Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-05@13:10:00 GMT

حوزه فرهنگ در سند آمایش کردستان مغفول مانده است

تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۶۲۸۲۷

حوزه فرهنگ در سند آمایش کردستان مغفول مانده است

مدیرکل صدا و سیمای مرکز استان کردستان گفت: احساس این است که حوزه فرهنگ در سند آمایش استان مغفول مانده و بیشتر به مباحث اقتصادی، عمرانی، زیربنایی و غیره پرداخته شده است.

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، جعفر عبدالملکی عصر امروز در شورای توسعه و برنامه‌ریزی استان کردستان که با محور بررسی سند راهبردی آمایش استان در سنندج برگزار شد، اظهار کرد: سند آمایش استان یک کار مطالعاتی ارزشمند است که باید در تمام دستگاه‌ها مطرح شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل صدا و سیمای مرکز استان کردستان خاطرنشان کرد: مشارکت‌پذیری و درگیرشدن همه بخش‌ها با محور راهبردی از ویژگی‌های مهم در کار راهبردی است.

عبدالملکی تصریح کرد: اگر می‌خواهیم یک کار راهبردی را به هدف برسانیم باید حتما همه دستگاه‌های مرتبط برای اجرای آن مشارکت کنند و زمینه مشارکت اجتماعی فراهم شود تا با سرعت بیشتر به نتیجه برسد.

وی با بیان اینکه همه دستگاه‌ها ممکن است برای خود برنامه راهبردی داشته باشند، عنوان کرد: انطباق بیشتر برنامه راهبردی استان با برنامه راهبردی دستگاه‌ها نیاز به رایزنی با دستگاه‌های مختلف دارد.

مدیرکل صدا و سیمای مرکز استان کردستان عنوان کرد: اگر محدودیتی وجود ندارد یک نسخه از این کار مطالعاتی ارزشمند و سند راهبردی استان در اختیار دستگاه‌ها قرار گیرد تا با مطالعه کامل آن برنامه‌ریزی‌های سازمانی را در جهت تحقق اهداف سند آمایش استان لینک کنند.

عبدالملکی با بیان اینکه سهم حوزه‌های فرهنگی را در این سند کمرنگ دیدم، گفت: احساس این است که حوزه فرهنگ در سند آمایش استان مغفول مانده و بیشتر مباحث اقتصادی، عمرانی، زیربنایی و .. است.

وی اضافه کرد: این سند باید در اختیار رسانه‌های مختلف از دولتی و خصوصی قرار گیرد تا همه در مسیر تحقق اهداف این سند که توسعه همه جانبه استان در حوزه‌های مختلف است گام بردارند.

مدیر شهرسازی و معماری اداره‌کل راه و شهرسازی کردستان هم در این جلسه اظهار کرد: رفع بخشی‌نگری‌های که در حوزه‌های مختلف وجود دارد باید در طرح‌های آماییشی که در گذشته تدوین شده مورد توجه قرار نگرفته است.

فرهاد لشکری افزود: انتظار می‌رود در سند آمایش راهبردی استان وجود دارد این است که تفرق و چند پارگی که در سیاست‌های برنامه‌ریزی در سطح کشور وجود دارد از بین و سیاست‌گذاری در حوزه‌ای نافی توسعه در نقطه دیگر نشود.

انتهای پیام/2330/71

منبع: فارس

کلیدواژه: فرهنگ کردستان توسعه مشارکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۶۲۸۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت در حوزه مهدویت به بدنه دانشگاه سرایت کند

به گزارش خبرنگار حوزه استان‌ها خبرگزاری تقریب؛ حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالرضا پورذهبی در دیدار با قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کردستان اظهار داشت: در استان کردستان با وجود حدود ۴۰ هزار دانشجو در سطح استان که بخشی از آن متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی است و با وجود ۱۴ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان می طلبد هم در زمینه مسائل علمی و اعضای علمی جوان که می خواهند وارد عرصه شوند یک کار جدیدی شروع شود.

وی گفت: الحمدلله زیرساخت های خوبی وجود دارد و در هر شهرستان عمده سهمیه دانشجویان مربوط به دانشگاه آزاد اسلامی و پیام نور است.

حجت‌الاسلام والمسلمین پورذهبی تصریح کرد: در حوزه پژوهش که دایره وسیعی دارد  برای اینکه موازی کاری نشود فصلنامه هایی در ارتباط با امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وجود دارد و کتاب های معتبری در این زمینه چاپ شده است و بار وسیعی دارد و باید این کارها به بدنه دانشگاه و فضای دانشجویان وارد شود.

وی در ادامه با تأکید بر فعالیت‌های پژوهشی در زمینه مهدویت افزود: کار بدنه ای فضای مردمی و از  طرف دیگر کار مهدویت که حالت وابسته ای دارد باید به بدنه دانشگاه تزریق کرد.

نماینده ولی فقیه در کردستان خاطر نشان کرد: اگر کار و فعالیت دانشجویی و استادی است باید در زمینه درک مهدویت و معنویت آن به دانشجویان و اساتید سرایت کند و روی کارهای پژوهشی مربوط به فقه شوافع که متعلق به مناطق کردستان و جنوب کشور است کار شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری جلسه شورای فرهنگ عمومی بناب
  • جمهوری اسلامی؛ عصر شکوفایی ادبیات اقوام/ شیرنوایی نابغه ای که ناشناخته مانده است
  • جایگاه میرنوروز از نگاه ملی مغفول مانده است
  • سند آمایش سرزمینی ورزش استان ایلام تدوین شده است
  • تجلیل از مشاهیر، موجب اعتلای فرهنگی و هنری می شود
  • قالیباف: از تمام تصمیماتی که گرفته‌ام دفاع می‌کنم/ از اینکه مشکلات کشور همچنان باقی مانده، ناراحت می‌شویم
  • تجلیل از بزرگان فرهنگی فرصتی برای اعتلای فرهنگ است
  • فعالیت در حوزه مهدویت به بدنه دانشگاه سرایت کند
  • تعدادی از اتوبوس‌های حمل و نقل عمومی به دلیل نبود راننده پایه یک در پارکینگ‌ها مانده است
  • ظرفیت‌های مردمی در مبارزه با مواد مخدر استفاده شود