Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، ناهید حیدری در جلسه هم‌اندیشی اعضای کمیته‌های بدوی و تجدیدنظر مشاغل سخت و زیان‌آور اظهار داشت: امروزه نیروی کار سالم یکی از شاخصه‌های توسعه‌یافتگی جامعه است و در کشور ما هم با توجه به اقتصاد مقاومتی و محور تولید نیروی کار سالم مورد نیاز است و توجه به این حوزه ضرورت دارد.

وی خاطرنشان کرد: ما باید دارای نیروهای سالم باشیم تا وقتی که بعد از بازنشستگی در جمع خانواده قرار می‌گیرد سلامت خود را حفظ کرده باشد و با بیماری و فرسودگی در محیط خانواده قرار نگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



حیدری با اشاره به اینکه تغییر نگرش در مشاغل سخت و زیان‌آور ضروری است، گفت: این نوع نگرش تغییر نمی‌کند مگر با آموزش که نوع نگاهمان را به مشاغل سخت و زیان‌آور تغییر دهیم.

مدیرکل تأمین اجتماعی غرب استان تهران بیان داشت: نباید به بهانه بازنشستگی زودهنگام و استفاده از سنوات ارفاقی سلامت نیروی کار را به مخاطره بیندازیم که با فلسفه وجودی تأمین اجتماعی و قانون کار هم مغایرت دارد.

وی خاطرنشان کرد: ۱۳ گروه شغلی وجود دارد که جزو مشاغل سخت و زیان‌آور محسوب می‌شود و در تبصره ۲ ماده ۷۶ قانون به صراحت اعلام شده که اصلاح و استانداردسازی محیط کار انجام شود و امیدواریم که این اصل از قانون مغفول نماند.

حیدری بیان داشت: از دهه ۶۰ تاکنون تعداد بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی ۸ برابر افزایش یافته ولی تعداد خروجی‌ها و بازنشستگان ۱۹ برابر شده است و از این میان ۳۵ درصد بازنشسته‌ها مربوط به بازنشستگی زودهنگام و از بازنشستگان زودهنگام هم ۶۲ درصد مربوط به مشاغل سخت و زیان‌آور است.

مدیرکل تأمین اجتماعی غرب استان تهران بیان داشت: این آمار به نحوی زنگ خطر محسوب می‌شود و باید در این خصوص آسیب‌شناسی صورت بگیرد که به این مقوله از زاویه‌های مختلف بنگریم و نشان می‌دهد که تعداد زیادی از کارگران هنگام بازنشستگی دچار مشکلات جسمی و روانی می‌شوند.

وی گفت: این که ۶۲ درصد از نیروهای فعال و حرفه‌ای در خدمات تولیدی به دلیل عدم رعایت آلایندگی‌های محیطی به صورت زودهنگام بازنشسته شوند به تولید لطمه می‌زند و میانگین محاسباتی نشان می‌دهد که این بازنشستگان در حدود ۳۰ سالگی از کار دست می‌کشند و ۱۰ سال از سن مقرر زودتر بازنشسته می‌شوند.

کد خبر 4795122

منبع: مهر

کلیدواژه: مشاغل سخت و زیان آور سازمان تامین اجتماعی شهرداری تهران شورای شهر تهران آلودگی هوا معلولان قوه قضاییه وزارت آموزش و پرورش محسن هاشمی شهر تهران آتش نشانی دستگیری سارق اغتشاشات ایران پیروز حناچی سیدابراهیم رئیسی سازمان تامین اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۵۸۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حسگر تشخیص زودهنگام سرطان سینه طراحی شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، «طراحی و ساخت زیست حسگر الکتروشیمیایی جهت تشخیص زودهنگام میکروRNAهای دخیل در سرطان سینه در بستر میکروفلوئیدیک» عنوان رساله دکتری جلیل پرچکانی چوزکی از دانشگاه تربیت مدرس تهران، است.

پرچکانی چوزکی با مدرک دکتری بیوفیزیک از دانشگاه تربیت مدرس درباره این طرح توضیح داد: سرطان یکی از موضوعات حساس و مورد توجه است که یافتن راهی برای پیشگیری و تشخیص زود هنگام آن، همیشه از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی ادامه داد: تشخیص دیرهنگام این بیماری، می‌تواند باعث گسترده شدن آن و آلوده کردن بافت‌های دیگر از طریق پدیده متاستاز شود که این موضوع از طریق خون یا لنف صورت می‌گیرد.هنگامی که متاستاز رخ دهد، درمان بسیار مشکل شده و در اصطلاح به آن سرطان بدخیم گفته می‌شود.

وی افزود: طبق گزارش سازمان جهانی بهداشت سرطان سینه به همراه سرطان ریه شایع‌ترین سرطان‌ها بین افراد هستند و سرطان سینه شایع‌ترین سرطان در زنان ایرانی نیز محسوب می‌شود.

این محقق و پژوهشگر دانشگاه تربیت مدرس بیان کرد: نکته مهم این است که سرطان سینه هم در زنان و هم در مردان دیده می‌شود، اما شیوع آن در زنان بسیار بیشتر از مردان است.

ور در پایان گفت: به طوری که از هر ۸ زن ۱ نفر در طول عمرش به سرطان سینه مبتلا می‌شود اما مردان تنها ۱ درصد کل موارد سرطان سینه را تشکیل می‌دهد.

وی تأکید کرد: متأسفانه هیچ نشانگر سرمی معتبر برای پیش‌آگاهی اولیه وجود ندارد که حساس و به‌اندازۀ کافی خاص باشد تا به‌طور معمول مورد استفاده قرار گیرد اما در این زمینه، میکروRNA به‌عنوان نشانگر پیش‌آگاهی اولیه در بیماری سرطان در جامعه علمی، مورد توجه قرار گرفته است.

پرچکانی چوزکی خاطرنشان کرد: در این تحقیق به دنبال طراحی و ساخت بیوسنسور الکتروشیمیایی جهت تشخیص زودهنگام میکروRNAهای دخیل در سرطان سینه در بستر میکروفلوئیدیک بودیم چرا که به کمک این سنسور می‌توان سرطان سینه را در مراحل ابتدایی و با سرعت بالا تشخیص داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۸۹ درصد فقرا از شاغلین سابق و امروز هستند
  • پرداخت ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات به مشاغل خانگی در مراغه
  • پرهزینه و زیان‌ده؛ پول قرارداد پرداخت بازیکنان استقلال و پرسپولیس از جیب کارگران و بازنشستگان!
  • ۳٠ درصد قبولی در رشته‌های پزشکی و علوم پزشکی مربوط به زابل است
  • متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب در مناطق شهری کشور اعلام شد
  • حسگر تشخیص زودهنگام سرطان سینه طراحی شد
  • رفع ابهامات حق بیمه مشاغل سخت و زیان‌آور و مفاصا حساب قراردادها
  • ۳.۵ درصد از رشد اقتصادی ایلام مربوط به بهره وری است
  • اهمیت تشخیص زودهنگام دیابت
  • ۷۰ درصد پروژه‌های سازمان ثبت مربوط به حدنگاری است