Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشاور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: سالانه ۲ هزار و ۷۰۰ میلیارد دلار سهم گردش مالی صنایع خلاق در جهان بوده و سهم ایران زیر یک میلیارد دلار است.



به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو پرویز کرمی مشاور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و دبیر ستاد اقتصاد دانش بنیان در نشست خبری رویداد رویازی ۲ (پیچ بزرگ تهران) که صبح امروز در سالن شیخ بهایی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد اظهار کرد: معاونت علمی به دنبال تثبیت علم و فناوری و اقتصاد دانش بنیان در جامعه بوده و طی چند سال گذشته تلاش کرده تا با توجه به اقتصادی که برپایه علم بنا شده و از خام فروشی دوری می‌کند فعالیت خود را ادامه دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با همین دیدگاه هم بود که تلاش شد تا زیست بوم‌های پارک علم و فناوری و مراکز نوآوری ایجاد شوند، زیرا تفکر ما این است که فناوران به جای اینکه از دولت وام بگیرند باید از حضور سرمایه گذاران بخش خصوصی استفاده کنند.

کرمی افزود: در گذشته کارخانه‌های نوآوری و مراکز رشد در کشور کم بود، اما امروز شاهد آنیم که کارخانه‌های سنتی و فرسوده‌ای که در دل شهر‌ها قرار داشتند با عنوان کارخانه نوآوری محلی برای فعالیت استارت آپ‌ها شده اند.

مشاور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: یکی از اقدامات معاونت علمی و فناوری تشکیل ستاد فناوری‌های نرم و هویت ساز بود که به دنبال تثبیت گفتمان علوم و فناوری در کشور است.

دبیر ستاد اقتصاد دانش بنیان در خصوص راه اندازی رویداد رویازی در کشور گفت: از آنجا که انیمیشن سازی یکی از کار‌های اقتصادی و پولساز در جهان است این رویداد را برگزار کردیم؛ سالانه دو هزار و ۷۰۰ میلیارد دلار گردش مالی انیمیشن و صنایع خلاق در جهان است و متاسفانه سهم ایران از این حوزه زیر یک میلیارد بوده و نهایتا ۶۰ میلیارد تومان پولی است که در این حوزه بین ساختار‌ها و سازمان‌های مرتبط رد و بدل می‌شود.

وی تاکید کرد: رویازی به دنبال ایجاد زیست بومی است که انیمیشن کشور جهانی شود، زیرا امروز شاهد آنیم که یک کارگردان یا تهیه کننده باید علاوه بر انیمیشن سازی کار‌های بازاریابی و فروش انجام دهد که راندمان کار را پایین می‌آورد.
کرمی افزود: در دومین رویداد رویازی مسئله تولید کاراکتر و تولید انیمیشن مورد توجه ما بوده، زیرا معتقدیم کاراکتر باید مانا و ماندگار باشد به طوری که در صنایع خلاق شکل گیری تولید و بازار انیمیشن جانبی با اصول علم و اقتصاد کشور هم راستا شود.


منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کرمی زیست بوم علم و فناوری نوآوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۵۶۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت حبوبات از خرداد کاهشی می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، بازار حبوبات بیش از دو سال است که نوسان قیمت داشته و امسال تنها نخود است که تغییر قیمت زیادی نداشته است.

سال گذشته که تولید نخود کم بود و نرخ آن در بازار افزایشی شد برخی کشاورزان را به این سو هدایت کرد که نخود بکارند. از آنجا که تولید محصول در حوزه کشاورزی بدون برنامه انجام می‌شود و کشاورزان بر اساس رصد ساده بازار مبادرت به کشت محصولی می‌کنند معمولاً هر ساله با پدیده کم‌بود و بیش‌بود محصولات رو به رو هستیم.

سال گذشته کشور کمبود نخود را تجربه کرد و امسال با مازاد تولید رو به رو هستیم که اجازه صادرات هم ندارد. از این رو در حالی که هر کیلو گرم نخود در بازار بین ۶۵ تا ۷۲ هزار تومان به فروش می‌رسد نرخ انواع لوبیاچیتی، قرمز و سفید بالای ۱۰۰ هزار تومان قیمت گذاری شده است.

ناصر مرادی، رئیس شورای ملی نخود و عضو هیأت مدیره انجمن حبوبات ایران پیش تر به مهر گفته بود، صادرات نخود در طول این سال‌ها با توجه به میزان تولید بین ۱۰ تا ۲۰ هزار تن در سال بود. سال ۱۴۰۲ با توجه به بهبود قیمت حبوبات از جمله نخود کشاورزان مبادرت به کشت بیشتر انواع حبوبات کردند. همچنین بارش خوب و نبود آفت آمار تولید را دو برابر کرد. همچنین مساله دیگر نرخ دلار بود. نخود ایرانی با توجه به خوش طعمی و کیفیت آن بازار پسند بوده و کشورهایی مانند پاکستان و عراق مشتری آن هستند و سال گذشته ازبکستان و امارات هم اضافه شدند. رشد قیمت حبوبات در بازار جهانی بازار حبوبات کاران را بهبود بخشید.

همچنین بر اساس گزارش گمرک جمهوری اسلامی در ۱۰ ماهه نخست سال گذشته نزدیک به ۷۵ هزار تن نخود از کشور صادر شد.

علیرضا پیمان پاک، قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی در برنامه‌ای تلویزیونی درباره تنظیم بازار حبوبات عنوان کرد، در بازارهای جهانی انواع حبوبات تا ۷۰ درصد افزایش قیمت داشت و از هر تن ۱۱۰۰ دلار به میانگین ۱۷۰۰ دلار رسیده است؛ اما قطعاً با عرضه زیاد، تقویت تولید داخل و دورنمای کاهش قیمت در بازارهای جهانی قیمت حبوبات هم اصلاح خواهد شد.

وی یادآور شد که فصل برداشت جهانی حبوبات از خرداد شروع می‌شود و قیمت‌ها روند کاهشی خواهد داشت.

این مسؤول دولتی اظهار کرد، با تأمین ارز از سوی بانک مرکزی و عرضه فراوان حبوبات قیمت‌ها در بازار تثبیت خواهد شد.

کد خبر 6098247 فاطمه امیر احمدی

دیگر خبرها

  • سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران نقشی بزرگی در گسترش و رشد علمی ایران ایفا کرده است
  • گردش مالی ۲۵۰۰ میلیارد تومانی بازار خودرو
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای جلب مشارکت مردم و تحقق شعار سال
  • قیمت حبوبات از خرداد کاهشی می‌شود
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای تحقق شعار سال
  • سرک دلار به کانال ۶۰
  • صنایع غذایی پس از پتروشیمی بیشترین گردش مالی را دارد
  • صنایع غذایی پس از پتروشیمی بیشترین گردش مالی را در کشور دارد
  • مقام دوم گردش مالی در کشور برای صنعت غذایی
  • پیش بینی قیمت دلار ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ / خواب کاهش دلار تعبیر می‌شود؟