Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، بهمن خطیبی صبح چهارشنبه در جمع معتمدین این شهرستان اظهار داشت: حل مشکلات محلات اهمیت دارد ذهن مردم نباید دغدغه امور کوچک که رفع آنها با تلاش حداقلی انجام می‌شود را داشته باشد.

خطیبی گفت: در محل فرمانداری جلسات بطور مداوم با اقشار مختلف با تعداد محدودتر و نشست های هم اندیشی نیز با حضور تعداد بیشتری از افراد بصورت دوره ای انجام و مشکلات دائم به مقامات بالادستی منتقل می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان داشت: معتمدین هر شهرستان بی مزد و منت دغدغه مشکلات مردم را پیگیری می کنند و این کار برای ما ارزشمند و برای نظام فرصت مغتنمی است، هدف همه ما این است که کشور قدرتمندی داشته باشیم چرا که مردم ما انصافا مسائل را خوب تجزیه تحلیل کرده و حضور خوبی در صحنه های مختلف دارند و در اغتشاشات اخیر دیدیم که خط خود را از اشرار جدا کردند.
فرماندار قرچک گفت: مردم ما همیشه در فراز و نشیب های انقلاب اسلامی همراه بودند و پاسخ محکم به دشمنان قسم خورده دادند و خرسند هستیم معتمدین به خوبی در جریان مشکلات شهرستان قرار دارند چرا که شهرستانی که تازه تأسیس میشود نیاز به بودجه و اعتبارات بیشتر و زیرساخت‌های لازم دارد.
خطیبی با بیان اینکه برخی از ادارات اصلی قرچک هنوز مستأجر است گفت: این ادارات زمین در اختیار دارند اما اعتباری برای ساخت نیست و با گذشت بیش از ۴۰ سال از تأسیس شهرداری هنوز زیرساخت شهری در قرچک به وضع مطلوب نرسیده و با مشکل روبرو است.
خطیبی اظهار داشت:در این شهر فرمانداری از سال ۹۱ کار خود را آغاز کرده و به دنبال رفع مشکلات متعدد و مطالبات بحق مردم است و تمام تلاش ما این است که معیشت مردم تقویت شود.
وی عنوان داشت: برای ساخت دو تقاطع راه آهن در محمد آباد و داودآباد و برای رسیدن به نقشه جامع جهت حل مشکلات شهر وروستاها نزدیک به ۱۰ جلسه با مقامات ارشد ملی وزارت راه و شهرسازی، راه آهن و استانداری گذاشتیم و پیگیر هستیم چراکه تأثیر مثبتی در عبور و مرور مردم خواهد داشت.
خطیبی افزود: از سال ۸۷ پروژه جمع آوری فاضلاب شهری تعریف شده اما فعالیت اصلی طی چهار سال اخیر صورت گرفته و از مجموع ۲۰۰ کیلومتر خط انتقال فاضلاب ۱۱۲ کیلومتر انجام شده است.
فرماندار قرچک گفت: احداث تصفیه خانه فاضلاب نیز آذرماه برای انتخاب پیمانکار به مناقصه رفته و محل تصفیه خانه نیز مشخص شده و پروژه خط انتقال آب از سد ماملو برای ۵۰ سال آینده این شهر و شهرهای مجاور پیش بینی شده که بیش از ۵۰ میلیارد هزینه دربرداشته است و هزینه کرد این همه اعتبار برای دستیابی به آب پایدار شهری و سالم است.

کد خبر 4794884

منبع: مهر

کلیدواژه: فرمانداری قرچک سد ماملو انتخابات مجلس شورای اسلامی بوشهر مجلس شورای اسلامی ایلام گرگان تعطیلی مدارس قزوین بارش برف ثبت نام کاندیداها یاسوج شهرکرد خطبه های نماز جمعه بیرجند انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۵۴۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ هزار نفر در طرح های صنعتی ایلام مشغول به کار هستند

به گزارش خبرنگار مهر، رضا محمدرحیمی ظهر پنجشنبه در نشست هم اندیشی با منتخب مردم حوزه جنوب استان ایلام در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: نرخ سود بانکی، نرخ مالیات، عوارض گمرکی در استان ایلام با مناطق برخوردار هیچ تفاوتی ندارد و از طرفی هزینه زیرساخت‌ها مانند قیمت زمین، هزینه‌های انرژی، هزینه مواد اولیه و …نسبت به سایر استان‌ها بالاتر است.

وی عنوان کرد: بنابراین برای اینکه بتوان سرمایه گذاران را جذب طرح‌های تولیدی در استان نمود بایستی در قوانین موجود بازنگری صورت گیرد و جذابیت‌های سرمایه گذاری از طریق بازنگری در قوانین موجود افزایش یابد.

محمدرحیمی گفت: پروژه‌های مهم صنعتی در شهرستان‌های جنوبی در حال اجرا هستند که سه پروژه مهم NGL، پتروشیمی دهلران و سیمان دهلران نیازمند پیگیری جدی برای رسیدن به بهره برداری هستنند.

رییس سازمان صمت استان ایلام خاطر نشان کرد: لازم است شرکت‌های بزرگ سرمایه گذاری وابسته به دولت برای مشارکت در پروژه‌های صنعتی استان به کار گرفته شوند.

وی با اشاره به وضعیت موجود حوزه تولید و تجارت استان بیان کرد: تعداد ۴۹۵ فقره پروانه بهره برداری صنعتی با سرمایه گذاری ۳۰۰ هزار میلیارد ریال و ۱۰ هزار نفر اشتغال وجود دارد.

وی گفت: ۵۱۳ فقره جواز تاسیس در دست اجرا با سرمایه مورد نیاز ۷۷۰ هزار میلیارد ریال و پیش بینی اشتغال ۱۷ هزار نفر در دست اجرا می‌باشند که در صورت رسیدن به مرحله تولید می‌توان شاهد شکوفایی صنعت استان باشیم.

رضا محمدرحیمی ادامه داد: استان ایلام از نظر معادن فلزی که دارای ارزش افزوده بالا هستند فقیر است اما در گروه کانی‌های غیر فلزی ظرفیت‌های خوبی وجود دارد و به تبع آن صنایع معدنی مانند سیمان، گچ، آجر، سایر مصالح ساختمانی استان از کیفیت و رقابت پذیری بالایی برخوردار هستند.

محمدرحیمی بیان کرد: در حوزه بازار ۳۹ هزار پروانه صنفی موجود است که در قالب ۱۰۱ اتحادیه و ۱۰ اتاق اصناف فعالیت دارند که نقش مهمی در اشتغالزایی ایفا می‌کنند.

کد خبر 6088493

دیگر خبرها

  • پیشگیری از تحمیل هزینه‌های جانبی به جامعه با تجهیز خانه‌های بهداشت
  • حل مشکلات انتقال آب به دریاچه ارومیه
  • فعالیت ۱۰ هزار نفر در طرح‌های صنعتی ایلام
  • تجلیل از دست اندرکاران حوزه سلامت شهرستان قرچک
  • پیوستگی بین مردم و حاکمیت از برکات نظام جمهوری اسلامی است
  • تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری با ۹۵ میلیارد تومان اعتبار
  • ۱۰ هزار نفر در طرح های صنعتی ایلام مشغول به کار هستند
  • اصلاح ۱۳ کیلومتر از خط انتقال آب شهرستان گناباد
  • شیوه ناپسند برخی از آزمایشگاه‌ها برای فرار از ورشکستگی!
  • سیاست عجیب منچستریونایتد و نیوکاسل در انتقال دن اشورث