Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-05@03:41:05 GMT

«خون‌بازی» اصلاح‌طلبان در انتخابات مجلس

تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۶۳۰۴۸

«خون‌بازی» اصلاح‌طلبان در انتخابات مجلس

اظهارات اخیر علی شکوری‌راد این واقعیت را روشن می‌کندکه اصلاح‌طلبان رادیکال مسئولیت پذیر نیستند و حاضرند اگر فرصتی پا دهد،نان انتخاباتی خود را نیز در خون مردم زنند وکرسی‌های مجلس راتصاحب کنند.

به گزارش مشرق، در روزهای گذشته فیلمی از ثبت‌نام یکی از اصلاح‌طلبان سرشناس در انتخابات مجلس منتشر شد که ثابت کرد طیف رادیکال اصلاح طلبان برای موفقیت در رقابت های سیاسی و بخصوص انتخابات پیش روی مجلس حاضرند تا کجا پیش بروند و از مستمسک قرار دادن خون مردم نیز ابایی ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید:

شیوه سیاست‌ورزی اصلاح‌طلبان: «نق زدن» ترس محافل چپ از اتوریته یک نامزد انتخاباتی باز هم چهره واقعی مدعیان اصلاحات با این حرفت همه مردم را با اصلاح‌طلبان دشمن کردی صف اصلاح‌طلبان با استعفا در جیب و شناسنامه در دست

علی شکوری‌راد دبیرکل حزب اتحاد ملت که به همراه آذر منصوری قائم مقام این حزب برای ثبت نام در انتخابات یازدهمین دوره مجلس به وزارت کشور رفته بود، در جمع خبرنگاران، با اشاره به حوادث اخیر کشور پس از اجرای تصمیم بنزینی دولت، آن را موجب کاهش آرای اصولگرایان در انتخابات آتی مجلس دانست.

او گفت: "اعتراضات اخیر موجب ریزش رای اصلاح‌طلبها نشده و اگر شده کمتر از میزانی هست که از رای اصولگراها ریزش کرده. اعتراضات معمولا در حواشی شهرهای بزرگ و در مناطقی که مردم از برخورداری مالی کمتر برخوردارند اتفاق افتاده. اینها جاهایی بوده که مردم مناسکی رای می‌دادند یعنی همانطور که نماز می‌خوانند و روزه هم می‌گیرند رای هم می‌دادند. اینها اکنون آسیب دیدند و متالم هستند. برخلاف دوره‌های قبل که کاهش مشارکت به ضرر اصلاح‌طلبان بود، در این دوره به ضرر اصولگراها خواهد بود."

حوادثی که شکوری‌راد به‌ آن اشاره می‌کند، اتفاقاتی بود که در پی افزایش ناگهانی قیمت بنزین و طرح سهمیه‌بندی شاهد آن بودیم. مشکلات فزاینده اقتصادی در دولتِ مورد حمایت اصلاح‌طلبان، سکوت مجلسِ اصلاح‌طلب در برابر اقدامات دولت و اجرای شبانه این طرح بدون اقناع افکار عمومی -و حتی اطلاع‌رسانی قبلی- موجب شد تا کشور فردای اجرای آن، شاهد اعتراضات مردمی باشد که در برخی شهرها با ورود اشرار و وابستگان به گروهک‌ها به آشوب کشیده شد.

حال این حوادث نه تنها چندان هم حامیان اصلاح‌طلب دولت را ناراحت نکرده بلکه در سخنان دبیرکل حزب اتحاد ملت نوعی ابراز خوشحالی از آسیب‌دیدن اقشار محروم نیز نهفته است. آنجا که می‌گوید "برخلاف دوره‌های قبل که کاهش مشارکت به ضرر اصلاح‌طلبان بود، در این دوره به ضرر اصولگراها خواهد بود."

 اصلاح‌طلبان که مهم‌ترین حامی دولت بودند و بارها از زبان خودشان مطرح کرده‌اند که عملکرد دولت روحانی به پای اصلاحات نوشته می‌شود، نه تنها در مقام عذرخواهی از مردم و پاسخگو کردن دولت برنیامدند، بلکه حوادث اخیر را یک فرصت مناسب برای جذب آرا در انتخابات پیش رو می‌دانند، هرچند در درست بودن این دست تحلیل ها نیز تردید بسیار است چراکه همان قشری که به گفته او "مناسکی" رای می‌دهند، در همه ادوار، انتخابات و صندوق رای را راه حل مشکلات کشور می‌دانند.

در روزهای بعد از اغتشاشات نیز همین مردم شهرهای مختلف بودند که به خیابان‌ها آمده و برائت خود را از اقلیت فتنه‌گر ابراز داشتند و با آشوبگران همراهی نکردند. هرچند اعتراضات مردمی نسبت به نحوه غلط اجرای سهمیه‌بندی پابرجاست و امثال آقای شکوری‌راد باید پیش از ابراز شعف و خوشحالی و  بهره‌برداری سیاسی از خون مردمی که در اغتشاشات جان باختند، پاسخگوی عملکرد دولتی باشند که هم خودشان آن را روی کار آوردند و هم تعداد زیادی از دوستان و همفکران آنها در کابینه همین دولت حاضر هستند.

البته اظهارات اخیر دبیرکل حزب اتحاد ملت یک واقعیت دیگر را هم معلوم می‌کند، اینکه اصلاح‌طلبان خودشان هم قبول دارند که فاقد پایگاه اجتماعی در میان اقشار فرودست جامعه هستند و نحوه حضور سردرگم و بدون برنامه آنها در ثبت‌نام انتخابات مجلس نشان می‌دهد بازی را از پیش به حریف واگذار کرده‌اند و امید چندانی به پیروزی ندارند. 

اعضای حزب اتحادملت از جمله افرادی بودند که بیانیه ۷۷ نفره اصلاح‌طلبان را امضا کردند. این بیانیه به جای آنکه نوک پیکان انتقادات در زمینه اغتشاش را به‌سمت آشوبگران و دشمنان حامی آنها بگیرند، به نقد نهادهای ضامن امنیت پرداختند و با "مردم عاصی" خطاب کردن آشوبگران، ایستادن در برابر آنها را محکوم کردند و به‌نحوی دامن زدن به آشوب‌ها بود.

حال اظهارات اخیر شکوری‌راد واقعیت دیگری را روشن می‌کند که طیف رادیکال جریان اصلاحات از ایجاد مشکل برای مردم چندان نارضایتی هم ندارند چراکه معتقدند با استفاده از فضای پیش آمده و جان باختن عده‌ای از هموطنان، می‌توانند به کاهش مشارکت دامن زده و از آن طریق نمایندگان خود را وارد مجلس کنند. به عبارت دیگر آنها نه تنها مسئولیت پذیر نیستند بلکه حاضرند اگر فرصتی پا دهد، نان انتخاباتی خود را نیز در خون مردم زنند و کرسی های مجلس را تصاحب کنند.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار سکه و ارز تحولات عراق سلبریتی ها سهمیه بندی بنزین انتخابات مجلس انتخابات98 انتخابات حزب اتحادملت دولت علی شکوری راد وزارت کشور آذرمنصوری خون بازی اصلاح طلبان اصولگرایان مجلس دولت روحانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۶۳۰۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم در دور دوم انتخابات مجلس نیز حضوری پرشور داشته باشند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مصطفی خاوری در خطبه‌های نماز جمعه امروز مرودشت با بیان اینکه هفته پیش‌رو شاهد انتخابات میان‌دوره‌ای دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه مرودشت ارسنجان پاسارگاد هستیم گفت: دشمن همانطور که در دور اول با تبلیغات زیاد دنبال کمرنگ کردن حضور و مشارکت مردم در انتخابات مجلس بود در دور دوم نیز تمام تلاش خود را خواهد کرد.

امام جمعه مرودشت گفت: حضور پرشور و حداکثری مردم پای صندوق‌های رأی تمام دسیسه‌ها و توطئه‌های دشمن را خنثی خواهند کرد.

خطیب جمعه مرودشت با بیان اینکه نامزدهای انتخاباتی باید فارغ از هر نتیجه‌ای با هم رفاقت داشته و همدل باشند گفت: به محض انتخاب نامزد نهایی باید نامزد رقیب و حامیانش به رأی مردم و فرد منتخب احترام گذاشته و فرد پیروز نیز از اقدامات احساسی خودداری کنند و نامزدها کاری نکنند که دشمن خوشحال شود.

حجت الاسلام خاوری با اشاره به تحولات جهانی نیز گفت: مدتی است دانشجویان و اساتید دانشگاه‌های غربی به اتفاقات و جنایاتی که توسط رژیم غاصب اسرائیل و حامیانش در غزه و فلسطین اشغالی رخ می‌دهد معترض هستند اما جهانیان شاهد هستند که برخورد غرب با این اعتراضات، چگونه است.

وی با ابراز خرسندی از اینکه این تحولات نشانگر بیدار بودن جهان و وجود وجدان‌های آزاده و بیدار است گفت: مقام معظم رهبری سال‌ها پیش در نامه‌ای به جوانان غرب این وجدان‌های بیدار را مخاطب قرار داده بودند.

کد خبر 6095717

دیگر خبرها

  • ویژگی‌های یک نماینده شایسته در مجلس چیست؟
  • آنچه باید درباره انتخابات 21 اردیبهشت‌ بدانید | معرفی 6 فهرست انتخاباتی در دور دوم
  • ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم به رشد تولید و سرمایه‌گذاری در مناطق محروم کمک خواهد کرد
  • مردم در دور دوم انتخابات مجلس نیز حضوری پرشور داشته باشند
  • انتقال پرونده مالیاتی نفت و گاز به استان با هم‌صدایی رسانه‌ها
  • مهدی نصیری; زیر تیغ اصلاح‌طلبان و اصولگرایان/ توهم یا شوخی یا پروژه هدفمند؟! +جدول
  • دور دوم انتخابات بسیار تعیین‌کننده است/ لزوم اصلاح ساختار بودجه
  • همه سلایق سیاسی در مجلس دوازدهم حضور دارند
  • یکی از مطالبات مردم در دور اول انتخابات مجلس موضوع تحول بود
  • توهین جنجالی مجری تندرو صداوسیما به اصلاح طلبان و اصولگرایان /حسام الدین آشنا: بی ادب نباشید؛ چه برای سیدخندان و چه برای پاورقی