Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی فقیه در استان کردستان با خانواده معظم «شهید محمود امان‌اللهی» دیدار و گفت‌وگو کرد. ۱۹ آذر ۱۳۹۸ - ۱۷:۲۸ استانها کردستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، آیت‌الله سیدمحمد حسینی‌شاهرودی نماینده ولی فقیه در استان کردستان، بدون هیچ گونه تشریفات در منزل «شهید محمود امان‌اللهی» در این شهر حضور یافت و در یک فضای صمیمی از نزدیک با خانواده معظم این شهید گرانقدر دیدار و و گفت‌وگو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده ولی فقیه در استان کردستان در این دیدار با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و یادآوری رشادت‌های شهید امان‌اللهی اظهار داشت: دیدار و سرکشی از خانواده معظم شهدا یک وظیفه و توفیق الهی است و پشتیبانی از این عزیزان، باعث استحکام و پایداری نظام و انقلاب می‌شود.

وی با بیان اینکه خانواده شهدا حق بزرگی بر گردن ملت، نظام و انقلاب دارند؛ افزود: عزت، امنیت، آساش و اقتدار کشور و این مرز و بوم مدیون مجاهدت‌ها و رشادت‌های شهیدان و صبر و استقامت خانواده‌های سرافراز آنان است.

آیت‌الله حسینی‌شاهرودی پاسداشت میراث گرانقدر شهدا را رسالتی عظیم دانست و تصریح کرد: باید از کم‌رنگ شدن ارزش‌های شهدای گرانقدر در جامعه جلوگیری و فرهنگ و راه شهدا همچنان تداوم داشته باشد.

نماینده ولی فقیه در استان کردستان یادآور شد: استان کردستان شهدای زیادی را تقدیم انقلاب کرده و امروزه نیز مردمان این دیار همانند اوایل جنگ و دوران دفاع مقدس پاسدار نظام هستند.

خاطره‌ای جالب و کمتر شنیده شده از «شهید امان‌اللهی»

موحد امان‌اللهی فرزند «شهید محمود امان‌اللهی» نیز در این دیدار از حضور، حسن نیت و توجه‌ همیشگی نماینده ولی فقیه در استان کردستان نسبت به خانواده‌های معظم شهدا قدردانی کرد.

فرزند «شهید امان‌اللهی» در این دیدار به گوشه‌ای از شیوه زندگی و خاطراتی از پدر خود از زبان همرزمش پرداخت و گفت: یکی از روزهای دهه اول مهر 1359 با فردی به‌نام «سروان محمود امان‌اللهی» آشنا شدم، او فارغ‌التحصیل دانشکده افسری و با خلق و خوی نظامی آشنایی کاملی داشت و داوطلبانه به خرمشهر آمده بود تا در کنار نیروهای مردمی و سپاه با عراقی‌ها بجنگد؛ حضور او دلگرمی خاصی به ما می‌داد چراکه با تاکتیک‌های جنگی و نظامی آشنایی بیشتری داشت.

وی گفت: همرزم پدرم گفته که «امان‌اللهی» زمانی‌که شیوه مقاومت و نحوه مبارزه ما را دید، پیشنهاد تشکیل گروهی سازمان‌یافته‌تر برای مقابله کرد، پیشنهاد خوبی بود و مورد استقبال قرار گرفت، در مدت زمان کوتاهی تعدادمان به 100 نفر رسید، از آن به بعد عملیات را با فرماندهی وی انجام و عیناً موفقیت‌ها را می‌دیدیم.

کردستان|دیدار با خانواده شهیدی که خواب محل شهادت فرزندش را دیده بودند+تصاویر‌دیدار صمیمی فرمانده سپاه کردستان با «خانواده شهید جلال بازیار»+تصاویر

همرزم «شهید امان‌اللهی» تعریف کرده که به دستور امان‌اللهی گروهی در خط مقدم می‌جنگید و گروهی نیز پشتیبانی را انجام می‌داد، تعداد نیروهای دشمن که از زمین و هوا آتش می‌ریختند زیاد بود، نیروهای پیاده عراقی با خمپاره به پیشروی ادامه و مقاومت ما را در هم می‌شکستند اما با این حال که همرزم‌های عزیزمان جلوی چشم‌هایمان به شهادت می‌رسیدند، روحیه بچه‌ها کاسته نمی‌شد و صحنه را ترک نمی‌کردیم؛ سروان امان‌اللهی با دیدن این صحنه‌ها به فکر طرح تازه افتاد و گفت هیچ سلاح مهم جنگی برای مقابله عراقی‌ها نداریم، هر روز کشته می‌دهیم اما تا پای جان مقاومت می‌کنیم اما عراقی‌ها همچنان در حال پیشروی و اوضاع خطرناک است، از این روز نباید رو در رو با آنها بجنگیم چراکه از امکانات نظامی بالایی برخوردارند و ما را از بین می‌برند و باید به شیوه چریکی با دشمن بجنگیم؛ همه قبول کردند و با این شیوه موفقیت‌های خوبی کسب کردیم.

امان‌اللهی نیروها را به گروه‌های مختلف تقسیم کرده بود و در هر گروه از نیروهای بومی منطقه قرار داده بود که در غافلگیر کردن دشمن موثر باشند، دو آرپیچی داشتیم اما طریقه استفاده را نمی‌دانستیم و امان‌اللهی اصرار کرد که باید یاد بگیرید؛ وی چنان استوار و مردانه حرف‌ می‌زد که انسان روحیه و انرژی مثبت می‌گرفت؛ با کمی ترس و لرز قبول کردم و گلوله اول و دوم را به خانه خالی خرمشهر و گلوله سوم را به سوی تانک عراقی نشان رفته و در کمال ناباوری آن را منهدم کرد. سپس مورد تشویق وی قرار گرفتم و از آن به بعد کارم انهدام تانک‌ها بود.

به گزارش تسنیم؛ شهید «محمود امان اللهی» 25 خردادماه سال 1339 در خانواده‌ای مذهبی در روستای «جعفرآباد » شهرستان «بیجار» واقع در استان «کردستان» چشم به جهان گشود؛ پس از سپری کردن دوران کودکی، تحصیلات ابتدایی را در کوران فقر و محرومیت، در دبستان "معرفت" روستا که شامل دو کلاس خاکی بود، آغاز کرد. اشتیاقش در کسب علم و دانش چنان بود که همواره دانش‌آموز ممتاز بود تا جایی که دو پایه تحصیلی را در یک سال به صورت جهشی گذراند.

وی در کنار تحصیل، پابه‌پای خانواده در امر کشاورزی و دامداری کوشا و ساعی بود. حتی بعد از اتمام کار کشاورزی، به همسایگان کشاورز خود و خانواده‌‌های مستضعف و بی‌بضاعت روستا کمک می‌کرد؛ سرانجام پس از اتمام تحصیلات مقدماتی به دلیل نبود امکانات آموزشی جهت آموختن پایه‌های بالاتر در سال 1349 زادگاه خویش را ترک کرد.

شهید «امان اللهی» در زمان تحصیل در دوره متوسطه نیز، جزو‌ شاگردان ممتاز و برجسته بود. پس از گذراندن پایه پنجم طبیعی در دبیرستان سعدی سابق شهر تکاب، برای اخذ دیپلم به شهر کرمانشاه عزیمت کرد، سرانجام در سال 1356 با قبولی در پایه ششم طبیعی در دبیرستان 25 شهریور سابق کرمانشاه موفق به اخذ دیپلم و یکم مهرماه وارد دانشگاه افسری ارتش در تهران شد و دوران شبانه‌روزی دانشگاه را با موفقیت طی کرد و سپس به سپاه معرفی و در عملیات‌های مختلف دوران جنگ حضور و حماسه‌های ماندگار خلق کرد.

شهید «امان اللهی» در سال‌های پس از جنگ همواره با آسیب‌های چشمی ناشی از دوران اسارت و جنگ مواجه بود. تا این که سرانجام به علت جراحات شدید مغزی، طی دو مرحله در بیمارستان توحید شهر سنندج، تحت درمان و مراقبت پزشکان قرار گرفتند؛ اما به دلیل عدم بهبودی و بنا به تشخیص پزشکان، وی را به صورت اورژانسی به وسیله هواپیمای ارتش در هفتم خردادماه 79 به بیمارستان خانواده ارتش در تهران منتقل، بستری و تحت درمان قرار گرفت اما متأسفانه علی‌رغم تلاش پزشکان و مراقبت‌های ویژه، بهبودی حاصل نشد و 15 خردادماه 79 به بیمارستان دکتر شریعتی تهران انتقال یافت که در نهایت این رزمنده خستگی‌ناپذیر در 17 خردادماه 79 ندای حق را لبیک گفت و به دیدار پدر و دیگر همرزمان شهیدش شتافت و بنا به وصیتش قلب و کلیه‌های آن بزرگمرد به 3 نفر از نیازمندان که سال‌ها از درد بیماری رنج می‌کشیدند، اهداء شد و پیکر مطهرش پس از اجرای مراسم تشییع در دانشگاه افسری امام علی (ع) و شهر بیجار، سرانجام در زادگاهش و در میان سیل خروشان همرزمان، اقوام و مردم شهیدپرور تشییع و در کنار مزار پدر شهیدش به خاک سپرده شد.

از این شهید سرافراز 2 فرزند پسر و 2 فرزند دختر به یادگار مانده است.

گفتنی است؛ در این دیدار «سیدمصطفی حسینی‌شاهرودی معاون فرهنگی و اجتماعی نماینده ولی فقیه در استان کردستان، سرهنگ ابراهیم حسینی رئیس ستاد کنگره گرامیداشت 5400 شهید کردستان، رضا نجفی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کردستان و علی مرادی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان سنندج «آیت‌الله حسینی‌شاهرودی» را همراهی کردند.

انتهای پیام/481/ش

R7848/P/S6,66/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۴۷۵۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعهد و تقوای سیاسی از شاخصه های نماینده در تراز انقلاب است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمدزمان رضایی شامگاه سه‌شنبه در جمع خبرنگاران شهرستان با بیان اینکه انتخابات یکی از تاثیرگذارترین مباحث در موضوع نظام اسلامی و کشور است، بر اهمیت انتخاب درست و کارآمد و در تراز انقلاب اسلامی تأکید کرد و از جمله شاخصه‌های نماینده تراز انقلاب اسلامی از دید امامین انقلاب را تعهد، تخصص و تقوای سیاسی برشمرد.

امام جمعه شهر زیراب با اذعان بر اینکه تعهد یعنی فرد در همه اصول زندگی‌اش دستورات قرآن حاکم باشد، به ضرورت شناخت نماینده مجلس به شرع اسلام اشاره کرد و توضیح داد: وقتی می‌گوئیم مجلس شورای اسلامی، این قید اسلامی بودن برای مجلس یعنی نماینده باید نسبت به مسائل دینی و شرعی آگاهی لازم را دارا باشد و دیگر اینکه، نمایندگان مجلس، نماینده مردم مسلمان و معنقدی هستند که برای حاکمیت اسلام و شرع مقدس اسلام هر چه داشتنه‌اند، از مال وجان، همه را فدا کردند.

وی با اشاره به سخنان رهبری مبنی بر تخصص نمایندگان مجلس، خاطرنشان کرد: این افراد در جایگاه نماینده مجلس به عنوان یک الگو معرفی می‌شوند و باید در یک یا چند حوزه دارای تخصص بوده و صاحب نظر باشند؛ چراکه نگاه آنها باید ملی و حتی جهانی باشد.

حجت الاسلام رضایی مهم‌ترین گام برای موفقیت در این زمینه را تقوای سیاسی برشمرد و آن را موجب عاقبت بخیری فرد در دنیا و اخرت دانست و افزود: تمام کسانی که به مقام شهادت رسیدند، ابتدا تقوای سیاسی داشتند و مقدمه تقوای سیاسی، تقوای فردی است.

وی یکی از بزرگ‌ترین خلاءها را همین مسئله تقوای سیاسی عنوان کرد و در رابطه با معنای تقوای سیاسی گفت: یعنی فرد آرمان‌های شریعت و انقلاب اسلامی را بر همه چیز حتی جایگاه و آبرو خویش مقدم بدارد.

امام جمعه شهر زیراب با تأکید بر اینکه نمایندگان مجلس باید تابع محض ولایت فقیه باشند، ولی فقیه را دیده‌بان انقلاب، نظام و اسلام دانست و گفت: تبعیت از ولی فقیه در تمام موضوعات سیاسی، اجتماعی و فرهنگی بر آحاد جامعه واجب است؛ بویژه بر کسانی که مسئولیت دارند و نمایندگان مجلس در این زمینه باید از هر جهت الگو باشند و با توجه به فرمایشات حضرت آقا مبنی بر اینکه نمایندگان حق دخالت در عزل و نصب مسئولان را ندارند، نمایندگان نیز باید تابع محض باشند.

وی در رابطه با شفافیت مالی نمایندگان گفت: تمام اموال نمایندگان مجلس و فرزندانش باید قبل و بعد از چهار سال رصد و اعلام شود چراکه این مسئولیت بسیار حساس است و نباید با کسی تعارف داشت و همه بدانند مجلس محل درآمد نیست بلکه محل تلاش و خدمت به مردم است.

این مسئول یک معیار برای نماینده مجلس را تقوای سیاسی و عدم بداخلاقی در تبلیغات عنوان کرد و گفت: اگر فردی تقوای سیاسی نداشته باشد و در زمان انتخابات بداخلاقی کند، همین نقطه آغاز انحراف اوست.

کد خبر 6099834

دیگر خبرها

  • جمعیت هلال احمر نماد خدمت به جامعه است
  • آرپیچی جواب شهید ادبیان به امان نامه صدام در عملیات بازی‌دراز
  • دیدار رئیس رسانه ملی با خانواده شهید هسته‌ای 
  • رییس رسانه ملی با خانواده شهید داریوش رضایی نژاد دیدار کرد
  • تمامی دستگاه ها، پای کار امر به معروف و نهی از منکر بیایند
  • دیدار اعضای جمعیت هلال احمر آذربایجان غربی با خانواده شهید والامقام
  • دبیر قرارگاه راهبردی گام دوم انقلاب اسلامی در هرمزگان منصوب شد
  • تعهد و تقوای سیاسی از شاخصه های نماینده در تراز انقلاب است
  • فرمانداران استان ایلام به ساماندهی گلزار شهدا توجه داشته باشند
  • واکسیناسیون رایگان بیش از ۱۰ هزار راس دام در بافق