Web Analytics Made Easy - Statcounter

 فرهاد تجری سه شنبه شب در نشست شورای اداری کرمانشاه که با حضور علی لاریجانی رییس مجلس و رضا اردکانیان وزیر نیرو در سرسرای شهدای دولت استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهارداشت: امهال تسهیلات مناطق زلزله زده با توجه به شرایط کنونی یکی از خواسته های مردم است؛ امروز مردم زلزله زده با توجه به تحریم‌ ها و افزایش قیمت ها با مشکلات بسیاری روبه رو هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه بدهی آب و برق مردم زلزله زده نیازمند تعیین تکلیف است، گفت: در مدت زلزله برق دستگاه های دولتی در اختیار مردم قرار گرفته که اکنون هزینه سنگینی را به این دستگاه ها تحمیل کرده است.
این نماینده مجلس عنوان کرد: شبکه های روستایی امروز آسیب دیده اند و آب در مناطق زلزله زده برای ما تبدیل به معضل شده است که امیدواریم برای آن چاره اندیشی شود.
تجری در بخش دیگری از صحبت های خود به سامانه گرمسیری اشاره کرد و گفت: ۱۰ هزار هکتار از زمین های قصرشیرین، سرپل‌ذهاب و گیلانغرب در این طرح بازمانده بودند که اکنون قرار شده هفت هزار هکتار از این اراضی افزوده شود که امیدواریم‌ سریع تر این امر محقق شود.
نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: با اجرای طرح سردسیری ۲۰۰ هزار هکتار از اراضی دیم استان به آبی تبدیل می شود که اشتعالزایی بسیاری دارد از این رو خواهان تسریع در اجرای این پروژه هستیم.
احمد صفری با تاکید بر تامین آب شهر کرمانشاه افزود: طرح آب رسانی به شهر کرمانشاه از سد گاوشان مدت هاست که مطرح شده اما هنوز به نتیجه نرسیده است.
وی ساماندهی روخانه های آبشوران و قره سو را نیز از مهمترین خواسته های مردم استان کرمانشاه عنوان کرد و خواهان تخصیص اعتبارات ملی در این زمینه شد.

برچسب‌ها تسهیلات بانکی فرهاد تجری علی لاریجانی کرمانشاه زلزله

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تسهیلات بانکی فرهاد تجری علی لاریجانی کرمانشاه زلزله تسهیلات بانکی فرهاد تجری علی لاریجانی کرمانشاه زلزله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۵۰۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان مردم نهاد در حوزه HSE تشکیل شود/ تصمیم‌گیری‌های ما مسئولیتی بین‌نسلی است

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان گفت : جای خالی سمن‌ها در حوزه HSE در جامعه احساس می‌شود ، پیشنهاد می‌کنم مروج تشکیل یک سمن در این حوزه باشیم، روح مشارکت در این فرآیند دمیده شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا مصطفی نباتی نژاد امروز سیزدهم اردیبهشت در همایش اهمیت ، نقش و جایگاه HSE در مدیریت شهری با تقدیر از زحمات فعالان در حوزه ایمنی که در ارتقا کیفیت حکمرانی مدیریت شهر مؤثر است اظهار کرد: تمام ذی‌نفعان کیفیت حکمرانی را قضاوت می‌کنند، این در حالی است که همه ما هم سرنوشت هستیم.

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه تصمیم‌گیری‌های ما مسئولیتی بین نسلی است، افزود : الزام شهرداری به بحث یکپارچه‌سازی HSE در قالب طرحی در شورای شهر اصفهان به تصویب رسید، ایده‌ای که خود فعالان و کسانی که دغدغه این موضوع را در شهرداری داشتند به مثابه شهراندیشان مطرح شد .

نباتی‌نژاد افزود: حدود ۱۰ ماه از تصویب این طرح می‌گذرد و اقدامات همه در مسیر تعریف شده پیش می‌رود، در صورت نیاز به اصلاحیه و بازبینی این مصوبه بازخوردها را نیز احصا می‌کنیم.

وی با اشاره به ابعاد مختلف سلامت و تاکید بر اینکه سلامت فقط بعد جسمی ندارد تصریح کرد : HSE باید از موضوع سلامت جسمی فراتر رود و مراقب روح و روان جامعه فعال در مدیریت شهر و مردم باشیم.

نباتی نژاد با اشاره به ارتقا نظام HSE در مدیریت شهری و ارتباط آن با حکمروایی مشارکت مبنا گفت : اگر هر کاری که می‌کنیم نگاه به ذی‌نفعان نداشته باشیم و مشارکت آن‌ها را همراه نکنیم ، اثر بخشی آن کار پایین خواهد بود .

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به الگوی سنتی حکمروایی در دو بخش شهروند و شهرداری ادامه داد: شهروندان در سطح شهر هر روز انتظار کیفیت خدمات در عرصه‌های مختلف را دارد از سوی دیگر هم شهرداری نیز از شهروندان انتظاراتی را دارد، اگر شهرداری مثل اصفهان بدون عنصر مشارکت مردم، شهر را به متعال‌ترین شهر دنیا تبدیل کند، نسبت اعتماد عمومی در این شهر در مقایسه با شهری که تلاش نمی‌کنند اما عنصر مشارکت در آن تعریف می‌شود، قطعاً تعلق خاطر شهروندان و اعتماد عمومی در آن مسیر بالاتر است.

وی به ارتقا شهروندان در سه بخش شهربان، شهر اندیش و شهریار در نگاه حکمروایی مشارکت مبنا گفت: ارتقای کیفیت حکمرانی در عرصه مشارکت برای ما بسیار مهم است.

نباتی نژاد ادامه داد : جای خالی سمن‌ها در حوزه HSE در جامعه احساس می‌شود ، پیشنهاد می‌کنم مروج تشکیل سازمان‌های مردم نهاد در این حوزه باشیم تا روح مشارکت در این فرآیند دمیده شود.

کد خبر 750023

دیگر خبرها

  • تشییع پیکر شهید فرزین بلیان در کرمانشاه
  • سازمان مردم نهاد در حوزه HSE تشکیل شود/ تصمیم‌گیری‌های ما مسئولیتی بین‌نسلی است
  • تصمیم‌گیری برای مردم؛ فیلم یک جلسه دولتی با حضور وزیر را ببینید
  • آمادگی هلال احمر ایران برای کمک به سیل‌زدگان کنیا
  • اعلام آمادگی هلال‌احمر ایران برای کمک به سیل‌زدگان کنیا
  • اختلاف سلیقه‌ها مانع از تصمیم‌گیری در شورای شهر بندرعباس نیست
  • سیل‌زدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا
  • افشاگری درباره تقسیم استان تهران
  • ادامه ارسال کمک‌های امدادی سپاه‌ به مناطق سیل زده جنوب سیستان وبلوچستان
  • انهدام باند قمار و شرط‌بندی آنلاین در گلستان