Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-03@08:46:37 GMT

راه اندازی ۵ مرکز نوآوری در ۵ دانشکده امیرکبیر

تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۵۹۶۷۲

راه اندازی ۵ مرکز نوآوری در ۵ دانشکده امیرکبیر

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، سید احمد معتمدی در یازدهمین کنفرانس ملی فرماندهی و کنترل در دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: دانشگاه صنعتی امیرکبیر قدیمی ترین دانشگاه صنعتی کشور به شمارمی رود.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه صنعتی امیرکبیربزرگترین دانشگاه صنعتی کشور نیز به شمار می رود چرا که دارای ۱۴ هزار دانشجو، ۱۸ دانشکده و ۴ پردیس است، گفت: ۵۰ درصد دانشجویان این دانشگاه در مقاطع تحصیلات تکمیلی تحصیل می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معتمدی با اشاره به اجرای اصلاح ساختاری در دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: در این راستا دانشکده ها و پژوهشکده های دانشگاه را در قالب پردیس های تخصصی ساماندهی کردیم. چراکه طرح نزدیک شدن دانشکده های مرتبط با یکدیگر موجب می شود تا فعالیت های دانشگاه تخصصی تر دنبال شود.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: در حال حاضر این دانشگاه در۴ رتبه بندی معتبر جهانی حضور فعال دارد و اکنون بهترین رتبه این دانشگاه بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ است.

معتمدی ادامه داد: دانشگاه های کشور از جمله دانشگاه صنعتی امیرکبیر از نظر محتوایی و ساختاری با دانشگاه های نسل سوم فاصله دارند بنابراین در این دانشگاه به دنبال رسیدن به دانشگاه نسل سوم هستیم.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه نسل سوم، دانشگاه هایی هستند که در چرخه اقتصادی کشور خود موثر هستند، گفت: در این راستا دانشگاه بر سه محور کارآفرینی، مهارت افزایی و قرارداد صنعتی توجه ویژه ای دارد براین اساس درحال حاضر تعداد مراکز رشد و شرکت های دانش بنیان این دانشگاه از مرز ۲۰۰ شرکت و مرکز عبور کرده است.

معتمدی گفت: برنامه داریم تا سال آینده تعداد مراکز رشد و شرکت های دانش بنیان این دانشگاه به ۳۰۰ مرکز و شرکت افزایش یابد.

کد خبر 4795189 مهتاب چابوک

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه صنعتی امیرکبیر دانشگاه ها دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه ها روز دانشجو وزارت علوم تحقیقات و فناوری سازمان سنجش آزمون دکتری تخصصی وزارت بهداشت دانشگاه های ایران دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی دانشگاه امیرکبیر آزمون کارشناسی ارشد حسین توکلی محمد مهدی طهرانچی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۵۹۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم استفاده مسئولان از ظرفیت دانشگاهیان/ نمایشگاه حمل‌ونقل حاصل اجرای فرامین رهبری است

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان گفت: برگزاری نمایشگاه ملی حمل‌ونقل دانش‌بنیان حاصل اجرای فرامین مقام معظم رهبری است و مشارکت‌های مردمی را در بحث تولید، به‌ویژه تولید فناورانه به‌دنبال دارد.

سیدعلی‌محمد میرمحمدی میبدی با حضور در غرفه خبرگزاری ایمنا در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا ضمن تشکر از برگزارکنندگان این رویداد مهم جهت انتخاب دانشگاه صنعتی برای محل استقرار این نمایشگاه اظهار کرد: دانشکده حمل‌ونقل، عمران و صنایع از دانشکده‌های دانشگاه صنعتی اصفهان است که برنامه‌های متعدد مدیریت شهری در ارتباط با پروژه‌های حمل‌ونقلی و ترافیکی را دنبال می‌کند، همچنین در این زمینه مقاله‌های بسیار خوبی را در داخل کشور و خارج از آن ارائه کرده است.

وی با تاکید بر اینکه به‌طور معمول حداقل سالانه حدود ۵۰ مقالات متعدد توسط اساتید دانشکده حمل‌ونقل تولید می‌شود، افزود: پژوهشکده حمل‌ونقل نیز کنار این دانشکده فعال است، همچنین برگزاری نمایشگاه ملی حمل‌ونقل دانش‌بنیان حاصل اجرای فرامین مقام معظم رهبری است و مشارکت‌های مردمی را در بحث تولید، به‌ویژه تولید فناورانه به‌دنبال دارد.

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان با بیان اینکه یکی از نقاط‌ضعف ما این است که نتوانسته‌ایم یافته‌ها و محصولات خود را به‌خوبی با برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی به دید عموم برسانیم، افزود: شاید مسئولان امر و متولیان باید راهکاری بیندیشند تا توده‌های مختلف مردم و جامعه دانش‌آموزی و دانشگاهی به چنین فضاهایی بیشتر راه پیدا کنند.

میرمحمدی میبدی با اشاره به ظرفیت بالای اصفهان در حوزه دانشگاه‌ها تاکید کرد: مسئولان باید از این ظرفیت‌ها استفاده کنند تا بتوانیم فعالیت نخبگان این مرز و بوم که به تولید و محصول رسیده است را به مردم نشان دهیم.

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان با تاکید بر اینکه ۱۱ هزار دانشجو در دانشگاه صنعتی اصفهان مشغول تحصیل هستند، گفت: دانشجوی نخبه خلاق از محصولات این دانشگاه بوده و مدیران موفق بسیاری در این دانشگاه پرورش یافته‌اند.

میرمحمدی میبدی اضافه کرد: در تمام حوزه‌ها اقدامات مهمی را انجام می‌دهیم که امکان اطلاع‌رسانی آن به‌دلیل مسائل امنیتی وجود ندارد، اما می‌توان گفت که این اقدامات بسیار ارزنده است.

کد خبر 750010

دیگر خبرها

  • لزوم استفاده مسئولان از ظرفیت دانشگاهیان/ نمایشگاه حمل‌ونقل حاصل اجرای فرامین رهبری است
  • انعقاد دو موافقت‌نامه بزرگ تحقیقاتی در یک هفته
  • اولین دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران راه‌اندازی شد
  • انعقاد 2 موافقت‌نامه تحقیقاتی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • افتتاح اولین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران
  • اولین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران افتتاح شد
  • دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران
  • تصویب راه‌اندازی دانشکده خانواده در دانشگاه‌های شهید بهشتی و شریف همچنین تهران
  • راه‌اندازی پارک علم و فناوری در عراق با استفاده از ظرفیت‌های پارک فناوری تهران