Web Analytics Made Easy - Statcounter

نتایج پیمایش‌های افکارسنجی جدید در فلسطین اشغالی از نزدیک شدن ائتلاف احزاب چپ‌گرا به اکثریت پارلمان رژیم صهیونیستی حکایت دارد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، نظرسنجی جدید در فلسطین اشغالی پیش از برگزاری انتخابات سراسری نشان می‌دهد که برای اولین بار طی 9 ماه اخیر، ائتلاف احزاب‌ چپ‌گرا می‌توانند به 60 کرسی در پارلمان رژیم صهیونیستی دست پیدا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق پیمایش انجام‌شده توسط شبکه 13 تلویزیون رژیم صهیونیستی، اگر امروز در فلسطین اشغالی انتخابات سراسری برگزار شود، حزب «آبی‌وسفید» به رهبری «بنی گانتز» حائز 37 کرسی در پارلمان می‌شود و حزب لیکود به رهبری «بنیامین نتانیاهو»  نیز 33 کرسی را از آن خود می‌کند.

به نوشته وبگاه «عروتص شوع» این نتایج که تفاوت زیادی با نتیجه‌ انتخابات پیشین در سپتامبر ۲۰۱۹ (بیست‌وششم شهریور) ندارد، نشان می‌دهد رتبه‌های بعدی کرسی‌های کنست در انتخابات سوم، متعلق به حزب لیست مشترک اعراب با سیزده کرسی، شاس و «اسرائیل بیتُنا» به رهبری «آویگدور لیبرمن» با هشت کرسی خواهد بود.

این نظرسنجی همچنین نشان می‌دهد اگر حزب لیست مشترک اعراب، حزب کارگر-گرشر، و حزب اتحادیه دموکراتیک در ائتلاف کابینه چپ‌گرای حزب آبی‌وسفید باشد، آنگاه این ائتلاف برای اولین بار طی یک سال جاری، حائز 60 کرسی در پارلمان خواهد شد.

بر این اساس، ائتلاف راست‌گرا به رهبری حزب لیکود نیز 52 کرسی را از آن خود می‌کند. این ارقام در حالی است که حزب لیبرمن هنوز برای پیوستن به ائتلاف راست یا چپ تصمیم نگرفته است.

نظرسنجی شبکه 13 تلویزیون رژیم صهیونیستی همچنین از سوال‌شوندگان خواست که یک بار «گیدئون سعر» را رهبر حزب لیکود در نظر گرفته و آنگاه به سوالات جواب دهند. در این حالت، حزب لیکود ضعیف‌تر شده و به 29 کرسی دست پیدا می‌کند.

هر ائتلاف یا حزب برای تشکیل کابینه در رژیم صهیونیستی، طبق قوانین باید 61 کرسی از 120 کرسی کنست را در اختیار داشته باشد.

در صورتی که نمایندگان پارلمان رژیم صهیونیستی نتوانند تا پایان امروز آینده شخص مناسبی را برای تشکیل کابینه پیدا کنند، رژیم صهیونیستی ناگزیر باید به سمت برگزاری سومین انتخابات حرکت کند. این در حالی است که بر اساس نظرسنجی‌ها، بعید است که انتخابات جدید هم تغییری در وضعیت کنونی ایجاد کند. (جزئیات بیشتر)

انتهای پیام/م

منبع: فارس

کلیدواژه: رژیم صهیونیستی فلسطین اشغالی نظرسنجی پارلمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۵۷۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حال و هوای انتخاباتی در ۱۵ استان

۹۰ کاندیدا برای کسب ۴۵ کرسی باقیمانده از ۲۹۰ کرسی مجلس تا ۸ صبح پنجشنبه، ۲۰ اردیبهشت به رقابت می‌پردازند.

به گزارش مشرق، تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم در حالی از بامداد ۱۳ اردیبهشت‌ماه آغاز شد که ۹۰ کاندیدا برای کسب ۴۵ کرسی باقیمانده از ۲۹۰ کرسی مجلس شورای‌اسلامی به رقابت می‌پردازند؛ رقابتی که تا ۸ صبح پنجشنبه، ۲۰ اردیبهشت‌ماه ادامه خواهد داشت.

ماراتن انتخابات مجلس دوازدهم که از اسفندماه ۱۴۰۲ آغاز شده‌ در شرایطی روز جمعه، ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ به خط پایان می‌رسد که رقابت‌های انتخاباتی در ۱۵ استان کشور به اوج رسیده و کاندیداها در ۲۱ حوزه انتخابیه درحال فعالیت‌های انتخاباتی به‌منظور جلب‌نظر مردم هستند.

دراین میان رقابت‌های انتخاباتی در استان تهران حال‌وهوای دیگری به‌خود گرفته است؛ رقابت ۳۴ کاندیدا برای کسب ۱۶ کرسی نمایندگی مجلس از حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس و همچنین ورامین، پیشوا و قرچک رقابت‌ها در این حوزه را در کانون توجه رسانه‌ها و افکارعمومی قرار داده‌است.

در چنین شرایطی اگرچه رقابت انتخاباتی در تهران تنها در اردوگاه اصولگرایی در جریان است، اما کاندیداهای منسوب به جریان اصلاح‌طلبی نیز در برخی حوزه‌ها به دور دوم راه یافته‌اند؛ موضوعی که سبب شده در این دور از انتخابات نیز رقابت میان اصلاح‌طلبان و اصولگرایان جریان داشته باشد.

رویکرد اصلاح‌طلبان در دور دوم

طی روزهای اخیر تحرکات انتخاباتی محدود به جریان‌های اصولگرایی نبوده و جریان‌های اصلاح‌طلب نیز فعالیت‌هایی را برای دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم داشته‌اند.

براین اساس هم بود که حزب اعتماد ملی اعلام کرد از کاندیداهایی که گرایش اصلاح‌طلبی یا متمایل به اصلاح‌طلبان داشته باشند، حمایت خواهد کرد.

براساس برخی گمانه‌زنی‌ها در اردوگاه اصلاح‌طلبی، ندای ایرانیان، کارگزاران سازندگی، اعتمادملی و اعتدال و توسعه ازجمله احزاب اصلاح‌طلبی هستند که از برخی کاندیداهای به دور دوم راه یافته در نقاط مختلف کشور حمایت می‌کنند.

رقابت در اردوگاه اصولگرایی

ترکیب کاندیداهای حاضر در دور انتخابات مجلس دوازدهم در تهران نشان می‌دهد در این حوزه انتخابیه رقابت تنها در اردوگاه اصولگرایی جریان دارد.

براین اساس هم بود که طی روزهای اخیر شاهد انتشار فهرست‌های مختلفی از این جریان به‌منظور رقابت در تهران بوده‌ایم؛ فهرست‌های چندگانه‌ای که در ادامه به بررسی آنها می‌پردازیم.

دیگر خبرها

  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • در مرحله دوم انتخابات، نامزدی که اکثریت نسبی آرا را کسب کند، پیروز است
  • رژیم صهیونیستی فعالیت شبکه الجزیره در اراضی اشغالی را ممنوع کرد
  • حال و هوای انتخاباتی در ۱۵ استان
  • طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات
  • قالیباف پدیده انتخابات شد، مفتح رکورددار شد /آراء کدام منتخبان مجلس دوازدهم باطل شد؟ /افزایش سهم وزرای احمدی نژاد در پارلمان
  • تاثیر جنگ غزه بر انتخابات انگلیس
  • تاثیر جنگ غزه در انتخابات انگلیس
  • لیست «ائتلاف امناء» برای دور دوم انتخابات مجلس در تهران
  • نیویورک‌تایمز: نتانیاهو در حال بررسی اداره غزه توسط ائتلاف عربی-اسرائیلی است