Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-08@15:22:18 GMT

مشاور روحانی: قاچاق کالا و ارز نزولی شد

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۴۴۷۰۲

مشاور روحانی: قاچاق کالا و ارز نزولی شد

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم، مرتضی بانک در نشست با رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با اشاره به اقدامات ارزشمند ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اظهار کرد: پیشرفت های خوبی در جهت محدودسازی قاچاق کالا و ارز در کشور داشته ایم.

وی تصریح کرد:‌ با اقدامات موثر ستاد مبارزه با قاچاق ارز و کالا شاهد روند نزولی قاچاق کالا و ارز در کشور هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نشاندهنده این است که دستگاه ها با هماهنگی این ستاد و سایر دستگاهای نظارتی موفقیت های ارزشمندی را برای کشور رقم زده اند.

مشاور روحانی با بیان اینکه همکاری خوبی بین دبیرخانه شورایعالی و ستاد مبارزه با کالا و ارز وجود دارد، ادامه داد: تعامل مستمر وزارت کشور و ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز موجب شد موفقیت های چشمگیری در راستای شفافیت و ایجاد سامانه های نظارتی و کنترولی در مجموعه های کشور ایجاد شود.

به گفته بانک، ایجاد شرایط مناسب و یکپارچه برای مبادله اطلاعات و کنترل راه های نفوذی که با دلایلی مختلف از جمله قوانین مسکوت مانده و سوء استفاده از قانون می شد، توانسته تا حدود زیادی موضوع قاچاق در کشور را کنترل کند. 

علی مؤیدی رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز نیز در این نشست، گفت: نگاه ستاد به دبیرخانه شورایعالی، نگاه مبارزه با قاچاق کالا و ارز از این مناطق نیست، بلکه نگاه همکاری، همراهی، هم افزایی و هم فکری در جهت تسهیل و روان سازی مباحث تجاری و اقتصادی است که خوشبختانه توسط همکاران دبیرخانه شورایعالی توفیقات خوب وموثری در این زمینه حاصل شده است.

وی با بیان این‌که قاچاق یک پدیده پیچیده، پنهان و مرموزی است که ممکن است در تمام نقاط کشور روی دهد، افزود: نگاه ما به مناطق آزاد، نگاه تجاری و اقتصادی است و با توجه به اینکه مناطق آزاد تنها 3 دهم درصد سرزمین اصلی در اختیار دارند کنترل و نظارت دقیق تر و کاملتر بر این مساحت میسر شده است و تلاش ها، زحمات، اثربخشی و توفیقات به دست آمده در این مناطق بیش از آن است که انگ قاچاق را به آنها بزنیم.

رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، فرآیندهای ساماندهی امور مربوط به واردات، صادرات و گمرک در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور را مثبت ارزیابی کرد و گفت: آنچه در انتظار تجارت ما در آینده است، شفاف سازی و روان سازی است. این فرایندهایی که در دبیرخانه شورایعالی، برای ساماندهی فعالیت های مناطق آزاد و ویژه اقتصادی طراحی شده می تواند الگویی باشد برای شفاف کردن و توسعه تجارت سالم در کشور.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: قاچاق کالا و ارز ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز مرتضی بانک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۴۴۷۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم همخوانی میزان کشفیات با ارزش بازار قاچاق پوشاک

عضو هیئت رئیسه اتحادیه تولید و صادرکنندگان پوشاک ضمن اشاره با ادامه برخورد با فروشگاه‌های عرضه کننده کالای قاچاق، گفت: متاسفانه میزان کشفیات کالا‌های قاچاق عدد به هیچ وجه با واقعیت بازار قاچاق پوشاک همخوانی ندارد.

گروه صنعت، معدن و تجارت بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ «مجید افتخاری» عضو هیئت رئیسه اتحادیه تولید و صادرکنندگان پوشاک در گفتگو با بازارنیوز پیرامون تداوم روند مقابله دستگاه‌های نظارتی با فروشگاه‌های عرضه کننده کالای قاچاق اظهار کرد: این امر همچون ماه‌های پایانی سال ۱۴۰۲ کماکان ادامه دارد. تاکنون مواردی مشاهده شده که بیان‌گر تداوم برخورد‌ها و همچنین عدم توقف آن‌ها در سطح بازار است.


این عضو هیئت رئیسه اتحادیه تولید و صادرکنندگان پوشاک تاکید کرد: در حال حاضر نکته قابل تاملی که درباره این موضوع وجود دارد آن است که میزان ارزش و یا حجم کشفیات پوشاک قاچاق هیچ ربطی با ارزش و یا حجم واقعی بازار قاچاق این کالا ندارد. به بیان ساده‌تر، عددی که ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز درباره مقدار کشفیات در اسفند سال ۱۴۰۲ اعلام کرده شاید معادل فروش یک یا دو فروشگاه عرضه کننده کالای قاچاق باشد.


وی تاکید کرد: این عدد به هیچ وجه با واقعیت بازار قاچاق پوشاک همخوانی ندارد. در آن برهه زمانی سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اعلام کرد که نزدیک به ۲۵۰ میلیارد تومان ارزش پوشاک قاچاقی بوده که از محل برخورد با چند فروشگاه کشف شده است. این عدد فقط میزان فروش یکی از فروشگاه‌های زنجیره‌ای عرضه کنندگان این نوع کالا است.


افتخاری تصریح کرد: در طول سال‌های اخیر به دلیل عدم مقابله دستگاه‌های نظارتی با قاچاق، این معضل از گستردگی بالایی برخوردار شده است؛ لذا، برخورد با این موضوع در زمان حال یک مسئله راحتی نخواهد بود.


وی در پایان اتخاذ یک راهبرد صحیح و در عین حال جامعه را به عنوان راه موثر برای مقابله جدی با کالای قاچاق عنوان کرد و درباره آن توضیح داد: امروزه مهمترین عامل در جلوگیری از پدیده مقابله با توسعه آن در سطح بازار است. در حال حاضر عرضه پوشاک قاچاق در سطح بازار از اشکال و روش‌های مختلفی برخوردار شده است.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: پوشاک قاچاق ، کالای قاچاق ، ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز ، مجید افتخاری ، واحد صنفی ، اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان پوشاک لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000TAD

دیگر خبرها

  • کشف بیش از ۱۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در زنجان
  • تفاوت ثبت اطلاعات توسط صنف طلافروشان با سایر اصناف در سامانه جامع تجارت
  • کشف ۲۵۰ میلیارد کالای قاچاق و سوخت در طرح ضربتی پلیس هرمزگان
  • عدم همخوانی میزان کشفیات با ارزش بازار قاچاق پوشاک
  • کشف محموله ۵ میلیارد ریالی قاچاق در خشکبیجار
  • هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند
  • کشف کالا‌های قاچاق در کهگیلویه به ارزش ۲ میلیارد ریال
  • کشف یک میلیارد تومان دخانیات قاچاق در جنوب تهران
  • هشدار ستاد مبارزه با قاچاق کالا به صاحبان مالها
  • مجازات قاچاقچی لوازم خانگی در مهاباد