Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرشته دستپاک شامگاه چهارشنبه در حاشیه برگزاری نمایشگاه های فرش دستبافت در همدان در جمع خبرنگاران افزود: صادرات فرش ایران به چین از برنامه هایی است که با جدیت دنبال می‌شود که اگر عملیاتی شود، شاهد گشایش بزرگی در صنعت فرش کشور خواهیم بود.

وی با بیان اینکه در استان همدان ۵۰ هزار قالیباف وجود دارد که ۱۳ هزار نفر از آنها کارت قالیبافی دارند افزود: قالیبافانی که کارت قالیبافی دارند همگی بیمه هستند که همدان در این زمینه از استان های پیشتاز هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس ملی فرش ایران ادامه داد: فرش دستبافت همدان ثبت جهانی و فرش نهاوند ثبت ملی شده و فرش کبودراهنگ و ملایر نیز در حال پیگیری برای ثبت ملی است.

دستپاک توسعه فروش اینترنتی را یکی از جدی ترین برنامه ها برای توسعه بازار فروش داخلی و خارجی ذکر کرد و افزود: تاکنون هیچ گونه بازار اینترنتی و استارتاپ برای فروش فرش دستبافت فعالیت نکرده است.

وی ادامه داد: بیش از ۲ میلیون نفر در حوزه فرش دستباف کشور فعالیت می‌کنند و ۲۲ منطقه در این زمینه ثبت جهانی شده است.

رییس مرکز ملی فرش ایران با بیان اینکه تولید فرش برای دولت دردسری نداشته است، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه تولید فرش هیچ آزاری نداشته دولت نیز اقدام خاصی برای حمایت از فرش بافان انجام نداده اما امروز برنامه ریزی شده که کارگروه های فرش در استان ها برگزار شود زیرا فرش بالاترین آمار اشتغال را دارد.

وی افزود: با کمترین سرمایه گذاری می توان بالاترین ارزش افزوده را در فرش دستبافت ایجاد کرد؛ بنابراین با وجود وضعیت بد جنگ اقتصادی، وضعیت فرش دستباف همیشه حرف اول را در توسعه اقتصادی کشور زده است.

دستپاک با بیان اینکه ۸۰ درصد از تولیدات فرش دستبافت کشور صادر می شود، خاطرنشان کرد: با ۱۵ کشور رایزنی به عمل آمد تا صادرات توسعه یابد.

وی افزود: اگر صادرات فرش به چین به عنوان یک اقتصاد بزرگ رونق بگیرد، گشایش بزرگی در فرش دستباف کشور ایجاد خواهد شد.

رییس مرکز ملی فرش ایران با اشاره به اینکه بیش از ۷۰ درصد فرش، ارزش افزوده و ۳۰ درصد آن نیروی انسانی و مواد اولیه است، یادآور شد: با وجود قیمت دیگر اقلام، قیمت مواد اولیه داخلی فرش مناسب است.

وی ادامه داد: به فرش دستبافت آنچنان که باید توجه نشده در حالیکه در کشورهایی دیگر، سفارش پذیری، سلیقه یابی و سلیقه سازی مورد توجه قرار گرفته اما با این وجود ایران بزرگترین تولید کننده فرش است و پیش از تحریم نیز کشور بزرگترین صادرکننده فرش به شمار می‌رفت.

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت بنزین بودجه 99 اشتغال سرمایه گذاری صنعت فرش نیروی انسانی قیمت خودرو قیمت بنزین بودجه 99 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۶۴۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۷۵هکتار اراضی کشاورزی چهارباغ آزاد سازی شد

جهاد کشاورزی شهرستان چهارباغ اعلام کرد: تغییر کاربری غیرمجاز ۱۷۵ هکتار از اراضی دولتی جلوگیری شد.

سعید محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در البرز با تاکید بر اهمیت مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز در حیطه وظایف سازمان جهاد کشاورزی، اظهار کرد: طی آخرین عملیاتی که از سوی از اداره صورت گرفت ۱۷۵ هکتار از اراضی تصرف شده چهارباغ آزاد سازی شد.

مدیر اداره جهادکشاورزی چهارباغ ادامه داد: این تغییر کاربری‌ها در روستای «قوهه» بخش مرکزی در حال وقوع بود که با حضور نماینده دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان، مدیریت جهاد کشاورزی، عوامل نیروی انتظامی، یگان امداد، کلانتری‌های تابعه و با همکاری شهرداری چهارباغ و ادارات خدمات رسان برق و گاز نسبت به اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون مقابله با تغییر کاربری اراضی زراعی و باغی اقدامات مقتضی به انجام رسید.

محمدی ارزش اراضی که از تغییر کاربری آن جلوگیری شده را حدود ۳ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان عنوان کرد.

وی با بیان اینکه این اراضی در ۱۶۰ قطعه تعریف شده بود، اضافه کرد: در خصوص دیوارکشی غیرمجاز، ویلا و بنای غیرمجاز در حال ساخت، دپوی مصالح، استخر و محوطه سازی اقدامات قانونی انجام شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان چهارباغ افزود: بنای غیرمجاز در حال ساخت ۱۲ مورد به مساحت تقریبی ۳۵۰۰ مترمربع، دپوی مصالح ۵۰ مورد مساحت تقریبی ۱۱۰۰۰ مترمربع و استخر ۹ مورد به مساحت تقریبی ۱۵۰ مترمربع تخریب و آزادسازی شد.

به گفته محمدی محوطه سازی ۴۵ مورد به مساحت تقریبی ۷۵۰۰ مترمربع، که اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها نسبت به مستحدثات غیرمجاز مذکور صورت پذیرفت؛ همچنین تعداد ۶ انشعاب برق غیر مجاز و ۷ مورد انشعاب گاز غیر مجاز با همکاری عوامل محترم اداره خدمات رسان برق و گاز قطع و جمع آوری شد.

کد خبر 750867

دیگر خبرها

  • قیمت اجاره آپارتمان در منطقه ۱ و ۳ تهران
  • آزاد سازی ۳۵ هزار مترمربع از اراضی کشاورزی در اسلامشهر
  • بیش از ۱۵۰۰ مترمربع از اراضی ملی عنبرآباد رفع تصرف شد
  • لزوم جمع آوری پایانه قدیم شرق در کوتاه‌ترین زمان ممکن
  • سمنان در زمره استان‌های کم تورم کشور است
  • آغاز ۲.۵ میلیون مترمربع آسفالت معابر شهر کرمان+تصویر
  • ۱۷۵هکتار اراضی کشاورزی چهارباغ آزاد سازی شد
  • سالانه ۱۸۰ هزارتن پنبه مورد نیاز صنعت نساجی کل کشور است
  • آمارگیری نیروی کار در استان اردبیل آغاز شد
  • عکس هوایی از آخرین بازمانده‌؛ چه خوابی برای شش مرکز تهران دیده‌اند؟