Web Analytics Made Easy - Statcounter

درحالی که روستایی در پنجاب هندوستان با اقلیت مسلمان نشین، هیچ مسجدی ندارد، یک پدر و پسر سیک در نیویورک تصمیم دارند با جمع آوری کمک های مالی، زمینی را برای ساخت مسجد خریداری کنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان:به نقل از neweurope، یک پدر و پسر سیک اهل شهر نیویورک آمریکا در حال جمع آوری کمک های مالی به منظور خرید زمینی  هستند تا برای اقلیت مسلمان در روستایشان در ایالت پنجاب هندوستان مسجد بسازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این دو شهروند نیویورکی اهل دهکده ای در هندوستان هستند که اکثریت جمعیت آن را سیک ها تشکیل می دهند و در آنجا نزدیک به 200-300 خانواده مسلمان زنگی می کنند. آنها زمانی که دریافتند مسلمانان مسجدی برای خودشان ندارند و مجبورند به صورت شیفتی در یک مغازه نماز جماعت اقامه کنند، چنین تصمیمی را گرفتند.

 

حساب خیریه توسط این دو شهروند سیک با اسامی دارشان سینگ و جاگپریت سینگ در سایت «گوفاند می» در 15 نوامبر راه اندازی شده و تا کنون بیش از 1600 دلار از 10 هزار دلار لازم به منظور خریداری زمین جمع آوری شده است.

 

پسر در این باره گفت: به نظرم اکنون زمان مناسبی آمد تا الگویی باشیم از اینکه چگونه جوامع می توانند به هدف انجام یک کار خوب و تاثیرگذار با هم ارتباط برقرار کنند به ویژه در رابطه با موضوعات مهمی چون هویت، مذهب، زیارت و داشتن  مکانی برای عبادت.

 

یک مسلمان پاکستانی مستقر در نیویورک که به این کمپین کمک کرده است ، توضیح داد:  این پروژه میراث همبستگی معنوی است و مختص به این منطقه نیست ، بلکه میراثی است که در بسیاری از موارد در تاریخ مدرن از بین رفته است.

 

گفتنی است منطقه پنجاب هندوستان یکی از مراکز تنش میان ادیانی در شبه قاره هندوستان می باشدکه این امر روند بزرگ مهاجرت را ایجاد کرده است.

 

با افزایش خشونت علیه مسلمانان در هند ، حدود 15 میلیون نفر خانه های خود را ترک کرده و 2 میلیون نفر کشته شدند. خانواده های مسلمان برای فرار از درگیری ، اسکان در پنجاب را آغاز کرده اند.

 

اخیراً توافق تاریخی توسط هند و همسایه آن ، پاکستان انجام شد تا راهرو متصل به دره بابا ناناک در پنجاب هند با کارتارپور گوردوارا در استان پنجاب پاکستان فراهم شود و به زائران سیکی از هند اجازه دهد تا از محل درگذشت  که بنیانگذار سیکیسم در بابا گورو ناناک است ، بازدید کنند.

 

منبع: ایکنا

پایان پیام/500

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد مسجد انتخابات مجلس شورای اسلامی مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد انتخابات خبرگان رهبری و مجلس روز دانشجو انتخابات مجلس مسجد هندوستان ساخت مسجد مسجد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۵۲۸۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در دومین روز از سفر رئیس جمهور به پاکستان چه‌گذشت؟/ توسعه مبادلات اقتصادی محور سفر رئیسی

به گزارش قدس آنلاین، آیت الله رئیسی روز گذشته برای انجام سفری دو روزه عازم اسلام آباد پایتخت پاکستان شد و علاوه بر نشست‌هایی که با رئیس‌جمهور، نخست‌وزیر، وزیر امور خارجه، فرمانده ارتش، رئیس مجلس سنا و رئیس مجلس ملی این کشور برگزار کرد، دیدارهایی نیز با نخبگان علمی، فرهنگی، مذهبی و اقتصادی این کشور داشت.

همچنین برخی وزرا و اعضای کابینه که به عنوان اعضای هیأت عالی رتبه ایران در این سفر رئیس جمهور را همراهی می کردند، ۸ سند همکاری با همتایان پاکستانی خود امضا کردند. آیت الله رئیسی سپس در نخستین ساعات روز دوم سفر خود، بامداد امروز از اسلام آباد عازم لاهور مرکز ایالت پنجاب پاکستان شد که به عنوان پایتخت فرهنگی این کشور شناخته می شود برخی از این شهر با عنوان قلب پاکستان یاد می کنند.

وی ابتدا در مجموعه تاریخی - فرهنگی -مسجد قلعه شاهی لاهور حاضر شد که مقبره اقبال لاهوری شاعر بلندآوازه و پاسی گوی پاکستانی در آن قرار دارد و به این شاعد انقلابی ادای احترام کرد. اقبال لاهوری در ایران بیشتر با اشعارش به زبان فارسی شناخته می‌شود. فلسفه، سبک شعر و زندگی اقبال لاهوری بیشتر بر مبنای عشق به دین، قرآن و محبت پیغمبر اسلام (ص) قرار گرفته است. وی رهبر حزب مسلم لیگ هند و از پیشگامان استقلال پاکستان از هند در کنار محمد علی جناح بود.

سپس خانم «مریم نواز شریف» سروزیر ایالت پنجاب به دیدار رئیس جمهور رفت؛ رئیس جمهور در این دیدار روابط رو به رشد دو کشور پس از پیروزی انقلاب اسلامی را یادآوری کرد؛ این در حالی است که به گفته رئیس جمهور، همواره برخی کشورها به دنبال خدشه وارد کردن به روابط دوستانه تهران - اسلام‌آباد بوده اند؛ اما اراده سران دو کشور برای گسترش روابط، این تلاش ها را بی اثر کرده است.

آیت الله رئیسی در این دیدار شهر لاهور را نماد فرهنگی پاکستان عنوان کرد و از اقبال لاهوری به عنوان شاعری شناخته شده در میان ایرانیان نام برد. به خصوص که رهبر معظم انقلاب به عنوان شخصیتی فرهنگ‌دوست از اقبال لاهوری با نام ستاره آسمان شرق یاد کرده است. دلدادگی کم نظیر و مثال زدنی مردم پاکستان به امام رضا (ع) نیز از مواردی بود که رئیس جمهور به سر وزیر ایالت پنجاب یادآور شد.

مریم نوازشریف سروزیر ایالت پنجاب هم در این دیدار از سفر رئیس جمهور کشورمان به این ایالت ابراز خشنودی کرد. آیت الله رئیسی همچنین با توجه به توافقش در این دیدار با سروزیر ایالت پنجاب مبنی بر آموزش زبان و ادبیات فارسی در دانشگاه های این ایالت، به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی مأموریت داد تا موضوع را با مسئولان مربوطه پیگیری کند.

آیت‌الله رئیسی با استقبال بلیغ الرحمان استاندار ایالت پنجاب وارد کاخ استانداری شد.

استاندار ایالت پنجاب از حضور رئیس جمهور در این ایالت ابراز خرسندی کرد؛ طرفین پیرامون آخرین تحولات مرتبط با روابط دوجانبه تبادل نظر کردند.

رئیس جمهور در ادامه سفر به پنجاب، در دانشگاه «جی‌سی‌یو» لاهور حاضر شد و مورد استقبال فرهیختگان، دانشجویان و استادان یکی از قدیمی‌ترین دانشگاه‌های جنوب آسیا که در سال ۱۸۶۴ تأسیس شده، قرار گرفت.

وی با اشاره به دعوت رهبر معظم انقلاب اسلامی از دانشجویان، محققان و اساتید برای تولید علم، از انحصارگرایی علمی در مغرب زمین گفت و افزود: باور داریم فکر و اندیشه ملت‌های مشرق زمین به ویژه مردم عزیز پاکستان و ملت بزرگ ایران، این توانایی را دارد که در حوزه نوآوری‌های فنی و علمی برای دنیا حرف‌های نو داشته باشد.

آیت الله رئیسی گریزی هم موضوع حمایت مردم و دولت پاکستان از مردم مظلوم غزه زد و از اقدام عجیب غربی ها از اخراج دانشجویانی که از مردم غزه حمایت می کنند، انتقاد کرد؛ به گفته رئیس جمهور، این اقدام کشورهای غربی در اخراج دانشجویان حامی غزه در حالی است که این کشورها و آمریکایی ها همواره دم از آزادی اندیشه می زنند ولی امروز بزرگترین ناقضان حقوق انسان، آمریکایی‌ها و غربی‌ها خودشان هستند و ادعای دفاع از حقوق بشر آنها نیز پوچ است. غرب و آمریکا از کشته و مجروح شدن بیش از ۱۰۰ هزار فلسطینی در سرزمین غصب شده غزه حمایت می کنند.

آخرین برنامه امروز رئیس جمهور، سفر به کراچی مرکز ایالت سند پاکستان بود. بندری که بزرگترین شهر پاکستان است و از آن با عنوان پایتخت اقتصادی یا مرکز مالی -تجاری این کشور هم یاد می شود.

آیت‌الله رئیسی و هیات همراه در بدو ورود به فرودگاه بین المللی جناح شهر کراچی مورد استقبال سروزیر ایالت سِند، استاندار و همچنین حسن نوریان سرکنسول ایران در کراچی قرار گرفتند.

وی به همراه اعضای هیات ایرانی برای ادای احترام به مقبره «محمد علی جناح» بنیانگذار فقید پاکستان (معروف به قائد اعظم) از آرامگاه رهبر استقلال پاکستان بازدید کرد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • حیدرآباد؛ اصفهانی نو در قلب هندوستان
  • مسجد مهمترین پایگاه انقلاب و مردم/ مسلمانان از انتقام سخت فرزندان امام به وجد آمده‌اند
  • چگونه کشور‌های جهان از خورشید طلا و از باد پول می‌سازند؟
  • چگونه کشور‌های جهان از خورشید طلا و از باد پول می‌سازند؟!
  • تصاویر استقبال ویژه مسلمانان سریلانکا از رئیسی در مسجد تاریخی کالپیتی + ویدئو
  • هلاکت ۲ تروریست در پنجاب پاکستان
  • روز دوم سفر رئیس جمهور به پاکستان به روایت تصویر
  • خودنمایی بخشی از جنگل‌های بلوط زاگرس در روستای مله پنجاب + فیلم
  • خسارت در «اس-۳۰۰»؛ مدرکی که نیست و افتخاری که به نام اسرائیل می سازند
  • در دومین روز از سفر رئیس جمهور به پاکستان چه‌گذشت؟/ توسعه مبادلات اقتصادی محور سفر رئیسی