Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا، حجت الاسلام و المسلمین علی ذوعلم عصر سه شنبه در مراسم اختتامیه هفدهمین جشنواره کتاب رشد در مدرسه دارالفنون افزود: امیدواریم این جشنواره آغازی برای احیای کتابخانه‌های مدارس باشد، اما برای ترغیب بیشتر آنان به کتابخوانی، باید ارتباط با کتابخانه عمومی دانش آموزان را نیز افزایش دهیم چرا که معتقدم دانش‌آموزان باید کتابخوان شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ذوعلم گفت: اگر بچه ها علاقه مند به کتاب شوند نیمی از جامعه می‌توانند با کتاب ارتباط برقرار کنند و می توانیم برای تشویق بیشتر آنان به کتابخوانی، کتاب هدیه بدهیم.
وی در ادامه درباره فرآیند داوری ها در جشنواره‌ای مانند جشنواره کتاب رشد نیز گفت: ما در فرایند داوری ها باید بتوانیم یک منطق و چارچوب کاملاً روشن شفاف و مستند داشته باشیم تصور بر این که در انتخاب‌ها اعمال نظر خلاف معیار باشد نیز نباید وجود داشته باشد.
رییس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش گفت: باید برای حل بهتر این موضوع گفت وگوهایی در این مسیر شکل بگیرد البته در درجه اول ما نیاز به رشد فکری و خلاقیت، رشد ایمان و باور عمیق در نسل جوان داریم به همین جهت رشد روحیه کار و تلاش و فعالیت در نوجوانان نیز بسیار ضروری است.
وی خاطرنشان کرد: برخی از آثار به جشنواره کتاب رشد با همین نگاه ها بوده است، البته معتقدیم کتاب‌ها صرفاً برای رشد فکری نیست بلکه برای انگیزه بخشی و ورود نوجوانان و جوانان به عرصه تاثیرگذاری هم هست.
ذوعلم تصریح کرد: اگر در گام دوم انقلاب دنبال تمدن‌سازی نوین اسلامی هستیم بدون یک نسل جوان، پویا،   خلاق، مطالبه گر و خود باور ممکن نیست پس باید در این زمینه نیز از ظرفیت جوانان هم استفاده کرد.
وی از ناشران و نویسندگان این جشنواره تقدیر کرد و گفت: ناشران باید به این موضوع توجه ویژه داشته باشند که حتماً در کنار کتاب درسی باید به کتاب‌های غیردرسی اهمیت داده شود تا دانش‌آموزان بیشتر با این مباحث آشنا شوند.
وی ضمن تشکر از دست اندرکاران و بنیان گذاران جشنواره کتاب رشد ادامه داد:  باید توانمندی و کیفیت جشنواره رشد مسیر تعالی را طی کند باید یک سلسله فعالیت‌ها حول کتاب برای دانش‌آموزان تعریف کنیم.
هفدهمین جشنواره کتاب رشد امروز سه شنبه ١٩ آذرماه به عنوان یکی از مهمترین جشنواره ها در حوزه کتاب های آموزشی وزارت آموزش و پرورش با معرفی نفرات برتر در مدرسه دارالفنون برگزار شد.
امسال میزان ورودی کتاب ها به جشنواره حدود چهار هزار و ٢۶٣ کتاب بود که دو هزار و ٢۶٣ کتاب مناسب مناسب بود که ٩۵٩ کتاب به عنوان درجه یک و دو در ٢٧ گروه دسته بندی شد.
٨١ گروه داوری ارزیابی این کتاب ها را به عهده دارند و ١٢٠ عنوان کتاب به عنوان کاندید برای برگزیده یا شایسته تقدیر مشخص شد.
در مجموع ۶۴ ناشر این کتاب ها را تولید کرده اند.
در پایان این جشنواره از ١۴ عنوان کتاب برگزیده و ٣٨ عنوان نیز تحت عنوان کتاب قابل تقدیر، مورد قدردانی قرار گرفت.

برچسب‌ها مدرسه دارالفنون سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش وزارت آموزش و پرورش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدرسه دارالفنون وزارت آموزش و پرورش مدرسه دارالفنون وزارت آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۴۹۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در چابهار

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، مدیر آموزش وپرورش منطقه آزاد چابهار در آیین اختتامیه طرح سفیران سلامت دانش‌آموزی، گفت: دانش آموزان به عنوان سفیر سلامت مدرسه‌ها، باید با یادگیری مفاهیم بهداشتی و آموزش نحوه انتقال این مفاهیم به همکلاسی‌ها، خانواده و دوستان، ترویج کننده اصول سلامتی شوند.
احمد علی سرحدی تاکید کرد: دانش‌آموزان سفیر برای ایفاگری نقش موثر در ارتقای بهداشت و سلامتی در مدارس باید هم خود آگاه شوند و هم آگاهی خود را نشر دهند و به‌عنوان یک شهروند مطلوب در حوزه سلامت فعال شوند.
مدیرآموزش وپرورش منطقه آزاد چابهار ادامه داد: سفیران سلامت دانش آموزی در مدارسی که مربی بهداشت دارند، آموزش‌های مهارتی و کاربردی بهداشت فردی، تغذیه سالم و محیط زیست سالم را از مراقبان یا رابطان سلامت مدرسه دریافت می‌کنند و موظف به آموزش این مهارت‌ها به دست‌کم ده نفر از همسالان خود هستند.
سرحدی افزود:همه دانش آموزان به صورت چرخشی این فرصت را دارند که به عنوان سفیر سلامت شناخته شوند و مهارت‌های بهداشتی را تمرین و در سطح مدرسه خود عملیاتی کنند.
وی عنوان کرد: هدف از جشنواره سفیران سلامت این است که دانش آموزان بتوانند مهارت‌های فردی را در قالب مهارت‌های هنری آموزش ببینند چرا که به طور حتم اثرگذاری مطلوبی در مهارت‌های فردی و انتخاب سبک زندگی سالم دارد.
مدیر آموزش و پرورش چابهار یادآور شد: کرونا نشان داد که نقطه آغاز آموزش و پرورش سلامت است و اگر سلامت نباشد کلاس آموزشی هم وجود نخواهد داشت.

دیگر خبرها

  • بهره برداری از ۱۵۷ کلاس درس در خواف
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در چابهار برگزار شد
  • برگزاری جشنواره خواندن و خوش نویسی در جهرم
  • طراحی سؤالات امتحانات نهایی فقط از کتب درسی است
  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان در مدرسه‌ای در یزد
  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در چابهار
  • سوالات امتحانات نهایی دانش‌آموزان چطور طراحی می‌شود؟
  • تعیین تکلیف اردوگاه«سی پی» سوادکوه بعد از ۳۰ سال در دولت سیزدهم انجام شد
  • بهره برداری از ۵۰۰ مدرسه نیمه تمام استان کرمان طی ۲ سال