Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-04@18:55:03 GMT

انتخاب مدیر، باندی، قبیله‌ای و سیاسی است

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۴۰۵۸۱

انتخاب مدیر، باندی، قبیله‌ای و سیاسی است

مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال گفت: وزارت ورزش باید بداند که دخالت و نظارت دو واژه مجزا است و ببیند چه اتفاقی در باشگاه‌ها می‌افتد.

به گزارش مشرق، امیررضا واعظ آشتیانی مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال با حضور در برنامه «سلام صبح بخیر» در خصوص شرایط استقلال پس از رفتن استراماچونی اظهار داشت:  من فکر می‌کنم قدری مماشات شده و چقدر خوب بود ابتدا وقتی می‌خواهیم مدیر مجموعه‌ای را انتخاب کنیم این کار با یک تعقل و منطقی همراه باشد و به سوابق اجرایی افراد در گذشته توجه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اینکه آیا در جایگاه‌هایی که بودند موفق بودند یا خیر.

وی افزود: افراد زیادی داریم که پست‌هایی را اشغال کرده بودند اما اثر و راندمانی نداشته‌اند. آنها صرفا براساس سیاسی‌کاری رزومه درست کرده‌اند و اینگونه انتخاب‌ها اصولا باندی، گروهی، قبیله‌ای و سیاسی است. می‌گویند اگر با مایی چه بهتر وگرنه برمایی انتخاب نمی‌شوی!

مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال تصریح کرد: این حقوق مردم و یک جامعه است که از مسئولان بخواهند کسانی را انتخاب کنند که کارآمدی داشته باشند. اگر باور داشته باشیم مدیری که در گذشته بوده این جایگاه را به مدیر بعدی می‌سپارد و مدیر بعدی به سمت بهتر شدن تشکیلات حرکت می‌کند، اگر این نگاه باشد خیلی خوب است ولی ما حتی در سطح کلان هم می‌بینیم دولتی آمده و دولت قبل را مدیر انتقاد شدید قرار داده است.

واعظ آشتیانی تاکید کرد: باید بیاموزیم هر دولتی خدماتی داشته است و باید آن بخش که خوب بوده استمرار دهیم و ضعف را به قوت تبدیل کنیم. در عرصه ورزشی هم باید همین اتفاق بیفتد. باید ببینیم چه نکات مثبتی را داشته‌اند و آنها را پیگیری کنیم و نکات ضعف را تبدیل به قوت کنیم. اما متاسفانه چون نگاه عالمانه در انتخاب اصلح وجود ندارد شاهد حواشی هستیم که نمی‌تواند اثر مثبتی برای آن تشکیلات داشته باشد و دل علاقمندان به آن رشته و باشگاه را شاد کند.

وی در پاسخ به اینکه آیا منظورتان این است فتحی به واسطه ارتباطات خود مدیرعامل استقلال شده بود نه توانمندی‌هایش، یادآور شد: هرکسی با یک واسطه‌ای به جایی معرفی می‌شود. مهم این است فردی که می‌آید مدیر کارآمدی باشد اینگونه نیست که بگوییم ورزش فقط بحث اقتصاد دارد. امروز دنیا دارد از ورزش بهره‌برداری سیاسی، اجتماعی و فرهنگی می‌کند وقتی ما این هنر را نداریم و به روزمرگی کارهای‌مان را پیش می‌بریم این وزارت با وزارت قبلی و قبلی چه تفاوتی ممکن است داشته باشد!؟

بیشتر بخوانید:

آقای فتح‌الله‌زاده! یادمان نرفته با موتور گازی کار می‌کردی/ بهتر است از هر دوی ما را اعتراف بگیرند

مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال ادامه داد: همه شبیه هم هستند چون روزمرگی کرده‌اند. ما باید به این سمت برویم که اگر مدیرانی به ورزش می‌آوریم کارآمد و اثرگذار باشند. می‌خواهد من باشم یا فتحی. به هر حال خاطرات مردم است که قضاوت می‌کند چه کسانی داخل ورزش موفق بوده‌اند یا نبوده‌اند. ما کسانی را داشته‌ایم که یک باشگاه و تشکیلات آن را نابود کرده‌اند و افراد موفقی هم داشته‌ایم و نمی‌توانیم با یک چوب همه را برانیم.

واعظ آشتیانی درباره تامین مالی استقلال و وابستگی آن به وزارت ورزش، تصریح کرد: اول بگذارید نکته‌ای را بگویم، آیا انتقاداتی که ما مطرح می‌کنیم اثری هم دارد یا از این گوش می‌شنوند و از این گوش رد می‌کنند؟ بعضی مواقع مایوس می‌شویم که چقدر بگوییم و حرف بزنیم. ولی برخی حرفها درست است و باید آنها را بپذیریم. خود من بین نقد و انتقام فاصله قائلم و باید نقد منطقی، عالمانه و منصفانه داشته باشیم.

وی اضافه کرد: اگر امروز بخواهیم به ورزش نمره بدهیم باید چه نمره‌ای بدهیم؟ آیا این کارنامه قابل دفاع است؟ ورزش‌مان را با توجه به شرایط و پتانسیل فعلی قابل دفاع نمی‌بینم. آیا باید از این دفاع کنیم که فرق بین نظارت و دخالت را نمی‌دانند؟ ای کاش این مرز را مشخص کنید. موقعی می‌گفتیم در استقلال و پرسپولیس دخالت کنید به هر حال شما صاحب مجمع هستید اما معاون وزیر می‌آمد و می‌گفت ما دخالت نمی‌کنیم این باشگاه شما است! مگر فیفا است که نمی‌توانید در آن دفاع کنید؟ من ایمان دارم برخی هیئت مدیره‌ها اصلا نمی‌دانند کدام تصمیمات در حیطه کاری‌شان هست یا خیر!

مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال درباره نقش لابی در این عرصه گفت: می‌توانیم این تعبیر را هم داشته باشیم. دخالت و نظارت دو واژه مجزا است و باید وزارت ورزش بداند چه اتفاقی در باشگاه‌ها می‌افتد. بودجه معنایی ندارد پاسخگویی و شفاف‌سازی مهم است و باید پاسخگو باشیم و شفاف‌سازی کنیم. آیا درباره شرایط امروز استقلال و پرسپولیس می‌دانیم چه فاکتورهایی جمع شده و تاثیرگذار بوده؟ چه کسانی از بیرون تحریک می‌کنند و چه کسانی از داخل چوب لای چرخ می‌گذارند؟ آیا مجمع واقعا برگزار می‌شود؟ چندی پیش اطلاعیه دو خطی دادند که مجمع برگزار می‌شود آیا این پاسخگویی و شفاف‌سازی است؟ باید بگویند این باشگاه اینقدر بدهکار است، اینقدر از مطالبات آن پرداخت شده، تا انتهای فصل اینقدر مانده که هزینه‌هایش را انجام بدهد و...

واعظ آشتیانی تصریح کرد: استقلال مشکل مالی دارد بعد می‌گویند نیم فصل می‌خواهیم بازیکن خارجی بیاوریم! شما به بازیکن داخلی حقوق نمی‌دهید، قادر به انجام تعهد نسبت به بازیکن خارجی نیستید و مربی‌تان اینگونه می‌شود! آن وقت می‌خواهید بازیکن خارجی بیاورید؟ این موضوع نشان می‌دهد نه تنها نظارت و دخالتی وجود ندارد بلکه خودشان هم در این اتفاقات می‌توانند شریک و سهیم باشند.

وی در پایان درباره خصوصی‌سازی دو تیم مطرح پایتخت تاکید کرد: درباره این موضوع بحث‌های مفصلی کردم و به لحاظ اقتصادی آن را تحلیل کرده‌ام؛ استقلال و پرسپولیس قابلیت واگذاری ندارند. من به مجلس هم انتقاد کردم و گفتم آقایان به شما آدرس غلط دادند و به دولتیون هم آدرس غلط دادند.

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار سکه و ارز تحولات عراق سلبریتی ها سهمیه بندی بنزین واعظ آشتیانی استقلال آندرا استراماچونی وزیر ورزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۴۰۵۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیرعامل آینده آبی‌ها کیست؟

به گزارش قدس آنلاین، مهم‌ترین بحث درخصوص این روزهای باشگاه استقلال به انتخاب جانشین علی خطیر بازمی‌گردد. پس از برکناری شبانه مدیرعامل آبی ها که با امضای سه عضو هیئت مدیره این باشگاه صورت گرفت، همه در انتظار تصمیم نهایی پتروشیمی خلیج فارس هستند تا به عنوان مالک باشگاه، مدیر جدید استقلال را انتخاب کند.

در مقطع فعلی، زمام امور در باشگاه استقلال به دست فرشید سمیعی سپرده شده است. عضو هیئت مدیره آبی ها که در مقام سرپرست مدیرعاملی آبی ها بر کارهای مدیریتی نظارت دارد و حتی خود او نیز شانس این را دارد که در قامت مدیرعامل جدید استقلال، جانشین خطیر شود.

با این وجود و پس از برکناری خطیر، بحث و گمانه زنی درباره انتخاب جانشین وی نیز افزایش یافت و نام های زیادی در فضای مجازی منتشر شده است. نام تعدادی از مدیران مختلف که پیش از این نیز تجربه نشستن روی صندلی ریاست باشگاه استقلال را در کارنامه دارند به همراه نفرات دیگری که در سال‌های اخیر همواره یکی از گزینه‌های مطرح شده در فضای مجازی برای نشستن روی صندلی ریاست باشگاه بوده‌اند، در میان کاندیداها دیده می شود.

یکی از این اسامی، مصطفی آجورلو است. فردی که در دوره مدیریتی او، استقلال توانست به قهرمانی بدون شکست در لیگ برتر دست یابد و به یکباره در میانه های نیم فصل نخست لیگ قبل، از کار برکنار شد و جای خود را به علی فتح الله زاده داد. برکناری پرحاشیه آجورلو با واکنش های زیادی همراه شد و از آنجایی که فرهاد مجیدی و ریکاردو ساپینتو همواره در دوره مدیریتی آجورلو از وی تعریف و تمجید کرده اند، سبب شده تا نام او به عنوان یکی از کاندیداها مطرح شود بخصوص اینکه او رابطه بسیار خوبی نیز با جواد نکونام دارد.

نام دیگری که همواره در این سال‌ها به عنوان گزینه مدیریت استقلال مطرح شده، سعید آذری است. مدیر سابق ذوب آهن و فولاد که دست بر قضا از مقبولیت خاصی نیز میان هواداران استقلال برخوردار است. حتی پیش از نشستن علی خطیر روی صندلی ریاست، او یکی از جدی ترین گزینه های مدیریت باشگاه بود ولی در نهایت این اتفاق رخ نداد.

اما آن‌گونه که از گوشه و کنار به گوش می‌رسد، شهریاری که به عنوان نماینده تام الاختیار هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس در باشگاه استقلال مشغول به کار شده، از طرف مالک جدید آبی‌ها این قدرت را دارد تا در خصوص مسائل مدیریت و اثرگذار باشگاه استقلال تصمیم گیری کند. فردی که پیش از این و در سال‌های گذشته علاوه بر سابقه مدیرعاملی باشگاه صبا باتری، حضور در هیئت مدیره استقلال را نیز در کارنامه دارد. ممکن است حتی خود شهریاری به عنوان رئیس هیئت مدیره در این باشگاه مشغول فعالیت شود و شخص دیگری در سمت مدیرعاملی منصوب شود و عملا امور مدیریتی باشگاه استقلال از فیلتر شهریاری و هلدینگ خلیج فارس رد شود.

به هر شکل تا زمان قطعی شدن انتخاب مالک باشگاه استقلال و هیئت مدیره آبی‌ها باید منتظر ماند. در حال حاضر فرشید سمیعی که پیش از این نیز یکی از اعضای هیئت مدیره باشگاه بود، به عنوان سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال وظیفه دارد تا مسائل جاری باشگاه را با هماهنگی با مالک آبی‌ها پیش ببرد.

دیگر خبرها

  • برگزاری نخستین نشست کارگروه آسیب شناسی فرهنگی ورزشگاهها
  • واکنش فدراسیون فوتبال به درخواست وزیر ورزش؛ برگزاری نخستین نشست کارگروه آسیب‌شناسی فرهنگی ورزشگاه‌ها
  • مدیرعامل آینده استقلال مشخص شد
  • مدیرعامل آینده آبی‌ها کیست؟
  • عضو هیئت علمی دانشگاه بوعلی سینا به عنوان جوان برتر همدان انتخاب شد
  • پشت‌پرده انتخاب حجازی به‌عنوان سرپرست استقلال
  • واکنش آتیلا حجازی بعد از انتخاب به عنوان سرپرست استقلال |‌عکس
  • پسر ناصر حجازی سرپرست استقلال شد+ عکس
  • مجمع سالانه هیات فوتبال استان کرمان برگزار شد
  • مردم تقسیم‌بندی‌های سیاسی مجلس را مشخص می‌کنند