Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان‌های پردیس و دماوند گفت: با اقدامات پیشگیرانه انجام شده، هیچ موردی از بیماری آنفلوانزای پرندگان در سطح شهرستان‌های پردیس و دماوند نداشتیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ورامین، سید علی امامی روز سه شنبه اظهار داشت: برگزاری دوره‌های آموزشی برای مرغداران و افزایش سطح امنیت زیستی و بیوسکیوریتی و همچنین کنترل ورود و خروج و رعایت اصول بهداشتی قرنطینه ای در مرغداری ها اقدامات پیشگیرانه انجام شده توسط کارشناسان این اداره است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: واحدهای مرغداری صنعتی، روستایی و بومی در مقابل بیماری آنفلوآنزای پرندگان بسیار حساسند و توجه ویژه مسولین در دوره فراگیری بیماری ضرورت دارد.

 

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان‌های پردیس و دماوند با اشاره به واکسیناسیون ۶۰ هزار قطعه طیور با واکسن خوراکی نیوکاسل خاطر نشان کرد: بیماری نیوکاسل نیز یکی از بیماری‌های واگیر طیور بوده که خسارت‌های بسیار زیادی را ایجاد می کند و کارشناسان  این اداره طی ماه گذشته طیور روستایی دو شهرستان پردیس و دماوند را طی ۱۴ روز کاری به منظور پیشگیری از نیوکاسل واکسینه کردند.

 

امامی گفت: پرنده فروشان سیار در شهرستان پردیس مشکل ساز هستند آنها در کنار جاده پرنده‌هایی را عرضه می‌کنند که سلامت پرندگان مورد تایید ما نیست.

 

وی افزود: فروشندگان سیار، پرندگان را از استان‌های شمالی خریداری می‌کنند و ما سابقه‌ای در مورد سلامت پرندگان و یا محل عرضه آنها نداریم.

 

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان‌های دماوند و پردیس با اشاره به پی‌گیری اداره دامپزشکی در خصوص دریافت حکم دادستانی برای جلوگیری از فعالیت فروشندگان سیار خاطر نشان کرد  دریافت حکم دادستانی در حیطه وظایف این اداره نیست و ما به منظور پیشگیری از بیماری برای رفع مشکل اقدام کردیم اما فروشندگان هنوز به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

 

امامی ادامه داد: برای جمع آوری فروشندگان سیار از نیروی انتظامی، پلیس راهور، اداره راهداری، شهرداری شهرهای پردیس و بومهن در خواست و انتظار همراهی و مساعدت داریم.

پایان پیام/659

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد مسجد مسجد سامانه فهما مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد مسجد قرآن مسجد استان بوشهر شهرستان پردیس بیماری آنفولانزا آنفولانزای فوق حاد پرندگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۴۴۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ هزار و ۸۰۰ مجوز دامداری و پرورش طیور رد شد

اصلاح فواصل بهداشتی کسب وکار‌های کشاورزی امروز موضوع مورد بحث برنامه بالاتر بود که در این برنامه سعید کرمی نماینده سازمان دامپزشکی ومحبوبه محمد زمانی مدیر صدور مجوز‌های سازمان نظام مهندسی کشاورزی  حضور پیدا کردند.

در این برنامه سعید کرمی نماینده سازمان دامپزشکی گفت: در بحث کنترل بیماری‌های دامی و انسانی سه راهکار از جمله پیشگیری، کنترل و رفع بیماری وجود دارد.

کرمی بیان کرد: در بحث بهداشت مجموعه و مرزعه قرنطینه، ورود و خروج  لوازم و واکسیناسیون بسیار مهم است یکی از مهم‌ترین عوامل و راهکار‌ها کاهش تراکم است و به گونه‌ای این اقدام سیاست مبارزه زنی به شمار می‌رود چراکه از عامل و انتشار و تکثیر ویروس جلوگیری می‌کنیم.

نماینده سازمان دامپزشکی اظهار کرد: در تمامی دنیا در مبحث پیشگیری از محدوده کاهش تراکم استفاده کرده اند و الزام فاصله بین واحد‌های پرورش دام به عنوان رکن اساسی در این بخش به شمار می‌رود.

کرمی تاکید کرد: تجارب گذشته و اتفاق‌های هم که در سال‌های گذشته رخ داده و تجربه بشری هم در حوزه الزامات بین المللی هم حاکی از آن است که در بحث تولید و صادرات چه در حوزه طیور وچه در سایر بخش‌ها تابع شرایط و ضوابط بین امللی بوده است و برای تمامی کشور‌های صادر کننده دام وطیور بحث رعایت فاصله حداقلی الزامی بوده است.

وی بیان کرد:  آیین نامه مربوط به اصلاح  فواصل بهداشتی و تجدید نظر در آن توسط دامپزشکی انجامش ده و به هئیت دولت رفته است و ما به عنوان دستگاه فنی مربوطه آن را اجرا کرده ایم، اما هنوز این اصلاح آیین نامه توسط هیئت دولت تصویب و به اجرا نرسیده است.

در ادامه این برنامه محبوبه محمد زمانی مدیر صدور مجوز‌های سازمان نظام مهندسی کشاورزی گفت:  صدور مجوز یکی از بخش‌های مهم در حوزه جهادکشاورزی به شمار می‌رود چراکه ممکن است بسیاری از دامپزشکی‌ها و بخش‌های پرورش دام و طیور به دلیل آنکه نتوانسته است مجوز دریافت کنند فعالیت خود را شروع نکرده و حتی تعدادی از آنها هم تعطیل شده است.

او بیان کرد: در ۵ سال گذشته ۴ هزار و ۸۰۰ درخواست مجوز شروع فعالیت دامداری و پرورش طیور داشته ایم که به دلیل نداشتن جرائم تایید نشده و امکان شروع برای فعالیت این بخش‌ها فراهم نشده است.  

وی افزود: این ۴ هزار و ۸۰۰ درخواست معادل ۳۰ درصد از درخواست‌های ارائه شده در حوزه جهاد کشاورزی بوده که به سازمان نظام مهندسی کشاورزی ارسال شده است.

محمد زمانی بیان کرد: رعایت فاصله همواره به عنوان دم دست‌ترین و آسان‌ترین راهکار برای جلوگیری و یا پیشگیری از بروز بیماری به شمار می‌رود در صورتی که هم اکنون با شروع تکنولوژی و علم و بهداشت و همچنین تزریق واکسن‌های مختلف می‌توان از بروز بیماری در این بخش جلوگیری کرد.

او بیان کرد: اکثر درخواست‌های مثل دام سبک و سنگین و بسیاری از درخواست‌ها نیاز به سخت گیری‌های آیین نامه فواصل بهداشتی ندارد.

او گفت: نباید بین واحد گلخانه با دامپروی وجود داشته باشد در حالی که امروز بین 150 متر است که نباید این فواصل بهداشتی و سختگیری در این بخش وجود داشته باشد.

در ادامه این برنامه افشین صدر دادرس مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: طی سال‌های اخیر ظرفیت‌های زیادی از دام سبک را از دست داده ایم و در حال حاضر نیاز داریم این ظرفیت‌ها را بازگردانیم و با توجه به آنکه  مسئله حساسیت گوشت قرمز وجود دارد و ما در این بخش نیاز به یک جهش داریم بنابراین باید در حوزه دام آن بخش‌های که حساسیت زا نیست و امکان آن وجود دارد که فواصل را کم کنیم  و ظرفیت‌ها افزایش یابد.

وی بیان کرد:  مجتمع‌های زیاد پروار بندی داریم که  فاصله آنها تن‌ها یک تیغه است و در مجتمع‌های دام شیری  از جمله مجتمع فشا فویه است و الحمدلله سازمان دامپزشکی و اشراف خوبی در مسئله بیماری‌ها اعمال کرده است بنابراین می‌تواند  با توجه به مدیریت خوب و افزایش فراغ بال و کاهش حساسیت‌ها در برخی از مراکز زمینه را برای ظرفیت‌ها را فراهم کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • تالاب کجی نمکزار نهبندان ۳۰ درصد آبگیری شد
  • ۴ هزار و ۸۰۰ مجوز دامداری و پرورش طیور رد شد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • آغاز ایمن سازی رایگان دام‌های هویزه برعلیه بیماری‌های طاعون نشخوارکنندگان کوچک و آبله
  • اجرای رزمایش واکسیناسیون دام در طرح شهید زاهدی در کازرون
  • افتتاح خانه محیط زیست دماوند همزمان با هفته زمین پاک 
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا
  • میزبانی تالاب قره گُل بوکان از پرندگان مهاجر و بومی
  • رزمایش واکسیناسیون ۲۵۰ هزار راس دام در استان فارس برگزار شد
  • قریب به ۸تن فرآورده خام دامی غیرقابل مصرف در شهرستان زاهدان معدوم شد