Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی و ارتباطات گروه صنعتی بارز محمد امیری، معاون مالی و امور شرکت‌های گروه صنعتی بارز در مقاله‌ای آورده است:

چشم‌انداز گروه صنعتی بارز تا سال 1404 دستیابی به ظرفیت تولید 250هزار تن در سال است که مقدمات این کار نیز فراهم شده است. بیشترین کانون توجه گروه صنعتی بارز ایجاد تنوع در محصولات مربوط به پی‌سی‌آر و تی‌بی‌آر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در خطوط تولید ما در خصوص پی‌سی‌آر یعنی رادیال سواری در سایت کرمان روزانه حدود 11هزار حلقه و در کردستان 12هزار حلقه تولید می‌شود که بنا داریم به تولید 18هزار حلقه در کردستان برسیم چنانچه کارخانه کردستان هم‌اکنون 13هزار حلقه را تجربه کرده و بناست تا اسفندماه سال جاری به تولید 15هزار حلقه در روز برسد.

ما در چند ماه آتی با چیزی حدود 30هزار حلقه تولید روزانه پی‌سی‌آر توانایی پوشش 10میلیون حلقه از نیاز بازار را داریم و با توجه به نیاز 22میلیون حلقه‌ای بازار بالغ بر 45درصد بازار پی‌سی‌آر را به خود اختصاص می‌دهیم.

در حوزه محصولات تی‌بی‌آر در حال حاضر روزانه هزار حلقه و در سال در مجموع 350هزارحلقه تولید داریم و ظرفیت سالانه بازار نیزحدود یک میلیون و 200هزار حلقه است. در خصوص تی‌بی‌آر متاسفانه به دلیل ترس از کمبود لاستیک مجوزهایی صادر شد به نحوی که با ارز 4200تومانی عده‌ای توانستند بازار را اشباع کنند و این مشکلات ظاهرا در حال برطرف شدن است وگویا ارز 4200تومانی برای واردات تایر منتفی شده و تعرفه از 5درصد به 25درصد برمی‌گردد. طرح توسعه کرمان با سرمایه‌ای بیش از 1100میلیارد تومان و با ظرفیت 44هزار تن در سال در دست اقدام بوده و حدود 33هزار تن آن مربوط به تولید لاستیک‌های تی‌بی‌آر خواهد بود. گروه صنعتی بارز توانسته است همواره در بحث تولیدات جدید و تنوع در محصولات مقام اول را در کشور داشته باشد و سالانه چندین محصول جدید به بازار روانه کند و در تابستان امسال 4 سایز اس‌یووی تولید شد و تا آخر سال 3 سایز دیگر نیز به بازار عرضه می‌شود و در وضعیت فعلی علی‌رغم مشکلات عدیده در مسیر تولید در آبان‌ماه با تولید روزانه 258تن در سایت کرمان به بالاترین رکورد در سطح کشور دست پیدا کردیم.

در بحث تضمین کیفیت کارهای بسیار خوبی در گروه صورت گرفته است. در بحث آمیزه و اختلاط مواد کارهای مهمی انجام شده که هر کدام به نوعی به‌عنوان یک دستاورد علمی محسوب می‌شود. انواع استانداردهای مهم را داریم از جمله برای 9 سایز پی‌سی‌آر و تی‌بی‌آر استاندارد ایمارک را گرفتیم که کمک شایانی به بحث صادرات می‌کند. در بحث صادرات نیز گروه تاکنون به 13 کشور صادرات داشته است اما متاسفانه از تاریخ 19 شهریورماه سال گذشته صادرات به دلیل نیازهای داخلی توسط وزارت صمت متوقف شد اما در همان مدت کم 5 ماه 7.5 میلیون دلار صادرات به کشورهای مختلف را تجربه کردیم و ان‌شاءلله با وعده‌هایی که داده شده، بتوانیم مجددا به بازارهای صادراتی برگردیم. ما راسخ و استوار و شفاف به اهداف و برنامه‌های خود ادامه خواهیم داد چنانچه بارز در زمینه شفافیت از سازمان حمایت تقدیرنامه‌های مختلفی را اخذ کرده است. انتظاراتی که از شما نمایندگان فروش داریم، این است که اولا همکاری در رعایت نرخ‌های مصوب است چون ما در دوره‌ای قرار داریم که مورد هجمه دشمنان هستیم و تنها راه مقابله با تحریم‌ها هم این است که همپوشانی داشته باشیم. از آنجایی که در حوزه تولید تایر قدرالسهم مواد اولیه 30 تا 35درصدی محصولات که نیاز به ارزبری دارد و با ارز 4200تومانی که از سفره ملت برداشته می‌شود و به لاستیک اختصاص داده شده تا به این واسطه بخشی از پول نفت از کانال فروش لاستیک با نرخ‌های مصوب و تحت کنترل به سر سفره‌های مردم بازگردد و در این مسیر حلقه‌های زنجیره تامین و توزیع به‌عنوان امانت‌دارمحسوب شده بر این اساس این وظیفه ملی است که هم ‌گروه صنعتی بارز و هم نمایندگان فروش گروه با دقت‌نظر در پایش بازار و پایش مشتریان در راستای ارتقای سلامت نظام توزیع تلاش کنیم تا تایر با نرخ‌های مصوب به دست مصرف‌کننده برسد.

ثانیا انتظار دیگر از نمایندگان محترم این است همچنان‌که در بازار فعلی که دغدغه‌ای برای به فروش رساندن محصولات وجود ندارد و ما در کنار نمایندگان هستیم در بازار رقابتی آتی نیز نمایندگان همچون گذشته به‌عنوان مشتریان وفاداردر کنارما باقی بمانند؛ چراکه حضور پرقدرت شما نمایندگان در ادامه مسیر به ما احساس دلگرمی می‌دهد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ارز استاندارد دلار سلامت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۶۰۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ارزش صادراتی گروه محصولات غیرخودرویی ایران‌خودرو

به گزارش «تابناک» به نقل از ایکوپرس- امیرمحمد کیان منش در حاشیه برگزاری نمایشگاه توانمندی های صادراتی ایران افزود: در گروه های کالایی، برخی از محصولات گروه صنعتی ایران خودرو مانند رنگ، اقلام پلیمری و قالب های صنعتی، در صنایعی غیر از صنعت خودرو نیز قابل بازاریابی هستند. 

وی با بیان این‌که در یک دهه گذشته تقریبا به شکل مداوم و با ثباتی، حجم صادرات گروه‌های غیر خودرویی افزایشی تدریجی داشته، بیان کرد: این حجم از صادرات قطعات حتی توانسته در سال ۱۴۰۲ با ارزش صادرات گروه خودرویی برابری کند. 

به گفته کیان منش، نمایشگاه ایران اکسپو برای گروه صنعتی ایران خودرو یک فرصت استثنایی بود چرا که با توجه به غیر تخصصی بودن نمایشگاه در حوزه صنعت خودرو، ایران خودرو توانست بخشی از توانایی‌های رقابت پذیر صادراتی خودرویی و غیرخودرویی خود را به نمایش گذارد.

مدیر دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی بازارهای صادراتی ایران خودرو، با بیان این‌که در نمایشگاه ایران اکسپو سال جاری شاهد حضور شرکت های متعددی در گروه های مختلف کالایی و خدماتی در غرفه ایران خودرو هستیم از جمله شرکت ایپکو که توانایی بالایی در مهندسی، آزمون و کالیبراسیون انواع موتورها اعم از موتورهای درون سوز تنفس طبیعی و پرخوران (توربو شارژ) یا موتورهای هیبرید و برقی را دارد، یادآور شد: به واسطه فشارهای اقتصادی ناشی از تحریم در سال‌های اخیر، سطح دانش به شدت در مجموعه ایپکو افزایش و توسعه یافته و این موضوع موجب شده است که امکان ورود به موضوعات مختلف در بهینه سازی احتراق یا مصرف سوخت، طراحی موتورهای هیبرید و تمام الکتریک در این شرکت شکل گیرد. در سال‌های گذشته نیز فرصت هایی پیش آمده که شرکت ایپکو موفق شده است به ارزآوری از محل فروش خدمات مهندسی دست یابد. 

وی با اشاره به حضور شرکت ایساکو در نمایشگاه ایران اکسپو، خاطرنشان کرد: ایساکو به عنوان متولی خدمات پس از فروش و توزیع کننده قطعات یدکی اصلی در بازارهای صادراتی، همواره در کنار خودروهای صادراتی حضور فعال داشته و می تواند متضمن پایداری صادراتی رقابت پذیر در تمام بازارها باشد. 

کیان منش، با اشاره به این‌که شرکت آیکید سوابق بسیار خوبی در برخی بازارهای بین‌المللی داشته و همکاری‌هایی با شرکت‌های اروپایی و غیر اروپایی داشته و امروز نیز در این نمایشگاه حضور دارد، گفت: با شروع تحریم های ظالمانه علیه صنعت خودروسازی، مراودات این مجموعه با شرکت های مذکور دچار خلل شده بود که در سنوات اخیر با جان گرفتن مجدد فرآیندهای بازاریابی بین‌الملل و پیگیری‌های مجدانه شرکت آیکید، مذاکرات خوبی انجام گرفته و تلاش های منسجم و هدفمندی برای از سرگیری صادرات انجام شده که امید است در سال جاری شاهد به ثمر نشستن این مذاکرات باشیم. 

وی افزود: حضور آیکید در این نمایشگاه به عنوان نماینده توانمندی های صادراتی ایران خودرو در حوزه قالب سازی بوده اما مذاکرات آن‌ها صرفا معطوف به محصولات خود آن شرکت نیست و می تواند نقش خوبی در توسعه صادرات ایران خودرو در زمینه قالب‌سازی که یکی از بنیان‌های اساسی هر صنعتی است داشته باشد. 

مدیر دفتر مطالعات و برنامه ریزی بازارهای صادراتی ایران خودرو، با اشاره به این‌که شرکت گوهرفام که یکی از اصلی‌ترین شرکت‌های ما در داخلی‌سازی به شمار می‌رود نیز در این نمایشگاه حضور دارد، اظهار کرد: این مجموعه یکی از تامین کنندگان اصلی ما در زمینه رنگ خودرو به شمار می رود. 

وی با بیان این‌که مجموعه صادرات قطعات ریخته گری ایران خودرو که حداقل شش شرکت از شرکت های گروه صنعتی ایران خودرو را نمایندگی می‌کند نیز در این نمایشگاه حضور دارد، عنوان کرد: این شرکت ها توانسته اند مهندسی، طراحی، ساخت و تولید قطعات را بومی سازی کرده و به تولید قطعات متعدد در سطح تجاری نیز دست یابند. این مجموعه ها هم چنین، از توان صنعتی سازی خوبی بهره مند بوده و توانسته اند نیازهای گروه صنعتی ایران خودرو و سایر خودروسازان و حتی بازار خودرو را نیز پاسخ‌گو باشند.

کیان منش، با اشاره به این‌که آخرین نماینده از گروه صنعتی ایران خودرو در این نمایشگاه، شرکت تولیدی نیرو محرکه است، بیان کرد: این شرکت تولیدکننده موتور سیکلت با برند نامی و NMI است که برندی خوشنام در برخی بازارهای صادراتی بوده و توانسته سهم بازار بسیار خوبی را در خصوص موتورسیکلت هایی که از موتورهای درون سوز استفاده می کنند، کسب کند.  
وی با اشاره به این‌که شرکت تولیدی نیرو محرکه در زمینه توسعه محصول عملکرد بسیار خوبی داشته است، گفت: موتورسیکلت تمام برقی نیز چند سالی است که در سبد محصولات تولیدی نیرو محرکه قرار گرفته و با مراودات جدیدی که با کشورهای متعدد شکل گرفته، امیدواریم بازارهای صادراتی این شرکت تنوع و توسعه یابند. 

گفتنی است، ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران از روز هشتم اردیبهشت‌ماه آغاز به کار کرده و تا ساعت ۱۷ امروز در محل دائمی برگزاری نمایشگاه‌های تهران پذیرای بازدیدکنندگان است.

دیگر خبرها

  • عدم وجود نهاد مستقل تصمیم‌گیر و مجری، حلقه مفقوده هوشمندسازی انرژی
  • رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان
  • هیات تجاری نروژی از ظرفیت‌های تولیدی و صنعتی استان زنجان بازدید کرد
  • لزوم استفاده مسئولان از ظرفیت دانشگاهیان/ نمایشگاه حمل‌ونقل حاصل اجرای فرامین رهبری است
  • نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم 
  • توسعه بازار‎های صادراتی با اخذ استانداردهای جدید باتری
  • نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم
  • افزایش ارزش صادراتی گروه محصولات غیرخودرویی ایران‌خودرو
  • چشم، دیگر سریال حشاشین نمی بینیم!/ «چه تکاپوی رقت انگیزی»
  • تولیدات خوزستان در نمایشگاه اکسپو مورد توجه فعالان اقتصادی