Web Analytics Made Easy - Statcounter

فیلم تارهای ممنوعه به کارگردانی و نویسندگی حسن نوری و تهیه کنندگی ساعت ۱۶ امروز (چهارشنبه، ۲۰ آذر) در حالی در سالن شش مجموعه چارسو به نمایش درآمد که این سالن با ظرفیت ۲۵ نفری کاملا پر بود و علاوه بر عوامل و شماری از همشهریان افغانستانی، صحرا کریمی مدیر افغان‌فیلم و از فیلمسازان نام‌آشنای این کشور نیز در این نمایش حضور داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

کارگردان این مستند ۷۰ دقیقه‌ای پیش از نمایش آن، گفت: تارهای ممنوعه نه فقط برای افغان های ساکن ایران که مستندی برای میزبانان ایرانی آنها نیز هست.

نوری افزود: این مستند تجربه زیسته بیش از ۳ دهه از مهاجران افغان در ایران است و وظیفه خود می دانستم از طرف یک فیلمساز در این زمینه اعلام موضع کنم.

وی ساخته شدن این مستند را مدیون سینمای مستند ایران دانست و افزود: همه مراحل تولید و پس‌تولید تارهای ممنوعه توسط عوامل نخبه سینمای مستند ایران انجام شده است‌ همچنین نازنین مفخم و محمد الادپوش از روزی که ایده اصلی در روی ذهنم بود تا امروز از من حمایت کردند.

حسن نوری (متولد ۱۳۶۴) دانش‌اموخته کارگردانی در مقطع کارشناسی ارشد از دانشگاه تهران است و در تارهای ممنوعه روایتی از تلاش چهار جوان افغانستان در ایران به دست می دهد که رویای تبدیل شدن به ستاره موسیقی راک در سر دارند و در این راه گروه موسیقی راک آرکین را تشکیل می دهند. حکیم، ثریا، محمد و اکبر برای اجرا در جشنواره موسیقی بامیان خود را آماده می کنند که این جشنواره به دلیل حمله ای انتحاری دو روز پیش از برگزاری لغو می شود ولی آنها بار دیگر رنج سفر به بامیان به جان می خرند...

این مستند که در بخش مسابقه ملی سیزدهمین دوره جشنواره سینماحقیقت پذیرفته شده غیر از امروز، یکشنبه پیش‌رو (۲۴ آذر) ساعت ۱۸ نیز در چارسو به نمایش درمی آید.

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی سینما حقیقت از ۱۸ تا ۲۵ آبان در پردیس سینمایی چارسو به عنوان محل اصلی جشنواره و موزه سینما به دبیری محمد حمیدی‌مقدم برپاست.

این جشنواره در بخش مسابقه ملی شامل ۶۲ فیلم است. از این تعداد ۲۷ فیلم به گونه مستند کوتاه، ۱۵ فیلم به گونه مستند نیمه‌بلند و ۲۰ فیلم به گونه مستند بلند اختصاص دارند که کامران شیردل، یونس شکرخواه، سیف‌الله صمدیان، پیروز کلانتری، حبیب احمدزاده، محمدحسین مهدویان و مونا زندی داوری برای انتخاب برترین مستندها را در این بخش به عهده دارند.

همچنین در بخش مسابقه بین‌الملل امسال که حدود شش هزار فیلم از بیش از ۱۰۰ کشور جهان متقاضی شرکت در آن بوده اند، ۵۴ فیلم در ۷ بخش مسابقه و غیررقابتی  پذیرفته شده‌اند. در بخش مسابقه بین‌الملل به تفکیک ۸ مستند کوتاه، ۸ مستند نیمه‌بلند و ۸ مستند بلند نمایش دارند. همچنین نمایش‌های ویژه ۸ فیلم و پرتره شامل ۸ فیلم می شود. 

جایزه شهید آوینی ویژه‌ نمایش و تقدیر از فیلم‌های مستند منتخب حوزه‌ انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و مقاومت در منطقه نیز برای ششمین سال متوالی، به عنوان بخش‌ ویژه‌ جشنواره بین‌المللی سینماحقیقت برگزار می‌شود و امسال ۲۹ فیلم در آن شرکت دارند و داوری این بخش به عهده محمدمهدی طباطبایی نژاد، مسعود فراستی و مهدی قربان‌پور است.

برچسب‌ها افغانستان جشنواره سینما جشنواره سینما حقیقت مستند

منبع: ایرنا

کلیدواژه: افغانستان جشنواره سینما جشنواره سینما حقیقت مستند افغانستان جشنواره سینما جشنواره سینما حقیقت مستند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۶۲۵۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور مرکز گسترش با ۲۲ کتاب در نمایشگاه کتاب تهران

مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی با ۲۲ عنوان کتاب در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران حضور خواهد داشت. - اخبار فرهنگی -

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری تسنیم، تازه‌ترین اثر تهیه شده توسط مرکز گسترش با عنوان «همبستگی علم و هنر در سینمای مستند» اثر احمد ضابطی جهرمی که در هفدهمین جشنواره «سینماحقیقت» رونمایی شد، در نمایشگاه کتاب امسال، عرضه می‌شود. استاد ضابطی جهرمی روز جمعه 21 اردیبهشت ماه، از ساعت 16 تا 18 در غرفه مرکز در نمایشگاه حضور خواهد داشت.

کتاب‌های «هنر دقت (کلام و تصویر در مردم نگاری)» مایکل اوپیتس و احمد الستی و ترجمه محمد همتی، «صدای آینه‌ها» گفتگوی معصومه کیانی با منوچهر طیاب، خسرو سینمایی و محمدرضا اصلانی، «دوربین شخصی سینمای ذهنی و فیلم جستار» لائورا راسکارلی و ترجمه محمدرضا فرزاد و «پژوهش سینمایی (کشف سوالی درباره جهان و پرسشی درباره شکل برای فیلم مستند)» محمد تهامی‌نژاد از جمله عناوینی هستند که در غرفه مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی عرضه خواهند شد.

تعدادی از آثار منتشر شده مرکز در یک سال گذشته در سایت فیدیبو عرضه شده و قابل دسترسی است. علاقه‌مندان به مطالعه آثار مربوط به سینمای مستند، در ایام برگزاری جشنواره هم می‌توانند 15 کتاب‌ از جمله «دگرخوانی سینمای مستند» اثر محمدرضا اصلانی را از فیدیبو تهیه کنند.

سی‌ و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران 19 تا 29 اردیبهشت 1403 در مصلی امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «با قید محرمانگی» از اوبرهاوزن جایزه گرفت
  • استقبال مردم بلاروس از محصولات گروه سایپا
  • «قلیچ» به مستندات یکشنبه خانه هنرمندان ایران رسید
  • حضور مرکز گسترش با ۲۲ کتاب در نمایشگاه کتاب تهران
  • جایزه اصلی هات‌داکس به «انقلاب» رسید
  • آغاز به کار نوزدهمین جشنواره «هنر‌های نمایشی کودکان و نوجوانان» کانون دراصفهان
  • آغاز به کار نوزدهمین جشنواره هنرهای نمایشی کودکان و نوجوانان
  • خبر‌های رسانه شانزدهم اردیبهشت
  • قطار جشنواره هنر‌های نمایش کانون همدان در ایستگاه پایانی
  • قطار جشنواره هنرهای نمایش کانون همدان در ایستگاه آخر