Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر شهلا خسروی روز چهارشنبه در حاشیه "همایش ملی مامایی و سلامت زنان" در گفت وگو با خبرنگاران در مشهد به تداوم فعالیتهای وزارت بهداشت برای ترویج زایمان طبیعی و کاهش میزان سزارین در ایران از سال ۱۳۹۳ تاکنون اشاره و بیان کرد: متخصصان زنان و زایمان و ماماها در این چارچوب با برپایی کلاسهای آمادگی برای زایمان طبیعی، نقش بسزایی ایفا کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
وی افزود: میانگین کل موارد سزارین در بیمارستانها و زایشگاههای بخشهای دولتی و خصوصی تا سال ۱۳۹۳ در ایران ۵۷ درصد بود اما با اقدامات صورت گرفته از آن سال تاکنون این رقم به ۴۵ درصد کاهش یافته است.

مشاور وزیر بهداشت در امور مامایی ادامه داد: حتی در برخی از مناطق کشور همچون حوزه جغرافیایی زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد در استان خراسان رضوی میزان سزارین زنان باردار به ۴۲ درصد رسیده است. 
وی شاخص طبیعی سزارین را در جهان ۱۵ درصد از کل زایمانها ذکر و بیان کرد: نگرش غلط نسبت به انجام بی‌رویه  و پذیرش سزارین در ایران باید اصلاح شود. پیش از این در برخی بیمارستانهای خصوصی کشور میزان سزارین ۱۰۰ درصد از کل زایمانها را شامل می‌شد.  
دکتر خسروی در ادامه به راه‌اندازی و فعالیت دو هزار "اتاق تک نفره زایمان طبیعی" موسوم به "ال.دی.آر" در سطح کشور اشاره و بیان کرد: این اتاقهای زایمان یکی از بزرگترین اقدامات حوزه مامایی در ایران  است که با هزینه‌ای افزون بر ۴۲۰ میلیارد ریال ساخته شده‌اند. 
وی در ادامه گفت: بر اساس آمار موجود هم‌اینک ۴۸ هزار دانش‌آموخته مامایی مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی‌ارشد و دکترا در ایران وجود دارند. ۳۳ هزار ماما از این تعداد در بخش دولتی و بقیه آنها در بخش‌ خصوصی فعالیت می‌کنند.

مشاور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در امور مامایی افزود: این ماماها در بخشهای مختلف شامل حوزه بهداشت اعم از مراکز جامع سلامت و پایگاههای بهداشتی، مراکز بهداشتی روستایی، حضور در برنامه پزشک خانواده، بیمارستان‌ها و زایشگاهها و همچنین در بخش آموزش مشغول کار و فعالیت تخصصی در حوزه زنان و زایمان هستند. همچنین ۸۰۰ ماما به عنوان عضو هیات علمی دانشگاهها فعالیت دارند.
وی همچنین فقدان پوشش بیمه‌ای برای بیمارانی که توسط ماماها معاینه می‌شوند یکی از چالشهای شغلی این گروه عنوان و بیان کرد: ارائه خدمات بیمه درمانی برای نسخه‌های ماماها مصوبه هیات دولت است.

دکتر خسروی گفت: تلاش به منظور رفع چالش فقدان پوشش بیمه برای فعالیت ماماها، از طریق مذاکره با سازمانهای بیمه‌گذار در حال انجام است.

برچسب‌ها مشهد بیمه سلامت خراسان رضوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی زایمان روز جهانی تکریم ماما بیمه درمان همایش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مشهد بیمه سلامت خراسان رضوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی زایمان بیمه درمان همایش مشهد بیمه سلامت خراسان رضوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی زایمان بیمه درمان همایش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۵۷۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز ۱۵۷ میلیارد تومانی اعتبار برای ۳۷ پروژه نیمه‌کاره حوزه بهداشت

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: هم‌اکنون در حوزه بهداشت ۳۷ پروژه نیمه‌کاره با پیشرفت متوسط ۵۲ درصد در حال ساخت است که تکمیل آن به ۱۵۷ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، فرهاد غلامی، امروز_پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در همایش استانی هفته ملی سلامت در ساری با بیان اینکه ۵۲۲ پایگاه سلامت در این استان فعالیت دارد، اظهار کرد: یک‌هزار پزشک، مراقب سلامت و منشی در ۴۰۰ پایگاه سلامت بخش خصوصی بدون تحمیل هزینه به دانشگاه روزانه ۱۳ هزار ویزیت و مراقبت را انجام می‌دهند.

وی هفته سلامت را فرصت و بهانه‌ای برای ارتقا و آگاهی مردم در حوزه بهداشت و درمان دانست و افزود: هفته سلامت فرصتی برای ارتقای سواد سلامت و کاهش هزینه‌های بهداشت و درمان است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اعلام اینکه برای ساخت و تجهیز ۱۵ واحد بهداشتی شامل مرکز جامع سلامت، خانه بهداشت و انبار دارویی با متراژ هفت هزار و ۸۰ مترمربع ۱۲۰ میلیارد تومان هزینه شده است، گفت: هم‌اکنون در حوزه بهداشت ۳۷ پروژه نیمه‌کاره با پیشرفت متوسط ۵۲ درصد در حال ساخت است که برای تکمیل آن به ۱۵۷ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

غلامی با بیان اینکه در بخش جوانی جمعیت، ۵۵۰ هزار مشاور فرزندآوری منتهی به دو هزار و ۶۰۰ مورد بارداری انجام شده است، افزود: شاهد کم شدن شیب کاهش تولد هستیم که کاهش ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰، پنج درصد و در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال قبل یک دهم درصد کاهش پیدا کرده است.

وی با اشاره به اینکه ۱۶ میلیارد تومان برای ساخت، تکمیل و تجهیز مراکز ناباروری بهشهر، نوشهر و امام ساری هزینه شده است، یادآور شد: در اجرای طرح غربالگری دیابت و فشار خون در استان و پویش ملی سلامت یک میلیون و ۹۰۰ هزار نفر از جمعیت بالای ۱۸ سال استان مشارکت داشتند که ۳۲ هزار و ۹۲۵ نفر مشکوک به دیابت و ۳۳ هزار و ۲۰۶ نفر مشکوک به پرفشاری خون شناسایی شدند.

این مسئول با تاکید بر اینکه در سال‌جاری پویش غربالگری سه نوع از سرطان‌ها انجام می‌شود تا افراد مبتلا شناسایی شوند، خاطرنشان کرد: هشت دستگاه خودرو شاسی‌دار برای مناطق کوهستانی خریداری شد که این خودروها به‌زودی تحویل گرفته می‌شوند، امروز هم شاهد تحویل ۱۰۰ دستگاه موتور بودیم که برای استفاده بهورزان مرد در مناطق مختلف استان خریداری شده است.

کد خبر 747808

دیگر خبرها

  • زنگ خطر کاهش رشد جمعیت در خوشاب
  • اولین فرزندان مرکز ناباروری ساوه پا به عرصه هستی گذاشتند
  • نیاز ۱۵۷ میلیارد تومانی اعتبار برای ۳۷ پروژه نیمه‌کاره حوزه بهداشت
  • فاصله ازدواج و فرزندآوری به ۳ سال رسیده است
  • ۷ جراحی موفق و رایگان مغز در اصفهان
  • کاهش فواصل بهداشتی واحد‌های دامی از ۳۰ تا ۱۰۰ درصد
  • تورم اردیبهشت‌ماه به کانال ۲۰ درصد می‌رسد؟
  • نرخ تورم ماهانه و نقطه به نقطه استان یزد کاهش یافت
  • فیلم| اعتراف مشاور اسبق نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به شکست اطلاعاتی در برآورد حمله ایران!
  • توقف شیب نزولی فرزندآوری در زنجان