Web Analytics Made Easy - Statcounter

ضروریات زندگی امروزی باعث شده تا استفاده از مراکز خرید و همچنین نحوه ارائه خدمات آن‌ها با تغییرات عمده‌ای همراه شود.

امکان خرید راحت در هر شرایط و درک نیاز مشتریان از دلایل اولیه راه‌اندازی فروشگاه‌های آنلاین بود. با افزایش نفوذ اینترنت و همچنین پیشرفت آن، زمینه‌ای فراهم شد تا شاهد ایجاد کسب و کارهایی باشیم که در آن‌ها امکان امیدواری به افق‌های جدید اقتصادی در دنیا وجود داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

یکی از مهمترین مواردی که فروشگاه‌های اینترنتی می‌توانند در آن فعالیت داشته باشند، فروش عمده محصولات است. بسیاری از تاجران به دنبال فروش و خرید عمده هستند، چراکه این موضوع باعث دسترسی به کالاها با قیمت کمتر و در نتیجه افزایش سود آن‌ها می‌شود.

 فروشگاهی می‌تواند در زمینه خرید و فروش عمده محصولات موفق باشد که قادر به پاسخگویی به تمام نیازها از جمله استعلام قیمت عمده، دسترسی به انواع محصولات، زمان دریافت کالا و امنیت پرداخت باشد.

در ایران تعداد فروشگاه‌هایی که به صورت آنلاین اقدام به فروش عمده می‌کنند، انگشت شمار است اما ویژگی که سبب تمایز یک فروشگاه نسبت به سایر فروشگاه‌ها در این زمینه می‌شود، خلاقیت است. موضوعی که می‌توان نمونه‌های کمی از آن را مشاهده کرد، زیرا یک بستر پیشرو در این زمینه نیاز به تعریف پارامترهای مختلفی دارد. موضوع صادرات آن هم از طریق فروشگاه آنلاین شاید یک گام بسیار مهم در جهت ایجاد موقعیتی باشد که بتوان تمایز در ارائه خدمات را در آن دید.

ایران با برخی کشورهای همسایه دارای ارتباط تجاری و صادراتی خوبی است. یکی از این کشورها، عراق بوده که حجم زیادی از محصولات ایران به آن صادر می‌شود. حجم صادرات غیر نفتی از ایران به عراق در سال گذشته نه میلیارد دلار بوده است که نشان از علاقه خریداران و توزیع کنندگان عراقی به محصولات ایرانی با قیمت مناسب دارد. انتظار می‌رود این رقم در سال جاری افزایش داشته باشد. با توجه به این موضوع، صادرات به عراق برای تاجران ایرانی از اهمیت بالایی برخوردار است.
با سرچی ساده در اینترنت و خواندن نظرات کاربران، چند فروشگاه بیشتر به چشم نمی‌خورد که زودل یکی از آنهاست. با سر زدن به این فروشگاه اینترنتی مواردی را مشاهده کردیم که به اشتراک گذاشتن آن با مخاطبان خالی از لطف نیست. صادرات اولین مسئله‌ای است که در این جستجو می‌توان به آن رسید. کشور عراق جزو اولین مقاصد صادرات در این فروشگاه اینترنتی است. صادرات انواع محصولات از این طریق به کشور عراق علاوه بر اینکه باعث صرفه‌جویی قابل توجهی در زمان صاحبان کالا و تولیدکنندگان می‌شود، تجربه جدیدی از خرید و فروش عمده را نیز در اختیار آنان قرار می‌دهد.

 

 

تبلیغات محصولات به 5 زبان و امکان درخواست قیمت عمده کالاها به طور مستقیم از تولیدکنندگان، از دیگر ویژگی‌های مهمی‌ است که سبب می‌شود به این موضوع پی ببریم که با مجموعه‌ای از توانمندی‌ها روبرو هستیم که می‌تواند آورده و ارزش عالی برای مشاغل مختلف حتی در آن سوی مرزها داشته باشد. تضمین اصالت کالا و امکان مقایسه کیفیت و قیمت عمده محصولات نیز از دیگر مواردی هستند که اطمینان از یک خرید خوب را بالا می‌برند. دیگر ویژگی خلاقانه‌ای که زودل را از دیگران متمایز می‌سازد، فراهم آوردن بستر صادرات آنلاین کالاهای عمده برای فروشندگان کوچک و متوسط می باشد که می‌تواند سهم بسزایی در افزایش معاملات برای این نوع کسب و کارها داشته باشد.

در صورتی که خواهان تسهیل و بهبود تجارت خود با اطمینان و بدون دغدغه هستید، می‌توانید از زودل استفاده کنید. زودل باعث بهبود زنجیره تامین شده و ارتباط مستقیم و بدون واسطه میان فروشندگان و خریداران را فراهم می‌کند و با کمک شرکای تجاری مورد اعتماد، حمل و نقل کالاها را به بهترین و سریع‌ترین نحو انجام می‌دهد

 

منبع: فارس

کلیدواژه: صادرات اینترنت ایران عراق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۴۲۶۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موزه‌های آنلاین حوزه برندینگ طراحی شد

علی وکیلی، مدیرعامل یک شرکت خلاق فعال در زمینه برندینگ مستقر در کارخانه نوآوری آزادی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره یکی از روش‌های نوین برندینگ محصولات که توسط این شرکت خلاق ارائه شده است، توضیح داد: طراحی یک موزه آنلاین برای صنایع و واحدهای تولیدی در راستای برندینگ محصولات و شناخته‌شده‌تر کردن آن‌ها یکی از روش‌های نوین برندینگ توسط این شرکت است.

وی افزود: در اکثر مواقع یک تاریخچه منسجم از فعالیت‌ها، محصولات، افتخارات و خلاصه تمام امور مربوط به یک برند، وجود ندارد یا شاهد این هستیم که خیلی از شرکت‌ها، درقالب روش‌های سنتی مانند بروشور، اطلاعات و خدمات مربوط به خوود را به مشتری ارائه می‌کنند.

وکیلی توضیحات دقیق‌تری از روش نوین این مجموعه برای طراحی موزه آنلاین ارائه کرد و گفت: درواقع، این موزه‌ها براساس چند مرحله اساسی، طراحی مفهوم یا مفهوم‌سازی، طراحی آنلاین و شبکه‌سازی محصول و درنهایت طراحی معماری تکنولوژیکال، طراحی می‌شوند.

وی ادامه داد: این خدمات بر بستر وب و طراحی موزه‌های‌ آنلاین براساس قصه و روایت هر برند و محصول ارائه می‌شوند.

این فناور حوزه برندینگ درباره نحوه اجرایی‌سازی ایده‌ها برای برندینگ محصول توسط این مجموعه توضیح داد: اساس کار شرکت به‌صورت«EPC» یا سیستم کار طراحی، تامین تجهیزات و اجرای پروژه  از صفر تا صد توسط کارفرما است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استقبال خانوارهای استان همدان از طرح کالابرگ فجرانه
  • پرداخت ۱۰ روبلی تجار برای کد استاندارد صادرات کالا به اوراسیا
  • رکوردشکنی در فروش نفت و رشد اقتصادی بالا با تکیه بر بازطراحی تجارت انرژی در دولت سیزدهم
  • لوتوس حافظه؛ دریافت نمایندگی فلش مموری در ایران
  • صادرات غیرنفتی استان بوشهر افزایش می‌یابد
  • فرصت توسعه صادرات محصولات و ماشین‌آلات کشاورزی به ترکمنستان
  • فروش نان بدون برچسب تولید و قیمت جریمه به دنبال دارد
  • رکورد فروش اکران برخط فیلم‌های سینمایی جابه‌جا شد
  • موزه‌های آنلاین حوزه برندینگ طراحی شد
  • تهدید جدی سلامت خانواده با طرح «عرضه اینترنتی دارو»