Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه «ایثار»، سید مرتضی حسینی مدیرکل امور هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران و دبیر نخستین «جشنواره ملی آواها و نواهای ایثار»، گفت: با توجه به استقبال خوب هنرمندان سراسر کشور از این جشنواره و با علم به اینکه تولید آثار هنری موضوع جشنواره نیاز زمان بیشتری است، تصمیم گرفتیم مهلت ارسال آثار را تا ۲۵ آذرماه تمدید کنیم تا هنرمندان فرصت ارسال آثارشان را در زمان تعیین‌شده داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرکل امور هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: آیین اختتامیه نخستین جشنواره ملی آواها و نماهای ایثار، از نهم تا سیزدهم دی‌ماه سال جاری به میزبانی استان بوشهر برگزار می‌شود.
وی با تأکید بر اینکه موسیقی آواها و نواهای سرزمین ایران، یکی از تأثیرگذارترین گونه‌های موسیقیایی و بستری مناسب برای ترویج فرهنگ ارزشمند ایثار است، خاطرنشان کرد: شناسایی و تجلیل از پدیدآورندگان آثار هنری ارزشمند در زمینه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و ازخودگذشتگی (ایثار اجتماعی)، بسط و تعمیق و ترویج هنر آوایی و آیینی با محوریت فرهنگ ایثار و شهادت از مهم‌ترین اهداف برگزاری این جشنواره هستند.

«صلح»، «بخشش» و «رضایت» موضوعات مورد توجه
مدیرکل امور هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در ادامه خاطرنشان کرد: «صلح»، «بخشش» و «رضایت» موضوعات مورد توجه معاونت فرهنگی قوه قضاییه به‌عنوان مشارکت‌کننده اصلی جشنواره برای تولید آثاری هنری توسط هنرمندان هستند که با مفاهیمی از قبیل بسط، تعمیق و ترویج فرهنگ صبر (صلح، بخشایش و رضایت) با محوریت عفو و بخشش زندانیان جرائم غیر عمد، نقش بزرگان و ریش‌سفیدان، نخبگان، چهره‌ها و افراد تأثیرگذار در حل‌وفصل اختلافات و اهمیت صلح در سیره اهل‌بیت علیهم‌السلام و حاکمیت قانون با محوریت گذشت از خود، ارائه شده است.
لازم به ذکر است هنرمندان می‌توانند تا روز دوشنبه بیست و پنجم آذر برای ثبت‌نام توسط سرپرست گروه به سایت جشنواره و مطالعه ضوابط ثبت‌نام مراجعه و پس از ثبت‌نام کد رهگیری دریافت نمایند و پس از ثبت‌نام و دریافت کد رهگیری از طریق پست سفارشی مدارک شناسایی اعضای گروه (یک قطعه عکس اسکن شده – تصویر کارت ملی – متن شعر و ترانه) را به همراه اثر خویش در قالب ۶ نسخه DVD با درج کد رهگیری بر روی فرم ثبت‌نام تکمیل‌شده؛ فایل پی‌دی‌اف را به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.

برگزاری دوره آموزشی توانمندسازی مدیران تشکل‌های شاهد و ایثارگر

 دوره آموزشی توانمندسازی مدیران تشکل‌های شاهد و ایثارگر باهدف ارائه تخصصی طرح‌های پیشنهادی تشکل‌ها به‌صورت علمی و پروپوزال به دستگاه‌های اجرایی در سالن جلسات ساختمان شماره دو برگزار شد.
این نشست آموزشی طی دو جلسه با محوریت «پروپوزال نویسی و روش تحقیق کاربردی» و «مدیریت عمومی» و با تدریس خانم  پیشگاهی فرد استاد دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

برچسب‌ها بنیاد شهید و امور ایثارگران جمهوری اسلامی ایران ایثار و شهادت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ایثار و شهادت ایثار و شهادت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۶۳۹۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارسال ۱۵۰۰ اثر به دبیر خانه جشنواره شعر رضوی

به گزارش خبرگزاری مهر، سید حسین سیدی مدیر دفتر شعر و ادبیات بنیاد بین المللی امام رضا (ع) درباره برگزاری جشنواره بین المللی فرهنگی و هنری امام رضا (ع) گفت: با برگزاری جشنواره‌های رضوی درصدد هستیم در راستای ترویج سیره امام رضا (ع) گام کوچکی در این زمینه برداریم.

سیدی با بیان اینکه در قالب شعر، برگزاری چهار جشنواره شعر عربی، جشنواره شعر ترکی، جشنواره شعر فارسی و جشنواره شعر کودک و نوجوان را همواره در برنامه داریم، افزود: در همین راستا درصدد ارتقای سطح این جشنواره‌ها از نظر کمی و کیفی هستیم.

مدیر دفتر شعر و ادبیات بنیاد بین المللی امام رضا (ع) به استقبال شاعران از این بخش جشنواره اشاره کرد و گفت: رغبت حضور شاعران نامی و حتی نوپا را برای تولید اثر در حوزه رضوی چشمگیر قلمداد کرد. طی دو سال گذشته، تعداد آثار رسیده به این جشنواره از ۴۰۰ اثر به ۱۰۱۰ اثر در سال گذشته رسیده و امسال نیز بیش از ۱۵۰۰ اثر به دبیر خانه جشنواره ارسال شده است.

سیدی در ادامه به لزوم کیفیت بخشی به محتوای آثار رضوی و اهمیت در تراز ملی بودن اشعار در این زمینه اشاره کرد و افزود: نباید درگیر کمیت و تعداد صرف آثار شد، در راستای توجه نکردن به موضوع کمیت آثار، برای جشنواره شعر فارسی شعار ملی تعریف کردیم تا همگی شعرها در تراز ملی و استانی باشند. در این صورت است که شاهد مجموعه شعر ناب در حوزه شعر فارسی رضوی خواهیم بود.

مدیر دفتر شعر و ادبیات بنیاد بین المللی امام رضا (ع) گفت: امسال شعر رضوی در ابعاد بین المللی برگزار می‌شود، در این راستا محافل شعرخوانی در شهر کوفه عراق، در شهر استانبول ترکیه و همچنین در افغانستان برگزار می‌شود.

به گفته سیدی علاوه بر محافل شعری خارج از کشور در خلال جشنواره شعر رضوی، جشنواره شعر کودک رضوی نیز در داخل کشور برگزار می‌شود. همچنین کارگاه‌های آموزشی و شب شعر در قم، شیراز و خراسان رضوی با هدف توجه به عمق و معرفت شناسی امام رضا در اشعار، برگزار می‌شوند.

کد خبر 6086246 فاطمه میرزا جعفری

دیگر خبرها

  • اعلام فراخوان جایزه ملی داستان و بازآفرینی در اصفهان
  • تمدید مهلت شرکت در جشنواره «خیمه‌شب‌بازی»
  • مهلت ارسال آثار برای جشنواره ملی فانوس تا ۱۵ خرداد
  • تمدید مهلت شرکت در جشنواره «خیمه شب بازی»
  • راهیابی ۲ اثر نمایشی از قم به همایش سراسری بچه‌های مسجد
  • نمایش اثرهنری جشنواره قصص قرآنی در مشهد
  • برگزاری نخستین المپیاد ملی هنر در گیلان
  • مسائل روز جامعه در تولید آثار هنری مورد توجه باشد
  • ارسال ۱۵۰۰ اثر به دبیر خانه جشنواره شعر رضوی
  • ارسال ۳۴۲ اثر به دبیرخانه جشنواره تئاتر فتح خرمشهر