Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی شریفی مقدم روز سه‌شنبه در کارگاه آموزشی اجرای طرح ملی ارتقای سلامت محصولات کشاورزی و افتتاح دبیرخانه طرح در ارومیه افزود: سلامت هشت محصول باغی و زراعی اعم از پرتقال، سیب‌زمینی، سیب‌درختی، پیاز، گوجه فرنگی گلخانه‌ای و سنتی، خیار گلخانه‌ای و سنتی در قالب انعقاد قراردادی بین وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و جهادکشاورزی در این استان بررسی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: این طرح در ۲۰ استان کشور شامل آذربایجان‌غربی، آذربایجان‌شرقی، همدان، کرمان، کرمانشاه، اصفهان، تهران، البرز، قزوین، گلستان، مازندران، بوشهر، هرمزگان، کردستان، لرستان، سمنان و فارس این طرح به تدریج اجرا می‌شود.

وی با اشاره به اهمیت اجرای این طرح بیان کرد: حداقل باید ۲۵ درصد از محصولات کشاورزی کشور تحت کشت کشاورزی ارگانیک قرار گیرد و جایگزینی ۳۵ درصد از کل کودهای کشور با کودهای آلی نیز یک تکلیف حقوقی بالادستی است که توسط جهاد کشاورزی، بهداشت و درمان و استاندارد قابلیت اجرا دارد.

مجری طرح ملی ارتقای سلامت محصولات کشاورزی و توسعه کشاورزی پایدار در آذربایجان‌غربی ادامه داد: شناسنامه‌دار کردن تولید محصولات گواهی شده از اهداف این طرح است که در ابتدا برای هشت محصول اجرایی خواهدشد و در سال آتی برای دیگر محصولات به اجرا در می آید.

شریفی مقدم اضافه کرد: در این راستا موسسه تحقیقات خاک و  آب مباحثی نظیر شناسایی مکان‌ها و خاک‌های آلوده را بر عهده دارد و سازمان حفظ نباتات هم وظیفه شناسامه دار و کددار کردن محصولات را بر عهده دارد.

در ادامه این نشست حاضران در کارگاه آموزشی با نحوه اجرای این طرح، اهداف اجرایی و نیز تکالیف و وظایف مربوط آشنا شدند.

به گزارش ایرنا در اجرای  طرح ملی ارتقای سلامت محصولات کشاورزی و توسعه کشاورزی پایدار کشور هشت محصول عمده که در سبد غذایی خانوارها مطرح هستند، به میزان ۲۷ میلیون تن که ۲۰ درصد از تولیدات کشاورزی ایران است از نظر میزان کود و سموم و باقیمانده فلزات سنگین مورد بررسی و پایش قرار گرفته و نتایج آن در اختیار متولیان سلامت و امنیت غذایی قرار می‌گیرد.

بخشی از این پایش‌ها در قالب تشکیل دبیرخانه استانی در بخش جهاد کشاورزی استان‌ها انجام می‌شود.

برچسب‌ها سلامت آذربایجان غربی کشاورزی محصولات زیستی محصولات کشاورزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سلامت آذربایجان غربی کشاورزی محصولات زیستی محصولات کشاورزی سلامت آذربایجان غربی کشاورزی محصولات زیستی محصولات کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۴۳۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی به بیماران خدمات ارائه می‌دهند

به گزارش خبرگزاری مهر، جواد مجیدی در بازدید بخش دیالیز بیمارستان طالقانی ارومیه با بیان اینکه ۲۶ مرکز در استان خدمات دیالیز را ارائه می‌دهند، گفت: اداره کل بیمه سلامت استان با پرداخت هزینه‌ای بالغ بر ۸۳۰ میلیارد ریال به مؤسسات درمانی در سال گذشته از بیماران همودیالیزی حمایت مالی کرده است.

وی اظهار کرد: هم اکنون تعداد ۲۶ مرکز در استان خدمات دیالیز را ارائه می‌دهند.

مجیدی افزود: در سال ۱۴۰۲ قریب به ۱۵۰۰ نفر از بیماران همودیالیزی در بیش از ۱۵۰ هزار جلسه خدمات خود را با پوشش بیمه سلامت دریافت کرده‌اند.

معاون بیمه و خدمات سلامت اداره کل بیمه سلامت آذربایجان‌غربی گفت: اداره کل بیمه سلامت آذربایجان‌غربی با پرداخت هزینه‌ای بالغ بر ۸۳۰ میلیارد ریال به مؤسسات درمانی در سال گذشته از بیماران همو دیالیزی حمایت مالی کرده است.

جعفر کیاست‌فر نیز در این بازدید عملکرد اداره کل بیمه سلامت استان در پوشش بیمه‌ای خدمات تشخیصی و درمانی را شایسته احترام و تقدیر دانست.

وی افزود: مرکز دیالیز بیمارستان طالقانی دارای ۱۲۱ تخت دیالیز با دستگاه‌های مدرن و تجهیزات با کیفیت است.

رئیس بیمارستان طالقانی ارومیه گفت: با وجود پوشش بیمه‌ای خدمات، داشتن کادر ماهر و مجرب، عوارض ناشی از دیالیز در این مرکز بسیار کم است که منجر به افزایش طول عمر و رضایت بیماران می‌شود.

‌به مناسبت روز بیماران خاص و صعب العلاج معاون اداره‌کل سلامت آذربایجان‌غربی با همراهی مدیران این بیمه و همچنین رئیس بیمارستان طالقانی ارومیه ضمن بازدید از بخش دیالیز این بیمارستان، مسائل و مشکلات مربوط به بیماران خاص حوزه دیالیز را بررسی کردند.

کد خبر 6099887

دیگر خبرها

  • ۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی به بیماران خدمات ارائه می‌دهند
  • ۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی ارائه خدمات می‌دهند
  • تولیدهندوانه بافلزات سنگین/سلامت محصولات کشاورزی چقدرتضمین می‌شود
  • جهاد میدانی محققان برای جهش تولید با مشارکت مردم در بوشهر اجرا شد
  • اجرای هفت پروژه باغات مدرن در آذربایجان شرقی
  • تولید ۵ میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات کشاورزی در آذربایجان شرقی
  • توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی
  • راهکار‌ افزایش تولید سه میلیون تن محصولات کشاورزی بررسی شد
  • امحاء کشت محصولات کشاورزی با آب‌های غیرمتعارف در شیراز
  • گفتگو با با تولیدکننده خلاق گلاب در رادیو