Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی سازمان تعاون روستایی ایران، حسین شیرزاد افزود: با توجه به این که براساس گزارش حسابرسی‌های انجام شده و نتایج ارزشیابی سالانه تعاونی‌های روستایی و کشاورزی کشور، تعداد قابل توجهی از تعاونی‌های حوزه عمل سازمان به دلایل مختلف نظیر مسائل و مشکلات مالی، حقوقی، اجتماعی، مدیریتی و اقتصادی؛ راکد و غیرفعال بوده و بسیاری از آنها مشمول انحلال قانونی هستند که در این راستا از نیمه دوم سال گذشته، دفتر توسعه آموزش و ترویج تعاونی‌ها و تشکل‌ها به منظور جلوگیری از هدررفت سرمایه عظیم اجتماعی و اقتصادی ناشی از عدم توفیق و رکود تعاونی‌های موصوف و جلوگیری از سوءاستفاده‌های احتمالی از ظرفیت‌ها و فرصت‌های قانونی آنها و در جهت اجرای مصوبه ۱۳۹۷.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۰۹.۱۷ هیات مدیره سازمان مرکزی، طرح تعیین تکلیف تعاونی‌های غیر فعال را بر اساس فصل بیستم قانون شرکت‌های تعاونی (مصوب ۱۳۵۰.۰۳.۲۶) و فصل هفتم قوانین و اساسنامه‌های تعاونی‌های حوزه عمل خود و همچنین مواد قانونی مرتبط با قانون تجارت تهیه، تدوین و بعد از تصویب هیات مدیره سازمان به استان‌های مشمول طرح ابلاغ کرده است.

وی با اشاره به این که زمان پیش‌بینی شده جهت اجرای کامل طرح مدت سه سال در نظر گرفته شده و برنامه عملیاتی و اجرایی سال ۱۳۹۸ به عنوان اولین سال اجرا به صورت مشروح و به تفکیک استان‌ها تعیین و اعلام شده، خاطرنشان کرد: مطابق معیار و شاخص‌های متعارف، شرکت تعاونی غیرفعال به شرکت‌هایی اطلاق می‌شود که پس از ایجاد هویت و موجودیت قانونی و حقوقی، هیچ یک از وظایف مندرج در ماده ۲ قانون شرکت‌های تعاونی مصوب ۱۳۵۰ را از ابتدا انجام نداده یا به هر دلیل از انجام فعالیت باز مانده‌اند.

شیرزاد ادامه داد: انواع این شرکت‌ها در هفت دسته از شرکت‌های راکد طبقه‌بندی می‌شوند که عبارتند از شرکت‌های صرفا به ثبت رسیده ولی از ابتدا هیچ‌گونه فعالیتی را آغاز نکرده‌اند، آنهایی که پس از ثبت، توقف فعالیت بیش از یک سال بدون عذر موجه داشته‌اند، مواردی که وظایف اجرایی‌شان مربوط به یک مقطع زمانی خاص بوده و در حال حاضر کارکرد خاصی ندارند (بند ۲ ماده ۱۲۰ قانون ش.ت. ۱۳۵۰)، شرکت‌هایی که بیش از سه ماه با کاهش تعداد اعضا از حد نصاب قانونی مواجه شده باشند (بند ۴ماده ۸۲ اساسنامه) تعاونی‌هایی که فاقد سرمایه لازم برای ادامه عملیات باشند (بند ۱ ماده ۱۲۰ ق.ش.ت.۱۳۵۰) واحدهایی که تعطیل و فاقد فعالیت تشخیص داده شوند ( بند ۴ ماده ۱۲۰ ق.ش.ت.۱۳۵۰) و بالاخره شرکت‌هایی که طبق تصمیم مجمع عمومی فوق العاده منحل شده ولی هیأت تصفیه آنها مشخص نشده باشد. (ماده ۱۲۰ ق . ش. ت.۱۳۵۰)

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، در ارتباط با اهداف راهبردی طرح تعیین تکلیف تعاونی‌های غیرفعال تصریح کرد: تعیین تکلیف شرکت‌های تعاونی که براساس تعاریف هفتگانه فوق در مورد تعاونی‌های غیرفعال و همچنین اجرایی کردن مواد مغفول فصل بیستم قانون شرکت‌های تعاونی و فصل هفتم اساسنامه شرکت‌های تعاونی روستایی و کشاورزی در خصوص شرکت‌های تعاونی غیرفعال نهایتاً جلوگیری از هرگونه سوء استفاده احتمالی از ظرفیت‌ها و فرصت‌های قانونی شرکت‌های تعاونی غیرفعال از جمله اهداف کلان این طرح محسوب می‌شوند.

شیرزاد با بیان این که شرکت‌های مشمول طرح تعیین تکلیف تعاونی‌های غیرفعال بر اساس اولویت مد نظر سازمان به ترتیب شامل شرکت‌های تعاونی روستایی، شرکت‌های تعاونی‌های روستایی زنان، شرکت‌های تعاونی کشاورزی، تعاونی‌های تولید روستایی و اتحادیه شرکت‌های تعاونی روستایی و کشاورزی خواهد بود، اظهار داشت: براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده در سال جاری تعداد ۴۱۰ شرکت تعاونی‌های غیر فعال در سطح ۳۱ استان کشور تعیین تکلیف خواهد شد.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: استان کشور ایران کشاورزی برنامه ریزی شرکت تعاونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۴۵۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودروهای رسوبی در پارکینگ‌های کرمانشاه تعیین تکلیف می‌شود

دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه از برنامه‌ریزی برای تسریع در تعیین تکلیف خودروهای رسوبی در پارکینگ‌های کرمانشاه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، حمیدرضا کریمی امروز _ پنجشنبه ششم اردیبهشت _ در جمع خبرنگاران با تاکید بر لزوم تعیین تکلیف وسایل نقلیه توقیفی موجود در پارکینگ‌های انتظامی استان کرمانشاه، اظهار کرد: بر این اساس و طبق قانون، پلیس راهور باید از طریق وسایل ارتباط جمعی به فاصله یک ماه دو مرتبه به مالکان خودروهای رسوبی و وسایل نقلیه فرسوده برای ترخیص اطلاع‌رسانی کند.

وی افزود: در صورتی که مالک ظرف مدت سه ماه از تاریخ انتشار آگهی وسایل نقلیه از مراجعه خودداری کند، وسیله نقلیه در حکم، رها شده تلقی می‌شود و طبق مقررات تعیین تکلیف خواهد شد.

دادستان کرمانشاه خاطرنشان کرد: برای وسایل نقلیه‌ای که دارای شماره تلفن و نشانی مالک است، علاوه بر فراخوان پلیس راهور از طریق پلیس‌های تخصصی مربوطه ابلاغ‌هایی به مالک صورت می‌گیرد یا با آن‌ها تماس گرفته می‌شود.

کریمی اضافه کرد: پلیس راهور باید لیست تمام خودروهای فرسوده غیرقابل استفاده و اسقاطی را شناسایی و تفکیک و به قید فوریت اقدامات لازم را برای ترخیص آن‌ها به صورت جداگانه اجرایی کند.

وی گفت: به منظور جلوگیری از انباشت مجدد خودروهای رسوبی در پارکینگ‌ها، در زمان توقیف هر خودرویی باید اطلاعات و مشخصات کاملی از مالک و متصرف آن همچون پلیس راهور، پلیس راه، پلیس‌های تخصصی انتظامی، کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها ثبت شود.

کد خبر 747738

دیگر خبرها

  • خرید ۱۷ هزار تن کلزا از کشاورزان ایلامی
  • تعیین تکلیف نهضت ملی مسکن در شهرستان کیار تا ماه آینده
  • سیاست‌های صنعتی باید تعیین تکلیف شود/ سهم اندک تولید از اعتبارات بانکی
  • خودروهای رسوبی در پارکینگ‌های کرمانشاه تعیین تکلیف می‌شوند
  • خودروهای رسوبی در پارکینگ‌های کرمانشاه تعیین تکلیف می‌شود
  • تعیین تکلیف شهریه پودمان فرهنگیان ۱۴۰۳
  • تصاویری از مراسم امضای قرارداد واگذاری استقلال و پرسپولیس | تعیین تکلیف ۵ درصد از سهام باقیمانده
  • تعیین تکلیف اراضی منابع طبیعی و اوقاف در فارس
  • زمین‌های واگذارشده به دستگاه‌های اجرایی تعیین تکلیف می‌شوند
  • تعیین تکلیف املاک فاقد سند در بافت فرسوده پایتخت