Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهیه‌کننده «دیدن این فیلم جرم است» گفت: متاسفانه آقای انتظامی اجازه اکران فیلم را نمی‌دهند و علیرغم آنکه بیش از یک سال از اکران فیلم در جشنواره فجر می‌گذرد، اما ما تنها فیلم جشنواره فجر سی و هفتم هستیم که هنوز تکلیفمان روشن نشده است. به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو، آیین اکران دانشجویی فیلم سینمایی دیدن این فیلم جرم است با استقبال گسترده دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف و تشویق‌های ممتد آن‌ها برای فیلم در آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در این مراسم محمدرضا شفاه تهیه‌کننده فیلم گفت: مسیر ساخت فیلم طبق روال قانونی طی شده و ما حتی به اصلاحاتی که در شورای پروانه ساخت به فیلمنامه اعمال شد وفادار بودیم و روند ساخت فیلم از زمان دریافت پروانه ساخت و میزان انطباق خروجی فیلم با فیلمنامه مصوب مشخص است، اما متاسفانه آقای انتظامی اجازه اکران فیلم را نمی‌دهند و علیرغم آنکه بیش از یک سال از اکران فیلم در جشنواره فجر می‌گذرد، اما ما تنها فیلم جشنواره فجر سی و هفتم هستیم که هنوز تکلیفمان روشن نشده و انتظار روشن ما این است که رئیس سازمان سینمایی نسبت به این موضوع پاسخگو باشد.

تهیه کننده فیلم دیدن این فیلم جرم است ادامه داد: یکی از مشکلات ما این است برخی باور نمی‌کنند که این فیلم است و مبتنی قصه تخیلی ساخته شده، نه بیشتر از آن. در مورد مضمون هم به نظرم حرف فیلم، حرف بخشی از مردم است، تنها کمی سعه صدر نیاز است تا فیلم ما به اکران برسد تا ببینیم نظر مردم درباره آن چیست.

شفاه تصریح کرد: شفاف بگویم، آیا این که انتظار داشته باشیم با فیلم مان مثل سایر فیلم‌ها و بر اساس قانون برخورد شود انتظار بالایی است؟ روند ساخت فیلم از شورای پروانه ساخت و میزان تطابق خروجی فیلم مصوب مشخص است. اما کجای قانون اجازه می‌دهد در چنین شرایطی فیلم را معلق نگه دارید؟

رضا زهتابچیان کارگردان فیلم نیز با اعتراض به روشن نشدن تکلیف فیلم توسط وزارت ارشاد گفت: از ابتدا اصرار داشتیم مسیر قانونی فیلم را رعایت کنیم و این کار را هم کردیم. اما چه باید کرد که علیرغم تمکین ما به قانون، رئیس سازمان سینمایی فیلم ما را نابود کرده‌است. فیلم ما اعتراض به بی عدالتی‌ها و بد اخلاقی‌ها و فرا قانونی هاست و اتفاقاً حالا در مسیر اکران عمومی فیلم خودمان اسیر همین مقوله‌ها شده ایم.

کارگردان فیلم دیدن این فیلم جرم است ادامه داد: تلاش کردم تا صف منطق و احساس را در ترسیم طیف‌های مختلف فیلم مشخص کنم، از المان‌هایی هم استفاده کردیم تا این مرزبندی را روشن کنیم. اما مسئله فیلم مسئله نقد درون گفتمانی است، اگر بپذیریم که بخش مهمی از مشکلات ما از درون است پس نباید از نقد‌های درون گفتمانی واهمه داشته باشیم. اجازه دهید اگر فیلم ما بد است، خود مردم در این باره قضاوت کنند، نه آنکه تلاش این تعداد هنرمند و گروه تولید را به سادگی به محاق توقیف بفرستید.


گفتنی است فیلم سینمایی دیدن این فیلم جرم است به تهیه‌کنندگی محمدرضا شفاه و کارگردانی رضا زهتابچیان محصول حوزه هنری است که در باشگاه فیلم سوره تولید شده و بعد از اکران در جشنواره فیلم فجر ۱۳۹۷ با واکنش‌های گسترده و متفاوتی روبرو شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دیدن این فیلم جرم است سینما اخبار سینما سینمای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۴۰۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش حماس به سرکوب دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین

یک مسئول حماس با اشاره به اینکه اغلب افکار عمومی آمریکایی‌ها امروز به حقیقت رژیم جنایتکار صهیونیستی پی برده‌اند تاکید کرد دولت بایدن با بازداشت دانشجویانِ معترض به جنایت‌های اسرائیل، حقوق فردی و آزادی بیان را نقض می‌کند و به زودی باید پاسخگو باشد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، در حالی که اعتراضات گسترده دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های آمریکایی به جنایت‌های رژیم صهیونیستی ضد مردم فلسطین همچنان ادامه دارد و دولت آمریکا شمار زیادی از این معترضان را طی روزهای گذشته بازداشت کرده است، «عزت الرشق» عضو ارشد دفتر سیاسی جنبش حماس فلسطین در واکنش به این موضوع اعلام کرد که دولت آمریکا به ریاست جو بایدن حقوق فردی و حق آزادی بیان را نقض می‌کند و دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها ‌را به دلیل مخالفت آنها با جنگ نسل کشی رژیم نازی و جنایتکار صهیونیستی علیه ملت فلسطین بازداشت می‌کند؛ بدون اینکه کوچکترین احساس شرمساری در قبال ارزش و اعتبار دانشجویان و اساتید دانشگاه داشته باشد.

وی گفت که دولت بایدن به عنوان شریک جنگ وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین نمی‌خواهد بپذیرد که اکنون با افکار عمومی آمریکایی‌ها که حقیقت رژیم نازی و اشغالگر را دریافته‌اند مواجه است و امروز افکار عمومی آمریکا در سمت درست تاریخ قرار گرفته است.

این رهبر حماس در ادامه تاکید کرد که دانشجویان امروز رهبران آینده هستند و سرکوب آنها به معنای یک صورتحساب بسیار گران قیمت است که دولت بایدن باید دیر یا زود بهای آن را بپردازد.

واکنش کنعانی به اعتراضات دانشجویان آمریکاییادامه خیزش دانشجویان آمریکایی؛ این بار در تگزاسبعد از عملیات «طوفان‌الاقصی» در روز 7 اکتبر و آغاز جنگ غزه که به بروز فاجعه‌های انسانی مختلف علیه فلسطینی‌ها منجر شده است، حمایت از آرمان فلسطین در بسیاری از دانشگاه‌های آمریکا بالا گرفته و طی روزهای گذشته این دانشگاه‌ها شاهد صحنه‌های اعتراضات گسترده دانشجویان و اعضای هیئت علمی ضد اسرائیل بوده است.

موج این اعتراضات در روزهای گذشته که از دانشگاه «کلمبیا» در نیویورک آغاز شده بود به دیگر دانشگاه‌های معتبر آمریکا از جمله دانشگاه «نیویورک» در همان شهر، «دانشگاه هاروارد» در شهر کمبریج در ایالت ماساچوست، «دانشگاه ییل» در شهر نیوهیون در ایالت کنتیکت و «دانشگاه کارولینای شمالی» در شهر رالی در ایالت کارولینای شمالی و دانشگاه براون در رود آیلند رسید و همچنان درحال گسترش است.

امروز پنجشنبه رسانه‌های آمریکایی گزارش دادند که پلیس آمریکا حدود 50 معترض به جنگ اسرائیل علیه غزه را در دانشگاه کالیفرنیا بازداشت کرد.

علاوه بر این، اداره امنیت عمومی تگزاس اعلام کرد که مقامات بیش از 20 نفر را در محوطه دانشگاه تگزاس در آستین بازداشت کردند.

همچنین گزارش‌ها از بازداشت بیش از 100 معترض حامی فلسطین در هفته گذشته در دانشگاه کلمبیا آمریکا و دست‌کم 45 نفر در روز دوشنبه 22 آوریل در دانشگاه ییل آمریکا حکایت دارند. بر اساس اعلام پلیس ایالت کنتیکت که دانشگاه ییل در آن واقع است، این افراد پس از آنکه پلیس دانشگاه دستور توقف اعتراض‌ها در حمایت از فلسطین را صادر کرد، بازداشت شدند.

در تحولی دیگر در همین زمینه، مراسم اهدای جوایز انجمن قلم آمریکا پس از آنکه ده‌ها نویسنده و نامزد جوایز این انجمن در اعتراض به جنگ غزه از شرکت در آن انصراف دادند، لغو شد. این مراسم سالانه قرار بود 29 آوریل برگزار شود. میان 10 نویسنده‌ای که برای جایزه کتاب انجمن قلم آمریکا نامزد شده بودند، 9 نفر آن‌ها به‌دلیل عدم‌حمایت این انجمن از نویسندگان فلسطینی، از این رویداد انصراف دادند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رئیسی: داعیه‌داران دانشجو دوستی در آمریکا دانشجویان را به خاطر دفاع از مظلوم به خاک و خون می‌کشند
  • عفو بین‌الملل سرکوب اعتراضات دانشجویان آمریکایی را محکوم کرد
  • واکنش حماس به سرکوب دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین
  • (ویدیو) واکنش تند نتانیاهو به اعتراضات ضد اسرائیلی دانشجویان
  • واکنش ایران به گسترش اعتراضات دانشجویان آمریکا
  • واکنش یکی از عموهای فیتیله‌ای به اظهارات جنجالی عموقناد | اختلافی که پس از سال‌ها فیتیله‌اش روشن شد!
  • واکنش تند نتانیاهو به اعتراضات ضد اسرائیلی دانشجویان در آمریکا
  • واکنش نتانیاهو به اعتراضات دانشجویان حامی فلسطین در آمریکا
  • اکران مردمی فیلم سینمایی آپاراتچی در برخوار
  • نتایج آزمون جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور اعلام شد