Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو جبهه پایداری گفت: اعتراض مردم، اعتراض ما نیز هست؛ ما هم به دولت می‌گوییم چرا تا این حد مسائل را بدون تدبیر پیش می‌برید؟

محمّد سلیمانی، وزیر اسبق ارتباطات در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس، با اشاره به آسیب‌های وارد شده در پی اغتشاشات پس از اجرای مدیریت مصرف سوخت و تلاش برخی افراد برای مقصر جلوه دادن نظام در این حوادث، گفت: واقعیت، این است که دولت شبانه و بدون توجیه و هیچ‌گونه زمینه‌سازی، اقدام به گران کردن بنزین کرده است و طبیعتاً مسئول مستقیم همه اتفاقاتی که در حوادث بعد از اجرایی شدن این طرح رخ داده، شخص رئیس‌جمهور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

***دولت باید عذرخواهی و خسارات مردم را جبران کند

وی با بیان اینکه رئیس‌جمهور به‌عنوان تصمیم‌گیر اصلی این موضوع باید پاسخگو باشد، اظهار داشت: دولت باید هم خسارت کسانی که مال‌شان از بین رفته را جبران کند هم خسارت کسانی که بی‌گناه در این درگیری‌ها آسیب دیده‌اند. همچنین دولت حتماً باید از آسیب‌دیدگان حواث اخیر عذرخواهی کند و بگوید که اشتباه کرده است.

وزیر ارتباطات دولت نهم با بیان اینکه دولتی‌ها سکوت پیشه کرده و گاهی نیز سخنان خنده‌دار مطرح می‌کنند، افزود: اینکه رئیس‌جمهور می‌گوید من تا روز جمعه از اجرایی شدن طرح، اطلاع نداشته‌ام به‌هیچ وجه قابل قبول نیست و مطمئناً‌ مسئولیت همه آسیب‌های جانی و مالی حوادث اخیر با هیئت وزیران،‌ معاون اول رئیس‌جمهور، معاون اقتصادی، وزرای مربوطه و خود رئیس‌جمهور است.

***مجلس هم در این غائله شریک است

لیمانی ادامه داد: مجلس نیز مقداری در این زمینه مسئولیت دارد، چرا که آقای لاریجانی اعلام کرد که به نمایندگان گفته‌ است که قرار است طرح مدیریت مصرف سوخت اجرایی شود. بنابراین مجلسی‌ها هم در این غائله شریک هستند.

عضو شورای مرکزی جبهه پایداری با اشاره به بیانیه سران فتنه و نیز تعدادی از سلبریتی‌ها در حمایت از اغتشاش‌گران گفت: در جنگ صفین، حضرت عمّار یاسر وقتی پرچم معاویه را می‌بیند، می‌گوید من با این پرچم بارها جنگیده‌ام. الان هم باید گفت که موسوی،کروبی، خاتمی و برخی از افراد دیگر که این روزها در حمایت از اغتشاش‌گران بیانیه می‌دهند، بیش از 20 سال است که در حال جنگ با این نظام و انقلاب هستند.

***بیانیه‌های سران فتنه و سلبریتی‌ها هیچ اهمیتی ندارد

سلیمانی با بیان اینکه بیانیه‌های سران فتنه و سلبریتی‌ها هیچ اهمیتی ندارد، خاطرنشان کرد: همین افراد، در فتنه‌ 88 نیز همین مطالب را مطرح کردند و موضوعاتی که امروز مطرح می‌شود، همان مطالب فتنه 88 است.

نماینده سابق تهران با اشاره به اعتراضات مردم به تصمیم ناگهانی دولت درباره سه برابر شدن قیمت بنزین گفت: اعتراض مردم، اعتراض ما نیز هست؛ ما هم به دولت می‌گوییم چرا تا این حد مسائل را بدون تدبیر پیش می‌برید، چرا تنبلی می‌کنید و چرا به تولید داخلی توجه نمی‌کنید و همه چیز را معطل برجام کرده‌اید؟

سلیمانی ادامه داد: دشمن هم مثل همیشه به میدان آمد و نیروهایش را ساماندهی کرد و با اسلحه گرم و سرد به جان و مال مردم افتادند.

***موسوی در مراسم ختم کسی که اصلاً کشته نشده بود شرکت کرد

وی با اشاره به پروژه کشته‌سازی فتنه‌گران گفت: سال 88 میرحسین موسوی در مراسم ختم کسی که اصلاً کشته نشده بود شرکت کرد و حالا همان افراد بیانیه می‌دهند و همان سخنان را تکرار می‌کنند.

***از اغتشاشگران خسارت گرفته شود

سلیمانی ادامه داد: علت اینکه غائله اخیر ظرف 48 ساعت جمع شد، حضور خود مردم بود. مردم وقتی دیدند گروهی سازماندهی شده وارد میدان شده و سرمایه‌های مردم را آتش می‌زند، به‌خوبی خودشان را کنار کشیدند و اغتشاش‌گران تنها ماندند و دستگیر شدند. اکنون هم باید پرونده‌هایی برای این افراد تشکیل شود و به دادگاه سپرده شود تا اشدّ مجازات برای اغتشاش‌گران لحاظ شود. همچنین خسارت‌های وارد شده از آن‌ها گرفته شود.

وی با اشاره به بیانیه ساختارشکنانه سلبریتی‌ها گفت: این سلبریتی‌ها اگر واقعاً دلشان می‌سوزد چرا از این همه پول و امکاناتی که دارند، در اختیار مردمی که آسیب دیده‌اند نمی‌گذارند و به آن‌ها کمک مالی نمی‌کنند.

***از کسانی که اموال مردم را به آتش کشیدند حمایت می‌کنند؟ 

عضو شورای مرکزی جبهه پایداری ادامه داد: چرا این سلبریتی‌ها از افرادی که شهید شده‌اند هیچ حرفی نمی‌زنند؟ چرا از کسانی که اموال مردم را به آتش کشیدند حمایت می‌کنند؟ این نشان دهنده این است که این نوع هنرمندان هنرشان در خدمت دشمنان انقلاب اسلامی است و همانطور که در فتنه 88 رسوا شدند، اکنون هم رسوا می‌شوند.

سلیمانی ادامه داد: همانطور که مردم در سال 88 وارد شدند و اغتشاش‌گران را جمع کردند، بساط سلبریتی‌های بی‌هنر و وابسته را هم جمع می‌کنند. کسانی هم که اسمشان در این بیانیه آمده است امّا چنین اعتقاداتی ندارند، خط خود را جدا کنند.

وزیر اسبق ارتباطات افزود: چنین افرادی به سرنوشت منافقین دچار می‌شوند و ملت دامن آن‌ها را رها نخواهد کرد تا بی‌آبرو شوند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: گرانی بنزین محمد سلیمانی جبهه پایداری بیانیه هنرمندان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۵۳۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش جمشید مشایخی، علی حاتمی و بهمن فرمان‌آرا به احضار هنرمندان به دادگاه انقلاب در بهار ۵۹/ از شجریان تا کرم رضایی برای پاره‌ای توضیحات احضار شدند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در روزهای آخر فروردین‌ماه ۱۳۵۹ گروهی از هنرپیشگان سینما و تلویزیون، کارگردانان و خوانندگان از جمله زری خوشکام، پریسا، ایرن، رضا کرم‌رضایی، سیاوش [محمدرضا شجریان] و... جهت پاره‌ای توضیحات به دادگاه انقلاب احضار شدند. در اعتراض به این اقدام جمشید مشایخی سرپرست وقت اداره‌ی تئاتر با تقریر نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسن حبیبی وزیر وقت فرهنگ و آموزش عالی از سمت خود استعفا کرد. متن نامه‌ی او که روز ۳۱ فروردین ۵۹ در روزنامه‌های کیهان و اطلاعات منتشر شد به این شرح بود:

جناب آقای حسن حبیبی وزیر فرهنگ و آموزش عالی:

پیروز احضار گروهی از هنرمندان به دادگاه انقلاب اوین، این‌جانب جمشید مشایخی که بعد از انقلاب راستین ملت ایران از طرف مقامات مسئول مملکتی به سرپرستی اداره‌ی برنامه‌های تئاتر وزارت فرهنگ و آموزش عالی انتخاب شده‌ام، معتقدم احضار هنرمندانی چون رضا کرم‌رضایی کارگردان این اداره، آقای سیاوش [محمدرضا] شجریان و خانم پریسا توهین به هنر، هنرمندان و دوست‌داران هنر می‌باشد. لذا به نشانه‌ی اعتراض به این عمل ضد انقلابی از سمت خود استعفا می‌دهم.

اعتراض سندیکای کارگردانان

در همین ایام زمزمه‌ی مصادره‌ی سینماها نیز به گوش می‌رسید تا جایی که محمدعلی نجفی سرپرست مرکز سینمایی کشور نیز در واکنش به این مسئله و نیز مصائب پیش‌آمده برای جامعه‌ی هنری استعفا کرد. به دنبال استعفای محمدعلی نجفی سرپرست مرکز سینمایی کشور و جمشید مشایخی رئیس اداره‌ی تئاتر و زمزمه‌ی مصادره شدن سینماها اعضای سندیکای کارگردانان از جمله مسعود کیمیایی، بهمن فرمان‌آرا، عباس شباویز، عباس جوانمرد، علی حاتمی، حمید سمندریان، امیر قادری، محمدعلی نجفی، رضا کرم‌رضایی و شماری دیگر از دست‌اندرکاران جلسه‌ای تشکیل دادند و اعتراض خود را نسبت به عمل دادسرای انقلاب مبنی بر احضار پی‌درپی هنرمندان اظهار داشتند. آن‌ها طی قطع‌نامه‌ای تاکید کردند که از آن پس به احضاریه‌ توجه نمی‌کنند و در دادگاه انقلاب حضور نخواهند یافت.

متن این قطع‌نامه که در مجله‌ی «جوانان امروز» به تاریخ ۸ اردیبهشت ۱۳۵۹ منتشر شد به این شرح بود:

پیرو اطلاعیه‌های دادستانی انقلاب در مورد فعالیت‌های فعالین جامعه‌ی هنری کشور

به این وسیله به اعضای سندیکای کارگردانان اعلام می‌شود جز این سندیکا در مورد فعالیت‌های هنری، صلاحیت رسیدگی ندارد و سندیکا تنها مرجع ذی‌صلاح درباره‌ی مسائل مربوط می‌باشد.

در این جلسه که با حضور جمعی از خبرنگاران تشکیل شد، بهمن فرمان‌آرا، علی حاتمی، محمدعلی نجفی و... در اعتراض به شیوه‌ی در پیش گرفته شده در دادگاه انقلاب نسبت به احضار هنرمندان سخنانی را ایراد کردند که بخش‌هایی از آن را به نقل از جوانان امروز (۸ اردیبهشت ۵۹) در پی می‌خوانید:

بهمن فرمان‌آرا: دستگاه‌هایی که هیچ نوع صلاحیتی ندارند قیم ما شده‌اند

مدت‌هاست مردم می‌گویند لیست ساواکی‌ها را منتشر کنید، کسی گوش نمی‌کند ولی ناگهان کتابی منتشر می‌شود و دولت می‌گوید چون نمی‌خواستیم نام عده‌ای لکه‌دار شود و زندگی‌شان به خطر افتد از این کار خودداری نمودیم. ولی در مورد کسانی که یک عمر در کار فرهنگی تلاش کردند اعلام می‌کنند به نام فحشا مراجعه کنید و خیلی موارد دیگر.

نیکاراگوئه که پس از یک سال که از انقلابش می‌گذرد فیلم‌هایی روانه‌ی بازار نمود که موفق به اخذ جایزه گردید ولی ما در این مدت چه کردیم؟! دستگاه‌هایی که هیچ نوع صلاحیتی ندارند قیم ما شده‌اند، حکمی صادر می‌شود که سینماها باید به دست یک مرکز مورد اعتماد سپرده شود! چه کسی تشخیص می‌دهد دستگاه تازه که می‌خواهد سینماها را اداره کند صاحب صلاحیت است.

چرا به خود ما مراجعه نمی‌شود و با چاپ اسامی در روزنامه‌ها چه چیز را می‌خواهند ثابت کنند؟!

علی حاتمی: اجازه ندادم همسرم به دادگاه برود

عقیده دارند سینما باید دانشگاه بشود ولی وقتی با دانشگاه چنین می‌شود تکلیف سینما روشن است. من نمی‌توانم سینما را کنار بگذارم و آن‌ها هم که نیستند از کار کنار نرفته‌اند مگر می‌شود نفس کشیدن را کنار گذاشت.

این‌جانب در جواب احضاریه‌ی دادگاه انقلاب که همسرم زری خوشکام را خواسته‌اند به فرموده‌ی اسلام که اجازه نداده زنی بدون اجازه‌ی شوهرش از خانه بیرون رود اشاره نموده و به حاکم شرع نوشتم: «این‌جانب اجازه نمی‌دهم همسرم جهت احضاریه‌ی شما اقدام به خروج از خانه نماید و کلیه‌ی پی‌آمد این کار را به گردن گرفته‌ام، ما منتظر نمی‌شویم هنر را به ما دیکته کنند چراکه هنر از خود هنر به وجود می‌آید. وقتی کسی نمی‌تواند نقاشی کند به خط پناه می‌برد، خود خط یک هنر اسلامی است.

محمدعلی نجفی: عمل این‌ها اسلامی نیست

عمل این‌ها اسلامی نیست چراکه در قرآن آمده نباید در افکار و رفتار دیگران تجسس کرد و اگر کسی گفت من مسلمان هستم باید پذیرفته شود. در مورد مصادره سینماها گفته شد مکان فحشا است، چنین حرفی تهمت و افترا می‌باشد، به‌خصوص اگر از طرف کسانی که خود را حامی اسلام می‌دانند زده شود.

ایرن: در دادگاه گفتم آگاهانه نقش‌هایم را بازی کردم

در دادگاه اظهار داشتم هیچ‌کس مرا مجبور به کار در سینما و ارائه‌ی نقش‌ها ننمود بلکه خود آگاهانه نقشی را پذیرفتم و بازی کردم.

۲۵۹

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903009

دیگر خبرها

  • تردد در گردنه ژالانه سروآباد بدون زنجیرچرخ امکان‌پذیر نیست
  • لزوم تدبیر عراق برای کاهش حوادث رانندگی در ایام اربعین‌حسینی
  • قصه فاضلاب بندرعباس و تدبیر دولت ‌برای پایان بی‌تدبیری‌ها
  • آحاد مردم در نظارت و مدیریت اقتصادی مشارکت خواهند داشت
  • رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ یکی از باکیفیت‌ترین رشدهای اخیر ایران است
  • واکنش جمشید مشایخی، علی حاتمی و بهمن فرمان‌آرا به احضار هنرمندان به دادگاه انقلاب در بهار ۵۹/ از شجریان تا کرم رضایی برای پاره‌ای توضیحات احضار شدند
  • حضورآگاهانه مردم در انتخابات و انتخاب اصلح
  • جعفرزاده: هر کسی به جز قالیباف رئیس مجلس‬⁩ شود کشور شفاف‌تر اداره می‌شود
  • جعفرزاده ایمن‌آبادی: هر کسی به جز قالیباف رئیس مجلس‬⁩ شود کشور شفاف‌تر اداره می‌شود
  • انتقادات عجیب روحانی معروف از سبک زندگی مردم | همه‌تان باید کار کنید | حق ندارید همه چیز را گردن دولت بیاندازید!