Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پلیس فتای استان زنجان در مورد ارائه کالاهای دارویی در فضای مجازی گفت: به لحاظ قانون فروش کالای دارویی در بستر فضای مجازی ممنوع است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدعلی آدینه‌لو در گفت‌وگو با خبرنگار موج رسا; با اشاره به اینکه پلیس فتا بستر فضای مجازی را به صورت کامل و روزانه رصد می‌کند اظهار کرد: در مورد فروش کالاهای دارویی با حساسیت بیشتری فضای مجازی رصد می‌شود و هر گونه فروش کالای دارویی و تبلیغ آن در این بستر که مستقیما با سلامت مردم در ارتباط است برخورد جدی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: با سازمان غذا و دارویی نیز در این رابطه در تعامل هستیم و حساسیت شدیدی نسبت به این موضوع در فضای مجازی داریم.

رئیس پلیس فتای استان زنجان در مورد فروش کالاهای قاچاق در فضای مجازی نیز افزود: مقابله با فروش کالای قاچاق در فضای مجازی از اولویت‌های مهم پلیس فتا است.

وی ابراز کرد: با توجه به تحریم‌هایی و شعار سال رونق تولید اگر فروش کالای قاچاق در فضای مجازی مشاهده شود عاملان توسط پلیس شناسایی شده و پرونده‌های آنها به پلیس آگاهی تحویل داده می‌شود.

آدینه‌لو در مورد برخورد با متخلفان فضای مجازی بیان کرد: دستگیری متخلفان فضای مجازی امسال نسبت به سال گذشته 20 درصد افزایش یافته است.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: یکی از مواردی که به شدت در فضای مجازی با توجه به منویات مقام معظم رهبری حساسیت ویژه‌ای داریم مقابله با ترویج خشونت در فضای مجازی است.

رئیس پلیس فتای استان زنجان در ادامه با بیان اینکه در ارزیابی‌ که از استانها در سطح کشور انجام شد پلیس فتای استان زنجان جزو پلیس فتای برتر کشور معرفی شد افزود: فضای مجازی در سطح استان با جدیت رصد می‌شود.

وی در مورد راه اندازی پلیس فتا در سطح شهرستانهای استان بیان کرد: پلیس فتا در شهرستان ابهر، خرمدره و خدابنده راه اندازی شد و در سایر شهرستانها نیز رابط پلیس فتا ایجاد شده است.

آدینه‌لو آگاه سازی و پیشگیری خانواده‌ها از جرائم فضای مجازی را از برنامه‌های اولویت‌دار پلیس فتا عنوان کرد و گفت: در این راستا با سازمانهای مردم نهاد و سازمان‌های متولی فرهنگ همکاری داریم.

وی در مورد پل ارتباطی مردم با پلیس فتا افزود: چند را ارتباط مردم با پلیس فتا وجود دارد که اولا مردم می‌توانند ارتباط مستقیم تلفنی داشته باشند که شماره پلیس فتا در 118 وجود دارد و دومین راه تماس با پلیس 110 است.

رئیس پلیس فتای استان زنجان بیان کرد: همچنین مردم می‌توانند از طریق مراجعه به سایت پلیس فتای زنجان ارتباط داشته باشند و پلیس فتا به صورت 24 ساعته آماده ارائه خدمات در این بستر است.

وی در پایان در مورد اهانت و توهین در فضای مجازی به دیگران افزود: اهانت و توهین به دیگران در فضای مجازی جرم است و مردم در بازنشر محتوا در این بستر دقت داشته باشند.

آدینه‌لو همچنین تاکید کرد: مردم اخبار و اطلاعات خود را از رسانه‌های معتبر دریافت کنند به اخبارهایی که در فضای مجازی منتشر می‌شود توجه نکنند چرا که خیلی از اخبارهای منتشر شده در این بستر واقعیت ندارند.

لازم به ذکر است سازمان‌های فرهنگی نیز در راستای افزایش سواد رسانه‌ای و سواد فضای مجازی خانواده‌ها به ویژه جوانان و نوجوانان ورود جدی داشته باشند چرا که خیلی از مردم به دلیل نداشتن آگاهی و پایین بودن سواد رسانه ای در دام متخلفان فضای مجازی گرفتار می‌شوند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۵۳۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات اجرای طرح عملیاتی پلیس برای برخورد با لایوهای مستهجن و محتوای مبتذل

به گزارش خبرآنلاین، رئیس پلیس فتای فراجا از اجرای طرح برخورد با جرایم اخلاقی و مغایر با شئونات اسلامی، اجتماعی و فرهنگی؛ شامل لایوهای مستهجن، تولید محتوای مبتذل و مدلینگ در فضای مجازی خبر داد.

ایسنا در خبری نوشت: سردار وحید مجید درباره جزئیات اجرای این طرح گفت: با اجرای طرح عملیاتی پیش دستانه علیه جرایم اخلاقی و مغایر با شئونات اسلامی، اجتماعی و فرهنگی؛ شامل لایوهای مستهجن، تولید محتوای مبتذل و مدلینگ؛ گردانندگان، مدیران و اعضا ۱۰ نشانگاه سایبری فعال شناسایی شده و مورد اقدام عملیاتی و قضائی قرار گرفتند.

وی ادامه داد: از ابتدای سال جاری تا کنون تعداد ۹۸۳۵ تارنما نیز مورد رصد عام قرار گرفتند که با بررسی اطلاعاتی سایبری بر روی ۳۸۴۲ فقره تارنمای مشکوک تعداد ۱۷۶۵ مورد مجرمانه مشاهده شد که از این تعداد ۷۶۵ مورد با تذکر تلفنی و با همکاری هموطنان تمامی محتوای نامناسب مسدود شد و مابقی برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند.

رئیس پلیس فتا فراجا افزود: با بررسی های صورت گرفته شبکه اجتماعی اینستاگرام با بیش از ۹۱ درصد؛ کماکان بیش‌ترین حجم آلودگی جرایم غیر اخلاقی را به خود اختصاص داده است.

وی با اشاره به مطالبات گسترده و عمومی هموطنان از پلیس فتا برای پاکسازی و امن سازی فضای سایبر از محتواهای نامناسب و مغایر با شعائر دینی و هنجارهای عام جامعه و خانواده، گفت: بخش اعظم گزارشات این حوزه توسط کاربران فهیم و آگاه فضای مجازی به این پلیس گزارش شده است.

مجید تصریح کرد: اجرای طرح های عملیاتی و پیش دستانه در خصوص اینگونه جرائم که .باعث نگرانی خانواده های ولایت مدار ایرانی شده قطعا در اولویت پلیس فتا است.

رئیس پلیس فتای فراجا از هموطنان خواست که همچون گذشته در صورت مشاهده موارد مشکوک و مجرمانه موضوع را پلیس اطلاع دهند.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902974

دیگر خبرها

  • تشکیل ۱۳ پرونده قضایی برای مروجین اکاذیب در فضای مجازی کرمان
  • تاکید پلیس بر‎اخلاق‎ ‎مداری‎کاربران‎ ‎مجازی‎ در‎انتخابات‎
  • پلیس فتا با محتواهای مبتذل در فضای مجازی برخورد می‌کند
  • طرح ویژه پلیس فتا برای پاکسازی فضای مجازی از جرائم اخلاقی
  • طرح عملیاتی پلیس برای برخورد با تولیدکنندگان محتوای مبتذل
  • جزئیات اجرای طرح عملیاتی پلیس برای برخورد با لایوهای مستهجن و محتوای مبتذل
  • طرح عملیاتی پلیس برای برخورد با تولید کنندگان محتوای مبتذل
  • اجرای طرح عملیاتی پلیس فتا برای برخورد با لایوهای مستهجن و محتوای مبتذل در فضای مجازی
  • دستگیری عامل انتشار محتوای نامتعارف در فضای مجازی در رشت
  • عضو مجلس خبرگان: دشمن از فضای مجازی به عنوان قتلگاه جوانان استفاده می‌کند