Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن جهانبازی  روز سه‌شنبه همزمان با هفته پژوهش در جمع خبرنگاران استان اظهار داشت: این مرکز در استان در بخش‌های منابع طبیعی، آب و خاک، آبخیزداری، علوم دامی، گیاهپزشکی و زراعی و باغی با ۳۲ محقق فعالیت می‌کند. 

وی، با اشاره به راه‌اندازی مرکز پایلوت کشت گیاهان دارویی استان تصریح کرد: برای توسعه و ترویج فرهنگ کشت گیاهان دارویی، مرکز کشت این نوع گیاهان در دیگر شهرستانها نیز زیر نظر مرکز تحقیقات کشاورزی استان راه‌اندازی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی چهارمحال و بختیاری، نظارت بر تولید بذر سالم و صدور گواهی برای این محصولات را از دیگر وظایف مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان عنوان کرد و افزود: در سال جاری شاخص کار بر تولید 2 هزار  و ۳۰۰ تن بذر سیب زمینی و ۴۰۰ هزار اصله نهال توسط کارشناسان این مرکز نظارت و گواهی سلامت و اصلاح صادر کرده است . 

جهانبازی ،از برگزاری آموزش تخصصی و ترویجی برای بیش از ۱۲ هزار بهره‌بردار بخش کشاورزی چهارمحال و بختیاری در یک سال گذشته خبر داد و گفت: با تمهیدات اندیشیده شده در در یک زمانبندی مشخص، همه ۶۶ هزار بهره‌بردار بخش کشاورزی با آموزش لازم کاشت، داشت و برداشت آشنا خواهند شد.

 وی، از اجرای موفقیت‌آمیز طرح ترکیب ژنتیکی ۵ هزار راس دام سبک از چند سال پیش در این استان خبر داد و گفت: طرح ترکیب ژنتیکی دام سبک از 3 سال قبل به صورت آزمایشی اجرا شده که اینک توان تولید سالانه ۱۰ هزار راس دام در این طرح فراهم است.
جهانبازی تصریح کرد: طرح اصلاح نژاد دامی با استفاده از نژادهای پرتولید و با هدف افزایش تولید گوشت با کیفیت و کاهش چربی در این منطقه انجام می شود.

رییس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی چهارمحال و بختیاری  تصریح کرد: طرح اصلاح نژاد دامی با استفاده از نژادهای پرتولید و با هدف افزایش تولید گوشت با کیفیت و کاهش چربی در این منطقه انجام می شود.
به گفته وی ،طرح  ترکیب ژنتیکی گوسفند نژاد «لری» و «بختیاری» با نژاد «رومانف» در  این استان، میزان دوقلوزایی گوسفندان افزایش می‌یابد.
وی افزود: افزایش بهره‌وری دام‌ها باعث اقتصادی شدن تولید و افزایش درآمد دامداران می‌شود که یکی از راه‌های افزایش بهره‌وری، استفاده از روش‌های نوین پرورش و اصلاح نژاد دام است.
جهانبازی افزود: افزایش ۱۵ درصدی تولید گوشت قرمز در راستای قانون افزایش بهره وری در واحدهای تولیدی و حذف دامهای کم بازده سبک در مراتع از دیگر مزیت‌های این طرح است.

به گزارش ایرنا،چهارمحال و بختیاری با تولید سالانه یک میلون و ۵۰۰ هزار تن محصولات کشاورزی ، دامی شیلات و عسل و داشتن 2میلیون و ۷۰۰ هزار راس دام سبک و سنگین عشایری،روستایی و صنعتی به عنوان قطب کشاورزی و دامپروری کشور محسوب می‌شود.

برچسب‌ها هفته پژوهش ” چهارمحال وبختیاری کشاورزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هفته پژوهش چهارمحال وبختیاری کشاورزی هفته پژوهش چهارمحال وبختیاری کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۴۸۰۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص اعتبار برای تکمیل خط ریلی چهارمحال‌وبختیاری ضروری است

رئیس شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه استان به‌ علت عدم توسعه در حوزه راه‌‌ها در بن‌بست قرار گرفته، گفت: اختصاص اعتبار جهت تکمیل خط ریلی باید در اولویت قرار گیرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، بهمن میری در اجلاس شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری، با اشاره به عمده مطالبات جهت جذب اعتبار، اظهار داشت: تکمیل پروژه‌های نیمه تمام شهرها و روستاهای شهرستان کیار مورد تقاضاست.

وی با اشاره به مشکلات ناشی از دفن زباله و مدیریت پسماند در شهرها و روستاهای تابعه استان، تصریح کرد: استقرار کارخانه پسماند زباله جهت شهرستان‌های کیار،کوهرنگ، اردل و فارسان نیازمند برنامه‌ریزی و اختصاص اعتبار ویژه است تا بخشی از مشکلات زیست‌ محیطی و آسیب‌های ناشی از دفن غیربهداشتی زباله‌ها بر سلامتی مردم مدیریت شود.

میری با اشاره به اینکه استان چهارمحال و بختیاری به‌ علت عدم توسعه در حوزه راه‌‌ها در بن‌بست قرار گرفته، افزود: برای خروج این استان از بن‌بست، توسعه محورهای مواصلاتی و ایجاد کریدورهای ارتباطی از ضروریات است.

رئیس شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری ادامه داد: برای همین اختصاص اعتبار جهت تکمیل خط ریلی، جاده‌ها و تونل‌ها  و همچنین افزایش تعداد پرواز‌های فرودگاه به استان‌ها و کشورهای دیگر باید در اولویت قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه توجه به مناطق محروم  استان چهارمحال و بختیاری و پیشرفت همه جانبه شهرها و روستاها از اهمیت بالایی برخوردار است، تأکید کرد: اهم مطالبات شهرها و روستاهای شهرستان کیار، اجرای روکش آسفالت مسیرهای روستایی، احداث سالن‌های ورزشی چندمنظوره در برخی روستاهای واجدالشرایط، اجرای فیبر نوری درمناطق کم‌برخوردار، تکمیل پروژه‌های گردشگری و تکمیل خطوط گازرسانی به روستاها، بهره‌برداری از گلخانه‌ها، شیلات و کلیه طرح‌های اشتغال‌زایی است.

انتهای پیام/7540/

دیگر خبرها

  • انهدام باند سارقان سیم برق در شهرکرد
  • تقویت بارش‌ها در چهارمحال‌ و بختیاری
  • واگذاری ۶۴۵ اشتراک رایگان گاز در استان چهارمحال‌وبختیاری
  • ۳۵ میلیارد ریال تسهیلات مکانیزاسیون جذب ششتمد خراسان رضوی شد
  • معلمان چهارمحال‌وبختیاری در جمع معلمان نمونه کشور
  • تربیت نیروی ماهر در گرو ارتباط دانشگاه و صنعت
  • مراقبت کنید طرح هادی درزمین‌های مرغوب کشاورزی و روستایی اجرا نشود
  • شهرکرد به عنوان بام ایران معرفی شود
  • اختصاص اعتبار برای تکمیل خط ریلی چهارمحال‌وبختیاری ضروری است
  • رایزنی چهارمحال وبختیاری با تجار خارجی در رویداد بین المللی اکسپو ۲۰۲۴