Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس اداره مراقبت مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت درباره وضعیت بروز آنفلوآنزا در کشور گفت: از چهارشنبه هفته‌ گذشته (۱۳ آذرماه) به تدریج شاهد روند کاهشی موارد جدید ابتلا به این بیماری و کاهش بار مراجعه بیماران حاد تنفسی به مراکز درمانی بوده‌ایم و این روند حکایت از آن دارد که طی دو تا سه هفته آینده، اپیدمی آنفلوآنزا در کشور کنترل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر حسین عرفانی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به پایش روند همه‌گیری آنفلوآنزا در کشور و با بیان اینکه در بعضی مواقع امکان بروز موج‌های بعدی آنفلوآنزا نیز وجود دارد، افزود: موج‌های بعدی آنفلوآنزا غالبا موج‌های خفیف‌تری هستند، اما در حال حاضر پیش‌بینی خاصی از بروز موج دوم یا سوم آنفلوآنزا نداریم. در علم همه‌گیری شناسی بر پایه یک روش مدلینگ با توجه به اطلاعاتی که باید از نظر زمانی در اختیار داشته باشیم می‌توانیم در مورد موج‌های بعدی پیش‌بینی کنیم که در حال حاضر برایمان امکان‌پذیر نیست.

بروز موج‌های بعدی آنفلوآنزا؛ آری یا خیر؟

وی با تاکید براینکه موج فعلی آنفوآنزا یک موج اپیدمی فصلی و انسانی بوده است، ‌ افزود: بروز موج دوم و سوم بیماری آنفلوآنزا دور از ذهن است، مگر اینکه اطلاعاتی به دست‌مان برسد که خلاف آن را ثابت کند، اما در حال حاضر اطلاعاتی مؤید شکل‌گیری موج‌های بعدی آنفلوآنزا در اختیار نیست.

تقاضای کاذب برای تزریق واکسن آنفلوآنزا

رییس اداره مراقبت مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت همچنین با تاکید بر اینکه تقاضای صورت گرفته برای تزریق واکسن آنفلوآنزا در سال جاری نوعی تقاضای هیجانی و کاذب بود، تصریح کرد: سال گذشته میزان واکسن آنفلوآنزایی که از بخش خصوصی وارد کشور شد، ۳۰درصد از میزان توزیع شده در سال جاری کمتر بوده است. نکته قابل توجه آن است که از میزان توزیع شده واکسن در سال گذشته، حدود ۵۰۰هزار واکسن به دلیل عدم مصرف دور ریخته شد.

وی با اشاره به این که بخش خصوصی از نظر وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو محدودیتی برای واردات واکسن ندارد، ادامه داد: اما اتفاقی که امسال با آن در میزان تقاضای واکسن روبرو بودیم، نوعی تقاضای کاذب و هیجانی بود. واکسن آنفلوآنزا در صورتی که در زمان درست خود برای دو گروه در معرض خطر و در معرض تماس تزریق شود، می‌تواند تا حدی از بروز بیماری آنفلوآنزا پیشگیری کند.

شاه کلید کنترل آنفلوآنزا

عرفانی گفت: اما از واکسن مهم‌تر، ‌ شاه کلید کنترل آنفلوآنزا رعایت بهداشت فردی است. پایه اصلی کنترل این بیماری رعایت نکات بهداشتی است. بنابراین شست‌وشوی مرتب دست‌ها بسیار توصیه می‌شود؛ چراکه ویروس آنفلوآنزا از طریق دست حداقل می‌تواند به مدت نیم ساعت قدرت انتقال عفونت را داشته باشد. بر همین اساس باید رفتار بهداشتی به یک فرهنگ تبدیل شود و افراد هنگام سرفه و عطسه دهان خود را بپوشانند.

81 فوتی آنفلوآنزا تا کنون

وی همچنین در خصوص آخرین آمار فوتی‌های آنفلوآنزا گفت: طبق آخرین آمار که روز شنبه ( 16آذر) نیز اعلام شد، 81 نفر به دلیل ابتلا به آنفلوآنزا در کشور جان خود را از دست داده‌اند که البته تمام این افراد دارای بیماری زمینه‌ای بوده‌اند.

لینک کوتاه: asriran.com/002wsm

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: آنفلوآنزا واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۵۳۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان،محمد علی مجذوبی افزود: این آمار شامل ۱۲۱ هزار و ۱۱۸ دُز واکسن خوراکی و ۴۰ هزار و ۷۰۰ دُز واکسن تزریقی می‌شود.

او گفت: واکسن فلج اطفال تکمیلی همزمان با دیگر نقاط کشور برای گروه‌های هدف دارندگان کودک زیر پنج سال شامل فرزندانی که احتمال می‌رود همراه مادران خود در زندان باشند، اتباع خارجی و کارگران فصلی سیار و کودکان ساکن در مراکز تجمعی همزمان با آغاز هفته سلامت شروع شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی همدان افزود: نوبت اول واکسیناسیون از دوم تا چهارم اردیبهشت ماه به گروه‌های هدف خورانده شد و مرحله بعدی یا همان نوبت دوم یکماه دیگر آغاز می‌شود.

مجذوبی با بیان اینکه تیم‌های سیار در شهرستان‌های همدان، نهاوند، ملایر و رزن حضور دارند، گفت: برخی افراد غیر بومی در مزارع کشاورزی همدان به صورت فصلی فعالیت دارند بنابراین با شناسایی و مراجعه به این مراکز نسبت به واکسینه کردن کودکان زیر پنج سال در برابر فلج اطفال اقدام می‌شود.

دیگر خبرها

  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان
  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است
  • قیمت سکه و طلا امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت افغانی به تومان امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت درهم امارات امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت دینار عراق امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت لیر ترکیه امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • درباره سرخک و واکسیناسیون آن چه می‌دانید؟
  • ضرورت توسعه نان فیبردار با هدف کاهش ابتلا به سرطان
  • آنچه بهتر است درباره سرخک و واکسیناسیون آن بدانید