Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-26@17:43:43 GMT

عوامل افزایش احتمال ابتلا به آنفلوآنزا

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۵۰۶۵۵

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به علائم بیماری آنفلوانزا شامل تب، سرفه (معمولا خشک)، سردرد، درد مفاصل و عضلات، بی حالی شدید، گلودرد و آبریزش بینی، حضور در مکان‌های شلوغ و تماس نزدیک با افراد مبتلا را دو عامل مهم در افزایش احتمال ابتلا به این بیماری عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناطقان: دکتر امیرهاشمی در کارگاه آنفلونزا، درباره اهمیت تشکیل کارگاه‌ها و جلسات در رابطه با موضوع آنفلوانزا، گفت:‌ سالانه در سراسر دنیا در همه‌گیری‌های آنفلوانزا حدود ۳ تا ۵ میلیون نفر مبتلا می‌شوند.

وی میزان مرگ و میر سالانه ناشی از این بیماری در سراسر دنیا را 300 تا 650 هزار نفر عنوان کرد و گفت: بر اساس آخرین آمار استخراج شده از سامانه نظام مراقبت سندرمیک آنفلوانزا، در بیمارستان‌های تابعه دانشگاه از ابتدای مهر ماه سالجاری تعداد ۱۶۳۵ مورد با علائم شدید تنفسی مراجعه داشته‌اند که از این تعداد، ۲۵۱ مورد بر اساس جواب آزمایش ابتلا قطعی به آنفلوآنزا داشته اند، که اکثریت با تشخیص استراحت در منزل و درمان علامتی و آموزش علائم هشدار ترخیص شدند.

افراد در معرض خطر آنفلوانزا

وی زنان باردار، کودکان زیر ۵۹ ماه، سالمندان، افراد مبتلا به بیماری مزمن، افراد مبتلا به نقص ایمنی و کارکنان بهداشت و درمان را از گروه‌هایی دانست که بیشتر در معرض خطر ابتلا به این بیماری هستند.

هاشمی زمان کمون بیماری را در حدود ۲ روز و تشخیص بیماری را اغلب بالینی دانست و گفت: نمونه گیری از حلق، بینی، نازوفارنکس و ترشحات تراشه و ارسال آن به آزمایشگاه‌های مرجع جهت انجامPCR به تشخیص قطعی بیماری کمک می کند.

چه زمانی درمان شروع شود؟

هاشمی خاطرنشان کرد: شروع درمان در موارد نیاز، طبق تجویز پزشک و پس از معاینه و تشخیص بالینی قابل انجام و منوط به آماده بودن پاسخ آزمایش نیست.

وی با بیان اینکه برای بیماران پرخطر باید علاوه بر درمان علامتی درمان ضد ویروس شروع شود، اظهار کرد: چرا که شروع درمان اوسلتامیویر در ۴۸ ساعت بعد از شروع علائم بیشترین تاثیر را دارد.

دارو به مقدار کافی در اختیار مراکز درمانی قرار دارد

وی با تاکید بر این که دارو به مقدار کافی در اختیار مراکز درمانی قرار گرفته است، ادامه داد: توجه به این نکته ضروری است که مصرف غیر منطقی داروی آنتی ویرال علاوه بر بار مالی بر سیستم بهداشتی و درمان کشور، سبب ایجاد مقاومت دارویی می شود.

مهمترین راه‌های احتیاط استاندارد در کاهش امکان ابتلا به آنفلوانزا

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه، رعایت بهداشت دست به صورت مرتب، بهداشت مناسب تنفسی (پوشاندن دهان و بینی در هنگام سرفه و عطسه، استفاده از دستمال و دفع صحیح دستمال) و پرهیز از دست دادن و روبوسی با افراد مبتلا را از مهم‌ترین راه‌های احتیاط استاندارد در کاهش امکان ابتلا به آنفلوانزا عنوان کرد.

نوع برخورد کادر بهداشت و درمان در مراکز درمانی با بیماران مشکوک به آنفلوآنزا

هاشمی در پایان درباره نوع برخورد کادر بهداشت و درمان در مراکز درمانی با بیماران مشکوک به آنفلوآنزا گفت: کارکنان بهداشتی و درمانی مراکز درمانی تابعه باید بر تریاژ مناسب و جداسازی زود هنگام بیمار از سایر بیماران بر اساس دستورالعمل نظام مراقبت سندرمیک، تهویه مناسب تریاژ، محل انتظار بیمار، بخش عفونی و اتاق بیماران، رعایت فاصله مناسب بین بیماران، در اختیار قرار دادن وسایل حفاظت فردی برای کارکنان و بیماران، آموزش نکات لازم به کارکنان، پزشکان، بیماران و همراهان و ثبت مشخصات بیمار در سامانه آنفلوآنزا توجه ویژه داشته باشند.

بر اساس این گزارش، با شیوع بیماری آنفلونزا و ضرورت آگاهی کلیه کادر درمان از آخرین دستورالعمل‌های ابلاغی وزارت بهداشت و اقدامات پیشگیرانه بهداشتی، پرستاری و پروتکل های درمانی، کارگاه‌های آموزشی آنفلوانزا به همت معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد. منبع: ایسنا برچسب ها: آنفلوانزا ، ابتلا ، بیماری

منبع: ناطقان

کلیدواژه: آنفلوانزا ابتلا بیماری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۵۰۶۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتظار یک روزه بیماران سکته کرده در انگلیس برای رسیدن آمبولانس

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ حزب لیبرال دموکرات انگلیس در گزارشی اعلام کرد بیمارانی که دچار سکته قلبی در انگلیس می‌شوند باید بیش از ۲۴ ساعت معطل بمانند تا آمبولانس اورژانس سر برسد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از لندن، براساس گزارشی که حزب لیبرال دموکرات‌ها امروز منتشر کرد، پارسال در انگلیس، اهداف خدمات آمبولانس، در همه سازمان‌های بهداشت و درمان این کشور، محقق نشد. براساس این گزارش، هدف وزارت بهداشت و درمان انگلیس این است که در موارد حاد، از جمله سکته‌های مغزی یا قلبی، آمبولانس‌ها در مدت ۱۸ دقیقه سر بالین بیمار برسند که تقریب در همه مناطق، پارسال چنین نشد.
در گزارش حزب لیبرال دموکرات‌های انگلیس آمده است مثلا در دو مورد در مناطق وارینگتون (Warrington) و استافوردشایر (Staffordshire) افرادی که خونریزی داشتند، بیش از ۲۵ ساعت منتظر آمبولانس ماندند.
ایندیپندنت نوشت جولیان هارتلی (Julian Hartley)، میدر عامل تامین خدمات در سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس می‌گوید با توجه به کمبود نیروی انسانی، کاهش امکانات، همراه با افزایش درخواست ها، دولت انگلیس باید فورا بودجه بهداشت و درمان را افزایش دهد. وی افزوده در حالی که تقاضا برای خدمات بهداشتی و درمانی هیچ گاه تا این اندازه فراوان نبوده است، مدیران بیمارستان‌ها و آمبولانس‌ها تلاش می‌کنند تا تاخیر‌ها را کم کنند.
به نوشته روزنامه ایندیپندنت، ماه گذشته یک شرکت خصوصی که اخیرا در منطقه شرق انگلیس فعالیت می‌کند، برای اعزام آمبولانس، از هر بیمار ۹۹ پوند می‌گیرد. این روزنامه نوشت پارسال ۳۴ هزار بیمار در درون آمبولانس‌ها در بیرون از بیمارستان‌های انگلیس منتظر ماندند تا در اورژانس بیمارستان‌ها پذیرش شوند و آسیب دیدند.
بر اساس گزارش ماه پیش سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس، هفت میلیون بیمار در این کشور در فهرست انتظار آغاز درمان در بیمارستان‌های دولتی انگلیس اند.

دیگر خبرها

  • ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور شناسایی شدند
  • بیشترین موارد ابتلا به مالاریا در سیستان‌و بلوچستان بوده‌است
  • علائم ورم معده یا گاستریت چیست؟
  • انتظار یک روزه بیماران سکته کرده در انگلیس برای رسیدن آمبولانس
  • کوتاه شدن قد و علائم قوز پشتی؛ نشانه‌هایی که احتمال ابتلا به پوکی استخوان را گوشزد می‌کند
  • شیوه ناپسند برخی از آزمایشگاه‌ها برای فرار از ورشکستگی!
  • هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت
  • ضرورت توسعه نان فیبردار با هدف کاهش ابتلا به سرطان
  • افزایش شیوع فیبریلاسیون دهلیزی در افراد میانسال