Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، محمد مخبر در آیین افتتاح ۴ طرح بنگاه‌محور بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام در استان مازندران با بیان این مطلب افزود: خلق ثروت یک هنر است و همانگونه که هنرمندان را تکریم می‌کنیم باید کارآفرینان را نیز هنرمند بدانیم و قدردان‌شان باشیم.

وی با تاکید بر اینکه امروزه در یک تقابل اقتصادی با دشمنان هستیم، اظهار داشت: به تعبیر رهبر معظم انقلاب، کارآفرینان رزمندگان کارزار اقتصادی هستند و از همین رو، باید آنها را تکریم و حمایت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مخبر تصریح کرد: با وجودی که در کشور پروژه های بزرگ اقتصادی اجرا شده و به بهره‌برداری رسیده، اما در شرایط امروز باید به سراغ بنگاه‌های اقتصادی خرد و خانگی برویم. بخش عمده‌ای از اقتصاد کشورهای پیشرفته با همین بنگاه‌ها تامین می‌شود.

رییس ستاد اجرایی فرمان امام از راه‌اندازی روزانه ۱۰۰ طرح اقتصادی در این ستاد خبر داد و گفت: این ۱۰۰ طرح به ایجاد ۳۰۰ شغل در روز منجر می‌شود. اگر این مکانیسم در کشور فراگیر شود، اتفاقات بزرگی در حوزه اقتصاد و اشتغال‌زایی پایدار رخ خواهد داد.

وی با اشاره به راه‌اندازی نهضت احیای واحد‌های صنعتی تعطیل یا نیمه تعطیل در ستاد اجرایی فرمان امام خاطرنشان کرد: این رویکرد باعث بازگشت ۲۰۵۰ طرح  به چرخه تولید کشور در ۱۴ ماه گذشته شده است. به عبارت دیگر، ستاد اجرایی توانسته با ۱۶۰۰ میلیارد تومان آورده، ۶۷۰۰ میلیارد تومان از سرمایه‌های معطل مانده در کشور را احیا کند که ایجاد اشتغال برای ۲۱۰ هزار نفر را به دنبال داشته است.

وی با تاکید بر احیای سرمایه‌های معطل مانده در کشور اظهار داشت: تا به امروز ۱۱۹۰ طرح نیمه تعطیل را در استان مازندران احیا کرده‌ایم که ۴۴۰ میلیارد تومان بازگشت سرمایه را در پی داشته و باعث شده تا ۱۱۷۰۰ نفر دوباره به کار مشغول شوند.

به گفته رییس ستاد اجرایی فرمان امام، ۵۸۰۰ طرح اقتصادی این ستاد در مازندران با سرمایه‌گذاری ۱۱۲۰ میلیارد تومانی، باعث ایجاد ۲۲ هزار شغل در این استان تا پایان سال جاری می‌شود.

مخبر با تاکید بر اینکه احیا و راه‌اندازی دوباره کارخانه نساجی مازندران به دستور رهبر معظم انقلاب بوده است، اظهار امیدواری کرد که همه ظرفیت این کارخانه تا شش ماه آینده به چرخه تولید بازگردد.

گفتنی است، کارخانه پارس کاغذ نکا، پارس جوانه طبرستان بابل، گل چشمه سیاه بیشه آمل و آریو سلولز جویبار چهار طرح بنگاه‌محور افتتاح شده در جریان سفر رییس‌ ستاد اجرایی فرمان امام به استان مازندران بودند. ستاد اجرایی فرمان امام از طریق بنیاد برکت در مجموع ۳۸۱ میلیارد ریال در این واحد‌های صنعتی و تولیدی سرمایه‌گذاری کرده که ایجاد اشتغال برای ۷۵۵ نفر را در پی دارد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: استان مازندران اقتصاد ثروت حضرت امام هنر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۴۴۴۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

الکترونیک محور شدن مجوزها به معنی افزایش شفافیت و پیش‌بینی‌پذیری اقتصادی کشور است

از نظر کارشناسان، صدور شناسه یکتا برای هر یک از فعالان اقتصادی مزیت های بیشماری برای کشور دارد. از این طریق، دولت می تواند به افزایش نظارت هایش بپردازد و با فعالیت های زیرزمینی، کلاهبرداران، افراد متقلب و سودجو و قاچاق کالا مقابله کند. در طرف مقابل، فعالان اقتصادی قانونی از تسهیلات ویژه دولت بهره مند می شوند و مورد حمایت قرار می گیرند.

در شرایطی که سوداگری و فعالیت های مخرب حاشیه سود بالاتری دارند، هر اقدامی که در راستای حمایت از بخش های مولد اقتصاد در دستور کار قرار بگیرد، مثبت ارزیابی می شود. در همین راستا، روسای اتحادیه های صنفی تهران، روسای اتاق های استان ها و نمایندگان مجلس توصیه می کنند که فعالان اقتصادی نسبت به دریافت شناسه یکتا اقدام کنند.

کارشناسان اعتقاد دارند، تا وقتی اقتصاد زیرزمینی بزرگی داریم، سرمایه گذاری سالم رونق نخواهد گرفت. از همین رو، به زعم آنان، هدف نهایی پروژه مجوزهای الکترونیک باید حذف همین اقتصاد زیرزمینی باشد.

در شرایطی که فعالان غیرقانونی با حاشیه سود بالا به فعالیت می پردازند و کالاهایشان را روانه بازار می کنند، هم تولیدکنندگان گلایه دارند و هم مصرف کنندگان شاکی هستند. صدور شناسه یکتا، امکان شناسایی فعالان اقتصادی قانونی و غیرقانونی را فراهم می کند و می توان با فعالیت های زیرزمینی مقابله کرد.

 مهدی ناصر، حقوقدان در ارتباط با الکترونیک محور شدن مجوزها و دریافت شناسه یکتا توسط فعالان اقتصادی به خبرنگار قدس تصریح کرد: قطعاً این اقدام خوبی است و به نفع کسانی است که در فضای سالم و قانونی کار می کنند. همچنین این اقدام بستری برای مقابله با فعالیت های زیرزمینی و سوءاستفاده های احتمالی فراهم می کند.

وی ادامه داد: الکترونیک شدن امور به شفافیت بیشتر منجر می شود که بستری برای مقابله با فساد و رانت به وجود می آورد. هر چقدر فضای اقتصادی کشور شفاف تر شود، به نفع همه است.

این حقوقدان درباره این موضوع که روند بسیار ساده ای برای دریافت مجوز الکترونیک و شناسه یکتا در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: ساده سازی امور بسیار مفید است و به پیشبرد بیشتر امور کمک می کند. هر اقدامی که در راستای تسهیل امور و رونق کسب و کارها صورت بگیرد، مثبت ارزیابی می شود.

ناصری گفت: با توجه به اینکه روند دریافت شناسه یکتا بسیار آسان است، توصیه می کنیم که فعالان اقتصادی از این فرصت استفاده و برای دریافت شناسه یکتای خود اقدام کنند.

وی ادامه داد: وقتی همه چیز متمرکز شود و اطلاعات فعالان اقتصادی در یک سامانه به صورت منسجم در دسترس باشد، قطعاً امکان نظارت بر فعالیت های اقتصادی و همچنین پیش بینی پذیر شدن اقتصاد برای خود مردم نیز بیشتر می شود. این موضوع به نفع مردم و فعالان اقتصادی واقعی است. و از طرفی بخش غیرمولد و غیرشفاف اقتصاد نیز متضرر اصلی شناسه واحد یکتا خواهند بود.

این حقوقدان توضیح داد: در دسترس بودن اطلاعات فعالان اقتصادی به دولت این امکان را می دهد که هر چه بیشتر جلوی سوءاستفاده ها و فسادها را بگیرد. به طور کلی، الکترونیک محور شدن امور به معنای تسریع در انجام کارها و افزایش نظارت هاست که مثبت ارزیابی می شود.

ناصری گفت: رانت و سوءاستفاده همواره از غیرشفافیت نشات می گیرد. در شرایطی که همه چیز روشن باشد و امور به صورت سامانه محور و الکترونیک پیش برود و هر فعال اقتصادی یک شناسه یکتا داشته باشد، امکان افزایش شفافیت به وجود می آید. این وضعیت به نفع کسانی است که در شرایط سالم و قانونی فعالیت می کنند.

وی ادامه داد: به موازات نفعی که شفاف شدن امور برای فعالان اقتصادی قانونی دارد، کسانی که به صورت زیرزمینی و بدون مجوز فعالیت می کنند، در معرض خطر قرار می گیرند. صدور شناسه یکتا برای هر فعال اقتصادی به دولت امکان می دهد که فعالان اقتصادی قانونی و غیرقانونی را شناسایی کند و جلوی فسادها را بگیرد.

ناصری در پایان تأکید کرد: به طور کلی، بنده روند الکترونیک شدن مجوزها و صدور شناسه یکتا برای فعالان اقتصادی را مثبت ارزیابی می کنم. این روندها به نفع کشور است و باید به درستی پیش برود.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • توجه به اقتصاد خلاق یکی از راه‌های جهش تولید است
  • بررسی وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه
  • وزیر اقتصاد: رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ یکی از باکیفیت‌ترین رشدهای اخیر ایران است
  • آحاد مردم در نظارت و مدیریت اقتصادی مشارکت خواهند داشت
  • رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ یکی از باکیفیت‌ترین رشدهای اخیر ایران است
  • نگاهی به مسایل اقتصادی کشور، در برنامه گفتگوی اقتصادی
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • سیاست ارزی غلط بانک مرکزی باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی/قیمت کالاهای اساسی با قیمت ارز آزاد مچ شده است
  • الکترونیک محور شدن مجوزها به معنی افزایش شفافیت و پیش‌بینی‌پذیری اقتصادی کشور است