Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- اداره تحقیقات فدرال آمریکا می‌گوید که تیراندازی در پایگاه نظامی فلوریدا را تروریستی می‌داند، اما با این وجود، واکنش دونالد ترامپ به این حادثه نیز انتقاد برخی از شخصیت‎‎های سیاسی آمریکا را در پی داشته است. تاریخ انتشار: 04:00 - 20 آذر 1398 - کد خبر: ۵۷۵۱۶۷

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان؛ روز جمعه گذشته رسانه‌های آمریکایی از تیراندازی در پایگاه دریایی «پنساکولا» خبر دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تیراندازی از سوی یک عضو نیروی هوایی عربستان سعودی صورت گرفت که دوره آموزشی خود را در پنساکولا می‌گذراند.

در پی این حادثه ۳ نفر جان خود را از دست داده و ۸ نفر دیگر نیز مجروح شدنذ.

مقام‎های آمریکا هویت عامل این تیراندازی را «محمد سعید الشمرانی» اعلام کردند و اداره تحقیقات فدرال آمریکا (اف‌بی‌آی) نیز ضمن تایید هویت الشمرانی، تصاویری از وی منتشر کرد.

بسیاری از مقام‎ها و کارشناسان آمریکایی بر این عقیده هستند که این تیراندازی یک حادثه تروریستی است، اما دولت آمریکا تاکنون در برابر این موضع‌گیری مقاومت کرده و می‌گوید برای تروریستی توصیف کردن این حادثه بسیار زود است.

 

بیشتر بخوانید:

جنجال در آمریکا بر سر تیراندازی شهروند سعودی دلایل سکوت ترامپ برابر تیراندازی شهروند سعودی

 

با این وجود یکشنبه شب، اف‌بی‌آی گزارش داد که تیراندازی در پایگاه دریایی پنساکولا را تروریستی می‌داند.

«ریچل روجاس»، مامور ویژه اف‌بی‌ای، که مسئولیت تحقیقات در این باره را بر عهده دارد گفته که این نهاد تیراندازی پنساکولا را یک حادثه تروریستی می‌داند.

«دونالد ترامپ» در اظهارات خود از زمان روی دادن این حادثه تاکنون هیچگونه انتقادی علیه عربستان سعودی نداشته است که این موضوع نارضایتی بسیاری از شخصیت‎های سیاسی آمریکایی را در پی داشته است.

«وندی شرمن»، معاون وزیر خارجه دولت «باراک اوباما»، با انتشار پیامی در صفحه توییتر خود، رویکرد ترامپ در این باره را مورد انتقاد قرار داده است.

شرمن نوشت: طی ۲۴ ساعت گذشته، دونالد ترامپ از عربستان سعودی، نه از سربازان خودمان، دفاع کرد.

 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آمریکا تیراندازی در آمریکا عربستان سعودی ترامپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۵۱۷۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عربستان و آمریکا به توافق نزدیک شدند؟

به گزارش خبرآنلاین منابع آگاه اعلام کردند دولت جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا و عربستان درحال انجام بررسی‌های نهایی درباره توافقی درخصوص ضمانت‌های امنیتی آمریکا به عربستان و کمک به این کشور در زمینه هسته‌ای برای اهداف غیرنظامی هستند. این درحالی است که توافق عادی سازی روابط بین رژیم صهیونیستی و عربستان در چارچوب یک معامله بزرگ در منطقه هنوز دور از دسترس است.

طبق گزارش رأی الیوم، این منابع اعلام کردند مذاکره کنندگان آمریکایی و عربستانی در حال حاضر اولویت را به معاهده امنیتی دوجانبه‌ای می‌دهند که ممکن است بخشی از معامله بزرگتری باشد که به بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی ارائه می‌شود و وی باید تصمیم بگیرد که آیا امتیازهایی را برای تضمین عادی سازی تاریخی روابط با ریاض خواهد داد یا خیر.

به نقل از ایسنا متیو میلر، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا پنجشنبه اعلام کرد: ما به توافقی درباره بخش آمریکایی-عربستانی معامله بسیار نزدیک هستیم. می‌توانیم در یک زمان بسیار کوتاه جزئیات را حل کنیم.

به گفته دیپلمات‌های خارجی در کشورهای عرب حوزه خلیج فارس و منابعی در واشنگتن احتمالا این بخش از طرح مربوط به ضمانت‌های رسمی آمریکا برای دفاع از عربستان و دستیابی عربستان به سلاح‌های آمریکایی پیشرفته‌تر باشد.

منابع آگاه پیش بینی کردند توافق امنیتی ریاض و واشنگتن شامل تبادل تکنولوژی‌های مدرن با ریاض از جمله تکنولوژی مربوط به هوش مصنوعی باشد.

یک مسئول آمریکایی اعلام کرد: پیش بینی می‌شود بندهای توافق ظرف چند هفته تکمیل شود.

این درحالی است که عربستان بر لزوم توقف جنگ غزه قبل از هرگونه صحبت درباره عادی سازی روابط با تل آویو تأکید دارد.

میلر گفت: عربستان توضیح داد تا زمانی که جنگ غزه ادامه دارد توافق عادی سازی روابطی وجود نخواهد داشت.

اخیرا آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا سفری به منطقه داشت و مذاکرات جداگانه‌ای با بنیامین نتانیاهو و محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان برگزار کرد.

از سوی دیگر روزنامه یدیعوت آحارونوت نوشت، توماس فریدمن، تحلیلگر روزنامه نیویورک تایمز شروط عربستان را به عنوان بخشی از مذاکرات بین واشنگتن و ریاض برای عادی سازی روابط میان عربستان و رژیم صهیونیستی فاش کرد.

این شروط عبارتند از ایجاد یک روند سه تا پنج ساله برای تشکیل کشور فلسطین، توقف شهرک سازی در کرانه باختری و عقب نشینی ارتش  رژیم صهیونیستی از غزه.

311311

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902358

دیگر خبرها

  • آمریکا به دنبال فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ به عربستان است
  • نگاهی به توافق امنیتی جدید عربستان و آمریکا/ واشنگتن و ریاض در انتظار چراغ سبز اسرائیل
  • سالیوان: توافق دفاعی آمریکا با عربستان بدون رابطه ریاض با اسرائیل امکان‌پذیر نیست
  • معامله ریاض – واشنگتن به مویی بند است
  • معامله ریاض – واشنگتن به مویی بند است/ عربستان نمی تواند از شرط تشکیل کشور مستقل فلسطین بگذرد/ غنی سازی بومی اورانیوم در عربستان؛ خط قرمز قانونگذاران آمریکایی
  • پیام ویژه آمریکا خطاب به عربستان درباره سازش با اسرائیل
  • تولد توافق امنیتی جدید عربستان و آمریکا در انتظار چراغ سبز اسرائیل/ آیا آمریکا مجوز غنی سازی را به عربستان سعودی می دهد؟/ ریاض در یک قدمی پیروزی بزرگ قرار دارد
  • عربستانی‌ها آماده می‌شوند: آتش‌بازی در تابستان
  • عربستان و آمریکا به توافق نزدیک شدند؟
  • احتمال توافق ریاض-واشنگتن بدون عادی‌سازی روابط با اسرائیل