Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیش از ظهر امروز هفتمین کنفرانس ساماندهی آموزش عالی شروع به کار کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ صبح امروز نوزدهم آذر ماه، هفتمین کنفرانس ساماندهی آموزش عالی تحت عنوان "سناریوهای پیش رو" با محورهای نقد و بررسی الگوهای توسعه آموزش عالی در ایران و مأموریت دانشگاه ها و زیر نظام ها، نقد و بررسی سند آمایش آموزش عالی، بررسی ابعاد اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی ساماندهی آموزش عالی، ساماندهی و توازن عرضه و تقاضا در سطوح ملی، منطقه ای و محلی با توجه به ظرفیت های جغرافیایی، نقد و بررسی رویکردهای تجمیع و ادغام واحد ها و مراکز، چالش های ساماندهی آموزشی عالی با تأکید بر نقش هیأت های امنا و استقلال دانشگاهی و مطالعات تطبیقی ساماندهی آموزش عالی در کشورهای مختلف در سالن اجتماعات دانشکده فنی و حرفه ای شریعتی تهران آغاز به کار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین گزارش، دکتر ابراهیم صالحی عمران رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای و رییس انجمن آموزش عالی ایران در ابتدای این کنفرانس گزارشی از اقدامات، فعالیت ها و سلسه همایش های برگزار شده توسط انجمن آموزش عالی از سال 1387 تا کنون ارائه کرد و بیان داشت: آموزش عالی موتور محرکه رشد اقتصادی کشور است و انتظار می رود سیستم های آموزشی، آموزش عالی و دانشگاه ها توسعه پیدا کنند و به سمت کیفیت گام بردارند که باید برای تحقق این امر سرمایه گذاری خوبی صورت پذیرد.

وی تصریح کرد: برای حرکت در مسیر تغییر و تحول آموزش عالی، بایستی ضمن بررسی، تفکر و ساماندهی مجدد، تجدید نظر و بازنگری هم صورت پذیرد که لزوم برگزاری این کنفرانس در راستای شناسایی مسیر درست، اصلاحات همه جانبه و بهره مندی از صاحبنظران و متخصصین این امر می باشد تا یک پشتوانه علمی ایجاد و داده ها جمع آوری شود.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای با بیان اینکه بحث آموزش عالی جزء مسائل روز جامعه است و دانشگاه فنی و حرفه ای به عنوان یک زیر نظام اصلی با هدف مهارت محوری می تواند نقش موثری داشته باشد، تاکید داشت: امیدوارم حاصل این بحث ها در امروز و ادامه این سلسه مباحث در آینده، راهکارهای اجرایی برای تصمیم گیران در وزارت علوم و نهادهایی که مسئول آموزش عالی کشور هستند، ارائه کند و حرفه گرایی و مهارت سازی که یکی از چالش های آموزش عالی می باشد، مورد توجه سیاستگذاران قرار گیرد.

رییس انجمن آموزش عالی ایران در پایان بحث ساماندهی آموزش عالی را به معنای ارتقای کیفیت معرفی و خاطر نشان کرد: ساماندهی و بازنگری به معنی محدود کردن نیست بلکه برای شناسایی مسیر درست، رشد و توسعه کمی و کیفی آموزش عالی کشور موثر خواهد بود.

لازم به ذکر است دکتر عیسی منصوری معاون توسعه اشتغال و کارآفرینی وزارت کار، رفاه و تأمین اجتماعی، دکتر حسین رحیمی مشاور و نماینده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر محمد یمنی استاد دانشگاه شهید بهشتی از سخنرانان اصلی این کنفرانس بودند و هم اکنون پنل های تخصصی این کنفرانس در حال برگزاری است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آموزش عالی ایران علوم تحقیقات و فناوری فنی و حرفه ای وزارت علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۴۴۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه سناریوهای احتمالی را در سطح عملیاتی بررسی می‌کنیم

سرلشکر باقری با بیان اینکه وضعیت منطقه قبل و بعد از اقدام تلافی‌جویانه و تنبیهی ایران به مناطق حساس و پایگاه نظامی رژیم صهیونیستی تغییر کرده است، گفت: نیروهای مسلح، احتمالات و سناریوها را در سطح عملیاتی مورد مطالعه و بررسی دقیق قرار می‌دهند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سردار سرلشکر محمد باقری در آئین رونمایی از طرح جامع دانشگاه عالی دفاع ملی که با حضور مقامات لشکری و کشوری برگزار شد، با تاکید بر اینکه در شرایط حساس کنونی منطقه، دانشگاه عالی دفاع ملی باید شرایط آینده کشور و منطقه را مورد بررسی قرار دهد، اظهار کرد: وضعیت منطقه قبل و بعد از اقدام تلافی‌جویانه و تنبیهی جمهوری اسلامی ایران به مناطق حساس و پایگاه نظامی رژیم صهیونیستی تغییر کرده است.

وی پیروزی‌های رزمندگان اسلام را در عملیات وعده صادق که پاسخ محکمی به جنایات اخیر رژیم صهیونیستی انجام گرفت تبریک گفت و تصریح کرد: این پاسخ با نشان دادن اراده ملی علیه رژیم رقم خورد و تأثیرات راهبردی را به حمدالله در سطح منطقه و جهان داشت.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح افزود: نیروهای مسلح، احتمالات و سناریوها را در سطح عملیاتی مورد مطالعه و بررسی دقیق قرار می‌دهند و دانشگاه عالی دفاع ملی باید در سطح راهبردی این موضوعات را مورد توجه خود قرار دهد.

باقری با اشاره به اینکه دانشگاه عالی دفاع ملی به عنوان عالی‌ترین دانشگاه نیروهای مسلح که مسئولیت تربیت فرماندهان و مدیران عالی نیروهای مسلح و همچنین مدیران عالی کشوری را در مباحث راهبردی بر عهده دارد، در مسیر رشد و ارتقا قرار گرفته است، خاطر نشان کرد: دانشگاه عالی دفاع ملی در تربیت فرماندهان، مقامات و سایر نیروها و همچنین در نظریه‌پردازی و کرسی‌ها باید بالاترین سطح مورد نظر و توجه قرار دهد و باید دائماً در جهت کیفی‌سازی و عمق بیشتر مطالب و کارهای پژوهشی کار کنیم و به پیش برویم.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه طرح جامع دانشگاه دفاع ملی جز اسناد اساسی و مادر برای دانشگاه محسوب می‌شود و عالی‌ترین طرحی است که در دانشگاه باید مورد اجرا قرار بگیرد، گفت: این طرح طی بیش از یک سال کار تهیه و محضر مقام معظم رهبری تقدیم شد و توسط ایشان مطالعه و مورد نقد قرار گرفت و اصلاحاتی در آن ابلاغ فرمودند و نهایتاً به تصویب معظم‌له رسید که امروز از این طرح رونمایی شد.‌

وی در پایان تصریح کرد: همه ما باید بر اجرای دقیق طرح جامع دانشگاه تلاش کنیم و قطعاً این طرح موجب ارتقا هرچه بیشتر دانشگاه خواهد شد.

منبع: تسنیم

کد خبر 747193

دیگر خبرها

  • درخواست رستمی برای تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر
  • برگزاری کنفرانس بین المللی وب پژوهی در دانشگاه علم و فرهنگ
  • دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران در رفسنجان برگزار می‌شود
  • بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر با مشارکت ذینفعان تدوین شود/ ضرورت یکپارچه‌­سازی سامانه­‌های فرهنگی آموزش عالی کشور
  • بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر با مشارکت ذینفعان تدوین شود
  • اعلام آمادگی دستگاه‌های اجرایی و خدمات رسان شهرستان میاندوآب برای برگزاری امن کنکور سراسری
  • برگزاری آزمون سراسری دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور از صبح فردا ( ۶ اردیبهشت )
  • همه سناریوهای احتمالی را در سطح عملیاتی بررسی می‌کنیم
  • دانشگاه شریف به دنبال راه اندازی انستیتو از دانشگاه سازمان ملل است
  • دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای به دانشگاه مهارت تبدیل می‌شود