Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-26@09:47:37 GMT

نقش «پزشکان بهارستان»‌ در معافیت مالیاتی همکاران!+فیلم

تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۶۳۶۷۲

‍‍‍‍‍‍

فیلمی که به تازگی از یکی از جلسات کمیسیون بهداشت و درمان مجلس منتشر شده است، حکایت از هم‌قسم شدن همه اعضای جلسه برای جلوگیری از دریافت مالیات پلکانی از پزشکان دارد.

اخبار سیاسی - در این جلسه که با حضور اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ، سخنگوی وزارت بهداشت، رییس بیمارستان قلب شهید رجایی، رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و مسئولینی از سازمان امور مالیاتی و سازمان نظام پزشکی تشکیل شده است، همه اعضا در تلاش برای توجیه اشتباه! سال گذشته مجلس در تعیین مالیات پلکانی برای کارانه نجومی پزشکان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بخشی از این فیلم فریدون نوحی، رییس بیمارستان قلب شهید رجایی ادعا می‌کند: «خود آقای دکتر امیرآبادی که پیشنهاد دهنده این موضوع بودند، بعد از اینکه من گفتم چه اتفاقی می‌افتد، گفت واقعاً ما نمی‌دانستیم همچین مسئله‌ای هست و اگر می‌دانستیم چنین پیشنهادی نمی‌دادیم.»

درحالی اتهام پیشنهاد و تصویب ناآگاهانه مالیات پلکانی بر کارانه نجومی پزشکان در حضور اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس مطرح می‌شود که‌ اساساً وظیفه این کمیسیون، نمایندگی مردم و حفظ منافع آن‌ها در قبال صنوف قدرتمند و صاحب نفوذی مانند پزشکان است. علی نوبخت حقیقی، رئیس کمیسیون بهداشت و درمان در انتهای این جلسه می‌گوید: «این کار خود ماست در کمسیون بهداشت عزیزان! باید به کمک کمیسیون اقتصادی و رئیس مجلس این گرهی که به ناحق بر حلقوم جامعه پزشکی و بیماران و گردش کار این مملکت انجام شده، باز کنیم.»

مطابق گزارش‌های موجود، کارانه پرداختی به پزشکان در بخش دولتی بالغ بر 10هزار میلیارد تومان در سال است که درصورت دریافت مالیات پلکانی 3000 میلیارد تومان از این مبلغ به‌عنوان مالیات کسر خواهد شد. همان موضوعی که نوبخت از آن به‌عنوان گره بر حلقوم پزشکان و بیماران! یاد کرده و عزم خود را برای باز کردن آن جزم می‌کند.

لازم به ذکر است که مالیات پلکانی صرفاً در مورد کارانه پزشکان در بخش دولتی است و کارانه پرداختی به پزشکان در بخش خصوصی که عددی بالغ بر 15هزار میلیارد تومان است و همچنین درآمدهای پزشکان از عضویت در هیئت علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی و مطب‌های شخصی جزء این مالیات نیست.

ناگفته نماند که تمامی اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس دهم پزشک بوده (بجز یک نفر) و موضوعات مطرح شده در این فیلم شائبه تأثیر جدی تعارض منافع این افراد در تصمیماتشان را تقویت می‌کند و این یعنی این افراد عملاً نماینده پزشکان در مجلس هستند نه نماینده مردم!

در بخش دیگری از این فیلم،‌ محمد جهانگیری معاون نظارت و برنامه ریزی سازمان نظام پزشکی می‌گوید: «به وضوح می‌دانیم که وزارت بهداشت از درآمد پزشکان برای رفع کمبودهایش استفاده می‌کند، این یعنی نوعی مالیات دادن!»

با تعریفی که سازمان نظام پزشکی از مالیات ارائه می‌دهد عملاً همه اعضای جامعه باید از مالیات معاف شوند. زیرا کار و تلاش هر فردی کمک به چرخه اقتصادی و رفع بخشی از کمبودهای جامعه است.

اما شاید تاسف‌بارترین قسمت این فیلم، موضع‌گیری مسئولان سازمان امور مالیاتی در قبال پزشکانی با حقوق‌های نجومی است. مسئولان این سازمان که در این شرایط وظیفه خطیر تأمین بخش بزرگی از منابع مالی دولت را برعهده دارند در این فیلم از این مصوبه با نام «مشکل» یاد کرده و راه‌حل تصحیح آن را بیان می‌کنند.

علی رستم‌پور مدیرکل دفتر تنظیم مقررات سازمان امور مالیاتی در بخشی از این فیلم اظهار می‌دارد: «جابجایی یک واژه قبل از پرانتز به بعد از پرانتز، این ابهام یا این مشکل را درواقع ایجاد کرده است.»

حال باید مسئولان سازمان امور مالیاتی پاسخ دهند که آیا طبق قانون بودجه 1398 دریافت مالیات پلکانی از کارانه پزشکان را دستور کار قرار داده‌اند یا مطابق موضع نماینده این سازمان در جلسه مذکور، این موضوع را مشکل دانسته و تلاش برای رفع مشکل کرده‌اند!

 

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: مجلس اخبار سیاسی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس سازمان نظام پزشکی بیمارستان علوم پزشکی شهید بهشتی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۶۳۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صعوبت کار پزشکی قانونی فرسودگی شغلی ایجاد می‌کند

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا حاج منوچهری در همایش مسئولین روابط عمومی سازمان در مجتمع شهید بهشتی قوه قضائیه، گفت: یکی از راهکارها برای کاهش فرسودگی شغلی ایجاد جذابیت‌های بصری در محیط کار است که انجام بخشی از این کار به عهده روابط عمومی‌ها است.

وی با اشاره به جایگاه روابط عمومی در شناساندن سازمان و انتقال مطالبات مراجعین و همکاران به مسئولین افزود: روابط عمومی چشم، گوش و زبان سازمان است که وظیفه دارد اخبار و موضوعات مختلف را رصد کند و آنچه در مورد سازمان مطرح می‌شود را ببیند، بشنود و به ابهامات، سوالات و یا شبهه‌ها پاسخ گوید.

حاج منوچهری تصریح کرد: روابط عمومی باید مطالبه گر و پرسشگر باشد و هر آنچه در ذهن همکاران ایجاد سوال، شبهه و دغدغه کرده است را از مسؤولین سازمان مطالبه و پاسخ آن را به همکاران منتقل کند.

وی با تأکید بر اینکه وجود هرگونه شبهه بدون جواب، به بدنه سازمان آسیب خواهد زد، اظهار داشت: آمادگی کامل برای پاسخگویی به سوالات در رده مدیریتی وجود دارد بنابراین روابط عمومی به عنوان واسطه بین مراجعین، همکاران و مدیران می‌توانند با پرسش از مسئولین در رفع ابهامات و سوالات مخاطبان نقشی اساسی ایفا کنند.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی سازمان وظیفه دیگر روابط عمومی را شناساندن سازمان عنوان کرد و گفت: یکی از نکات مهم، شناساندن سازمان و توانمندی‌ها و قابلیت‌های آن به جامعه و دیگر نهادها است چرا که با وجود پیشرفت‌های قابل توجه، افتخارات کسب شده و گستردگی خدمات سازمان، هنوز جمع کثیری از افراد جامعه، پزشکی قانونی را صرفاً با معاینه جسد می‌شناسند در حالی که این خدمت کمتر از پنج درصد خدمات سازمان را در بر می‌گیرد.

وی خاطرنشان کرد: این وظیفه روابط عمومی است که در ارتباط با رسانه و در دیدارها و بازدیدها نسبت به معرفی سازمان و خدمات گسترده آن اقدام و زمینه شناخت دقیق و درست سازمان را فراهم کند.

حاج منوچهری همچنین با تأکید بر سختی کار پزشکی قانونی ادامه داد: با توجه به سختی کار پزشکی قانونی، بحث ارتقای معیشت همکاران به عنوان دغدغه‌ای جدی همیشه در دستور کار سطوح مدیریتی سازمان قرار داشته است.

یادآور می‌شود همایش مسؤولین روابط عمومی سازمان پزشکی قانونی کشور، پنجم و ششم اردیبهشت ماه در مجتمع شهید بهشتی قوه قضائیه در تهران برگزار می‌شود.

کد خبر 6087315

دیگر خبرها

  • مصوبه جدید مالیاتی مجلس: بورس از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد
  • زیرمیزی نماد ناهنجاری در عرصه سلامت
  • صعوبت کار پزشکی قانونی فرسودگی شغلی ایجاد می‌کند
  • مجلس مصوب کرد: معافیت بورس از مالیات بر عایدی سرمایه
  • دارو باز هم داد مجلس را درآورد؛ دارویار پس از ۲ سال به کجا رسید؟
  • مخالفت مجلس با ارسال گزارش دارو به قوه قضائیه
  • بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه مقصران اصلی کمبود دارو در کشور
  • اختصاص ۷ همت به طرح دارویار
  • متن گزارش کمیسیون بهداشت درباره دلایل کمبود و گرانی دارو
  • کاهش ۱۷۰ هزار میلیاردی مالیات با دستکاری دولت و مجلس