Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-26@10:19:20 GMT

مشاور روحانی: قاچاق کالا و ارز نزولی شد

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۴۳۴۷۵

مشاور روحانی: قاچاق کالا و ارز نزولی شد

مشاور رئیس جمهور با بیان این‌که قاچاق کالا و ارز در کشور نزولی شده است، گفت: پیشرفت های خوبی در جهت محدودسازی قاچاق کالا و ارز در کشور داشته ایم. ۱۹ آذر ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۷ اقتصادی راه و مسکن نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مرتضی بانک در نشست با رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با اشاره به اقدامات ارزشمند ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اظهار کرد: پیشرفت های خوبی در جهت محدودسازی قاچاق کالا و ارز در کشور داشته ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد:‌ با اقدامات موثر ستاد مبارزه با قاچاق ارز و کالا شاهد روند نزولی قاچاق کالا و ارز در کشور هستیم. این نشاندهنده این است که دستگاه ها با هماهنگی این ستاد و سایر دستگاهای نظارتی موفقیت های ارزشمندی را برای کشور رقم زده اند.

مشاور روحانی با بیان اینکه همکاری خوبی بین دبیرخانه شورایعالی و ستاد مبارزه با کالا و ارز وجود دارد، ادامه داد: تعامل مستمر وزارت کشور و ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز موجب شد موفقیت های چشمگیری در راستای شفافیت و ایجاد سامانه های نظارتی و کنترولی در مجموعه های کشور ایجاد شود.

به گفته بانک، ایجاد شرایط مناسب و یکپارچه برای مبادله اطلاعات و کنترل راه های نفوذی که با دلایلی مختلف از جمله قوانین مسکوت مانده و سوء استفاده از قانون می شد، توانسته تا حدود زیادی موضوع قاچاق در کشور را کنترل کند. 

علی مؤیدی رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز نیز در این نشست، گفت: نگاه ستاد به دبیرخانه شورایعالی، نگاه مبارزه با قاچاق کالا و ارز از این مناطق نیست، بلکه نگاه همکاری، همراهی، هم افزایی و هم فکری در جهت تسهیل و روان سازی مباحث تجاری و اقتصادی است که خوشبختانه توسط همکاران دبیرخانه شورایعالی توفیقات خوب وموثری در این زمینه حاصل شده است.

وی با بیان این‌که قاچاق یک پدیده پیچیده، پنهان و مرموزی است که ممکن است در تمام نقاط کشور روی دهد، افزود: نگاه ما به مناطق آزاد، نگاه تجاری و اقتصادی است و با توجه به اینکه مناطق آزاد تنها 3 دهم درصد سرزمین اصلی در اختیار دارند کنترل و نظارت دقیق تر و کاملتر بر این مساحت میسر شده است و تلاش ها، زحمات، اثربخشی و توفیقات به دست آمده در این مناطق بیش از آن است که انگ قاچاق را به آنها بزنیم.

رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، فرآیندهای ساماندهی امور مربوط به واردات، صادرات و گمرک در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور را مثبت ارزیابی کرد و گفت: آنچه در انتظار تجارت ما در آینده است، شفاف سازی و روان سازی است. این فرایندهایی که در دبیرخانه شورایعالی، برای ساماندهی فعالیت های مناطق آزاد و ویژه اقتصادی طراحی شده می تواند الگویی باشد برای شفاف کردن و توسعه تجارت سالم در کشور.

انتهای پیام/

R1012188/P/S7,77,81/CT12 واژه های کاربردی مرتبط منطقه آزاد

منبع: تسنیم

کلیدواژه: منطقه آزاد منطقه آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۴۳۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقادها از افزایش مالیات ارزش افزوده چای بالا گرفت/ کالا گران و قاچاق زیاد می شود

به گزارش تابناک اقتصادی؛ باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: اول اردیبهشت ماه، حقوق گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده کالاهای اساسی توسط هیئت دولت به میزان یک درصد تعیین و از سوی معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شد.  

براین اساس کالاهای مانند گندم، برنج، شکر خام، روغن خام، دانه‌های روغنی، کنجاله سویا، جو، حبوبات، گوشت قرمز و گوشت مرغ مشمول این مصوبه هستند. نکته قابل توجه در این میان حذف کالای چای از این لیست است.  

در این راستا کارشناسان صنعت چای کشور با انتقاد از این تصمیم دولت، حذف چای از لیست مذکور و افزایش حقوق گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده آن به ۱۰ درصد را تصمیمی نادرست خواندند.  

یکی از فعالان صنعت چای گفت: افزایش ارزش افزوده چای منجر به افزایش نرخ تمام شده آن و در نهایت رشد قیمت برای مصرف کننده نهایی می شود.  

 طاهری اضافه کرد: علاوه بر این شاهد گسترش قاچاق این کالا به کشور خواهیم بود و حضور تجار رسمی در صحنه واردات چای کمرنگ می شود.  

این فعال صنعت چای با بیان اینکه بیش از ۷۰ درصد از مصرف چای کشور وارداتی است، تاکید کرد که افزایش هریک از فاکتورهای تعیین کننده قیمت تمام شده، سبب افزایش فشار مضاعف بر مصرف کننده نهایی می شود.  

او ادامه داد: با توجه به اینکه سال گذشته نیز تغییر نرخ تخصیص ارز از تالار اول به تالار دوم منجر به افزایش قیمت چای شد، رشد مجدد قیمت برای بازار مشکلات زیادی را به وجود می آورد.   

این فعال بخش خصوصی با اشاره به محدودیت های وارد شده به  صنعت چای در یکسال و نیم گذشته، گفت:  مواردی چون توقف ثبت سفارش و عدم تخصیص ارز در سال گذشته مشکلات زیادی را به وجود آورد اما تلاش های تجار و فعالان صنف باعث شد که بازار دچار بحران نشود به همین جهت درخواست ما از دولت این است که در مصوبه اخیر خود بازنگری کرده تا آرامش نسبی بازار چای که با تلاشی فوق العاده، ایجاد شده دچار خدشه نشود.

دیگر خبرها

  • دستور ستاد مبارزه با قاچاق برای ساماندهی مبادلات طلا
  • گزارش وزارت بهداشت از سرطان‌زایی سیگارهای الکترونیک
  • وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رود
  • کشف ۷۲ هزار نخ سیگار قاچاق توسط مرزبانان هنگ مرزی تایباد 
  • بازگشایی بازارچه‌های هنگه‌ژال و سیف در حال پیگیری است
  • کشف کالا‌های قاچاق ۵۶ میلیاردی در اردبیل
  • مبادلات طلا ساماندهی می‌شود
  • مشارکت مردم در جهش تولید چگونه عملی می‎‌شود؟
  • انتقادها از افزایش مالیات ارزش افزوده چای بالا گرفت/ کالا گران و قاچاق زیاد می شود
  • کشف ۶۰ میلیارد ریال نوشیدنی‌های قاچاق از یک انبار در رشت