Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-01@05:16:06 GMT

انتظارات مردم در مجلس دهم محقق نشد

تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۵۱۲۹۴

انتظارات مردم در مجلس دهم محقق نشد

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه شکل‌گیری سه فراکسیون در مجلس یازدهم به صلاح نیست، گفت: انتظارات و مطالبات مردم در مجلس دهم محقق نشد.

اکبر رنجبرزاده در گفتگو با خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی خبرگزاری آنا، با اشاره به عملکرد مجلس دهم اظهار کرد: «وقتی فرآیند عمل همه نمایندگان را نگاه می‌کنیم متوجه می‌شویم برای جلب رضایت‌مندی مردم تلاش و تا حدودی به وظایف خود عمل کردند، اما شکل‌گیری سه جریان سیاسی سرعت عمل مجلس دهم را کاهش داد».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه شکل‌گیری سه فراکسیون برای مجلس آینده به مصلحت نیست، تأکید کرد: «باید در مجلس دو جریان فکری و دو برنامه کاری و سیاسی حاکم باشد تا بهارستان بتواند در تصمیم‌گیری‌ و تصمیم‌سازی‌ها با اعتماد بالایی وارد شده و به نتیجه برسد. به جای تشکیل چند فراکسیون می‌توان ذیل فراکسیون‌های متعدد با نگاه‌های مختلف ایجاد کرد و از نظرات آنان در دو فراکسیون اصلی بهره گرفت».

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: با وجود سه فراکسیون در مجلس بسیاری از تصمیم‌ها مطمئن نبود و در برخی وقت‌ها به نتایج قابل قبولی نمی‌رسید؛ البته با توجه به مشکلات، تحریم‌ها و تهدیدها مجلس تلاش کرد تا جایگاه خودش را در تصمیم‌های کشور حفظ کند».

نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: «در مجموع انتظارات مردم محقق نشد و نمی‌توانیم بگوییم در این مجلس موفق بودیم. می‌توانستیم بهتر از این عمل کنیم، اما متأسفانه انسجام داخلی مجلس تحت‌الشعاع سه فراکسیون قرار گرفت».

انتهای پیام/4034/

منبع: آنا

کلیدواژه: اکبر رنجبرزاده عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی کارنامه بهارستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۵۱۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسئولان عملیات فرهنگی و جهاد تبیین را جدی بگیرند

ایسنا/قزوین منتخب مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی ضمن اشاره به جنگ رسانه‌ای و عملیات روانی دشمن علیه مردم کشورمان گفت: اشکال نه از مردم بلکه از عدم مسئولیت‌پذیری در جهاد تبیین است.

سالار آبنوش سه‌شنبه شب ۱۱ اردیبهشت به مناسبت گرامیداشت هفته شوراها در صحن شورای شهر قزوین حضور یافت و ضمن تبریک این روز به اعضای شورای شهر قزوین، اظهار کرد: این نشانه عظمت جمهوری اسلامی است که قدرت را از تک‌نظری و تک‌قطبی زمان طاغوت نجات داد و امروز شوراها و پارلمان‌های مردمی تصمیم‌گیر مردم هستند.

منتخب مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی در ادامه بیان کرد: اینکه با گرایش، سلایق و اندیشه‌های متفاوت در شوراها برای اقشار مردم تصمیم‌گیری می‌شود از برکات جمهوری اسلامی است که این موهبت باید برای نسل جوان تبیین شود.

وی اراده خداوند را در مسیر رشد جمهوری اسلامی ایران و جبهه مقاومت مؤثر دانست و ضمن یادآوری تصمیم‌گیری‌های اثرگذار و مهم شورای شهر قزوین در ادوار گذشته ازجمله ساخت سریال شوق پرواز در حوزه فرهنگی و ساخت نخستین پل‌های مهم شهر قزوین با همکاری قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص) در گذشته، نتایج کار گروهی، وحدت در بین مدیران و مسئولان را متذکر شد.

وی در حوزه کار فرهنگی با اشاره به نمونه‌ای از فعالیت‌های فرهنگی انجام شده در سازمان تبلیغات اسلامی که تحت عنوان طرحی به نام «دختران حاج قاسم» برگزار شده است، بیان کرد: امروز مهمترین مسئله، پاسخ به شبهات نسل جوان است و لازم است برای این مهم نیز به تأسی از گذشته همان انسجام و وحدت بین همه دستگاه‌ها و متولیان امر ایجاد شود تا در استان شاهد شکوفایی فرهنگی باشیم.

منتخب مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی با اشاره به جنگ رسانه‌ای و عملیات روانی دشمن علیه مردم کشورمان گفت: افکار عمومی مردم کشور پذیرنده حقیقت است و اگر در بزنگاه‌ها شاهد برخی رفتارهای ناخوشایند هستیم، به این معنی است که تبیین و عملیات فرهنگی مناسبی صورت نگرفته است چراکه اگر این تبیین صورت بگیرد متوجه می‌شویم اشکال نه از مردم بلکه از عدم مسئولیت‌پذیری در جهاد تبیین است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مسئولان عملیات فرهنگی و جهاد تبیین را جدی بگیرند
  • هیئت اجرایی موقت فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس دوازدهم انتخاب شد
  • ۱۰۰نفر از منتخبان مجلس دوازدهم خواهان تشکیل فراکسیون اکثریت
  • اختصاص ۳۰۰ نفر بیمه به کارگران ساختمانی در کردستان
  • جلسات قالیباف و رقبایش با منتخبان مجلس دوازدهم به روایت فرید موسوی /فعلا خبری از مرامنامه و مانیفست نیست
  • نوری قزلجه: فراکسیون مستقلین احتمالا برای ریاست مجلس و دیگر پُست ها کاندیدا دارد /تعداد اعضای فراکسیون ممکن است به ۱۰۰ نفر هم برسد
  • استقبال ۲۰ هزار میلیارد ریالی مازندرانی ها از طرح کالابرگ و فجرانه
  • تلاش آمریکا برای در اختیار گرفتن خلیج فارس محقق نمی‌شود
  • اولین گام نبویان برای ناک اوت کردن قالیباف /اعلان جنگ علنی با تشکیل یک فراکسیون
  • شورا رکن چهارم نظام تصمیم‌گیری کشور/ انتقاد از تضعیف جایگاه شوراها