشی در مرکز استان
  • نرخ جمعیت در قزوین بحرانی است / کاهش جمعیت در مرکز استان
  • وزش باد شدید همراه با افزایش ابر در برخی نقاط استان قم
  • تفاوت طلاق رجعی و بائن چیست؟
  • سفارش‌های حمایتی بازارساز با نزدیک شدن شاخص کل بورس به نقاط خاص
  • شرط عجیب یک معلم برای ازدواج + فیلم
  • افزایش فضای نمایشگاهی و تعداد ناشران در نمایشگاه کتاب