Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-01@22:12:48 GMT

کسری بودجه عربستان ۲.۵ برابر شد

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۴۱۷۸۰

کسری بودجه عربستان ۲.۵ برابر شد

به گزارش ایسنا به نقل از عرب نیوز، ملک سلمان، پادشاه عربستان سعودی در جریان نشست اعضای کابینه این کشور اعلام کرد که طبق لایحه بودجه سال آینده، مخارج این کشور ۱.۰۲ تریلیون ریال سعودی ( ۲۷۲ میلیارد دلار) خواهد بود که با توجه به درآمد ۸۳۳ میلیارد ریالی دولت، کسری بودجه ۱۸۷ میلیارد ریالی در انتظار این کشور خواهد بود که معادل ۶.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۴ درصد تولید ناخالص داخلی این کشور خواهد بود. این رقم تقریبا ۲.۵ برابر کسری بودجه امسال این کشور است.

ملک سلمان هم چنین اعلام کرد که عربستان به اصلاحات ساختاری، تنوع بخشی به منابع درآمدی و بهینه سازی منابع در کنار تقویت بخش خصوصی ادامه خواهد داد تا نسبت به کارایی و شفافیت مخارج دولتی و روند توسعه کمک شود.

محمد الجعدان، وزیر دارایی عربستان نیز با تاکید بر روی توسعه بخش خصوصی گفت که فعلا نیازی به افزایش مالیات ها وجود ندارد. وی که در یک کنفرانس مطبوعاتی در شهر ریاض حاضر شده بود گفت: خصوصی‌سازی اولویت اصلی دولت باقی خواهد ماند چرا که توانمندی بخش خصوصی برای تحقق اهداف تعیین شده در افق ۲۰۳۰ این کشور ضروری است.

عربستان هم‌چنین در نظر دارد  تا سرمایه خارجی بیشتری را جلب کند. پیش‌تر عربستان بخشی از سهام شرکت‌آرامکو را در بازار سهام برای نخستین بار عرضه کرده بود. این اقدام در راستای تلاش ریاض برای کاهش وابستگی اقتصاد خود به منابع نفتی ارزیابی می شود.

دولت عربستان هم ‌چنین با هدف کاهش نرخ بیکاری خود، بیشترین بودجه را به بخش آموزش اختصاص داده است که ۱۹۳ میلیارد ریال سعودی خواهد بود.  انتظار میرود نرخ بیکاری عربستان تا پایان امسال به ۱۲.۳ درصد کاهش یابد که هنوز یکی از بالاترین نرخ های بیکاری در بین کشورهای منطقه محسوب می‌شود.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۴۱۷۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسری مخازن آبهای زیرزمینی تربت‌حیدریه از ۵۰ میلیون مترمکعب فراتر رفت

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  مدیر امور آب تربت حیدریه گفت: بحرانی ترین کسری مخزن آبهای زیرزمینی این منطقه مربوط به دشت «رخ» تربت حیدریه بوده، به طوریکه میزان برداشت آب از این دشت ۵۲ میلیون متر مکعب بیشتر از تغذیه آن است.

 مهدی طلعتی افزود: در شرایط کنونی کسری مخزن دشت «زاوه» تربت حیدریه ۴۷ میلیون متر مکعب و دشت «رشتخوار» ۳۰ میلیون متر مکعب است.

وی بیان کرد:  هرچه برداشت بیشتر باشد، حجم آبخوان کوچکتر می شود و به عبارتی این وضعیت موجب بحرانی شدن مخازن آبهای زیرزمینی شده است.

او با تایید اینکه اگر این روند ادامه یابد و نتوان مدیریت کرد شرایط برای زندگی انسان و حیات وحش سخت خواهد شد، اظهار کرد: مدیریت آب صرفا به یک اداره مربوط نمی شود و موضوعی فرابخشی است، باید سایر نهادها مانند جهادکشاورزی، منابع طبیعی و آبخیزداری و نهادهای اجتماعی و غیره کمک کنند.

طلعتی تصریح کرد: نمی‌توان گفت از فردا برداشت آبی از دشت رخ صورت نگیرد؛ چون معیشت و زندگی مردم به کشاورزی و آب وابسته است.

خشکسالی و تغییر اقلیم

مدیر امور آب تربت حیدریه افزود: موضوع مدیریت آب بسیار حساس است و باید با دقت بسیار و ظرافت فراوان اقدام کرد تا به زندگی و معیشت مردم آسیبی وارد نشود.

وی عنوان کرد: بخش عمده ای از مشکل هم به خشکسالی ها و تغییر اقلیم باز می‌گردد که می توان با مقایسه وضعیت آب و هوایی تربت حیدریه با ۲۰ سال قبل به تغییرات فراوان رخ داده پی برد.

طلعتی با اشاره به پدیده تغییر اقلیم در تربت حیدریه ادامه داد: میزان بارش برف در این منطقه بسیار کاهش یافته و از سویی میزان دمای منطقه و استان خراسان رضوی در مدت ۳۰ تا ۴۰ سال اخیر ۲ درجه افزایش یافته است.

مدیر امور آب تربت حیدریه گفت: این ۲ درجه موجب می‌شود، میزان بارش برف کاهش یابد اما باید با کمک کشاورزان و مدیریت مشارکتی مشکل و تبعات آن را تا حد ممکن کاهش داد.

تربت حیدریه با جمعیت حدود ۲۲۵ هزار نفر، در جنوب خراسان رضوی و در فاصله ۱۵۰ کیلومتری از مشهد واقع شده است.

دیگر خبرها

  • کسری مخازن آبهای زیرزمینی تربت‌حیدریه از ۵۰ میلیون مترمکعب فراتر رفت
  • بحرانی بودن کسری مخازن آبهای زیرزمینی تربت‌حیدریه
  • عربستان قیمت نفتش را افزایش داد
  • سفر فرزین به عربستان شوک مثبت ارزی رقم زد
  • مشهد با کسری ۴۶ درصدی تامین آب مواجه است
  • واردات نفت هند از روسیه افزایش و از عربستان کاهش یافت
  • این سبزی سه برابر پرتقال ویتامین ث دارد
  • بودجه شهرداری شهرکرد دو برابر شد
  • دو برابر شدن بودجه شهرداری شهرکرد
  • ممنوعیت ورود موتورسیکلت‌ به بازار اصفهان از ۱۷ اردیبهشت/بودجه مرمت بازار ۵ برابر شد