Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «امتداد نیوز»
2024-04-26@04:18:51 GMT

تامین‌اجتماعی روند رو به رشدی را طی می‌کند

تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۶۲۷۶۱

تامین‌اجتماعی روند رو به رشدی را طی می‌کند

امتداد- مدیرعامل سازمان تامین‌اجتماعی گفت: این سازمان با وجود مشکلاتی که دارد، روند رو به رشدی را طی می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری امتداد، مصطفی سالاری در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان زنجان که با حضور دکتر فتح الله حقیقی استاندار این استان و در محل شرکت ایران‌ ترانسفو برگزار شد، با بیان اینکه امروز در شرایطی قرار داریم که حتما باید اعتماد بین سازمان و جامعه هدف وجود داشته باشد، افزود: معتقدیم کسانی که سرمایه‌شان را به این سازمان می‌سپارند، انتظار دارند این سرمایه به گونه‌ای به کار گرفته شود که در آینده دغدغه‌ای برای آن‌ها به همراه نداشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با قدردانی از برگزارکنندگان جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، لازم‌الاجرا بودن تصمیمات اتخاذ شده در این ستاد را مورد تاکید قرار داد و گفت: زنجان جزو استان‌هایی است که آمار قابل قبولی در بخش‌های مختلف از خود به جای گذاشته است که نمونه بارز و عینی این عملکرد موفق را می‌توان در بخش‌هایی چون بیمه بیکاری و مقرری‌بگیران آن مشاهده کرد که این آمار هیچ‌گونه افزایشی نداشته است.

دکتر سالاری با بیان اینکه آمار ارائه شده حاکی از آن است که زنجان جزو استان‌هایی است که در زمینه اشتغال از موقعیت خوب و مناسبی برخوردار است، تصریح کرد: یکی از مواردی که در این سازمان باید به آن توجه بیشتری شود، موضوع ضریب پشتیبان است و این بدان معنی است که تعداد افرادی که در حال حاضر مشغول به کار هستند، نسبت به افراد بازنشسته به چه میزان است.

مدیرعامل سازمان تامین‌اجتماعی در ادامه از طلب ۲۵۰هزار میلیارد تومانی این سازمان از افراد حقیقی و حقوقی خبر داد و اظهار کرد: ۹۶۰۰میلیارد تومان ماهانه این سازمان هزینه می‌کند . تعداد افرادی که جزو مستمری‌بگیران تامین اجتماعی به‌شمار می‌روند، حدود ۳میلیون و ۳۰۰هزار نفر هستند و هرماه از از این سازمان مستمری دریافت می کنند.

دکتر سالاری بیان کرد: یکی از مهم‌ترین اولویت‌های سازمان تامین‌اجتماعی در شرایط کنونی جامعه، فراهم کردن شرایطی است تا افراد تحت پوشش این سازمان از بیمه‌شدگان گرفته تا مستمری‌بگیران دغدغه در زمینه درمان نداشته باشند که خوشبختانه گام‌های مهمی در این زمینه برداشته شده است.

وی یکی از دغدغه‌های این سازمان را تعدد بخشنامه‌ها عنوان کرد و افزود: یکی از روش‌هایی که می‌توان به این دغدغه‌ها پایان داد، تجمیع و ادغام بخشنامه‌ها است.

دکتر فتح الله حقیقی، استاندار زنجان نیز در این جلسه گفت: همه جلسات این کارگروه در محل کارخانه ها و واحدهای تولیدی تشکیل شده و اگر مشکل یک واحد در استان حل نشده است، پیگیر حل مسائل آن از مرکز شده ایم.

دکتر حقیقی با بیان اینکه تعطیل نشدن واحدهای تولید در استان نشانگر وضعیت خوب تولید در زنجان است، اظهار داشت: این موضوع در نتیجه فعالیت خوب کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و پیگیری مدیران استان است.

استاندار زنجان در بخش دیگری از سخنان خود به برخی شاخص های استان در حوزه های مختلف اشاره کرد و گفت: صدور مجوز برای تاسیس واحدهای تولیدی و صنعتی در هفت ماهه سالجاری در استان نسبت به سال گذشته ۴۴درصد رشد داشت که این رقم در میانگین کشوری ۱۶درصد است.

وی افزود: علت این رشد این است که زنجان در شاخص امنیت سرمایه گذاری، رتبه سوم را در بین استان های کشور دارد.

گفتنی است، قبل از آغاز جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در استان زنجان در محل شرکت ایران ترانسفو، دکتر سالاری مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی به اتفاق دکتر فتح الله حقیقی استاندار این استان، از این شرکت بازدید و با مدیران و کارگران آن گفتگو کردند.

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۶۲۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امتناع تامین اجتماعی از اجرای قانون مرخصی زایمان دوقلوها!

سازمان تامین اجتماعی با وجود تصویب ماده ۱۷ قانون حمایت از خانواده، مرخصی مادران صاحب فرزند دوقلو را به جای یک سال، ۹ ماه در نظر می‌گیرد! امتناع ۳ ساله سازمان تامین اجتماعی در اجرای قانون در حالیست که هدف این قانون، تشویق زوجین به فرزندآوری بوده است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، طبق ماده 17 قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت مصوب 1400/7/24 مادران دارای فرزند دوقلو و بیشتر می‌توانند از مرخصی زایمان به مدت یک‌ سال استفاده کنند‌ اما سازمان تامین اجتماعی، بدون در نظر گرفتن این قانون، کماکان مرخصی مادران صاحب دوقلو را 9 ماه و مرخصی یکساله را برای مادران صاحب سه قلو و بیشتر در نظر می‌گیرد.

عدم اجرای این قانون در حالی است که نگهداری از دوقلوها برای همه مادرانی که چنین شرایطی دارند، در کنار همه شیرینی‌هایی که یک مادر تحربه می‌کند، سخت و گاه طاقت‌فرساست. 

یکی از مادران صاحب فرزند دو قلو در گفت‌وگو با تسنیم درباره عدم اجرای این قانون توسط سازمان تامین اجتماعی گفت: سامانه سازمان تامین اجتماعی برای ثبت مدارک مرتبط با مرخصی زایمان و پرداخت مزایای این مدت، از همان ابتدا آب پاکی را روی دست ما ریخت؛ به‌طوری که تنها امکان انتخاب آیکون 6 تا 9 ماه مرخصی و دریافت حقوق برای مادران صاحب فرزند دوقلو فعال است.

افزایش مرخصی زایمان مادران دوقلوها به یک سال ابلاغ شد + عکس

وی با اشاره به پیگیری‌های بی‌نتیجه در این خصوص ادامه داد: وقتی با سامانه تلفنی تامین اجتماعی (1420) تماس گرفتیم، کارشناس تامین اجتماعی اطلاعی از این قانون نداشت و پس از پرس و جو از مدیران خود، اعلام کرد که هنوز ابلاغیه‌ای به آنها داده نشده است! بنابراین مرخصی و مزایای شما همان 9 ماه محاسبه می‌شود‌.

به گفته این مادر، برخی دیگر نیز راهکار ارائه می‌دهند مثلاً گفته‌اند پس از اتمام دوره 9 ماهه مرخصی با مراجعه به دیوان عدالت اداری، برای احقاق حق قانونی خود اقدام کنیم که در صورتی که رای دیوان به نفع ما باشد، تنها می‌توانیم از غرامت استفاده کنیم اما همچنان مرخصی همان 9 ماه خواهد بود. 

وی  ادامه داد: این رشته سر درازی دارد؛ گره کور این ماجرا گویا باید با کفش آهنین در رفت‌وآمدهای اداری حل شود؛ حال آنکه برای مادری با چنین شرایط، زمان و انرژی، طلا و کیمیاست.

بنا بر آمار مرکز رصد سازمان ثبت احوال کشور، در سال گذشته تعداد 29 هزار و 728 چندقلو در کشور متولد شده‌اند که از این تعداد، 28 هزار و 148 دو قلو بوده‌اند؛ امتناع سه ساله سازمان تامین اجتماعی در اجرای قانون، در حالی است که ماده 17 مصوبه مذکور، در راستای حمایت از خانواده‌ها به منظور جوانی جمعیت به تصویب مجلس رسیده است. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پرداخت ۲۲۰۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز دانشگاهی طرف قرارداد تامین‌اجتماعی
  • تحقق شعار سال جزو وظایف ارکان نظام اسلامی است
  • احداث درمانگاه تامین اجتماعی بردسکن در ردیف پروژه‌های کدد دار کشور قرار گرفت
  • اعتراض به کسر از حقوق مستمری بگیران تامین اجتماعی
  • طلب ۶۹۶ میلیارد تومانی تامین اجتماعی از کارفرمایان قمی
  • جزئیات خدمات درمانی «رایگان» تامین‌اجتماعی به بیمه‌شدگان
  • واریز بخشی از مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد تامین‌ اجتماعی
  • بی عدالتی در حق بازنشستگان / حقوق مدیران سازمان تامین اجتماعی چقدر است؟
  • واریزبخشی از مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد تامین‌اجتماعی
  • امتناع تامین اجتماعی از اجرای قانون مرخصی زایمان دوقلوها!